2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227

Kızlar doğum yapıp aklımda kalanlar ve gözümden kaçanlar çok mutluyum hepinizin adına. okuya okuya ancak gelebildim. bir an önce bebelerinize kavuşup evinize gelin dualarım sizinle
lady peacock leydim çok şükür o hastaneden kurtulmak sana da iyi gelecek. bin kez özür dilemelilerdi lohusa halinle sana yaşatıp hissettirdikleri kaygıdan dolayı. umarım yanına yakın olur bebiş bir an önce eve gelir sapasağlam

Çok sevindim sağlıkla büyüsün uzun mutlu nice seneleriniz olsun

Oooo 38 çok çok iyi Allah'a şükür kurtarmış çok sevindim,
Çok şükür ya. İlk başta 38 de alırız demişti çok üzülmüştüm erken diye. Sonra iyice riskli oldum. 35-36 da alırız dedi. İyice moralim bozuldu. Şimdi riskimiz epey azaldı 38 e geri kaydık çok şükür
Ay Vaalbara uçmuş tek ayak cezası almış ne oldu ki acaba?
Eyvah eyvahhh. Doğurmaz inş cezası bitene kadar tüh yaaa. Bu kızın doğum arkadaşı kimdi

Kötü ve düzensiz bir döngü
Malesef ama bence çocuğa hazırlık oluyor
Ben çoğunlukla suna nefes tüketmeye değmez tarafıydım ama değişiyorum zamanla
ay ben hiç öyle olamıyorum sustukça susuyorsun diye konusuyorlar çünkü
hahahahaha bende yarın alacağım doktorum yok diye yemiyordum valla canım çekti
dimi doğru söylüyorsun
Bugun buralar cok sessiz yaa napiyosunuz sessiz sessiz doguruyormusunuz kizlar yaa. rdrsn benimde 10a çıkmış güç bela damardan vermeye gerek yok dedi doktor
10 hamile için çok kötü değilmiş canım kadın doğumcum dedi doğumdan sonra kan gideceği için ben taktırmak istiyorum

Ah Lady Peacock sürecini okuyorum doğumdan beri, hastanelere ve doktorlara güvenimiz kalmadı artık, bu da büyük stres kaynağı oluyor. Bebişi umarım güzel bir yere sevk etmişlerdir ve çok yakında evine yuvasına da gelir inşallah anne babası ve ablasıyla birlikte sağlıklı, mutlu güzel bir hayatı yaşamak için Kolaylık diliyorum her şey için…

Gözünüz aydın canım sana da çok geçmiş olsun
Benim bebeğim de doğduğunda inleyerek nefes alıyormuş ben ameliyattayken hemen yoğunbakıma götürmüşler çocuk doktoru daha kötü bir tablo bekliyordum ama bebeğin toparladı dedi. Şimdi durumu iyiye gidiyor çok şükür. İnşallah kısa sürede iyi olcaklar

37+0 da planlı aldılar çünkü son iki günde protein kaçağı da çıkmıştı şeker zaten vardı inşaallah dediğniz gibi kısa sürede çıkar hayatım durmuş gibi hissediyorum süte gelince bugün vermemişler sadece serumla besliyoruz demişler yarın için süt istrdiler sağıyprum iki damla geliyorum ancak sütüm gelemedi bir türlü elektrikli pompa aldılar ama sadece ağrı yapıypr sütüm yok

Hayırlı uğurlu olsun, Hoşgelmiş minik kızın Analı babalı, mutlu huzurlu büyüsün inşallah. Çok sevgiler…

seninki de yoğum bakımda mı hala ben çıktı sanmıştım inşaallah canım çıkıcaklar dua edelim bolca

canım içini ferah tut. Bebeğinin haftası iyi. Toparlar ve kucağına gelir. Tabiki üzülmüşsündür şimdi ama. Geçecek diye düşün
kalbim asla dinlemiyor başka hastaneye yolladılar burda yer yokmuş yarın görüş günüymüş izin verirlerse gidecem inşaallah allahtan 5 dkk mesafede bir hastanedetmiş

seninki de yoğum bakımda mı hala ben çıktı sanmıştım inşaallah canım çıkıcaklar dua edelim bolca
Evet hala yoğunbakımda canım antibiyotiğe başlandı bir süre daha kalmaya devam edecek. Evet dua edelim birbirimize çok duyardım küvöze giren bebek ama insan kendi başına gelince anlıyor bazı şeyleri

Kızlar süt sağmayı deneyeceğim. Sağabilirsem dolabın altında mı muhafaza etmeliyim? Yarın öğleye doğru hastaneye gideceğim.
İlk 12 24 saat için altta daha uzun saat bekleyecekse 6 aya kadar buzluğa atıp saklayabiliyorsun sütleri. 3 5 saat dışarda durabilir diyorlar ama malum havalar sıcak cesaret edemeyebilir insan

Bu arada yazdıklarını okudum, sağ salim evinize dönün inşallah bebeğinle birlikte çoğu gitti azı kaldı az daha sabır

Evet hala yoğunbakımda canım antibiyotiğe başlandı bir süre daha kalmaya devam edecek. Evet dua edelim birbirimize çok duyardım küvöze giren bebek ama insan kendi başına gelince anlıyor bazı şeyleri
benimkine de antibiyotik başlanmış neden dedim önlem amaçlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…