2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ay inşallah su acili,belirsiz bekleyislerimiz gunahlarimiza kefalet olur inşallah Allahim amin .her gece ayni umitle devam ediyoruz bidebende kasilma yuzunden Geceleri uyanmaya basladim

Ayyy İstanbul’da olsam gelirdim valla yiyecek içecek bi şeyler getirir arkadaş olurdum en azından tüh

Bizimkinin bataryası bitmiş. Yeni batarya aldık allahtan ya
Ya batarya değiştikten sonra Allah korusun yangın tehlikesi oluşturduğunu okudum orjinal batarya almak lazımmış ben de bulamadım. Xiaomi 2c benimkinin de bataryası gidik artık baya. Siz orjinal mi aldınız varsa link verir misin bacım neresi değiştirdi memnun musun

Aaa bilmiyorum ki orijinal değil ama büyük ihtimal. Eşim almıştı. Linkini bulup hemen atayım. Geldiği günden beri günde 2 defa çalıştırıyoruz bu arada

Canım maşallah şu gibi bir doğum ikiniz de iyisiniz, sağlıkla kavustunuz gozun aydın

Sağlıkla, analı babalı büyütmek nasip olsun adıyla yaşasın

Sakin olmaya calisiyorum bacım akşamdan beri koştur koştur haldeyim evin içinde her yer ve her şey gözüme batiyor hızlanacak gibi bakalim belimde hafif sancı var ama nişan azdı cogalmis baktım da tekrar. Bakalım sabaha ne oluruz
Canım içini rahatlatmasina sevindim sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
Aaaaaaaa hadi bakalım hayırlısı olsun kolaylıkla inşallah
Amin inşallah canım benim
Kız her şey gözüme batiyor panik bir insanım ben yerimde duramiyorum aksamustunden beri inşallah çabuk olur biter de rahatlarim kız
Ahahaho heyecan bir başka oluyor tabi
Yeter doğuralım dedin işaret geldi sana bizden önce
Hadi bakalım doğur sağlılacakla inşallah
Kız yeter artık dedim ciddi ciddi nefes alamiyorum diye zaten bir kaç gündür bir şeyler var gibiydi bugün iyice belli etti kendini. İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Hayırlısı olsun canım ihmal etme takip et durumunu ona göre Dr gidersin bu arada nişan nasıl bişey tarif edermisin
Tamam canım takipteyim. Sabah gidecegim zaten bir bakilsin drun haberi olsun kafasindayim. Şöyle ki jel gibi kıvamlı kanla karışık kahverengi bir akıntı. Sümüksü çok farklı normal akıntıdan kuzum benim. Çok rahat anlarsın gelecek olursa. Normal kanlı akıntı değil. Farklı jel gibi bildigin.
Gerçekten çok güzel bir doğum olmuş canım benim şükür. Darısı hepimizin başına inşallahhh
Canım nasılsın?
İyiyim canım şükür. Hafif sancılar var giremedim akşamdan beri. Kıza dolap sipariş etmiştik bugün geldi aksi gibi kaç aydır gelmedi de. Akşamdan beri onunla uğrasiyoruz temizle.falan. başka işler de yapıyorum. Koşturuyorum kısacası hazırlık modundayım. Arada geliyor akıntı. Sabah dra gideceğim. Sen nasılsın bebek nasıl oldu
A acemianne92 ses ver bacım dogurdunmu yoksam

Ortaya bombayı bırakıp gidiyorlar ya bı haber versene kız catladik A acemianne92
Kontrol ettim şimdi burada geziyorda yazmiyor hain
Yok bacılar akşam beri kızımla uğraş eşimle uğraş dolap falan uğraş derken ancak girebildim. Dogurmadim şükür. Kız gitsem yazarım kesin oralarda beklerken dogurmadim da hafif sancılar var sabah druma gidip bir gorunecegim. Bakalım artar mı bilmiyorum. Heyecandan ellerim titriyor düşünün ellerim titreye titreye iş yapıyorum akşamdan beri. Şimdi de zor yaziyorum

Sakin olll kolayca olacak inşallah sağlıcakla kavuşacağız, stres yapma

Niye gidiyorlar ki Bizimkiler de memleketteydiler bugün döndüler trip ata ata getirttim buraya. Yani öyle uzaktan telefonla bile görüşmek istememeye kadar varmıştı olay. Hatta babamın da memlekette doktor randevusu varmış İstanbul’da randevu alamayabilirmiş tekrar temmuzda gitmeyi düşünüyor. Daha ısrar etmem zaten kendi çocuğuma bakarım öyle ya da böyle…
Birisi daha aynı durumu yaşamıştı ya sanki göbeği acıyordu hatta bir cerrahtan randevu almıştı. Emin değilim de Umutvari sen miydin o ay hatırlayamadım galiba
Annen ve baban için hayırlısı olsun. 2 ay gizlemeleri de sen üzülme diye sanırım ama ne kadar işe yararsa… Sen çok güçlüsün yaa temizlik ,yemek ,bebek her şeyin tek başına üstesinden gelirsin. Bence herkese bu vibe’ı verdiğin için diğerlerinin de işine geliyor nasılsa halleder diyor. Boşver ileride de benzerlerini senin onlara yapman dileğiyle. Ben öyle yapıcam çünkü de

Doktorun sezeryan olmak istediğini biliyor mu? Ona göre yönlendirir bence seni. Kanala girse bile sezeryana dönebilir diye biliyorum ama keyfiyete göre hareket edilmesi yasakken doktor ne düşünür bilemiyorum ya
Keyfi sezeryan yasak diye haberler çıktı ama hastanelerde yasak değil aslında. Ameliyathanesi olmayan doktor muayenehanelerinde yasak diye biliyorum. Çok farklı bir konu yani.
Doktorumla da son 2 seferdir hep aceleye geldi çok da konuşamadım, erken çıkması gerektiği için ayak üstü konuşuldu biraz. Geçen hafta salı günü sezeryan istediğimi söyledim erken olduğunu gün veremeyeceğini söyledi. Her an doğurabilirsin, gün belirleyip de stres yapma boşuna demek istedi. Cumartesi kontrolüm var ve ne konuşacak aşırı merak ediyorum. Normal doğumu da destekleyen biri aslında, belki de normal doğuma ikna edecek
En merak ettiğim şey de sezeryana okey verirse 7 temmuz haftası mı çağırır yoksa 14 temmuz haftası mı acaba... 7 Temmuz benim doğum günüm Biraz o yüzden de sabırsız ve heyecanlıyım. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

Herseyin karşılığı olur ya keser döner sap döner... Ben iki ay kadar önce öğrendim, yılbaşından sonra bosanmislar, babam ve kardeşim doğuma kadar beklesin diye yalvarmislar, kanamalı falan riskli bı süreç geçiriyordum sağolsun bikac ay daha durmuş, sonra yeter sıkıldım deyip gitmiş, bende habersizim arıyorum falan açmıyor dönmüyor, bir sürü detaylar sonradan öğrendim, bu da sancılarımın başlama sebebi oldu zaten... Eşime de açıkça herşeyi diyemedim, ağrı sancı var diye oda öyle uzuluyor, nasıl anlatayim içimde ne yasadigimi... Rabbim sorsun herkesin yaptığını ettiğini... Ne diyeyim yolu yoluma denk düşmesin...

Allah kolaylık versin canım merak ettim tekrar yazmayınca
Bizde durumlar aynı beklemedeyiz

Ayy aksamlari dogurcakmisim gibi hissediyorum sabah olunca geciyor ama vajinamda degisik bir sanci var ara ara gelip gidiyor .ben cozemedim bu isi dogurmanin matematigi yok bacim sende varmi birseyler
Hastalıklar rahatsızlıklar hep geceledi artar derler. Hamilelik için de aynı şey geçerli bence akşama doğru ağrılar artıyor daha bi ağırlaşıyorum sanki. Az kaldı heralde diyorum, ama sabah uyanınca hamile olduğumu bile unutuyorum bazen

Evet kuzum bendim. Ama aynı şey mi yaşadığımız emin değilim. Ben daha önceden de göbek deliğimden kan gelmesi sebebiyle doktora gitmiştim ve ufak bi operasyon geçirmiştim. Meğer enfeksiyon kapmış. Hamilelikte de yine göbek deliğimden bir sıvı akmış ve kurumuştu ben sonradan farketmiştim. Aşırı canım acıyordu zaten. Karın da geriliyor ya göbek deliği dışarı çıkmaya çalışıyor ama çıkamıyor. Genel cerraha gittim ama antibiyotik tedavisini gebelikte uygun bulmamıştı. Ben batikonla temizledim 5 gün falan sonra düzeldi benim. Aynı sorunu mu yaşıyoruz emin değilim ama Vaalbara

Sakin olll kolayca olacak inşallah sağlıcakla kavuşacağız, stres yapma
Amin inşallah canım benim inşallah öyle olur heyecandan uyuyamam da ben şimdi bir de böyle huylarım var sabah ola hayr ola bakalım Dr ne diyecek
Allah kolaylık versin canım merak ettim tekrar yazmayınca
Bizde durumlar aynı beklemedeyiz
Amin canım inşallah. Akşam beri koşturuyorum ondan telefonu elime alamadım. Şimdi de hala bir şeyler ile uğrasiyorum. Allah yardımcın olsun canım benim inşallah en kısa zamanda kavuşacaksin yavruna cani gönülden inanıyorum dua ediyorum aklıma geldikçe

Sağol canım Allah razı olsun

Yok canım sıvı falan yok bırsey de görünmüyor ama içten acıyor, yirtiliyor sanki, acayip acıyor hareket ederken karından hareket edemiyorum canımı yakıyor, göbek deligimde belki bı parmak üst tarafına dogru

Aynen öyle insanın içinde kalıyor. Kasımda sınavım var ağustosta ilana çıkacaklar muhtemelen sınavım var kasımdan sonra gelin dicem herkesenormalde hayatta diyemem gelicez diyene alınırşar falan elimden geldiğince ağırlarım. Şu an öyle düşünmüyorum.

Aaa çok önceden olmuş bitmiş olaylar bile. Ne diyeyim ki gerçekten hamilelikte başımıza daha neler gelir derken daha da şaşıracağımız şeyler illa çıkıyor. Sen üzülme lütfen bazen kazık kadar olsak da aile meselesi olunca minicik kalıyoruz. Sonra diyorum ki artık benim de ailem var önceliğim var ve Allah izin verirse de uzunca yolum var her şeyi kafaya takmamalıyım. Bırak sen de sadece kendini ve bebeklerini düşün Ayy sarılıyorum sana

Düğün var ona niyet gidiyorlar. Dicek bişeyim yok sadece fazlasıyla üzgünüm sanırım

Hmm evet seninki daha farklı bir durumdu şimdi tam hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…