2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Nasıl tek gitcen canım. Bebek senden önce çıkacak odada biri olması gerekmezmi. Başın döner biley olur Allah korusun kimsemi olmıcak yanında. Yaa bide senin için gözlerim doldu ağlaycam. Allah kolay bebek kolay doğum versin canım mükafatını kat kat al inşallah

Maşallah. Rabbim bağışlasın sana. Darısı bana da bekleyenlere de. Ay nolur ya.

Maşallah. Rabbim bağışlasın sana. Darısı bana da bekleyenlere de. Ay nolur ya.

Normal görünüyor şu anda inşallah sikintisiz geçer kolay olur, eşim hastanede olacak kardeşimle oğlumla, kardeşim oyalar oğlumu bı sıkinti olursa, durabildikleri kadar bı şekilde idare edecekler, daha önce de aynı yerde doğum yaptım, bebisi direkt veriyorlar muayeneden sonra, giyinip hazirlaninca kucağında sandalyeye oturtup odaya cikariyor hasta bakıcı ve hemşire, ne yapayım ki, burada akrabam yok, babam gelecekti ama ben toparlaninca gelin dedim eşimde biz gideriz dedi, babam ağlıyor beni gördükçe, kalbi var, kv.m hiç sevmez "angarya" "annesi varken bize düşmez" diyor, haklı, geçen gelirim ne yapalım falan dedi dil ucuyla, bende dedim doktor ebe hemşire bakıyor zaten odaya çıkınca gelsen yeter dedim, ses çıkmadı, bende birşey demedim, eşim kızıyor görürüz geliyorlar mi gelmiyorlar mi diyor da zorla.olan işin anlami yok bence, o yüzden önemi yok hallederim deyip geciyorum, gerçekten ne yaparım falan diye düşünmüyorum da, son dk kimin ne yaptığını da unutabilecegimi zannetmiyorum

Kuzum o kadar az sey hatirliyorumki yaa zaten hatırlasam çok iyi korunur 3.yü yapmazdim heralde hafızam asiri kotu ama genel bütün hamileligimi enfeksiyonla geciriyorum o net yaki akintim hic kesilmiyor . doğumun ayak sesleri diye dusunup pozitiflik yayalim az kaldi aenle hemen hemen ayni günümüz

Kızlar bebeğinizin kanala girdiğini nasıl anladınız bende 1 haftadır kasık ağrısı aşırı oluyordu ama 2 gündür böyle bir baskı yok yani aşırı baskı yaşıyorum bel ağrım yok ama hareket edince bile kasıklarım ağrıyordu şu an da ayağı kalkınca bir baskı hissediyorum kanala girmiş olabilir mi

Canım nasılsın?

Saol canım benim ben yine her halükarda Halime şükür ediyorum imtihan dünyasında rabbim beterinden korusun herkese dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bize de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Günaydın kızlar bebişime 5.47 de kavuştum ikimiz de sağlıklı iyiyiz elhamdülillah hepinize çok teşekkür ederim kendime geleyim anlatırım inşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Gazı çıktıktan sonra emzirmeye devam etmeyip emzik mi versen acaba? Bir saat sonra tekrar emzirirsin. (Not tecrübeli değilim )
Benimde bir ara öyleydi çok korkuyordum su akacak göbeğimden diye. Göğüs ucuna sürülen kremden (lansiho) sürdüm bir iki gün, sonra geçti ağrısı.

Yaa konuşutken diyorumki koltukları sildim sandalyeleri silcem ayy temizlikçi çağır diyor ablam. Yani sen olsan çağırırmısın. Zati hormonlar tavan hemen gözlerim doluveriyor istemiyom kimseden bişey
Yaa öyle diyorlarsa elbet dediğin gibi cagiramaz insan ama bizimkiler sağolsun geliriz yaparız dediler bende kandimi iyi hissettiğim gün cagircam kız kardeşim var herşeyime koşar bekar olduğu için bide görümcem ikisi gelir yapar gerçekten ev işi zor son haftalarda ama sende sana yapilani unutma canım çocuğu sevmeye oturmaya gelirler elbet

Kendi ailen mi böyle yapıyor şuan çok şaşırdım onlar seni dusunmezse başkası hiç düşünmez kavinvalidenler gelir inşallah yanına yanliz mi gideceksin doguma

Ne güzel bir doğum olmuş maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah

Bebekler sadece doymak için değil rahatlamak için de emmek istiyorlar. Erkek bebeklerin gaz problemleri oluyor genelde bağırsakları geç gelişiyor oğlum da emerken gaz çıkarırdı rahatlardı

Bana kız erken gelir diyorlar, karnın düşmüş diyorlar, diyorlarda diyorlar içime doğan temmuz benimde nedense

Bana kız erken gelir diyorlar, karnın düşmüş diyorlar, diyorlarda diyorlar içime doğan temmuz benimde nedense
Hee erken gelir, ikinciler erken gelir, kızlar erken gelir dediler, bir aydır sancı var, kanala gireli karnım düşeli bir buçuk ay oldu, gelen giden yok, daha bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…