2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Yatışım verildi kızlar bol bol dua istiyorum sizlerden nasıl olur nasıl geçecek bilmiyorum
İnşallah kısa zamanda biter
Kızım dışarda babasıyla aklım onda
Dualarımız seninle güzel kolay hayırlı doğumlar diliyorum sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Arkadaşımmm bi avaz'da şıp diye kurtul da sağlıkla gelsin inşallah minik piremsesin

Ev sahibine söyleyeceksin yaptıracak, senlik bı durum yok ki, üst katında ev sahibi düşünecek durumu, sen kiracisin bugün çıksan yaptirmazsa öyle ıslak veremez mecbur yaptıracak, geçmiş olsun, üzülme ev sahibi baksın halletsin

Ev sahibini aradık beni ilgilendirmiyor dedi adam rütbeli asker İstanbul’da uğramıyormuş vurdum duymadın teki sözlesmeyı emlakçıyla yaptık arayıp hayırlı olsun bile demedi evi çok merkezi bi yerde adam çıksak umrunda olmaz yarına tutulur biliyor o yüzden aşırı umursamaz

Çok geçmiş olsun. Umarım bugün bebeğin kucağında birlikte evinize dönersiniz Kime güveneceğimizi şaşırdık, insanı nelerle uğraştırıyorlar
Ay çok heyecanlı, kolayca gelsin bebiş. Bizi haberdar er süreçten, merakta bırakma
Kızlar benim doğum sancılarım başladı. 10 dk bir belime vuruyor. Mesajımı gören Allah rızası için dua etsin
Nasılsın şimdi? Doğum gerçekleşti mi? Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yatışım verildi kızlar bol bol dua istiyorum sizlerden nasıl olur nasıl geçecek bilmiyorum
İnşallah kısa zamanda biter
Kızım dışarda babasıyla aklım onda
İnşallah bir avada gelir, normal doğum mu olacak? Sağlıkla, mutlulukla önce bebeğinize, sonrada eşiniz ve kızınıza kavuşun

Nasıl ilgilendirmiyor, ev onun evi, inanılmaz gerçekten. Yaptırın sonra da masrafı kiradan düşün bence.

Nasıl ilgilendirmiyor, ev onun evi, inanılmaz gerçekten. Yaptırın sonra da masrafı kiradan düşün bence.
Ay kızlar yaptırmasına mecbur yaptırırız gibi ama ne olur bakın kiminiz hamilesiniz kiminiz Lohusa BANA DUA EDİN TAŞINMAK İSTİYORUM SABIR EDİYORUM Allah bana yardım etsin bi an önce taşınayım nolur dua edin

Allah yardımcın olsun canım ev tadilat işleri gerçekten zor

Bizim yaşayacaklarımızın fragmanı gibi anlattıkların.. bizimkinin de eli maşalıdır ve bana aşırı bağlı. Gardımı aldım bekliyorum

Eşime sordum şimdi, sorumluluk üst kat sahibininmis, tabii uğraşmakta sizin ev sahibinin sorumluluğu ama yapacak birşey yok sanırım

Eşime sordum şimdi, sorumluluk üst kat sahibininmis, tabii uğraşmakta sizin ev sahibinin sorumluluğu ama yapacak birşey yok sanırım
Evin boş olması yani taşınıyor olmaları çok büyük sorun yaptırdık diyorlar ama nasıl olabilir gece 4te akmaya başladı sabah 8 de biz söyleyınce yaptırdık dediler E çıktılar da evden 12 gibi elim kolum bağlandı vanayı mı kapatıp gittiler yoksa yaptırdılar mı nerden bileceğim

Ay canım sağol tam yatakta kafamın olduğu yer de ıslanmış kafama damlarsa diye düşünüyorum ayrıca su sarı çişli mi belli değil aman neyse sen doğurmadın mı hala kız
Siz yaptıysanız ne olacak yukarı yapılmadıktan sonra şu dönemde gerçekten olacak iş degil ama sen stres yapma gerekirse biraz annende kalırsın
Dogurmadım eşim geldi şükür onunla geziyorum canım ama geceleri yokluyor sancılar ama gündüz tık yok artık bu sıcaklarda çekilmiyor

Canım bebisin doğup toparlaninca inşallah gönlüne göre bı ev bulursun bende yeni taşındım ama bu evde de çok sorunlar var bebiş toparlaninca yeni ev arayisina gireceğim bende birbirimize dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…