2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Selam kızlar nasılsınız, doğuran arkadaşlara göz aydınlığı dilerim doğurmayanlara hayırlı doğumlar dilerim. Ben fiziksel olarak toparlanmaya başladım ama mental olarak çöküşteyim. Oğlum kardeşini çok kıskanıyor ve zarar veriyor bu durum beni alt üst etti. Normalde o kadar sevecen etrafına karşı sevgi dolu bir çocuk ki asla böyle birşey beklemiyorduk elbette kıskanacakto ama daha önce kimseye vurma zarar verme durumu yoktu.şimdi kapılara yatıp ona vurmak istiyorum diye ağlıyor. Çok ama çok üzgünüm sürekli oluyor araştırıyorum ama boşa kürek çekiyor gibiyim...

Canım şimdi alıntılardan gördüm de okudum. İnşallah en kısa zamanda çıkarsınız hastaneden eğer şüphen varsa başka hastaneye nakil iste. Daha çok şeyler yazmak istiyorum aslında ama o kadar yoğun bir sürecin içinde buldum ki kendimi hala kendime gelmek bir yana kendime bir daha gelebilecek miyim şüphelerim var sürekli ağlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişler anneler kardeşler sağlıklı olsun bu süreci kolay atlatalım hep birlikte. Buralara çok gelip yazamasam da kalbim ve dualarım hep sizinle

Gözünüz aydın lady çok geçmiş olsun. İnşallah bugün bebeğin kucağında sağlıkla taburcu olursunuz

Günaydın canım durumun nasıl Dr gidebildin mi
Günaydın canım. Druma yazdım durumu az önce. Haber bekliyorum müsait olduğunda arar o beni birazdan. Durumum şöyle yattığımda baya var gibiydi sancım. Şimdi de hafif hafif var sık değil çok değil. Ama bebek sürekli hareketli sürekli. Kızım da böyleydi doğmadan önce aşırı hareketliydi. Gece hiç durmadı. Simdi de aynı. Aşağıya baskı hissediyorum hafiften. Bakalım.drum.ne diyecek. Bekliyorum kuzum.

İnşallah daha iyi olursun canım benzer durumları yaşamayı ben de bekliyorum inşallah kısa sürede adapte olur kardeşine. Kaç yaş var aralarında?
İnstagramda takip ettiğim bir doktorun önerisiyle kardeş rekabeti kitabını okumaya başlamıştım süreç yönetimiyle ilgili yol gösteriyor tam bitiremedim ama bahsettiğin bu durumla ilgili çözüm önerileri var tavsiye ederim

A acemianne92

Canım ne yaptın diye bir bakayım dedim. Nasıl durumlar
Canım doktorumla haberlestik şimdi. Doğumhane katına gel ebe bana bilgi verecek dedi. O böyle yazınca kalbim ağzımda atmaya başladı. Bir an önce benimkileri kaldırıp kahvaltı yapıp cıkmamız lazım. Haber veririm daha bugün doğurmam gibi zaten bu sancılarla.

Aminnnn Ecmainnnn

Yapılan her türlü işlemi, tüm hasta dosyasını göstermiyorlar. Kan gazı tahlillerinin resmini ısrar üzerine verdiler.

Bugün bi umut, kendi taburcu eder mi diye Dr u bekliyorum. Yoksa dün eşimle imza verip çıkaracaktık. Olmazsa şehir hastanesine gideriz. Muayene ettirir, tahillerini yaptırırız. Özellere inancımız sarsıldı.

Az önce Dr um geldi. Plasenta alınmasını sordum. Bakanlık almıyor. Ben Dr olarak yanık ünitelerine bağışlamak için şahsen istiyorum İsterseniz iptal edelim dedi.

Yani gözünün içine bakarken iptal edin diyemedim ama için hiç rahat değil.
Çıkarken onamın resmini isteyeceğim.

Pazartesi de beni muayeneye çağırdı. İns bu durum aramızda bi gerginliğe sebep olmaz. Bebeğim de burada, henüz hastane işe organik ilişkimiz devam ediyor. Bu durumda nasıl hareket edeceğine karar vermek de zor.

Canım o ağrı ve acı bende günlerdir vardı. Durduk yerde ve devamlı. Catlayacakmış gibi hissediyordum. Kaşıma isteği gibi bi his vardı ama dokunmak ne mümkün? Karnım aşırı büyüdü. Bebek de içeriden geriyor diye düşündüm. Ama başka bi sebebi var mı bilemedim.
Ay hadi bakalımmm
Neler olacak heyecanlandım ben de şimdi.

Rabbim şifa versin bı an önce çıkın evinize inşallah, stres yapma üzülme, stres sütüne iyi gelmez şu dönemde iyi olun

Ben duymadim araştırma için falan alındığını, o kargasada onu mu sıkıştırmışlar

Ben duymadim araştırma için falan alındığını, o kargasada onu mu sıkıştırmışlar
Resmen öyle yaptılar. Bebeğin yenidoğana yatırılması işlemleri esnasında o kaos anında araya sıkıştırmışlar. Bunu da imzalamanız gerek diye. Ben yarı baygın olduğum halde bakanlık için dediklerini hatırlıyorum.

İyi dikkat etmişsin benim aklıma gelir miydi sorgulamak emin değilim

Facebook senaryosu gibi gelecek ama bunun ticaretini yapıyo olabilirler mi acaba

Canımm kendini üzme ağlama demek kolay tabii de yapması çok zor biliyorum ama Rabbim yardımcın olucak bebişin çok güçlü zaten sadece tedbir gibi geldi bana , oradan çıkınca daha güvendiğin bir çocuk doktoruna götür bence için rahat eder inşallah Süt konusunda hepimizin damla damla akıyor zaten yavaş yavaş gelicek merak etme bebiş emdikçe meme uyarılıcak daha çok , birbirimize dua edelim inşallah
O da alışıcak inşallah annesi şuan lohusa halinden dolayı da cok daha zor geliyor olabilir kimi çocukta hiç tepki vermeyip içine atıyor sonra kendine zarar oluyor tepkisini göstermesi de bir seydir aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…