- 9 Haziran 2010
- 1.391
- 1.370
- 658
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.441
Ay inşallah su acili,belirsiz bekleyislerimiz gunahlarimiza kefalet olur inşallah Allahim amin .her gece ayni umitle devam ediyoruz bideAyy aynı cümleyi akşam üzeri annemle eşime söyledim gece sabaha kadar doguruyorum sanıyorum kahvaltidan sonra hepsi geciyo bir bir ama akşam üzeri vajinada baskı kasılma adet sancisi bı başlıyor gece uykumdan uyandiriyo sonra uykusuz her geceeee
Ya batarya değiştikten sonra Allah korusun yangın tehlikesi oluşturduğunu okudum orjinal batarya almak lazımmış ben de bulamadım. Xiaomi 2c benimkinin de bataryası gidik artık baya. Siz orjinal mi aldınız varsa link verir misin bacım neresi değiştirdi memnun musunAyyy İstanbul’da olsam gelirdim valla yiyecek içecek bi şeyler getirir arkadaş olurdum en azından tüh
Bizimkinin bataryası bitmiş. Yeni batarya aldık allahtan ya
Aaa bilmiyorum ki orijinal değil ama büyük ihtimal. Eşim almıştı. Linkini bulup hemen atayım. Geldiği günden beri günde 2 defa çalıştırıyoruz bu aradaYa batarya değiştikten sonra Allah korusun yangın tehlikesi oluşturduğunu okudum orjinal batarya almak lazımmış ben de bulamadım. Xiaomi 2c benimkinin de bataryası gidik artık baya. Siz orjinal mi aldınız varsa link verir misin bacım neresi değiştirdi memnun musun
Canım maşallah şu gibi bir doğumKızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel sözleriniz dualarınız için
Hikayemi anlatırsam ; akşamüstü sancılarım gelince bekleyeyim dedim gece en son hastaneye gidince 4 cm açıklığın sancın var yatış veriyorum dedi doktor iyi çok şükür dedim 100 leri geçiyordu sancım ama arada yatıp uyuyabiliyordum sabah ezan okundu eşimle konustuk fln o kalktı o sırada nst de suyum geldi bi anda ebe kontrol etti 5 cm artık hızlanır su berrrak bebek iyi dedi ben duşa girdim saat 4.30 gibiydi işte o andan sonrası mahşer yeri diyeyim bebeğin kafası bi anda aşağı indi öyle bir baskı yaptı ki 5.30 gibi tam açıklıktım ebeler bir saat içinde bunun olabileceğini öngörmediği için beni yatakta doğurmak üzere görünce sakın ıkınma dedi çünküü doktorum daha gelmemişti apar topar doğumhaneye aldılar ama ne mümkün çocuk çıkıyor diyorum başı geldiiii , çatala fln çıkamadan kendi doktorum yetişemeyince o anki doktor yatağımda aldı bebişi ben ıkınmadım bile neredeyse.
bebiş çıkınca gözüm açıldı ağrılar bi anda kesildi Allahım çok şükür bismillahhh oldum
Doktorum koştur kostur gelip kusura bakma fln diyor dikişlerimi attı kontrol etti odama geldim elhamdülillah bebişim 3250 gr yanımda iyi çok şükür hemen emzirme denemelerine basladım göğüslerimi sıkınca damla damla süt akıyor hemen bebişe vermeye çalışıyoruz böyle işte.
Yani gebelere Allah bir avazda kurtarsın derler ya bana 4 5 avazda da denebilirdi paldır küldür gelmeye pek meraklı benim bebeler yav
Sakin olmaya calisiyorum bacım akşamdan beri koştur koştur haldeyim evin içindeAy canım sorma ben de hoplaya zıplaya geldim eveçok teşekkür ederim
Ay canım benim sakin ol derin nefes al her şey olacağına varır yoluna girer işler de bir şekilde hallolurbakalım bu belki bir tik daha erken hizlanabilir ikinci olduğu için hayırlısıyla gelsin inşallah
Canım içini rahatlatmasina sevindim sağlıkla vaktinde gelsin inşallahÖzeldeki doktorum haftaya salıya kadar bekleyelim dedi. Bir sorun yok şuan bebek iyi suyu iyi dedi. O vakite kadar gelmezse son artık gelirsin suni veririz dedi. 2 cm açıklıkla suni veremem yazık çok yıpranırsin dedi. Bol bol gez merdiven çik hiç durma yoruldum deme dedi öyle çıktık hastaneden. Bide bebeğe kilo aldirma dedi.
Amin inşallah canım benimAaaaaaaa hadi bakalım hayırlısı olsun kolaylıkla inşallah
Kız her şey gözüme batiyor panik bir insanım ben yerimde duramiyorum aksamustunden beriDur dur koşturma bacım bu enerjiyi ikinmaya kullanırsın enerjini boşa harcama şuanda az bekle kocan gelsin o gelene kadar ufak tefek şeyler yap eşinle birlikte yaparsın gerisini ayy 2. Bide çabuk olur doğumun hayırla gelsin bebisin ama yorma kendini şuan
Kız yeter artık dedim ciddi ciddi nefes alamiyorum diye zaten bir kaç gündür bir şeyler var gibiydi bugün iyice belli etti kendini.Ahahaho heyecan bir başka oluyor tabi
Yeter doğuralım dedin işaret geldi sana bizden önce
Hadi bakalım doğur sağlılacakla inşallah
Tamam canım takipteyim. Sabah gidecegim zaten bir bakilsin drun haberi olsun kafasindayim. Şöyle ki jel gibi kıvamlı kanla karışık kahverengi bir akıntı. Sümüksü çok farklı normal akıntıdan kuzum benim. Çok rahat anlarsın gelecek olursa. Normal kanlı akıntı değil. Farklı jel gibi bildigin.Hayırlısı olsun canım ihmal etme takip et durumunu ona göre Dr gidersin bu arada nişan nasıl bişey tarif edermisin
Gerçekten çok güzel bir doğum olmuş canım benim şükür. Darısı hepimizin başına inşallahhhKızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel sözleriniz dualarınız için
Hikayemi anlatırsam ; akşamüstü sancılarım gelince bekleyeyim dedim gece en son hastaneye gidince 4 cm açıklığın sancın var yatış veriyorum dedi doktor iyi çok şükür dedim 100 leri geçiyordu sancım ama arada yatıp uyuyabiliyordum sabah ezan okundu eşimle konustuk fln o kalktı o sırada nst de suyum geldi bi anda ebe kontrol etti 5 cm artık hızlanır su berrrak bebek iyi dedi ben duşa girdim saat 4.30 gibiydi işte o andan sonrası mahşer yeri diyeyim bebeğin kafası bi anda aşağı indi öyle bir baskı yaptı ki 5.30 gibi tam açıklıktım ebeler bir saat içinde bunun olabileceğini öngörmediği için beni yatakta doğurmak üzere görünce sakın ıkınma dedi çünküü doktorum daha gelmemişti apar topar doğumhaneye aldılar ama ne mümkün çocuk çıkıyor diyorum başı geldiiii , çatala fln çıkamadan kendi doktorum yetişemeyince o anki doktor yatağımda aldı bebişi ben ıkınmadım bile neredeyse.
bebiş çıkınca gözüm açıldı ağrılar bi anda kesildi Allahım çok şükür bismillahhh oldum
Doktorum koştur kostur gelip kusura bakma fln diyor dikişlerimi attı kontrol etti odama geldim elhamdülillah bebişim 3250 gr yanımda iyi çok şükür hemen emzirme denemelerine basladım göğüslerimi sıkınca damla damla süt akıyor hemen bebişe vermeye çalışıyoruz böyle işte.
Yani gebelere Allah bir avazda kurtarsın derler ya bana 4 5 avazda da denebilirdi paldır küldür gelmeye pek meraklı benim bebeler yav
İyiyim canım şükür. Hafif sancılar var giremedim akşamdan beri. Kıza dolap sipariş etmiştik bugün geldi aksi gibi kaç aydır gelmedi de. Akşamdan beri onunla uğrasiyoruz temizle.falan. başka işler de yapıyorum. Koşturuyorum kısacası hazırlık modundayım. Arada geliyor akıntı. Sabah dra gideceğim. Sen nasılsın bebek nasıl olduCanım nasılsın?
Yok bacılar akşam beri kızımla uğraş eşimle uğraş dolap falan uğraş derken ancak girebildim. Dogurmadim şükür. Kız gitsem yazarım kesin oralarda beklerkenOrtaya bombayı bırakıp gidiyorlar ya bı haber versene kız catladikA acemianne92
Kontrol ettim şimdi burada geziyorda yazmiyor hain
Sakin olll kolayca olacak inşallah sağlıcakla kavuşacağız, stres yapmaSakin olmaya calisiyorum bacım akşamdan beri koştur koştur haldeyim evin içindeher yer ve her şey gözüme batiyor hızlanacak gibi bakalim belimde hafif sancı var ama nişan azdı cogalmis baktım da tekrar. Bakalım sabaha ne oluruz
Canım içini rahatlatmasina sevindim sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
Amin inşallah canım benim
Kız her şey gözüme batiyor panik bir insanım ben yerimde duramiyorum aksamustunden beriinşallah çabuk olur biter de rahatlarim kız
Kız yeter artık dedim ciddi ciddi nefes alamiyorum diye zaten bir kaç gündür bir şeyler var gibiydi bugün iyice belli etti kendini.İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Tamam canım takipteyim. Sabah gidecegim zaten bir bakilsin drun haberi olsun kafasindayim. Şöyle ki jel gibi kıvamlı kanla karışık kahverengi bir akıntı. Sümüksü çok farklı normal akıntıdan kuzum benim. Çok rahat anlarsın gelecek olursa. Normal kanlı akıntı değil. Farklı jel gibi bildigin.
Gerçekten çok güzel bir doğum olmuş canım benim şükür. Darısı hepimizin başına inşallahhh
İyiyim canım şükür. Hafif sancılar var giremedim akşamdan beri. Kıza dolap sipariş etmiştik bugün geldi aksi gibi kaç aydır gelmedi de. Akşamdan beri onunla uğrasiyoruz temizle.falan. başka işler de yapıyorum. Koşturuyorum kısacası hazırlık modundayım. Arada geliyor akıntı. Sabah dra gideceğim. Sen nasılsın bebek nasıl oldu
Yok bacılar akşam beri kızımla uğraş eşimle uğraş dolap falan uğraş derken ancak girebildim. Dogurmadim şükür. Kız gitsem yazarım kesin oralarda beklerkendogurmadim da hafif sancılar var sabah druma gidip bir gorunecegim. Bakalım artar mı bilmiyorum. Heyecandan ellerim titriyor düşünün ellerim titreye titreye iş yapıyorum akşamdan beri. Şimdi de zor yaziyorum
Niye gidiyorlar kiBide akıl veriyolar ya ona dahada delleniyorum. Yaa bırak yapma yorma kendini. Temizlikçi alsana falan. Ayyy nasıl orjinal fikirleraynen de öyle canım bişey olduğunda leylaa yetiş ama kimse leylanın ihtiyacı varmı diye aramaz bile. Temmmuzun 20sinden sonra bekleriz doğumu artık dedi doktor. Bizimkiler 18ine bilet aldılar memlekete gidiyolar. 3 hafta yoklar. Ayy inşallah denk gelmez doğumun diyolar bir de.daha ne zaman doğuracaksam. Kendi ailen böyle yapınca kayınvaliden de kucak açmıyor zatii. Uff stres ediyorlar daha çok beni.
Birisi daha aynı durumu yaşamıştı ya sanki göbeği acıyordu hatta bir cerrahtan randevu almıştı. Emin değilim deYarın kontrolüm var diye bekliyorum bende ama yaşamadım daha önce o yüzden bı tedirginim, resmen acıyor tarif edebildim mi de bilmiyorum.. cocuk hep dokunuyor acimasin diye yavaş dokunur öper geçer, yine dokundu geçerken ama yok acısina dayanamadim anlık
Annen ve baban için hayırlısı olsun. 2 ay gizlemeleri de sen üzülme diye sanırım ama ne kadar işe yararsa… Sen çok güçlüsün yaa temizlik ,yemek ,bebek her şeyin tek başına üstesinden gelirsin. Bence herkese bu vibe’ı verdiğin için diğerlerinin de işine geliyor nasılsa halleder diyor. Boşver ileride de benzerlerini senin onlara yapman dileğiyle. Ben öyle yapıcam çünkü deBenim annem babamdan ayrılmis iki ay önce ogrendim , o gün bugün oldu aradim açmaz, aramaz, kv.m de desem yapar ama ne kadar denir ki, kv.dem temizlik yapalım doğum önü dedi, tamm yapılacak zaten mecbur dedim, burada da biliyorsunuz az cok yazdim hep temizlik yemek işine girdiğim.donemleri, o da biliyor ama gelip yardım etmeyi teklif etmedi, "yavaş yavaş yaparsın sen" dedi, kendi anneme diyemezken niye kv.mden bekleyeyim ki
Keyfi sezeryan yasak diye haberler çıktı ama hastanelerde yasak değil aslında. Ameliyathanesi olmayan doktor muayenehanelerinde yasak diye biliyorum. Çok farklı bir konu yani.Doktorun sezeryan olmak istediğini biliyor mu? Ona göre yönlendirir bence seni. Kanala girse bile sezeryana dönebilir diye biliyorum ama keyfiyete göre hareket edilmesi yasakken doktor ne düşünür bilemiyorum ya
Herseyin karşılığı olur ya keser döner sap döner... Ben iki ay kadar önce öğrendim, yılbaşından sonra bosanmislar, babam ve kardeşim doğuma kadar beklesin diye yalvarmislar, kanamalı falan riskli bı süreç geçiriyordum sağolsun bikac ay daha durmuş, sonra yeter sıkıldım deyip gitmiş, bende habersizim arıyorum falan açmıyor dönmüyor, bir sürü detaylar sonradan öğrendim, bu da sancılarımın başlama sebebi oldu zaten... Eşime de açıkça herşeyi diyemedim, ağrı sancı var diye oda öyle uzuluyor, nasıl anlatayim içimde ne yasadigimi... Rabbim sorsun herkesin yaptığını ettiğini... Ne diyeyim yolu yoluma denk düşmesin...Annen ve baban için hayırlısı olsun. 2 ay gizlemeleri de sen üzülme diye sanırım ama ne kadar işe yararsa… Sen çok güçlüsün yaa temizlik ,yemek ,bebek her şeyin tek başına üstesinden gelirsin. Bence herkese bu vibe’ı verdiğin için diğerlerinin de işine geliyor nasılsa halleder diyor. Boşver ileride de benzerlerini senin onlara yapman dileğiyle. Ben öyle yapıcam çünkü de
Allah kolaylık versin canım merak ettim tekrar yazmayıncaİyiyim canım şükür. Hafif sancılar var giremedim akşamdan beri. Kıza dolap sipariş etmiştik bugün geldi aksi gibi kaç aydır gelmedi de. Akşamdan beri onunla uğrasiyoruz temizle.falan. başka işler de yapıyorum. Koşturuyorum kısacası hazırlık modundayım. Arada geliyor akıntı. Sabah dra gideceğim. Sen nasılsın bebek nasıl oldu
Hastalıklar rahatsızlıklar hep geceledi artar derler. Hamilelik için de aynı şey geçerli benceAyy aksamlari dogurcakmisim gibi hissediyorum sabah olunca geciyorama vajinamda degisik bir sanci var ara ara gelip gidiyor .ben cozemedim bu isi dogurmanin matematigi yok bacim sende varmi birseyler
Evet kuzum bendim. Ama aynı şey mi yaşadığımız emin değilim. Ben daha önceden de göbek deliğimden kan gelmesi sebebiyle doktora gitmiştim ve ufak bi operasyon geçirmiştim. Meğer enfeksiyon kapmış. Hamilelikte de yine göbek deliğimden bir sıvı akmış ve kurumuştu ben sonradan farketmiştim. Aşırı canım acıyordu zaten. Karın da geriliyor ya göbek deliği dışarı çıkmaya çalışıyor ama çıkamıyor. Genel cerraha gittim ama antibiyotik tedavisini gebelikte uygun bulmamıştı. Ben batikonla temizledim 5 gün falan sonra düzeldi benim. Aynı sorunu mu yaşıyoruz emin değilim amaNiye gidiyorlar kiBizimkiler de memleketteydiler bugün döndüler trip ata ata getirttim buraya. Yani öyle uzaktan telefonla bile görüşmek istememeye kadar varmıştı olay. Hatta babamın da memlekette doktor randevusu varmış İstanbul’da randevu alamayabilirmiş tekrar temmuzda gitmeyi düşünüyor. Daha ısrar etmem zaten kendi çocuğuma bakarım öyle ya da böyle…
Birisi daha aynı durumu yaşamıştı ya sanki göbeği acıyordu hatta bir cerrahtan randevu almıştı. Emin değilim deUmutvari sen miydin o ay hatırlayamadım galiba
Annen ve baban için hayırlısı olsun. 2 ay gizlemeleri de sen üzülme diye sanırım ama ne kadar işe yararsa… Sen çok güçlüsün yaa temizlik ,yemek ,bebek her şeyin tek başına üstesinden gelirsin. Bence herkese bu vibe’ı verdiğin için diğerlerinin de işine geliyor nasılsa halleder diyor. Boşver ileride de benzerlerini senin onlara yapman dileğiyle. Ben öyle yapıcam çünkü de
Amin inşallah canım benim inşallah öyle olurSakin olll kolayca olacak inşallah sağlıcakla kavuşacağız, stres yapma
Amin canım inşallah. Akşam beri koşturuyorum ondan telefonu elime alamadım. Şimdi de hala bir şeyler ile uğrasiyorum. Allah yardımcın olsun canım benim inşallah en kısa zamanda kavuşacaksin yavruna cani gönülden inanıyorumAllah kolaylık versin canım merak ettim tekrar yazmayınca
Bizde durumlar aynı beklemedeyiz
Sağol canım Allah razı olsunAmin inşallah canım benim inşallah öyle olurheyecandan uyuyamam da ben şimdi bir de böyle huylarım var sabah ola hayr ola bakalım Dr ne diyecek
Amin canım inşallah. Akşam beri koşturuyorum ondan telefonu elime alamadım. Şimdi de hala bir şeyler ile uğrasiyorum. Allah yardımcın olsun canım benim inşallah en kısa zamanda kavuşacaksin yavruna cani gönülden inanıyorumdua ediyorum aklıma geldikçe
Yok canım sıvı falan yok bırsey de görünmüyor ama içten acıyor, yirtiliyor sanki, acayip acıyor hareket ederken karından hareket edemiyorum canımı yakıyor, göbek deligimde belki bı parmak üst tarafına dogruEvet kuzum bendim. Ama aynı şey mi yaşadığımız emin değilim. Ben daha önceden de göbek deliğimden kan gelmesi sebebiyle doktora gitmiştim ve ufak bi operasyon geçirmiştim. Meğer enfeksiyon kapmış. Hamilelikte de yine göbek deliğimden bir sıvı akmış ve kurumuştu ben sonradan farketmiştim. Aşırı canım acıyordu zaten. Karın da geriliyor ya göbek deliği dışarı çıkmaya çalışıyor ama çıkamıyor. Genel cerraha gittim ama antibiyotik tedavisini gebelikte uygun bulmamıştı. Ben batikonla temizledim 5 gün falan sonra düzeldi benim. Aynı sorunu mu yaşıyoruz emin değilim amaVaalbara
Aynen öyle insanın içinde kalıyor. Kasımda sınavım var ağustosta ilana çıkacaklar muhtemelen sınavım var kasımdan sonra gelin dicem herkeseYaa öyle diyorlarsa elbet dediğin gibi cagiramaz insan ama bizimkiler sağolsun geliriz yaparız dediler bende kandimi iyi hissettiğim gün cagircam kız kardeşim var herşeyime koşar bekar olduğu için bide görümcem ikisi gelir yapar gerçekten ev işi zor son haftalarda ama sende sana yapilani unutma canım çocuğu sevmeye oturmaya gelirler elbet
Herseyin karşılığı olur ya keser döner sap döner... Ben iki ay kadar önce öğrendim, yılbaşından sonra bosanmislar, babam ve kardeşim doğuma kadar beklesin diye yalvarmislar, kanamalı falan riskli bı süreç geçiriyordum sağolsun bikac ay daha durmuş, sonra yeter sıkıldım deyip gitmiş, bende habersizim arıyorum falan açmıyor dönmüyor, bir sürü detaylar sonradan öğrendim, bu da sancılarımın başlama sebebi oldu zaten... Eşime de açıkça herşeyi diyemedim, ağrı sancı var diye oda öyle uzuluyor, nasıl anlatayim içimde ne yasadigimi... Rabbim sorsun herkesin yaptığını ettiğini... Ne diyeyim yolu yoluma denk düşmesin...
Düğün var ona niyet gidiyorlar. Dicek bişeyim yok sadece fazlasıyla üzgünüm sanırımNiye gidiyorlar kiBizimkiler de memleketteydiler bugün döndüler trip ata ata getirttim buraya. Yani öyle uzaktan telefonla bile görüşmek istememeye kadar varmıştı olay. Hatta babamın da memlekette doktor randevusu varmış İstanbul’da randevu alamayabilirmiş tekrar temmuzda gitmeyi düşünüyor. Daha ısrar etmem zaten kendi çocuğuma bakarım öyle ya da böyle…
Birisi daha aynı durumu yaşamıştı ya sanki göbeği acıyordu hatta bir cerrahtan randevu almıştı. Emin değilim deUmutvari sen miydin o ay hatırlayamadım galiba
Annen ve baban için hayırlısı olsun. 2 ay gizlemeleri de sen üzülme diye sanırım ama ne kadar işe yararsa… Sen çok güçlüsün yaa temizlik ,yemek ,bebek her şeyin tek başına üstesinden gelirsin. Bence herkese bu vibe’ı verdiğin için diğerlerinin de işine geliyor nasılsa halleder diyor. Boşver ileride de benzerlerini senin onlara yapman dileğiyle. Ben öyle yapıcam çünkü de
Evet kuzum bendim. Ama aynı şey mi yaşadığımız emin değilim. Ben daha önceden de göbek deliğimden kan gelmesi sebebiyle doktora gitmiştim ve ufak bi operasyon geçirmiştim. Meğer enfeksiyon kapmış. Hamilelikte de yine göbek deliğimden bir sıvı akmış ve kurumuştu ben sonradan farketmiştim. Aşırı canım acıyordu zaten. Karın da geriliyor ya göbek deliği dışarı çıkmaya çalışıyor ama çıkamıyor. Genel cerraha gittim ama antibiyotik tedavisini gebelikte uygun bulmamıştı. Ben batikonla temizledim 5 gün falan sonra düzeldi benim. Aynı sorunu mu yaşıyoruz emin değilim amaVaalbara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?