2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ayyy hadi heyecanla bekliyoruz bizde
Güzel haberlerle gel canım benim bize de haber et yine

Kuzum hastanedeyim şuan Dr bekliyorım bende bakalım ne diyecek biraz heyecan korku stres ne ararsan var
Kontrolden sonra yazacağım mutlaka

Çok güzel bi doğum hikayesi maşallah
Senin cuma takıntın niye bacım
kız cumaya kadar doktorum yok ondan
Suyum geldi hastaneye gidiyoruz
ay uyumuşum neler olmuş öyle canım benim inşAllah sabah gördüm ama çok çok güzel geçmiştir
ay canım çok ağladım yazına Rabbim ne dileğin varsa kabul etsin o güzel kalbinin karşılığını hayatında hep al bi an önce kavuşun
çok tatlı bi kadınsın ya

Ay ben epidurallll diye ağladım resmen de sen o aşamayı çoktan gectin doğurucan birazdan dediler muayene için kız bana diyor ki ne kolay muayene oluyorsun iyice basıyordu her yeri , içimden diyorum yoklamadığın yer kalmadı sağol

Bense kötü bi güne uyandım gece hiç uyuyamamıştım sabah namazını kıldım tık tık ses geliyor dedim herhalde komşunun musluk iyi sıkılmamış yada gevşemiş lavabosuna akıyor sonra sabah 7 de yüne uyandım bi baktım eşim sigara içiyor ne yapıyorsun bu saatte dememe kalmadan bir de duyarım ki üstümüzdekiler taşınırken boruyu patlatmış evin 2 yeri banyo ve hol ışığın ortasından damlıyor geri kalan bütün odalarda tavanlar ıslak ıslak çook üzgünüm su da sarı çişli midir nedir ağladım kaç kere 7 den beri tam uyku yok holümün halısı da mafoldu

Ohaaa geçmiş olsun, nasıl yapmışlar o işi ya tam.vaktini bulmuş gerçekten üzüldüm senin adına

ay canım ya çok çok geçmiş olsun insanın bütün keyfi kaçıyor halledilir ama sen şimdi biraz rahatlamaya çalış. bir şekilde geçip gidecek diye düşün

Ohaaa geçmiş olsun, nasıl yapmışlar o işi ya tam.vaktini bulmuş gerçekten üzüldüm senin adına
ay canım ya çok çok geçmiş olsun insanın bütün keyfi kaçıyor halledilir ama sen şimdi biraz rahatlamaya çalış. bir şekilde geçip gidecek diye düşün
Valla ben kolay ağlayan insan değilim ama ağladım yani sinirden doğum dalgalarımın ilk fazını evde karşılar holde yürürüm diye düşünüyordum bu durumu görünce istemsiz bi ağlama tuttu evden aşırı soğudum insanlar zaten çok şekilciydi hiç selam sabah yok ev küçük oğlumun odası olamadı… geçen hafta da moral bozmayım diye söylemedim lavabo taştı şimdi de bu 1 sene içinde daha yeni taşındık evde olmayan bok kalmadı afedersiniz tuvaletler aktı banyo aktı 7 8 yıllık bina 23 bin kira veriyoruz yaşadıklarımıza bakın

Şimdi de deprem oldu ağğğğğ
Yaa canım benim geçmiş olsun şuanda yapacak biseyin yok doğum üstü stres yapma duzeltebilirse Esin ev sahibi ile konuşsun yapılacak bişey varmı diye deprem siddetlimiydi dikkat et kendine

Kız sen nerede oturuyorsun, hey Allahım ya, boruları nasıl kırmışlar ona takıldım ben nasıl her yerden taşmış ıslanmış tavan
İstanbul’da Beylikdüzü tarafı gerizekalılar nasıl becermiş bilmiyorum bi de yaptırdık diyorlar gece 4 te ses geliyordu sabah 8 de haber verdik yaptırdık dediler ama taşınıyorlar niyeyse inanmıyorum ne ara yaptırdın usta buldun getirdin biz niye duymadık ? Korkum bunlar vanayı kapatıp gitti akan akıyor ben tavanı vs yaptırırım sonra yeni gelenle tekrar evim mafolur mu ? Bunu düşünüyorum bi de sadece hol ve banyo değil salon da yatak odasında mutfakta da ıslaklıklar var tavanda şu an banyo sapsarı oldu ful tavan ıslak

Yaa canım benim geçmiş olsun şuanda yapacak biseyin yok doğum üstü stres yapma duzeltebilirse Esin ev sahibi ile konuşsun yapılacak bişey varmı diye deprem siddetlimiydi dikkat et kendine
Ev sahibim beni ilgilendirmez dedi evim çok merkezi bir yerde o yüzden bu gün çıksam yarına kiracı bulur adamın umrunda değil

Facebook senaryosu gibi gelecek ama bunun ticaretini yapıyo olabilirler mi acaba
Bunu ben de duydum, o yüzden plasentayı hastaneden istemeyi planlıyorum. Devlet olsa imha edeceğine güvenirim ama özellere bu konuda güvenemiyorum. Bir de gerçekten ticari olmayıp dedikleri şekilde kullanılacaksa bile caiz mi kısmı da kafamı karıştırdı. Çıkmadan bi almayı yeniden düşünün isterseniz. Tekrardan da çok geçmiş olsun, inşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza alıp çıkarsınız bugün

Kızlar gece neredeyse hiç uyuyamadım 5 haftadır baş geliş duran çocuk sanki dün gece döndü mideme bi baskı yaptı ki anlamadım mide yanması bi yandan çok afedersiniz kusma bi yandan gebeliğin ilk zamanlarını tekrar yaşıyormuşum gibi hissettim hala midem bi acayip üşüttüm desem değil ne olduğunu anlayamadım

Çok değişik gerçekten yaşadıkların. Ama bebeğin iyi olduğunu düşünüyorsanız çıkarabilirsiniz diye düşünüyorum. Emzirmişsin zaten iyiymiş sonradan ne gelişmiş olabilirki? İnsanın aklı almıyo güven kalmadı asla gerçekten. Kimseye minnetin yok paranı verdin her türlü işlem için. İçinden ne geliyorsa öyle davran bence. Başka bir hastanenin yada doktorun görmesi iyi olabilir. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…