- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.901
amin inşaallah canımGeçmiş olsun canım Rabbim bebeğine şifa versin ve çabucak iyileşsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım benimGözün aydın Rabbim şifa ile taburcu olmayı nasip etsin inşallah. Hayırlı evlat olsun. Artık şunu öğrendik ki ne devlet ne özel illa bir problem pürüz var diye ya ilaç ya başka tedavi yöntemleri dayatıyolar çok ciddi bir şey olmadıkça kendimizi üzüp strese sokmaya gerek yok Allah'ın izniyle
Çok sağol kuzumÇok şükür sağsalim kucağına almışsınTestten de geçer inşallah canım emmesi için uyutmamaya, memede uyanık tutmaya çalış bakalım illaki emer minik paşa
Teşekkür ederim canım benimYa varya büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğu tek doğurur onu da süründürürüm gerekirse sonra görsün beni saatlerce yürütmek neymiş.
Hamileliğimin ilk 3 ayı benzer abuklukta geçti de artık en ufak sert konuşmada dayanamam gibi geliyor
Çok tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsünÇok zor da olsa nasıl mutlusundur şimdi. Ah sağlıkla gelsin bebişler dünyaya hep böyle şükür Bu arada vajinal sancı nasıl ya ilk defa duyuyorum diğer suni sancıdan farklı mı? kulağıma hiç tatlı gelmedi
Ne güzel pozitif doğum hikayesi yine bayılıyorum okumaya anlatmaya devam etama şunu anlamadım vajinismus nasıl kondu bu senin ikinci doğumun ? Ben de vajşnal muayeneden çok çekiniyorum hemen bu kanıya mı varıyorlar
Canım öncelikle gözünüz aydınhiç kötü düşünme çünkü oksijen meselesi çok sık rastlanıyor beslendikçe güçlenip patır patır çıkıyorlar yoğun bakımdan. Senden ricam olumlu düşün, dua et. Öbür türlü sadece canın sıkılacak bu da sütünü etkilemesin
Günaydınlar, ben philips aventin manuel olanı kullandım, diğerlerini kullanmadığım için karşılaştırma yapamam ama gayet memnundum işini yapıyordu. Elimde philipsin biberonu vardı ekstra onunla da uyumlu olduğundan onu tercih ettim sanırım. Bir de bunun sağımına daha kolay diyorlar eli daha az yoruyor diyeGünaydın kızlar..
manuel pompa kullanıp memnun olan var mı ?
Lansinoh, phillips yada avent..
Elle sağım yapıyorum. Dün gece iki gögüsten 35 mm kadar kadar çıktı. Daha süt var ama elim yoruldu ve sağmak uzun sürdüğü için bıraktım.
Gece bi ara ateş geldi sanki. Titredim. Üstümü örttüm.Mastit olmaktan endişe ediyorum.
Bestlak ı bırakıcam. Göğüslerim öyle dolu ki, manuel bi pompa alsam biraz rahatlar mı diye düşünüyorum. E bebekte olan bi model ve marka olursa, yakınımda var gider alırım hemen.
Yüksek performans devamlı süt sağıp dolaba atma durumum olmaz. Ben evdeyim zaten. Bebeğim gelince de maksimum emzirecegim. Bu kısa sürede hafif destekleyici bi şey gerek sanki.
dün eşim elektrikli almış ama keşke manuel olsaydı diyorum yara oldu çünkü yani manuel sanki bu kadar acıtmazdı ve benim sütüm sadece bi defa ikisşnden toplam 50 mm geldi sonrasında damla damla yarım saat çekmesşne rağmen gelmediGünaydın kızlar..
manuel pompa kullanıp memnun olan var mı ?
Lansinoh, phillips yada avent..
Elle sağım yapıyorum. Dün gece iki gögüsten 35 mm kadar kadar çıktı. Daha süt var ama elim yoruldu ve sağmak uzun sürdüğü için bıraktım.
Gece bi ara ateş geldi sanki. Titredim. Üstümü örttüm.Mastit olmaktan endişe ediyorum.
Bestlak ı bırakıcam. Göğüslerim öyle dolu ki, manuel bi pompa alsam biraz rahatlar mı diye düşünüyorum. E bebekte olan bi model ve marka olursa, yakınımda var gider alırım hemen.
Yüksek performans devamlı süt sağıp dolaba atma durumum olmaz. Ben evdeyim zaten. Bebeğim gelince de maksimum emzirecegim. Bu kısa sürede hafif destekleyici bi şey gerek sanki.
Çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sıkıntı yapma oluyor sezeryan doğumda çoğu kişide gördük bunu dualarımız senlearkadaşlar sabah 9 da doğum yaptım bebeğimi bikaç saniye görebildim apar topar götürdüler yeni doğan yoğun bakıma almışlar oksijen sıkıntısı varmış oksijen desteği takılmış riskli durumdaymış çok dua edin bebeğime lütfen böyle olup düzelen oldu mu
Kuzum benimde tam 38+0 da alacaklar eğer bı sorun olmazsa inşallah olmaz bir haftam kaldı bişey olmasın diye dua ediyorum çünkü doktor her ne kadar plesanta sorunu varsa bile ne kadar geç alırsak o kadar bebegin gelişimi için iyi dedi38. Haftada alırız dedi doktorum ama yarın bi kontrole gideceğim bakalım. Eğer 38 de alırsa 15 Temmuz haftası oluyor
Grubun yarısı haziranda doğurdu. Büyük çoğunluk bu haftalarda doğuracak. Geriye 5-6 kişi falan kalıyoruz galiba
Bana haber verecek bir sorun sıkıntı olursaAaa nasıl haber alacağız ondan iletişimde olan birileri vardır inşallah
Kuzum benimde tam 38+0 da alacaklar eğer bı sorun olmazsa inşallah olmaz bir haftam kaldı bişey olmasın diye dua ediyorum çünkü doktor her ne kadar plesanta sorunu varsa bile ne kadar geç alırsak o kadar bebegin gelişimi için iyi dedi
Süt için bunu çok öneriyorlar. B12 ağırlıklı süt yapıcı bir takviyedün eşim elektrikli almış ama keşke manuel olsaydı diyorum yara oldu çünkü yani manuel sanki bu kadar acıtmazdı ve benim sütüm sadece bi defa ikisşnden toplam 50 mm geldi sonrasında damla damla yarım saat çekmesşne rağmen gelmedi
canım pozisyon değiştirirken oluyorsa korkma bu haftalarda normal. Sadece en az 1-2 dakika süren ve düzenli aralıklarla gelen sancılar riskli. Kaslarımız artık iyice gerilde bebek büyüyor, böyle bıçak batması, yırtılma ağrısı gibi ağrılar normal bu süreçte. Dinlenirken geçiyorsa sorun değil. yani artık riskli de çok denmez ama tabi biraz daha dursalar içerde iyi olur :)Kızlar gece çok kötü geçti kasık ağrıları sağa sola dönerken karın ağrısı bir anda gelen sancıları erken doğum riskim vardı zaten progestan önermişti doktor en azından 36 ya kadar kullan demişti bana korkup hemen içtimböyle bir ağrı neden oluyor ya bilen var mı
Ayyyyy canım çok çok sevindim. Harika bir haber :) bir an önce sağlıkla beraberce taburcu olup evinize gelin inşallahKızlar hastaneden aradılar. Anne uyumu uygun görüldü dediler.
Zaten dünkü iyilik durumundan belliydi.
Öğleyin hastaneye gideceğim. Yanıma verecekler normal odada. Güzdüz ve gece bebeğin emmesini, bakımını takip edecekler. İns sabaha taburcu oluruz.
Allahım, cumanın hürmetine bebekleri annelerine kavuştur Ya Rabbim
Bacım doğum oldu mu?Ben elendim kızlar normalinde hafta perşembeydi doğum bugün kontrolüm vardı bebek dikişlere dayanmış hem su geliyor hem iç kanama var öğlen 2 de alınacak inşallah
Ne güzel doğum hikayesi bu yaHepinize çok ama çok teşekkür ederim kızlar çok sağolunminik kız yanımda uyuyor. Gece 3.30 da sancıyla uyandım, yatakta bekledim arka arkaya sık gelince telefonu alıp mutfağa geçtim. Baktım sık geliyor en geç 3 dkda falan. Vücudumu yıkadım eşimi annemi kaldırdım geldik 5 bucuga dogru. Açılma ilerlememis 2.5 cm dedi. 3 e yakin dedi. Nstde sancılar çok sıktı zaten bende zorlanıyordum. Sonra dra haber verdi. Bu arada vajinismus teşhisi koyuldu muayenelerde rahat olmayınca. Nst bitince yatışım yapıldı, lavman yapıldı çok çabuk ilerleyecek dedi. Epidural istedigimi söyledim. Epidural gelmeden suyum patladı sancı eşliginde. Sonra iyice sıklaşti. Gelip epidural taktılar saat 7 civarı sanırım. O beni rahatlattı ebe baktı 7cm.olmus. Sonra suniyi de verdiler bir ara uyuyacaktım neredeyse o.kadar rahatlattı epidural. Sonra birden baskilamaya başladı saat 8i geçiyordu. Anne koş haber ver bu galiba geliyor dedim. Annem ebeyi çağırdı bir baktı gelmiş dedi. Beni dogumhaneye alana kadar neredeyse yatakta doguracaktim. Çok şükür doktorum da yetişti iki üç ıkınmada geldi. Doğar doğmaz başladı ağlamaya gür sesiyle çok fena ablasına benziyor aynısı resmen. Ablayı bekliyoruz şimdi babaannesi getiriyor. Bakalım ne yapacak
Ah canım benim.Kızlar hepinizden Allah razı olsun
Güzel mesajlarınız dualarınız için sizlere kocaman sarılıyorum
Çok ama çok zor bir doğumum oldu dün 3 gibi yatış yapıldı açılmam hiç yoktu zaten suni sancı ile başlatacağız dediler 4 de verdiler vajinal muayeneden 8 e kadar sancım olmadı açılmam olmadı 8 de tekrar vajinal sancı verildi artık yavaştan başladı benim sancılar ama tabi çok acılı bir şeydi
Gece 3 e kadar sürekli nst yapıldı sonra hareketler başlandı yürüyüş bacak açma topla vs sonrasından sabaha karşı benim çığlıklar başladı o an o kadar kötü oldum ki aklıma binlerce şey geldi
Bağıra çağıra kendimi doğuma aldırdım 7 cm açılma ile biraz sor geldi doktor karnıma bastırarak çıkarmaya çalıştı
5:40 gece oğlum dünyaya geldi
Kilosu 3.100 gr 50 cm
Şimdilik işitme cihazından geçemedi yeni doğmuş sıvı kaçmış olabilir denildi
Kan alınıyor sürekli ama pıhtılaşma yapıyor sebebi nedir bilemiyorum
Benim şekerimden dolayı bebekte de şeker düşüklüğü oldu sık sık emzirmemi istiyorlar ama emmiyor sürekli denemeye çalışıyorum bakalım nasıl geçecek süreç
Biraz ağrım var benimde hala suni sancı etkisindeyim dikişler ağrıtıyor biraz
Böyle işte kızçelerim
Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim
Ah güzel bacım.Ladycim bence haberler çok güzel. Çok şükür sütün var bebişinin de durumu iyi maşallah
Evet aranızda güven sorunu oluştu bu doğru. Her ne kadar hastanın doktor seçme hakkı varsa doktorun da hastayı reddetme hakkı var. Bence de böyle bir güvensizlik söz konusuyken beraber devam etmemeniz en doğrusu. Devlet olursa içiniz daha çok rahat eder gibi hissediyorum. Belki özel hastanedeki gibi özel bir ilgi vs olmaz ama senin için daha rahat eder. Sen rahat olursan bebeğin de rahat olur, sütün de rahat olur. Süreç daha hızlı ilerler. Sen bunları anlatınca özelden üniversite hastanesine geçmemde belki de böyle bir hayır vardı diyorum kendi kendime. Senin sizin için de kötü bir tecrübe oldu ama neticede bebiş iyi, sen iyisin. Vardır bir hikmeti. İnşallah güzel bir hastane, güleryüzlü ve tecrübeli bir ekibe denk gelirsiniz arkadaşım
Ayağa kalkarken çok acı çekiyorum. Resmen organlarım yer değiştiyor. Dikiş yerinde çok acı hissetmiyorum ama rahmin sağa sola savrulması, ayağa kalkarken yercekimiyle yerine oturması acı verici. Rahmin kendisi de ağrıyor. Karnıma dokununca hala acı var.Canim o 5 gun devam etti bende rahim asagiya inerken oluyormus normal dedi doktor. O yuzden bol bol emzir yardimci oluyor o.
Ben eve geldigimin 2. Gunu goguslerimde cok fazla sisme ve yanma yasadim cocuk emmesine ragmen sut gelmiyordu. Makina o yuzden cok isime yaradi. Onunla sagim yapip bosalttim. Yoksa mastit olma ihtimali vardi. Simdi gunde 1 defa sagim yapip buzluga atiyorum.
Canimmmm cok sevindimSaglikli gupguzel bir omru olsun Eda’mizin
Bu arada gaz problemini nasil cozecegiz
Geceleri cok sorun oluyor. Sabaha karsi cikartiyor ancak sonra uyuyor ama butun gece mahvoluyoruz zombiye donustuk zaten
Konu hakkında bilgim yok. Az zaman kalmış. Tedbirli olmak namına kanı belli değerler civarında tutmak istiyorlar.Kızlar merhaba ben 36+2 haftalik hamileyim.bugüne kadar giriş yapmadan uzaktan takip ettim sizlerinerdeyse hepinizi yakından tanıyor gibiyim doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum.bebisi yaninda olmayanlar inşallah en kısa sürede kavuşursunuz.ve biz bekleyenler umarım istediğimiz gibi gerçekleşir her şey yarın kontrolüm var benim.normalde 17 temmuz sezaryen olacakti fakat o hafta drum yokmus 12sinde alabiliriz demisti.ama saglik ocağında kan tahlili vermiştim ve hgb 7 cikmis bu durum beni biraz endiselendirdi acikcasi.malum sezaryende de kan kaybı cok oluyor. Hgbsi düşük olup sezaryen olan var mi aranızda
Nisan mı ?Nisanda kontrol etti en son o zaman 9du. Demir ilacını 2 tane aliyordum ama etki etmemiş demekki
Başta erken doğuracağız diye korkuyorduk. Simdi de dogmuyorlarKızlar günaydın
Kontrol üm var bakalım ne söyleyecek doktorum
39+2 ile devam ediyorum yoluma magnezyumu bıraktım 5 gündür içmiyorum hergün sıcaksuya oturmaktan yoruluyorum ve yürüyüşbakalım ne zaman gelecek bizimki
Ay ins bacım. İyi haberler duymaya çok ihtiyacımız var.Herkese günaydınnn. Bugün kontrol günüm. Doktorum yurtdışındaydı başka bir doktor bakacaktı o yüzden. Ama acil bi ameliyat için gelmiş. Gelmişken de hastalarıma bakayım demiş. Şansımainşallah size güzel haberlerle gelirim
Benim ki bir de iri bebek suyumda fazla ondan riskli gördü doktor kasıklarıma doğru bir kasılma hissediyorum içerde biraz daha dursa fena olmaz en azından yoğun bakım ihtiyaçları olmasın Allah’ın izniylecanım pozisyon değiştirirken oluyorsa korkma bu haftalarda normal. Sadece en az 1-2 dakika süren ve düzenli aralıklarla gelen sancılar riskli. Kaslarımız artık iyice gerilde bebek büyüyor, böyle bıçak batması, yırtılma ağrısı gibi ağrılar normal bu süreçte. Dinlenirken geçiyorsa sorun değil. yani artık riskli de çok denmez ama tabi biraz daha dursalar içerde iyi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?