2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Facebook senaryosu gibi gelecek ama bunun ticaretini yapıyo olabilirler mi acaba
Plasentadan yurtdışında hap krem yapılıyor da Türkiye de yasak sanırım ama her sey olabilir valla bana da plasentayı istiyor musun yoksa biz atıyoruz dediler ben de o an yok dedim kardeşim almıştı gömmüştü bahçeye

Hiç kendini üzme arkadaşım sağlıkla kucağına alacaksın bak gör

O şimdi seni hisseder biliyosun zaten annesi gibi güçlü yavrum hiç endişe etme bu günler geçecek

Tüm dualarımız seninle

Ay maşallah bugün gelir kuzucuk diye düşünüyorum kendine dikkat et suyun falan azalır bence mutlaka bugün doktora git acilmanda olabilir inşallah sağlıkla kucağına alırsın güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Canım mesajını gece gördüm sana çok dua edip uyumuştum. İnşallah rahat bir doğum olmuştur. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

A acemianne92 kuzucum sen de bizi bilgilendir mutlaka aklım sende

Bende 34 haftaya girdim ama yumurtlamam hep erken olurdu ve şu an bebeğim ultrasonda hep 2 hafta önde doktora söyledim 1 hafta etki eder yumurtlama dedi zaten başından beri bebeğim hep öndeydi ama 28. Haftadan sonra 2 hafta öne geldi suyumda fazla ve ağrılarım maalesef çok

Ayağa kalkınca vajinada elektrik çarpma hissi kramp vs oluyordu. Kanala inmiş pozisyon almış dedi dr dün
Bende sat a göre 34 haftalığım ama yumurtlamam erken olduğu için doktor 35 yaptı demek ki 35 te de kanala girebiliyor bakalım erken randevu isteyeceğim çünkü kanala girdiğini bende düşünüyorum inanılmaz kasık ağırlarım var hareket ederken

Rabbim biran evvel kucağına alıp evine dönmeyi nasip etsin.

Hadi güzel haberlerle inşallah.

Ah annelik…
Yerden göğe kadar safi vicdan…

Benim kızım 13 yaşında. Onda da emareler var. Ki, bebek yanımızda bile değil. Öyle sevme, ilgilenme durumumuz dahi olmadı. Sanırım 20 yaşında da olsa içgüdüsel olarak bunu yaşayacaklardı. Kaçınılmaz bi durum.

Ama alışacak. İlla ki zaman gerek. Önce öfke, pazarlık. Sonra kabulleniş. Biz koca koca insanlar, en büyük travmalara yaslara da böyle alışmıyor muyuz?..

Facebook senaryosu gibi gelecek ama bunun ticaretini yapıyo olabilirler mi acaba
Olur olur. Su donem kimseye inancımız kalmadı.

Canım senden haber almak ne güzel. En kısa sürede kavuşacaksınız senin bebeğin çok güçlü annesi çok mücadeleci. İnşallah güzel haberlerinizi alacağız
O fotoğrafı görünce beni de bir ağlama aldı Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin, doğum bekleyenleri sağlıkla kavuştursun inşallah.

Yaa işte sen ikinci plandasın demekngibi bana görede. Düğün önemli

Vaalbara sen nasılsın bacım ? Ağrıların ne alemde ? Oğluşun tamamen iyileşti di mi ? Sana bulaşmadı ins. Ben çok takip edemedim topiği
İyi şükür ateş falan kalmadı, benim boğazım acımaya başladı da karabiber limon bal ne bulduysam abandım o yanma geçti şükür, iyiyiz ağrılarım devam, kontrolüm var bugün bakalım
Vaalbara kız doğur artık hala yarım doğurmuşum gibi hissediyorum sen doğurunca rahatlayacağım
Ay inşallah bende rahatlayacagim daaa kaldık nazlı kızın keyfine, yarın kırka giriyorum, Allah kerim artık gelmezse içimde buyutucem mecbur

lady peacock şükür iyisin bebeğinde bence tedbir amaçlı kuvezdedir bilmiyorum kuvezde durduğu için ekstra para alacaklarmi ama belki de bunun için tutuyolardir sütun de emzirdikce gelecektir inşallah stres yapma üzülme sakın plesantasi için bı problem olacağını sanmıyorum sonuçta eskiden hep çöpe gidiyor du belkide iyi bir şeye vesile olur yani inşallah öyledir çok geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun evladın inşallah bugün bebeginide kucağına alıp evinize dönersiniz

Yaa işte sen ikinci plandasın demekngibi bana görede. Düğün önemli
Hiç gazlamis gibi olmak istemem de aile işlerinden falan çektim kendimi, herkes baksın hayatına ne yapayım, beni dusuneni dusunur sayarım gerisiyle ugrasacak gücümu de enerjimi de israf edeceğime çocuklarımla ilgilenirim

Kızlar insan bir gecede çatlar mi düne kadar hiçbir şey yoktu bu sabah bı baktım karnımın alt tarafı hep çizik gibi çatlamış dünden beri kasıklarım ağrıyordu zaten demek bundanmis ay haftaya kadar çok catlamasam bari bende seviniyordum çatlağım olmadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…