- 27 Nisan 2020
- 731
- 2.539
- 113
- 31
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.501
Plasentadan yurtdışında hap krem yapılıyor da Türkiye de yasak sanırım ama her sey olabilir vallaFacebook senaryosu gibi gelecek ama bunun ticaretini yapıyo olabilirler mi acaba
Hiç kendini üzme arkadaşım sağlıkla kucağına alacaksın bak görGünaydın temmuz anneleri ve bebekleri
Pazartesi sabahı genel anestezi ile doğum yaptım. Kendime gelmem öğleden sonrayı buldu. Bebeği emzirdim. Uyudu. Kalktı tekrar emzirmeye başlamıştım. Bu sefer tahlilyapacağız diye aldılar. Sonra çocuk Dr u geldi. Kandaki karbondioksit miktarı fazla diye bebeği yenidoğana almamız gerek dedi. Ben hala Leyla gibiydim. Kuvöze alındı. Hala orada.
Benim durumum iyi. Gaz çıkarma, büyük tuvalete çıkma, dikişlerin durumu vs iyi old için Dr istersem dün akşam çıkabileceğimi söyledi. Ancak bebeğim buradayken ben erken çıkmak istemedim. Bu gece de burada kaldık.
Devamlı dua halindeyim. Şu an dünyada tek dileğim onunla eve dönmek..
Bu süreçte çocuk Dr unun söylediklerinde bazı tutarsızlıklar oldu. Tamamen boş olan yenidoğan bakımına, pazartesi sabahı doğan 3 bebeğin üçünü de bakıma aldıkları için bi şüphe oldu. Yatışa neden olan tahlilleri istedik. Önce vermek istemediler. Sonra verdiler. Kendi Dr arkadaşlarımızla konuştuk.. Onlar, tahlillerde ciddi bir durum olmadığını söyledi. Hastaneye geldiler. Buradaki Dr la görüştüler. Buradaki Dr, onlara yatış sebebinin kandaki karbondioksit değil, nefes almada bi yaşadığı bi sorun old söylemişler. Onu takip ediyoruz. Şu an en iyi durumda olan bebek sizinki vs hani taburcu olabilir gibi şeyler konuşmuşlar.
Biz de Salı sabahı umutla Dr u bekledik. Geldi. Bir sürü sey söyledi ama somut hiçbir şey söylemedi. Hafif oksijen desteği alıyor. Nefesi iyi şimdi beslenme takibi yapıyoruz dedi. Elektronik beslenme sistemi kullanıyorlar anladığım. İncecik bi boru ağzında. Oradan sağdığım süt-mama veriliyor. Bunun emmeyi redde sebep olup olmayacağını sordum. Emme refleksi çok güçlü. Emer dedi. İns dediği gibi olur.Süt sağmada pompa kullanmayı hastane prensip olarak kabul etmiyormuş. Kolestrum sütü kıvamlı ve az old için pompa çeperine yapışır. Her bir damlası kıymetli ziyan olur diyorlar. Elle sağım yaptık. Arkadaşım Allah razı olsun cok yardımcı oldu. Dün gece evine dönene kadar hep o sagdı. Gece ben denedim hiç sağamadım.
Size üzüntümün resimi çizemem ama gösterebilirim. Su damla üzerine dakikalarca düşündüm ve ağladımEki Görüntüle 3612343
Ama içimde hala şüpheler var. Tam olarak güvenemiyorum.Çünkü bebeği takip ettiğim sürede nefesinde bi sekte yada dengesizlik gözlemlemedim. Satürasyonu, kalp atışı gayet iyiydi. Teni beyaz pembe…
Daha uzatmayayım. Umudum bu sabahki Dr görüşmesinde taburcu haberini almak. Aksi halde ne yaparım bilemiyorum. Bu çaresizlik ve güvensizlik çok acı. Rabbim doğan güneşlerin hürmetine hastanedeki tüm bebekler annelerine kavuştursun
Bu sürede hem hastaneye gelen giden çok oldu, hem de anlattığım konulardan dolayı meşguliyetim old çin telefonu elime çok nadir aldım. Pek okuyamadım. İsim etiketleyerek özelden de yazanlar olmuş. Saolun canım annelerMutlaka gözden kacırdıgım da oldu. Tek tek etiket yada alıntı yapamadım. Hakkınızı helal edin.
Doğum yapan birkaç kişiyi gördüm. C cokyenianne @birnilruyasi @ogretmennnhaniiimm1
Onları tebrik ediyorum. Gözleri aydın olsunRabbim analı babalı büyütsün.
İns bugün yarın ben de iyi haberlerle buraya yazarım. Sağlıkla selametle evimize döneriz.
@muallime5353 canım bacım, Rabbim yar ve yardımcın olsun. Duam kalbim seninle. Rabbim doğumunu kolaylaştırsın bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözlerinden öpüyorum
Ay maşallah bugün gelir kuzucuk diye düşünüyorum kendine dikkat et suyun falan azalır bence mutlaka bugün doktora git acilmanda olabilir inşallah sağlıkla kucağına alırsın güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın canım. Druma yazdım durumu az önce. Haber bekliyorum müsait olduğunda arar o beni birazdan. Durumum şöyle yattığımda baya var gibiydi sancım. Şimdi de hafif hafif var sık değil çok değil. Ama bebek sürekli hareketli sürekli. Kızım da böyleydi doğmadan önce aşırı hareketliydi. Gece hiç durmadı. Simdi de aynı. Aşağıya baskı hissediyorum hafiften. Bakalım.drum.ne diyecek. Bekliyorum kuzum.
Canım mesajını gece gördüm sana çok dua edip uyumuştum. İnşallah rahat bir doğum olmuştur. Güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Bende 34 haftaya girdim ama yumurtlamam hep erken olurdu ve şu an bebeğim ultrasonda hep 2 hafta önde doktora söyledim 1 hafta etki eder yumurtlama dedi zaten başından beri bebeğim hep öndeydi ama 28. Haftadan sonra 2 hafta öne geldi suyumda fazla ve ağrılarım maalesef çokAhaha videoya cok katiliyorum .bende yumurtlama tarihini baz aliyorum kesin biliyorum çünkü ona gore daha öndeyim 36+5 oluyor ona inanasim var .ay senelerdir hamileymişim gibi geliyor banada niyeyse .ince belli olacaktir belkide bebek takilma boşver düzelir cok ciddi seyler soylenmedikce sinirlerimizi bozmayalim.gogsumdeki damarlar artik cok belirginlesmiş bide.8-9 kez gelen agrilar hepimizde fix heralde
Bende sat a göre 34 haftalığım ama yumurtlamam erken olduğu için doktor 35 yaptı demek ki 35 te de kanala girebiliyor bakalım erken randevu isteyeceğim çünkü kanala girdiğini bende düşünüyorum inanılmaz kasık ağırlarım var hareket ederkenAyağa kalkınca vajinada elektrik çarpma hissi kramp vs oluyordu. Kanala inmiş pozisyon almış dedi dr dün
Rabbim yar ve yardımcınız olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorumSuyum geldi hastaneye gidiyoruz
Rabbim biran evvel kucağına alıp evine dönmeyi nasip etsin.Günaydın temmuz anneleri ve bebekleri
Pazartesi sabahı genel anestezi ile doğum yaptım. Kendime gelmem öğleden sonrayı buldu. Bebeği emzirdim. Uyudu. Kalktı tekrar emzirmeye başlamıştım. Bu sefer tahlilyapacağız diye aldılar. Sonra çocuk Dr u geldi. Kandaki karbondioksit miktarı fazla diye bebeği yenidoğana almamız gerek dedi. Ben hala Leyla gibiydim. Kuvöze alındı. Hala orada.
Benim durumum iyi. Gaz çıkarma, büyük tuvalete çıkma, dikişlerin durumu vs iyi old için Dr istersem dün akşam çıkabileceğimi söyledi. Ancak bebeğim buradayken ben erken çıkmak istemedim. Bu gece de burada kaldık.
Bu süreçte çocuk Dr unun söylediklerinde bazı tutarsızlıklar oldu. Tamamen boş olan yenidoğan bakımına, pazartesi sabahı doğan 3 bebeğin üçünü de bakıma aldıkları için bi şüphe oldu. Yatışa neden olan tahlilleri istedik. Önce vermek istemediler. Sonra verdiler. Kendi Dr arkadaşlarımızla konuştuk.. Onlar, tahlillerde ciddi bir durum olmadığını söyledi. Hastaneye geldiler. Buradaki Dr la görüştüler. Buradaki Dr, onlara yatış sebebinin kandaki karbondioksit değil, nefes almada bi yaşadığı bi sorun old söylemişler. Onu takip ediyoruz. Şu an en iyi durumda olan bebek sizinki vs hani taburcu olabilir gibi şeyler konuşmuşlar.
Biz de Salı sabahı umutla Dr u bekledik. Geldi. Bir sürü sey söyledi ama somut hiçbir şey söylemedi. Hafif oksijen desteği alıyor. Nefesi iyi şimdi beslenme takibi yapıyoruz dedi. Elektronik beslenme sistemi kullanıyorlar anladığım. İncecik bi boru ağzında. Oradan sağdığım süt-mama veriliyor. Bunun emmeyi redde sebep olup olmayacağını sordum. Emme refleksi çok güçlü. Emer dedi. İns dediği gibi olur.Süt sağmada pompa kullanmayı hastane prensip olarak kabul etmiyormuş. Kolestrum sütü kıvamlı ve az old için pompa çeperine yapışır. Her bir damlası kıymetli ziyan olur diyorlar. Elle sağım yaptık. Arkadaşım Allah razı olsun cok yardımcı oldu. Dün gece evine dönene kadar hep o sagdı. Gece ben denedim hiç sağamadım.
Size üzüntümün resimi çizemem ama gösterebilirim. Su damla üzerine dakikalarca düşündüm ve ağladımEki Görüntüle 3612343
Ama içimde hala şüpheler var. Tam olarak güvenemiyorum.Çünkü bebeği takip ettiğim sürede nefesinde bi sekte yada dengesizlik gözlemlemedim. Satürasyonu, kalp atışı gayet iyiydi. Teni beyaz pembe…
Daha uzatmayayım. Umudum bu sabahki Dr görüşmesinde taburcu haberini almak. Aksi halde ne yaparım bilemiyorum. Bu çaresizlik ve güvensizlik çok acı. Rabbim doğan güneşlerin hürmetine hastanedeki tüm bebekler annelerine kavuştursun
Bu sürede hem hastaneye gelen giden çok oldu, hem de anlattığım konulardan dolayı meşguliyetim old çin telefonu elime çok nadir aldım. Pek okuyamadım. İsim etiketleyerek özelden de yazanlar olmuş. Saolun canım annelerMutlaka gözden kacırdıgım da oldu. Tek tek etiket yada alıntı yapamadım. Hakkınızı helal edin.
Doğum yapan birkaç kişiyi gördüm. C cokyenianne @birnilruyasi @ogretmennnhaniiimm1
İns bugün yarın ben de iyi haberlerle buraya yazarım. Sağlıkla selametle evimize döneriz.
@muallime5353 canım bacım, Rabbim yar ve yardımcın olsun. Duam kalbim seninle. Rabbim doğumunu kolaylaştırsın bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözlerinden öpüyorum
Hadi güzel haberlerle inşallah.Günaydın canım. Druma yazdım durumu az önce. Haber bekliyorum müsait olduğunda arar o beni birazdan. Durumum şöyle yattığımda baya var gibiydi sancım. Şimdi de hafif hafif var sık değil çok değil. Ama bebek sürekli hareketli sürekli. Kızım da böyleydi doğmadan önce aşırı hareketliydi. Gece hiç durmadı. Simdi de aynı. Aşağıya baskı hissediyorum hafiften. Bakalım.drum.ne diyecek. Bekliyorum kuzum.
Kızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Ah annelik…Selam kızlar nasılsınız, doğuran arkadaşlara göz aydınlığı dilerim doğurmayanlara hayırlı doğumlar dilerim. Ben fiziksel olarak toparlanmaya başladım ama mental olarak çöküşteyim. Oğlum kardeşini çok kıskanıyor ve zarar veriyor bu durum beni alt üst etti. Normalde o kadar sevecen etrafına karşı sevgi dolu bir çocuk ki asla böyle birşey beklemiyorduk elbette kıskanacakto ama daha önce kimseye vurma zarar verme durumu yoktu.şimdi kapılara yatıp ona vurmak istiyorum diye ağlıyor. Çok ama çok üzgünüm sürekli oluyor araştırıyorum ama boşa kürek çekiyor gibiyim...
Olur olur. Su donem kimseye inancımız kalmadı.Facebook senaryosu gibi gelecek ama bunun ticaretini yapıyo olabilirler mi acaba
Canım senden haber almak ne güzel. En kısa sürede kavuşacaksınız senin bebeğin çok güçlü annesi çok mücadeleci. İnşallah güzel haberlerinizi alacağızGünaydın temmuz anneleri ve bebekleri
Ayy sağlıklı sıhhatli bir avazda arkadaşımSuyum geldi hastaneye gidiyoruz
Yaa işte sen ikinci plandasın demekngibi bana görede. Düğün önemliSagolasinncanim benim sağol, tam.da o yüzden eşim çocuklarımın hatrına devam ediyorum, başka dert edeceğim birşey kalmıyor, herkes kendi tercihini yapıyor işte bı şekildeinşallah daha beterleriyle sinanmayalim da bir şekilde her duruma alisiyoruz...
Düğün çok lazım şimdi, gitmeden olur mu!...
Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah hadi kolay gelsin
Göbek deligimde acıya dahil canım, dayanmıyor da bakalım gideceğim zaten öğleden sonra kontrole ne diyecek, acısı rahatlamiyor, iki gün oldu her harekette kendini kötü gösteriyor, yürürken yatarken sürekli bı acıma halinde, dün sabah değil önceki sabah oksurdum.biraz boğazıma su kaçtı diye kontrolsüz bi şekilde oldu, tutamadim o mu yapti acaba emin değilim
İyi şükür ateş falan kalmadı, benim boğazım acımaya başladı da karabiber limon bal ne bulduysam abandım o yanma geçti şükür, iyiyiz ağrılarım devam, kontrolüm var bugün bakalımVaalbara sen nasılsın bacım ? Ağrıların ne alemde ? Oğluşun tamamen iyileşti di mi ? Sana bulaşmadı ins. Ben çok takip edemedim topiği
Ay inşallah bende rahatlayacagim daaa kaldık nazlı kızın keyfine, yarın kırka giriyorum, Allah kerim artık gelmezse içimde buyutucem mecbur
Hiç gazlamis gibi olmak istemem de aile işlerinden falan çektim kendimi, herkes baksın hayatına ne yapayım, beni dusuneni dusunur sayarım gerisiyle ugrasacak gücümu de enerjimi de israf edeceğime çocuklarımla ilgilenirimYaa işte sen ikinci plandasın demekngibi bana görede. Düğün önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?