- 12 Aralık 2013
- 928
- 3.151
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.461
Aynı bizimki de öyle saatlerce memede durdu akşamları aynı saatte başlıyo 3 gündür 6 7 gibi 10 11 olana kadar 2 memeyi de 2 kez emiyo gece de kalkmak ıstemıyo HAVAR KOMŞULAR HAVAR ÇOCUĞUM BOZULDU diye bağırasım geldiBen verdim dün gece (4 günlük) gaz krizi döngüsüne girdik saatlerce aç değil biliyorm uyumuyo memede kalmak istiyo verdim emzik 3 dk da uyudu çıkardım aldım. Acil durumlarda candır ya dışarda falanda iş görür. Diğerlerindede verdim bi zararını görmedim.
O zaman bu teori çürür bacımHee erken gelir, ikinciler erken gelir, kızlar erken gelir dediler, bir aydır sancı var, kanala gireli karnım düşeli bir buçuk ay oldu, gelen giden yok, daha bekliyorum
Sağlıkla kolayca gelsin inşallah dualarım seninle arkadaşımKızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Kolaylıkla ve sağlıcakla gelsin inş bir avazdaKızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Göbek deliğinden bağımsız bir acı olabilir mi? Benim de göbek deliğimden sol çapraz yukarı doğru 3-4 parmak kadar uzak bir mesafede bahsettiğin gibi bir acıma var. Kızımın sırtı o tarafa yaslı duruyor. Kolunu dirseğini falan sokuyor bir yerlere heralde diyorum. Saatler süren bir acıma oluyor. Hareket edemiyorum öksüremiyorum dokunamıyorum. Hemen hemen her gün olmaya başladı bu durum bende. Yatıyorum kalkıyorum geçmiyor, kendi kendine rahatlıyor saatler sonra. İnşallah normal bir durumdur da seni daha da yoran bir şey ile karşılaşmazsın. Allah şifa versin canım.Yok canım sıvı falan yok bırsey de görünmüyor ama içten acıyor, yirtiliyor sanki, acayip acıyor hareket ederken karından hareket edemiyorum canımı yakıyor, göbek deligimde belki bı parmak üst tarafına dogru
Allah yardımcın olsun, kolayca ve sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. Bol dua ediyoruz, haberlerini bekliyoruz habersiz bırakmaSuyum geldi hastaneye gidiyoruz
Kızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Allahım yardımcınız olsun inşallah kolaylıkla bir avazda gelsin bebişlerSuyum geldi hastaneye gidiyoruz
Sagolasinncanim benim sağol, tam.da o yüzden eşim çocuklarımın hatrına devam ediyorum, başka dert edeceğim birşey kalmıyor, herkes kendi tercihini yapıyor işte bı şekildeAaa çok önceden olmuş bitmiş olaylar bile. Ne diyeyim ki gerçekten hamilelikte başımıza daha neler gelir derken daha da şaşıracağımız şeyler illa çıkıyor. Sen üzülme lütfen bazen kazık kadar olsak da aile meselesi olunca minicik kalıyoruz. Sonra diyorum ki artık benim de ailem var önceliğim var ve Allah izin verirse de uzunca yolum var her şeyi kafaya takmamalıyım. Bırak sen de sadece kendini ve bebeklerini düşünAyy sarılıyorum sana
Düğün çok lazım şimdi, gitmeden olur mu!...Düğün var ona niyet gidiyorlar. Dicek bişeyim yok sadece fazlasıyla üzgünüm sanırım
Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah hadi kolay gelsinKızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Göbek deligimde acıya dahil canım, dayanmıyor da bakalım gideceğim zaten öğleden sonra kontrole ne diyecek, acısı rahatlamiyor, iki gün oldu her harekette kendini kötü gösteriyor, yürürken yatarken sürekli bı acıma halinde, dün sabah değil önceki sabah oksurdum.biraz boğazıma su kaçtı diye kontrolsüz bi şekilde oldu, tutamadim o mu yapti acaba emin değilimGöbek deliğinden bağımsız bir acı olabilir mi? Benim de göbek deliğimden sol çapraz yukarı doğru 3-4 parmak kadar uzak bir mesafede bahsettiğin gibi bir acıma var. Kızımın sırtı o tarafa yaslı duruyor. Kolunu dirseğini falan sokuyor bir yerlere heralde diyorum. Saatler süren bir acıma oluyor. Hareket edemiyorum öksüremiyorum dokunamıyorum. Hemen hemen her gün olmaya başladı bu durum bende. Yatıyorum kalkıyorum geçmiyor, kendi kendine rahatlıyor saatler sonra. İnşallah normal bir durumdur da seni daha da yoran bir şey ile karşılaşmazsın. Allah şifa versin canım.
Allah kolay doğumlar nasip etsin ne yaptın acaba doğum gerçekleştimiKızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Hoşgeldin kolik diyoruz o zamanAynı bizimki de öyle saatlerce memede durdu akşamları aynı saatte başlıyo 3 gündür 6 7 gibi 10 11 olana kadar 2 memeyi de 2 kez emiyo gece de kalkmak ıstemıyo HAVAR KOMŞULAR HAVAR ÇOCUĞUM BOZULDU diye bağırasım geldi
Allahım bir avazda kurtarsın kolaycacık doğumla sağ selamet al evladını kucağınaKızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Allah yar ve yardımcınız olsun. Umarım bugün taburculuk verirler evladına.güvensizlik çok kötü gerçekten. Tanıdığınız doktorlar orda kalması için bi sebep görmüyorsa insiyatif kullanıp imzayla çıkarabilirmisiniz acaba bilemedim. Allahım şu seher vakti hürmetine sizi kavuştursun beraber yuvanıza dönersiniz inş.Günaydın temmuz anneleri ve bebekleri
Pazartesi sabahı genel anestezi ile doğum yaptım. Kendime gelmem öğleden sonrayı buldu. Bebeği emzirdim. Uyudu. Kalktı tekrar emzirmeye başlamıştım. Bu sefer tahlilyapacağız diye aldılar. Sonra çocuk Dr u geldi. Kandaki karbondioksit miktarı fazla diye bebeği yenidoğana almamız gerek dedi. Ben hala Leyla gibiydim. Kuvöze alındı. Hala orada.
Benim durumum iyi. Gaz çıkarma, büyük tuvalete çıkma, dikişlerin durumu vs iyi old için Dr istersem dün akşam çıkabileceğimi söyledi. Ancak bebeğim buradayken ben erken çıkmak istemedim. Bu gece de burada kaldık.
Devamlı dua halindeyim. Şu an dünyada tek dileğim onunla eve dönmek..
Bu süreçte çocuk Dr unun söylediklerinde bazı tutarsızlıklar oldu. Tamamen boş olan yenidoğan bakımına, pazartesi sabahı doğan 3 bebeğin üçünü de bakıma aldıkları için bi şüphe oldu. Yatışa neden olan tahlilleri istedik. Önce vermek istemediler. Sonra verdiler. Kendi Dr arkadaşlarımızla konuştuk.. Onlar, tahlillerde ciddi bir durum olmadığını söyledi. Hastaneye geldiler. Buradaki Dr la görüştüler. Buradaki Dr, onlara yatış sebebinin kandaki karbondioksit değil, nefes almada bi yaşadığı bi sorun old söylemişler. Onu takip ediyoruz. Şu an en iyi durumda olan bebek sizinki vs hani taburcu olabilir gibi şeyler konuşmuşlar.
Biz de Salı sabahı umutla Dr u bekledik. Geldi. Bir sürü sey söyledi ama somut hiçbir şey söylemedi. Hafif oksijen desteği alıyor. Nefesi iyi şimdi beslenme takibi yapıyoruz dedi. Elektronik beslenme sistemi kullanıyorlar anladığım. İncecik bi boru ağzında. Oradan sağdığım süt-mama veriliyor. Bunun emmeyi redde sebep olup olmayacağını sordum. Emme refleksi çok güçlü. Emer dedi. İns dediği gibi olur.Süt sağmasa pompa kullanmayı hastane prensip olarak kabul etmiyormuş. Kolestrum sütü kıvamlı ve az old için pompa çeperine yapışır. Her bir damlası kıymetli ziyan olur diyorlar. Elle sağım yaptık. Arkadaşım Allah razı olsun cok yardımcı oldu. Dün gece evine dönene kadar hep o sagdı. Gece ben denedim hiç sağamadım.
Size üzüntümün resimi çizemem ama gösterebilirim. Su damla üzerine dakikalarca düşündüm ve ağladımEki Görüntüle 3612343
Ama içimde hala şüpheler var. Tam olarak güvenemiyorum.Çünkü bebeği takip ettiğim sürede nefesinde bi sekte yada dengesizlik gözlemlemedim. Satürasyonu, kalp atışı gayet iyiydi. Teni beyaz pembe…
Daha uzatmayayım. Umudum bu sabahki Dr görüşmesinde taburcu haberini almak. Aksi halde ne yaparım bilemiyorum. Bu çaresizlik ve güvensizlik çok acı. Rabbim doğan güneşlerin hürmetine hastanedeki tüm bebekler annelerine kavuştursun
Bu sürede hem hastaneye gelen giden çok oldu, hem de anlattığım konulardan dolayı meşguliyetim old çin telefonu elime çok nadir aldım. Pek okuyamadım. İsim etiketleyerek özelden de yazanlar olmuş. Saolun canım annelerMutlaka gözden kacırdıgım da oldu. Tek tek etiket yada alıntı yapamadım. Hakkınızı helal edin.
Doğum yapan birkaç kişiyi gördüm. C cokyeniannebirnilruyasi O ogretmennnhaniiimm1
Onları tebrik ediyorum. Gözleri aydın olsunRabbim analı babalı büyütsün.
İns bugün yarın ben de iyi haberlerle buraya yazarım. Sağlıkla selametle evimize döneriz.
muallime5353 canım bacım, Rabbim yar ve yardımcın olsun. Duam kalbim seninle. Rabbim doğumunu kolaylaştırsın bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözlerinden öpüyorum
Günaydın canım durumun nasıl Dr gidebildin miSakin olmaya calisiyorum bacım akşamdan beri koştur koştur haldeyim evin içindeher yer ve her şey gözüme batiyor hızlanacak gibi bakalim belimde hafif sancı var ama nişan azdı cogalmis baktım da tekrar. Bakalım sabaha ne oluruz
Canım içini rahatlatmasina sevindim sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
Amin inşallah canım benim
Kız her şey gözüme batiyor panik bir insanım ben yerimde duramiyorum aksamustunden beriinşallah çabuk olur biter de rahatlarim kız
Kız yeter artık dedim ciddi ciddi nefes alamiyorum diye zaten bir kaç gündür bir şeyler var gibiydi bugün iyice belli etti kendini.İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Tamam canım takipteyim. Sabah gidecegim zaten bir bakilsin drun haberi olsun kafasindayim. Şöyle ki jel gibi kıvamlı kanla karışık kahverengi bir akıntı. Sümüksü çok farklı normal akıntıdan kuzum benim. Çok rahat anlarsın gelecek olursa. Normal kanlı akıntı değil. Farklı jel gibi bildigin.
Gerçekten çok güzel bir doğum olmuş canım benim şükür. Darısı hepimizin başına inşallahhh
İyiyim canım şükür. Hafif sancılar var giremedim akşamdan beri. Kıza dolap sipariş etmiştik bugün geldi aksi gibi kaç aydır gelmedi de. Akşamdan beri onunla uğrasiyoruz temizle.falan. başka işler de yapıyorum. Koşturuyorum kısacası hazırlık modundayım. Arada geliyor akıntı. Sabah dra gideceğim. Sen nasılsın bebek nasıl oldu
Yok bacılar akşam beri kızımla uğraş eşimle uğraş dolap falan uğraş derken ancak girebildim. Dogurmadim şükür. Kız gitsem yazarım kesin oralarda beklerkendogurmadim da hafif sancılar var sabah druma gidip bir gorunecegim. Bakalım artar mı bilmiyorum. Heyecandan ellerim titriyor düşünün ellerim titreye titreye iş yapıyorum akşamdan beri. Şimdi de zor yaziyorum
Allah yardımcın olsun tek avazdami diyorlar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerle gelirsin inşallahKızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bugün bebeginlede taburcu olur evinde dinlenirsinGünaydın temmuz anneleri ve bebekleri
Pazartesi sabahı genel anestezi ile doğum yaptım. Kendime gelmem öğleden sonrayı buldu. Bebeği emzirdim. Uyudu. Kalktı tekrar emzirmeye başlamıştım. Bu sefer tahlilyapacağız diye aldılar. Sonra çocuk Dr u geldi. Kandaki karbondioksit miktarı fazla diye bebeği yenidoğana almamız gerek dedi. Ben hala Leyla gibiydim. Kuvöze alındı. Hala orada.
Benim durumum iyi. Gaz çıkarma, büyük tuvalete çıkma, dikişlerin durumu vs iyi old için Dr istersem dün akşam çıkabileceğimi söyledi. Ancak bebeğim buradayken ben erken çıkmak istemedim. Bu gece de burada kaldık.
Bu süreçte çocuk Dr unun söylediklerinde bazı tutarsızlıklar oldu. Tamamen boş olan yenidoğan bakımına, pazartesi sabahı doğan 3 bebeğin üçünü de bakıma aldıkları için bi şüphe oldu. Yatışa neden olan tahlilleri istedik. Önce vermek istemediler. Sonra verdiler. Kendi Dr arkadaşlarımızla konuştuk.. Onlar, tahlillerde ciddi bir durum olmadığını söyledi. Hastaneye geldiler. Buradaki Dr la görüştüler. Buradaki Dr, onlara yatış sebebinin kandaki karbondioksit değil, nefes almada bi yaşadığı bi sorun old söylemişler. Onu takip ediyoruz. Şu an en iyi durumda olan bebek sizinki vs hani taburcu olabilir gibi şeyler konuşmuşlar.
Biz de Salı sabahı umutla Dr u bekledik. Geldi. Bir sürü sey söyledi ama somut hiçbir şey söylemedi. Hafif oksijen desteği alıyor. Nefesi iyi şimdi beslenme takibi yapıyoruz dedi. Elektronik beslenme sistemi kullanıyorlar anladığım. İncecik bi boru ağzında. Oradan sağdığım süt-mama veriliyor. Bunun emmeyi redde sebep olup olmayacağını sordum. Emme refleksi çok güçlü. Emer dedi. İns dediği gibi olur.Süt sağmada pompa kullanmayı hastane prensip olarak kabul etmiyormuş. Kolestrum sütü kıvamlı ve az old için pompa çeperine yapışır. Her bir damlası kıymetli ziyan olur diyorlar. Elle sağım yaptık. Arkadaşım Allah razı olsun cok yardımcı oldu. Dün gece evine dönene kadar hep o sagdı. Gece ben denedim hiç sağamadım.
Size üzüntümün resimi çizemem ama gösterebilirim. Su damla üzerine dakikalarca düşündüm ve ağladımEki Görüntüle 3612343
Ama içimde hala şüpheler var. Tam olarak güvenemiyorum.Çünkü bebeği takip ettiğim sürede nefesinde bi sekte yada dengesizlik gözlemlemedim. Satürasyonu, kalp atışı gayet iyiydi. Teni beyaz pembe…
Daha uzatmayayım. Umudum bu sabahki Dr görüşmesinde taburcu haberini almak. Aksi halde ne yaparım bilemiyorum. Bu çaresizlik ve güvensizlik çok acı. Rabbim doğan güneşlerin hürmetine hastanedeki tüm bebekler annelerine kavuştursun
Bu sürede hem hastaneye gelen giden çok oldu, hem de anlattığım konulardan dolayı meşguliyetim old çin telefonu elime çok nadir aldım. Pek okuyamadım. İsim etiketleyerek özelden de yazanlar olmuş. Saolun canım annelerMutlaka gözden kacırdıgım da oldu. Tek tek etiket yada alıntı yapamadım. Hakkınızı helal edin.
Doğum yapan birkaç kişiyi gördüm. C cokyeniannebirnilruyasi O ogretmennnhaniiimm1
İns bugün yarın ben de iyi haberlerle buraya yazarım. Sağlıkla selametle evimize döneriz.
muallime5353 canım bacım, Rabbim yar ve yardımcın olsun. Duam kalbim seninle. Rabbim doğumunu kolaylaştırsın bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözlerinden öpüyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah bugün bebişin kucağında sağlıkla hayırlısıyla dönersin hastanedenGünaydın temmuz anneleri ve bebekleri
Biz de Salı sabahı umutla Dr u bekledik. Geldi. Bir sürü sey söyledi ama somut hiçbir şey söylemedi. Hafif oksijen desteği alıyor. Nefesi iyi şimdi beslenme takibi yapıyoruz dedi. Elektronik beslenme sistemi kullanıyorlar anladığım. İncecik bi boru ağzında. Oradan sağdığım süt-mama veriliyor. Bunun emmeyi redde sebep olup olmayacağını sordum. Emme refleksi çok güçlü. Emer dedi. İns dediği gibi olur.Süt sağmada pompa kullanmayı hastane prensip olarak kabul etmiyormuş. Kolestrum sütü kıvamlı ve az old için pompa çeperine yapışır. Her bir damlası kıymetli ziyan olur diyorlar. Elle sağım yaptık. Arkadaşım Allah razı olsun cok yardımcı oldu. Dün gece evine dönene kadar hep o sagdı. Gece ben denedim hiç sağamadım.
Kızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Ay canım su gibi bir doğum olsun inşallah kuzumSuyum geldi hastaneye gidiyoruz
Ah canım neler neler olmuş şu sürede. Bugün çıkarsınız inşallah hastaneden oglunla kavuşup. Dualarım seninle. Ama bu kuvoz işi benim de canımı sıktı. Özel hastanede miydin Devlet Hastanesi'nde mi? Bu tür şeylerin peşini burakmamak gerekiyor gerçekten. İnsan bebeği olunca da elinkolu baglaniyorGünaydın temmuz anneleri ve bebekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?