2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Çok teşekkür ederim canım benim
Kesinlikle öyle neyseki atlattık bunu da sağ sağlim
Çok şükür sağsalim kucağına almışsın Testten de geçer inşallah canımemmesi için uyutmamaya, memede uyanık tutmaya çalış bakalım illaki emer minik paşa
Çok sağol kuzum inşallah canım bugün tekrar çağıracaklar inşallah geçer de bende rahatlarım
Ayy kızım da böyle değildi çok rahat tutuyordu
Bu cimcime çektiriyor şimdiden

Teşekkür ederim canım benim onu gördükten sonra o anki ağrımı sancımı herşeyi unuttum baktım doyasıya ağladım
Vajinal suni sancı ise ilacı içine yerleştirerek açılmayı sağlıyor serum verildi ama fayda etmedi sonra ilaca başladılar iki defa ağrı çeke çeke etkisini sabaha karşı gösterdi ama gerçekten insanın kendi sancısıyla gidip doğurması bir başka oluyor

Günaydınlar, ben philips aventin manuel olanı kullandım, diğerlerini kullanmadığım için karşılaştırma yapamam ama gayet memnundum işini yapıyordu. Elimde philipsin biberonu vardı ekstra onunla da uyumlu olduğundan onu tercih ettim sanırım. Bir de bunun sağımına daha kolay diyorlar eli daha az yoruyor diye

dün eşim elektrikli almış ama keşke manuel olsaydı diyorum yara oldu çünkü yani manuel sanki bu kadar acıtmazdı ve benim sütüm sadece bi defa ikisşnden toplam 50 mm geldi sonrasında damla damla yarım saat çekmesşne rağmen gelmedi

Çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sıkıntı yapma oluyor sezeryan doğumda çoğu kişide gördük bunu dualarımız senle senin günün vardı diye biliyordum anı bı şekilde mı oldu doğum

Kuzum benimde tam 38+0 da alacaklar eğer bı sorun olmazsa inşallah olmaz bir haftam kaldı bişey olmasın diye dua ediyorum çünkü doktor her ne kadar plesanta sorunu varsa bile ne kadar geç alırsak o kadar bebegin gelişimi için iyi dedi

ay halimize gülüyorum kimi sıcak sulardan Parislerden çıkmıyor doğum başlasın diye biz de doğum başlamasın, bi gün daha içerde kalsın diye her tuşa basıyoruz bence evde yatınca, gerçek anlamda hiç bir şey yapmayınca bebiş de rahat ediyor içerde diye düşünüyorum kuzum. İnşallah bebişlerimiz bekleyecek

Kızlar hastaneden aradılar. Anne uyumu uygun görüldü dediler.

Zaten dünkü iyilik durumundan belliydi.

Öğleyin hastaneye gideceğim. Yanıma verecekler normal odada. Güzdüz ve gece bebeğin emmesini, bakımını takip edecekler. İns sabaha taburcu oluruz.

Allahım, cumanın hürmetine bebekleri annelerine kavuştur Ya Rabbim

Süt için bunu çok öneriyorlar. B12 ağırlıklı süt yapıcı bir takviye

Eklentiler

• 4374aa77-a7c1-4042-b346-2cc4b6682a96.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar gece çok kötü geçti kasık ağrıları sağa sola dönerken karın ağrısı bir anda gelen sancıları erken doğum riskim vardı zaten progestan önermişti doktor en azından 36 ya kadar kullan demişti bana korkup hemen içtim böyle bir ağrı neden oluyor ya bilen var mı

canım pozisyon değiştirirken oluyorsa korkma bu haftalarda normal. Sadece en az 1-2 dakika süren ve düzenli aralıklarla gelen sancılar riskli. Kaslarımız artık iyice gerilde bebek büyüyor, böyle bıçak batması, yırtılma ağrısı gibi ağrılar normal bu süreçte. Dinlenirken geçiyorsa sorun değil. yani artık riskli de çok denmez ama tabi biraz daha dursalar içerde iyi olur :)

Ayyyyy canım çok çok sevindim. Harika bir haber :) bir an önce sağlıkla beraberce taburcu olup evinize gelin inşallah

Ben elendim kızlar normalinde hafta perşembeydi doğum bugün kontrolüm vardı bebek dikişlere dayanmış hem su geliyor hem iç kanama var öğlen 2 de alınacak inşallah
Bacım doğum oldu mu?
Hayırlı güzel haberlerini alalım ins bugün
Ne güzel doğum hikayesi bu ya
Ana sayfaya sabitlenmeli.
Çok sevindim bacım. Tekrar gözün aydın.
Sana da bebeğine de maşallah diyorum.
Ah canım benim. Adaptasyon için zaman gerek. Sabret ins iyi olacak Emerken ağzının kenarından mama akıtmak memeyi tutmasını kolaylaştırır. Benim kızımda sütüm yoktu, kenardan kaşıkla mama damlatınca memeden geliyor sanıp abanıyordu. Sütüm de geldi, bebek de tatmin olup emmeye devam etti.

Pıhtılaşma durumu hakkında hiç fikrim yok ins. Geçici bi durumdur.
Ah güzel bacım. İns bu uyum programından sonra sağlıkla eve döneriz. Süreci yaşayan bilir çok zormuş. Ki bizim bebeğimizin ciddi sağlık sorunu da yoktu.
Ayağa kalkarken çok acı çekiyorum. Resmen organlarım yer değiştiyor. Dikiş yerinde çok acı hissetmiyorum ama rahmin sağa sola savrulması, ayağa kalkarken yercekimiyle yerine oturması acı verici. Rahmin kendisi de ağrıyor. Karnıma dokununca hala acı var.
Konu hakkında bilgim yok. Az zaman kalmış. Tedbirli olmak namına kanı belli değerler civarında tutmak istiyorlar.
Nisanda kontrol etti en son o zaman 9du. Demir ilacını 2 tane aliyordum ama etki etmemiş demekki
Nisan mı ? fazla rahat davranmışlar. 1-1,5 ayda bi kan değerleri bakılır yani. Sen beslenmene ve demir ilacına devam et. İns bi zeval olmaz.
Başta erken doğuracağız diye korkuyorduk. Simdi de dogmuyorlar miad yaklaşıyor. İns güzel haberlerle gelirsin
Ay ins bacım. İyi haberler duymaya çok ihtiyacımız var.

Benim ki bir de iri bebek suyumda fazla ondan riskli gördü doktor kasıklarıma doğru bir kasılma hissediyorum içerde biraz daha dursa fena olmaz en azından yoğun bakım ihtiyaçları olmasın Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…