- 4 Nisan 2011
- 1.964
- 1.366
- 373
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.481
Canım şimdi alıntılardan gördüm de okudum. İnşallah en kısa zamanda çıkarsınız hastaneden eğer şüphen varsa başka hastaneye nakil iste. Daha çok şeyler yazmak istiyorum aslında ama o kadar yoğun bir sürecin içinde buldum ki kendimi hala kendime gelmek bir yana kendime bir daha gelebilecek miyim şüphelerim var sürekli ağlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişler anneler kardeşler sağlıklı olsun bu süreci kolay atlatalım hep birlikte. Buralara çok gelip yazamasam da kalbim ve dualarım hep sizinleGünaydın temmuz anneleri ve bebekleri
Pazartesi sabahı genel anestezi ile doğum yaptım. Kendime gelmem öğleden sonrayı buldu. Bebeği emzirdim. Uyudu. Kalktı tekrar emzirmeye başlamıştım. Bu sefer tahlilyapacağız diye aldılar. Sonra çocuk Dr u geldi. Kandaki karbondioksit miktarı fazla diye bebeği yenidoğana almamız gerek dedi. Ben hala Leyla gibiydim. Kuvöze alındı. Hala orada.
Benim durumum iyi. Gaz çıkarma, büyük tuvalete çıkma, dikişlerin durumu vs iyi old için Dr istersem dün akşam çıkabileceğimi söyledi. Ancak bebeğim buradayken ben erken çıkmak istemedim. Bu gece de burada kaldık.
Devamlı dua halindeyim. Şu an dünyada tek dileğim onunla eve dönmek..
Bu süreçte çocuk Dr unun söylediklerinde bazı tutarsızlıklar oldu. Tamamen boş olan yenidoğan bakımına, pazartesi sabahı doğan 3 bebeğin üçünü de bakıma aldıkları için bi şüphe oldu. Yatışa neden olan tahlilleri istedik. Önce vermek istemediler. Sonra verdiler. Kendi Dr arkadaşlarımızla konuştuk.. Onlar, tahlillerde ciddi bir durum olmadığını söyledi. Hastaneye geldiler. Buradaki Dr la görüştüler. Buradaki Dr, onlara yatış sebebinin kandaki karbondioksit değil, nefes almada bi yaşadığı bi sorun old söylemişler. Onu takip ediyoruz. Şu an en iyi durumda olan bebek sizinki vs hani taburcu olabilir gibi şeyler konuşmuşlar.
Biz de Salı sabahı umutla Dr u bekledik. Geldi. Bir sürü sey söyledi ama somut hiçbir şey söylemedi. Hafif oksijen desteği alıyor. Nefesi iyi şimdi beslenme takibi yapıyoruz dedi. Elektronik beslenme sistemi kullanıyorlar anladığım. İncecik bi boru ağzında. Oradan sağdığım süt-mama veriliyor. Bunun emmeyi redde sebep olup olmayacağını sordum. Emme refleksi çok güçlü. Emer dedi. İns dediği gibi olur.Süt sağmada pompa kullanmayı hastane prensip olarak kabul etmiyormuş. Kolestrum sütü kıvamlı ve az old için pompa çeperine yapışır. Her bir damlası kıymetli ziyan olur diyorlar. Elle sağım yaptık. Arkadaşım Allah razı olsun cok yardımcı oldu. Dün gece evine dönene kadar hep o sagdı. Gece ben denedim hiç sağamadım.
Size üzüntümün resimi çizemem ama gösterebilirim. Su damla üzerine dakikalarca düşündüm ve ağladımEki Görüntüle 3612343
Ama içimde hala şüpheler var. Tam olarak güvenemiyorum.Çünkü bebeği takip ettiğim sürede nefesinde bi sekte yada dengesizlik gözlemlemedim. Satürasyonu, kalp atışı gayet iyiydi. Teni beyaz pembe…
Daha uzatmayayım. Umudum bu sabahki Dr görüşmesinde taburcu haberini almak. Aksi halde ne yaparım bilemiyorum. Bu çaresizlik ve güvensizlik çok acı. Rabbim doğan güneşlerin hürmetine hastanedeki tüm bebekler annelerine kavuştursun
Bu sürede hem hastaneye gelen giden çok oldu, hem de anlattığım konulardan dolayı meşguliyetim old çin telefonu elime çok nadir aldım. Pek okuyamadım. İsim etiketleyerek özelden de yazanlar olmuş. Saolun canım annelerMutlaka gözden kacırdıgım da oldu. Tek tek etiket yada alıntı yapamadım. Hakkınızı helal edin.
Doğum yapan birkaç kişiyi gördüm. C cokyeniannebirnilruyasi @ogretmennnhaniiimm1
Onları tebrik ediyorum. Gözleri aydın olsunRabbim analı babalı büyütsün.
İns bugün yarın ben de iyi haberlerle buraya yazarım. Sağlıkla selametle evimize döneriz.
muallime5353 canım bacım, Rabbim yar ve yardımcın olsun. Duam kalbim seninle. Rabbim doğumunu kolaylaştırsın bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözlerinden öpüyorum
Gözünüz aydın lady çok geçmiş olsun. İnşallah bugün bebeğin kucağında sağlıkla taburcu olursunuzGünaydın temmuz anneleri ve bebekleri
Pazartesi sabahı genel anestezi ile doğum yaptım. Kendime gelmem öğleden sonrayı buldu. Bebeği emzirdim. Uyudu. Kalktı tekrar emzirmeye başlamıştım. Bu sefer tahlilyapacağız diye aldılar. Sonra çocuk Dr u geldi. Kandaki karbondioksit miktarı fazla diye bebeği yenidoğana almamız gerek dedi. Ben hala Leyla gibiydim. Kuvöze alındı. Hala orada.
Benim durumum iyi. Gaz çıkarma, büyük tuvalete çıkma, dikişlerin durumu vs iyi old için Dr istersem dün akşam çıkabileceğimi söyledi. Ancak bebeğim buradayken ben erken çıkmak istemedim. Bu gece de burada kaldık.
Bu süreçte çocuk Dr unun söylediklerinde bazı tutarsızlıklar oldu. Tamamen boş olan yenidoğan bakımına, pazartesi sabahı doğan 3 bebeğin üçünü de bakıma aldıkları için bi şüphe oldu. Yatışa neden olan tahlilleri istedik. Önce vermek istemediler. Sonra verdiler. Kendi Dr arkadaşlarımızla konuştuk.. Onlar, tahlillerde ciddi bir durum olmadığını söyledi. Hastaneye geldiler. Buradaki Dr la görüştüler. Buradaki Dr, onlara yatış sebebinin kandaki karbondioksit değil, nefes almada bi yaşadığı bi sorun old söylemişler. Onu takip ediyoruz. Şu an en iyi durumda olan bebek sizinki vs hani taburcu olabilir gibi şeyler konuşmuşlar.
Biz de Salı sabahı umutla Dr u bekledik. Geldi. Bir sürü sey söyledi ama somut hiçbir şey söylemedi. Hafif oksijen desteği alıyor. Nefesi iyi şimdi beslenme takibi yapıyoruz dedi. Elektronik beslenme sistemi kullanıyorlar anladığım. İncecik bi boru ağzında. Oradan sağdığım süt-mama veriliyor. Bunun emmeyi redde sebep olup olmayacağını sordum. Emme refleksi çok güçlü. Emer dedi. İns dediği gibi olur.Süt sağmada pompa kullanmayı hastane prensip olarak kabul etmiyormuş. Kolestrum sütü kıvamlı ve az old için pompa çeperine yapışır. Her bir damlası kıymetli ziyan olur diyorlar. Elle sağım yaptık. Arkadaşım Allah razı olsun cok yardımcı oldu. Dün gece evine dönene kadar hep o sagdı. Gece ben denedim hiç sağamadım.
Size üzüntümün resimi çizemem ama gösterebilirim. Su damla üzerine dakikalarca düşündüm ve ağladımEki Görüntüle 3612343
Ama içimde hala şüpheler var. Tam olarak güvenemiyorum.Çünkü bebeği takip ettiğim sürede nefesinde bi sekte yada dengesizlik gözlemlemedim. Satürasyonu, kalp atışı gayet iyiydi. Teni beyaz pembe…
Daha uzatmayayım. Umudum bu sabahki Dr görüşmesinde taburcu haberini almak. Aksi halde ne yaparım bilemiyorum. Bu çaresizlik ve güvensizlik çok acı. Rabbim doğan güneşlerin hürmetine hastanedeki tüm bebekler annelerine kavuştursun
Bu sürede hem hastaneye gelen giden çok oldu, hem de anlattığım konulardan dolayı meşguliyetim old çin telefonu elime çok nadir aldım. Pek okuyamadım. İsim etiketleyerek özelden de yazanlar olmuş. Saolun canım annelerMutlaka gözden kacırdıgım da oldu. Tek tek etiket yada alıntı yapamadım. Hakkınızı helal edin.
Doğum yapan birkaç kişiyi gördüm. C cokyeniannebirnilruyasi @ogretmennnhaniiimm1
İns bugün yarın ben de iyi haberlerle buraya yazarım. Sağlıkla selametle evimize döneriz.
muallime5353 canım bacım, Rabbim yar ve yardımcın olsun. Duam kalbim seninle. Rabbim doğumunu kolaylaştırsın bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözlerinden öpüyorum
Günaydın canım. Druma yazdım durumu az önce. Haber bekliyorum müsait olduğunda arar o beni birazdan. Durumum şöyle yattığımda baya var gibiydi sancım. Şimdi de hafif hafif var sık değil çok değil. Ama bebek sürekli hareketli sürekli. Kızım da böyleydi doğmadan önce aşırı hareketliydi. Gece hiç durmadı. Simdi de aynı. Aşağıya baskı hissediyorum hafiften. Bakalım.drum.ne diyecek. Bekliyorum kuzum.Günaydın canım durumun nasıl Dr gidebildin mi
İnşallah daha iyi olursun canım benzer durumları yaşamayı ben de bekliyorum inşallah kısa sürede adapte olur kardeşine. Kaç yaş var aralarında?Selam kızlar nasılsınız, doğuran arkadaşlara göz aydınlığı dilerim doğurmayanlara hayırlı doğumlar dilerim. Ben fiziksel olarak toparlanmaya başladım ama mental olarak çöküşteyim. Oğlum kardeşini çok kıskanıyor ve zarar veriyor bu durum beni alt üst etti. Normalde o kadar sevecen etrafına karşı sevgi dolu bir çocuk ki asla böyle birşey beklemiyorduk elbette kıskanacakto ama daha önce kimseye vurma zarar verme durumu yoktu.şimdi kapılara yatıp ona vurmak istiyorum diye ağlıyor. Çok ama çok üzgünüm sürekli oluyor araştırıyorum ama boşa kürek çekiyor gibiyim...
Nasıl oldunuz? Umarım su gibi doğum olmuştur.Suyum geldi hastaneye gidiyoruz
Canım doktorumla haberlestik şimdi. Doğumhane katına gel ebe bana bilgi verecek dedi. O böyle yazınca kalbim ağzımda atmaya başladı. Bir an önce benimkileri kaldırıp kahvaltı yapıp cıkmamız lazım. Haber veririm
Rabbim kolaylık versinnn canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
AminnnnAllah yar ve yardımcınız olsun. Umarım bugün taburculuk verirler evladına.güvensizlik çok kötü gerçekten. Tanıdığınız doktorlar orda kalması için bi sebep görmüyorsa insiyatif kullanıp imzayla çıkarabilirmisiniz acaba bilemedim. Allahım şu seher vakti hürmetine sizi kavuştursun beraber yuvanıza dönersiniz inş.
Canım o ağrı ve acı bende günlerdir vardı. Durduk yerde ve devamlı. Catlayacakmış gibi hissediyordum. Kaşıma isteği gibi bi his vardı ama dokunmak ne mümkün? Karnım aşırı büyüdü. Bebek de içeriden geriyor diye düşündüm. Ama başka bi sebebi var mı bilemedim.Kızlar göbeğimin çevresi içinden yirtiliyormus gibi acıyor iki gündür, sanki cidden yirtiliyor açıp kontrol ediyorum sürekli, şimdi oğlum dokundu geçti aglayacaktim acayip acıdı, temassizda acıyor otururken yatarken sürekli acıyor, nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama yirtiliyor sanki derim, görünen birşey yok, içinden ağrı değil kramp değil acıyor
Ay hadi bakalımmmCanım doktorumla haberlestik şimdi. Doğumhane katına gel ebe bana bilgi verecek dedi. O böyle yazınca kalbim ağzımda atmaya başladı. Bir an önce benimkileri kaldırıp kahvaltı yapıp cıkmamız lazım. Haber veririmdaha bugün doğurmam gibi zaten bu sancılarla.
Bebiş iyi ben de genel anestezi almak zorunda kalmışım toparlanmaya çalışıyorum çok şükürAh ne güzel habersağlıkla büyüsün en kısa zamanda birlikte yuvanıza dönersiniz inşallah canım. Nasılsınız?
Benimki pek pozitif olmadı yani doğuma bir girişim vardı bir de çıkışım gerçektenPozitif doğum hikayeni dinlemek isterizzzhayırlı uğurlu olsun
Rabbim şifa versin bı an önce çıkın evinize inşallah, stres yapma üzülme, stres sütüne iyi gelmez şu dönemde iyi olunGünaydın temmuz anneleri ve bebekleri
Ben duymadim araştırma için falan alındığını, o kargasada onu mu sıkıştırmışlarBu arada yazmayı unuttum. O hengamede eşime bi kağıt imzalatmışlar. Sağlık bakanlığı araştırma için plasentayı alıyormuş. Böyle bi şey duyan yada yaşayan var mı ?
Nette gezindim. İlgili bi şey bulamadım. İki ay önce erken doğum yapan arkadaşım geldi. Kendi de Dr. Ben böyle bi şey bilmiyorum. Doğum yaptığımda da böyle bi kağıt da imzalamadık dedi.
İzah yapılmadan, bilgi verilmeden alel acele imza alınması bana pek normal gelmedi. Kendi Dr um da doğumdan önce yada sonra bana bi şey söylemedi.
Şimdi çıkışta o kâğıdın suretini isteyeceğim. Vermemezlik ederlerse önce cimere yazacağım. Gerekse avukatla konuşacağım.
Resmen öyle yaptılar. Bebeğin yenidoğana yatırılması işlemleri esnasında o kaos anında araya sıkıştırmışlar. Bunu da imzalamanız gerek diye. Ben yarı baygın olduğum halde bakanlık için dediklerini hatırlıyorum.Ben duymadim araştırma için falan alındığını, o kargasada onu mu sıkıştırmışlar
İyi dikkat etmişsin benim aklıma gelir miydi sorgulamak emin değilimResmen öyle yaptılar. Bebeğin yenidoğana yatırılması işlemleri esnasında o kaos anında araya sıkıştırmışlar. Bunu da imzalamanız gerek diye. Ben yarı baygın olduğum halde bakanlık için dediklerini hatırlıyorum.
Facebook senaryosu gibi gelecek ama bunun ticaretini yapıyo olabilirler mi acabaResmen öyle yaptılar. Bebeğin yenidoğana yatırılması işlemleri esnasında o kaos anında araya sıkıştırmışlar. Bunu da imzalamanız gerek diye. Ben yarı baygın olduğum halde bakanlık için dediklerini hatırlıyorum.
Canımm kendini üzme ağlama demek kolay tabii de yapması çok zor biliyorum ama Rabbim yardımcın olucak bebişin çok güçlü zaten sadece tedbir gibi geldi bana , oradan çıkınca daha güvendiğin bir çocuk doktoruna götür bence için rahat eder inşallahGünaydın temmuz anneleri ve bebekleri
O da alışıcak inşallah annesi şuan lohusa halinden dolayı da cok daha zor geliyor olabilir kimi çocukta hiç tepki vermeyip içine atıyor sonra kendine zarar oluyor tepkisini göstermesi de bir seydir aslındaSelam kızlar nasılsınız, doğuran arkadaşlara göz aydınlığı dilerim doğurmayanlara hayırlı doğumlar dilerim. Ben fiziksel olarak toparlanmaya başladım ama mental olarak çöküşteyim. Oğlum kardeşini çok kıskanıyor ve zarar veriyor bu durum beni alt üst etti. Normalde o kadar sevecen etrafına karşı sevgi dolu bir çocuk ki asla böyle birşey beklemiyorduk elbette kıskanacakto ama daha önce kimseye vurma zarar verme durumu yoktu.şimdi kapılara yatıp ona vurmak istiyorum diye ağlıyor. Çok ama çok üzgünüm sürekli oluyor araştırıyorum ama boşa kürek çekiyor gibiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?