2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kesinlikle.
İnsanın enerjisi, hoşgörüsü, sabrı kısıtlı.
Bunu en çok kim hak ediyorsa ona vermeli.
Bu da kendi çekirdek ailemiz.
Sonra kök ailemiz olabilir.
Huzurumuz için önceliklerimizi doğru belirlememiz lazım.

Bende o düşüncelere doğru kayıyorum. Herkesin bi hayatı var ve herkes kendine öncelik veriyor bende öyle yapacqğım bundan sonra diyorum. İnşallah yapabilirim. Alışkanlıklar karakter meselesi yine dayanamam gibi de geliyor ama bu sefer çok zoruma gitti. İnsan unutamıyor yapılanları da.

Aynen öyle, önceliğim belli benim, önceliği ben olmadığım insanlarla da uğraşacak halim yok, herkes kendi hayatını yaşıyor sonuçta, benim birilerine ekstra vakit ve enerji harcamam benim kaybim gerçekten yapılanlar unutulmuyor... Evet dunyada tek hamile ben değilim, tek doğuracak.olan ben değilim, birine bağlı değilim, birilerine güvenip çıkmadım.bu yola, yine de kendi hayatimdaki en önemli anlardan ve evet bana göre tek hamile benim, manevi destek görmediğim kimseyi de görmek istemiyorum. Leylambaharim

Ahahaha, eli kulağında ya bir rahatlaman gevşemen lazım. Artık ne olacaksa diyip salınca geliyorlar seninilki kaç haftalık doğmuştu?

Yaa aynı haftadayız sanırım ben de seviniyordum çatlağım olmadı diye. Demek çatlama ihtimalim yüksek. 37+1 oldum.

lady peacock inşallah bebişinle sorunsuz kavuşacaksınız. Önlem amaçlı kuvezdedir üzülme kalbine vesvese gelmesin. Duş falan al rahatla biraz sütün de güzel gelecektir inşallah. Rezene çayı iyi geliyor süt yapıyor bol bol da su iç.

Yaa aynı haftadayız sanırım ben de seviniyordum çatlağım olmadı diye. Demek çatlama ihtimalim yüksek. 37+1 oldum.
Valla bı gece de catladim düne kadar ben bişey görmedim alt tarafı çok goremiyorsun aynadan bı baktım çatlaklar başlamış ne kremler ne başka bişey olacağı varsa olur belli olmuyor belki sende olmayabilir bende36+5 bı kaç gün var aramızda senin günün belli mi sezeryan mi normal mi olacaksin

Kızlar az önce geldim hastaneden. Acilmam 2.5 cmmiş ama güzel sancıların var dedi. Zaten artık sancı gelince zorluyor. Ev yakın olduğu için gönderdi. Evde bekleyeceğim. Kızımı yıkadım gelir gelmez işlere girisecegim şimdi. Akşam üstü 5 gibi gel bir daha bakalım dedi. Ama bu gece ama yarın olacak artık dedi. Ebe de 2. Çabuk ilerler dedi. Gitmeden önceki halimden daha sık geliyor şimdi. Akşam üstü yatışım yapılabilir duruma göre. Acilmami ne hızlandırır sıcak su falan tutuyorum girip çıkıp. Bir an önce hızlansın en azından artık madem gelecek bu cimcime başka ne hızlandırır acaba

Aldım o kitabı canım eve gelir gelmez. Yavaş yavaş okuyoruö fırsat buldukça ona göre davranmaya çalışıyorum uzak tutmaya çalışıyorum çünkü aynı zamanda ilgi de duyuyor. Ama o sırada o kadar pratik ve sert bir şeklide bir hareket yapıyor ki yüreğimiz ağzımızdayız sürekli. Geri dönüşü olmaz bir zarar vermesinden korkuyorum. Eli de o kadar ağır ki 2.5 yaşında tam.
Evet direkt olarak ne yapmak istediğini söylüyor vurmak istiyorum diye bu da şaşırtıcı bir yandan yani öfke duyuyor belli ki elimden geldiğince ona karşı ilgimin sevgimin değişmediğini ispatlamaya çalışıyorum. Zaten hep denemeler yapıyor. Kucak istiyor bebek kucağımdayken tamam gel kucağıma diyorum kardeşini bırakıyorum sonra gelmiyor mesela herşeyini benden istiyor. Bir şekilde eskisi gibi karşılamaya çalışıyorum. Ama yarından itibaren yalnız kalacağım beni asıl endişelendiren de o bebek tüm gece uyumuyor oğlum çok erken kalkıyor. Şu süreçte 2 normal doğum üzerine sezeryan olmuş olmak beni ayrıca zorladı fiziksel olarak.kendimi kollamaya korumaya çalışıyorum bir yandan. Eşim işinden dolayı çok erken gidip çok geç geliyor eve yabi tamamen yalnız gibiyim tuvalete gitmek bile büyük sorun bu şartlar altında. Bu sabah onu da bir şekilde tuvalete sokup ikimizi kilitledim oraya işim bitene kadar kapı sıkışmış tamir edeceğim birazdan falan gibi bahaneler uydurdum. İçim o kadar dolu ki ben konuda yazsam yazsam anlatsam anlatsam bitmez gibi.
Çatlar canım ben öyle bir gecede çatlamıştım hatta direkt yarışmak desek daha doğru olur ince değil geniş geniş çatladım bir de. Kırmızıyken tedaviye cevap veriyorlar çok istersen doğum sonrası uygulamalar ile solmadan müdahale edersin. Benim o dönem çok başka sorunlarım olduğu için bu konuyla ilgili bir şey yapamadım.

40+6 da suyum geldi de ertesi gün doğdu oda gamsız keyif ehliydi, bu küçük hanimda abisi kılıklı galiba
Benim de ilki 41+0'da gelmişti. demek ki kız, ikinci çocuk falan bunlar hep batıl seninkiler anne karnından faydalanabildikleri kadar faydalanıyor tüm nimetlerden yararlanıyor. Bence güzel bir şey bakalım benim ikinci aceleci mi olacak yoksa zamanını mı bekleyecek
ay bu akşama gelir o çok uzun sürmez :) akşamüstü direk doğumhaneye uğurlarız seni burdan

Sıcak su çok hızlandırıyor ama hastaneye çokta geç kalma canım yani dayandığım kadar durayım deme sonra benim gibi doktor yetişemez fln Allah korusun ikinciler hızlı olur derler bazen de jet hızıyla oluyor

Ben üç haftadır 2 cm ile duruyorum canim. İlerlemedi. Nişan su falan gelmiş miydi sende. Su gibi dogurursun inşallah

lady peacock çok geçmiş olsun umarım bugün bebeğinizle birlikte evinize dönersiniz sorunsuzca. Rabbim sizin ve diğer bekleyen tüm annelerin üzüntüsünü katbekat sevinçle taçlandırsın inşallah

muallime5353 inşallah sizin de doğumunuz olup bitmiştir kolaycacık iyi haberlerinizi bekliyoruz.

A acemianne92 ayyy çok heyecanlı saat 17.00 nasıl olacak şimdi ben olsam yerimde duramazdım

Şaka bi yana bekleyen sayısı gittikçe azalıyor temmuzun ilk yarısında grubun 95%i doğurmuş olacak sanırım Biz bekleyenlere de sabırlar ve kolay doğumlar diliyorum

kızlarrr korse önerisi alabilir miyim marka model bedenimi neye göre alacağım sezaryen göbeği kalsın istemiyorum

Kızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsin inşallah miniğin
Canım leydim. Yazdiklarini okudum bir bir. Üzüntünü, korkularını kalbimin en derininde hissettim.. inşallah ennn kısa zamanda bebeğin kucağında evine gidiyor olacaksın. Kalbimden tümmm dualarım seninle en kısa zamanda taburcu olmanız dileğimle kuzum benim
muallime5353 canım Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle
Kolay bir doğumun olsun inşallah
Sağlıcakla al bebişini bize de haber et
Aryakuşum sende bugün gidecektin. Naptın doğurdun mi kız haber ver
Ahahaha inşallah öyle olur kısa ve çabuk bir şekilde geçer kuzum bakalım Dr ne diyecek ama ben bir panik. Dr alttan muayene yapacak, ondan önce ebe yaptı hopladim bu konuda çok berbat huyum ne yazık ki. Dr diyor ki muayene yapıyor ben ebenin elini sıkıyorum sen daha önce de doğum yaptın niye bu kadar panik oldun korkuyorsun. Bilmiyor ki ben doğumdan değil epidurali takana kadar olan kısımdan korkuyorum gelip gidip alttan bakıyorlar epiduralden sonra zaten hissetmiyorsun ebe muayene ediyor ben istemsiz kendimi çekiyorum özür dilerim özür dilerim diyorum kadın da özür dileyecek bir şey yok tatlım istemeden yapıyorsun diyor bu konuda burada içinizde en b.k benim diye düşünüyorum acıya dayanıksız

Tamam sıcak suya devam o zaman yok kız beklemem 5 gibi gel dedi orada olurum 5 gibi. Ama bir paniklemiyor değilim seninki gerçekten jet hızıyla olmuş benimki de öyle olsun bitsin inşallah
Ben üç haftadır 2 cm ile duruyorum canim. İlerlemedi. Nişan su falan gelmiş miydi sende. Su gibi dogurursun inşallah
Canım dün nişanim geldi benim. Sancılarım başladı düzenli. Ve git gide sıklasiyor. Muhtemelen ilerleyecek dedi Dr da. Başladı yani artık doğum akşamüstü gidip baktiracagim tekrar.
Duramıyorum kuzum zaten panik halde evin içinde koşturuyorum valla çabuk geçiyor zaman gibi geliyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…