2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Aynı bizimki de öyle saatlerce memede durdu akşamları aynı saatte başlıyo 3 gündür 6 7 gibi 10 11 olana kadar 2 memeyi de 2 kez emiyo gece de kalkmak ıstemıyo HAVAR KOMŞULAR HAVAR ÇOCUĞUM BOZULDU diye bağırasım geldi

Göbek deliğinden bağımsız bir acı olabilir mi? Benim de göbek deliğimden sol çapraz yukarı doğru 3-4 parmak kadar uzak bir mesafede bahsettiğin gibi bir acıma var. Kızımın sırtı o tarafa yaslı duruyor. Kolunu dirseğini falan sokuyor bir yerlere heralde diyorum. Saatler süren bir acıma oluyor. Hareket edemiyorum öksüremiyorum dokunamıyorum. Hemen hemen her gün olmaya başladı bu durum bende. Yatıyorum kalkıyorum geçmiyor, kendi kendine rahatlıyor saatler sonra. İnşallah normal bir durumdur da seni daha da yoran bir şey ile karşılaşmazsın. Allah şifa versin canım.

Sagolasinncanim benim sağol, tam.da o yüzden eşim çocuklarımın hatrına devam ediyorum, başka dert edeceğim birşey kalmıyor, herkes kendi tercihini yapıyor işte bı şekilde inşallah daha beterleriyle sinanmayalim da bir şekilde her duruma alisiyoruz...
Düğün var ona niyet gidiyorlar. Dicek bişeyim yok sadece fazlasıyla üzgünüm sanırım
Düğün çok lazım şimdi, gitmeden olur mu!...
Kızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah hadi kolay gelsin
Göbek deligimde acıya dahil canım, dayanmıyor da bakalım gideceğim zaten öğleden sonra kontrole ne diyecek, acısı rahatlamiyor, iki gün oldu her harekette kendini kötü gösteriyor, yürürken yatarken sürekli bı acıma halinde, dün sabah değil önceki sabah oksurdum.biraz boğazıma su kaçtı diye kontrolsüz bi şekilde oldu, tutamadim o mu yapti acaba emin değilim

Günaydın temmuz anneleri ve bebekleri

Pazartesi sabahı genel anestezi ile doğum yaptım. Kendime gelmem öğleden sonrayı buldu. Bebeği emzirdim. Uyudu. Kalktı tekrar emzirmeye başlamıştım. Bu sefer tahlilyapacağız diye aldılar. Sonra çocuk Dr u geldi. Kandaki karbondioksit miktarı fazla diye bebeği yenidoğana almamız gerek dedi. Ben hala Leyla gibiydim. Kuvöze alındı. Hala orada.

Benim durumum iyi. Gaz çıkarma, büyük tuvalete çıkma, dikişlerin durumu vs iyi old için Dr istersem dün akşam çıkabileceğimi söyledi. Ancak bebeğim buradayken ben erken çıkmak istemedim. Bu gece de burada kaldık.

Devamlı dua halindeyim. Şu an dünyada tek dileğim onunla eve dönmek..

Bu süreçte çocuk Dr unun söylediklerinde bazı tutarsızlıklar oldu. Tamamen boş olan yenidoğan bakımına, pazartesi sabahı doğan 3 bebeğin üçünü de bakıma aldıkları için bi şüphe oldu. Yatışa neden olan tahlilleri istedik. Önce vermek istemediler. Sonra verdiler. Kendi Dr arkadaşlarımızla konuştuk.. Onlar, tahlillerde ciddi bir durum olmadığını söyledi. Hastaneye geldiler. Buradaki Dr la görüştüler. Buradaki Dr, onlara yatış sebebinin kandaki karbondioksit değil, nefes almada bi yaşadığı bi sorun old söylemişler. Onu takip ediyoruz. Şu an en iyi durumda olan bebek sizinki vs hani taburcu olabilir gibi şeyler konuşmuşlar.

Biz de Salı sabahı umutla Dr u bekledik. Geldi. Bir sürü sey söyledi ama somut hiçbir şey söylemedi. Hafif oksijen desteği alıyor. Nefesi iyi şimdi beslenme takibi yapıyoruz dedi. Elektronik beslenme sistemi kullanıyorlar anladığım. İncecik bi boru ağzında. Oradan sağdığım süt-mama veriliyor. Bunun emmeyi redde sebep olup olmayacağını sordum. Emme refleksi çok güçlü. Emer dedi. İns dediği gibi olur. Süt sağmada pompa kullanmayı hastane prensip olarak kabul etmiyormuş. Kolestrum sütü kıvamlı ve az old için pompa çeperine yapışır. Her bir damlası kıymetli ziyan olur diyorlar. Elle sağım yaptık. Arkadaşım Allah razı olsun cok yardımcı oldu. Dün gece evine dönene kadar hep o sagdı. Gece ben denedim hiç sağamadım.

Size üzüntümün resimi çizemem ama gösterebilirim. Su damla üzerine dakikalarca düşündüm ve ağladım

Ama içimde hala şüpheler var. Tam olarak güvenemiyorum. Çünkü bebeği takip ettiğim sürede nefesinde bi sekte yada dengesizlik gözlemlemedim. Satürasyonu, kalp atışı gayet iyiydi. Teni beyaz pembe…

Daha uzatmayayım. Umudum bu sabahki Dr görüşmesinde taburcu haberini almak. Aksi halde ne yaparım bilemiyorum. Bu çaresizlik ve güvensizlik çok acı. Rabbim doğan güneşlerin hürmetine hastanedeki tüm bebekler annelerine kavuştursun

Bu sürede hem hastaneye gelen giden çok oldu, hem de anlattığım konulardan dolayı meşguliyetim old çin telefonu elime çok nadir aldım. Pek okuyamadım. İsim etiketleyerek özelden de yazanlar olmuş. Saolun canım anneler Mutlaka gözden kacırdıgım da oldu. Tek tek etiket yada alıntı yapamadım. Hakkınızı helal edin.

Doğum yapan birkaç kişiyi gördüm. C cokyenianne birnilruyasi O ogretmennnhaniiimm1

Onları tebrik ediyorum. Gözleri aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün.

İns bugün yarın ben de iyi haberlerle buraya yazarım. Sağlıkla selametle evimize döneriz.

muallime5353 canım bacım, Rabbim yar ve yardımcın olsun. Duam kalbim seninle. Rabbim doğumunu kolaylaştırsın bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözlerinden öpüyorum

Son düzenleme:
Hoşgeldin kolik diyoruz o zaman
Kızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Allahım bir avazda kurtarsın kolaycacık doğumla sağ selamet al evladını kucağına
Allah yar ve yardımcınız olsun. Umarım bugün taburculuk verirler evladına.güvensizlik çok kötü gerçekten. Tanıdığınız doktorlar orda kalması için bi sebep görmüyorsa insiyatif kullanıp imzayla çıkarabilirmisiniz acaba bilemedim. Allahım şu seher vakti hürmetine sizi kavuştursun beraber yuvanıza dönersiniz inş.

Bu arada yazmayı unuttum. O hengamede eşime bi kağıt imzalatmışlar. Sağlık bakanlığı araştırma için plasentayı alıyormuş. Böyle bi şey duyan yada yaşayan var mı ?

Nette gezindim. İlgili bi şey bulamadım. İki ay önce erken doğum yapan arkadaşım geldi. Kendi de Dr. Ben böyle bi şey bilmiyorum. Doğum yaptığımda da böyle bi kağıt da imzalamadık dedi.

İzah yapılmadan, bilgi verilmeden alel acele imza alınması bana pek normal gelmedi. Kendi Dr um da doğumdan önce yada sonra bana bi şey söylemedi.

Şimdi çıkışta o kâğıdın suretini isteyeceğim. Vermemezlik ederlerse önce cimere yazacağım. Gerekse avukatla konuşacağım.

Günaydın canım durumun nasıl Dr gidebildin mi

Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bugün bebeginlede taburcu olur evinde dinlenirsin

Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah bugün bebişin kucağında sağlıkla hayırlısıyla dönersin hastaneden

Suyum geldi hastaneye gidiyoruz
Ay canım su gibi bir doğum olsun inşallah kuzum saglkla kavuşun. Bizi de haberdar et
Ah canım neler neler olmuş şu sürede. Bugün çıkarsınız inşallah hastaneden oglunla kavuşup. Dualarım seninle. Ama bu kuvoz işi benim de canımı sıktı. Özel hastanede miydin Devlet Hastanesi'nde mi? Bu tür şeylerin peşini burakmamak gerekiyor gerçekten. İnsan bebeği olunca da elinkolu baglaniyor sen içino ferah tut, her şey yoluna girecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…