- 29 Kasım 2024
- 112
- 465
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.861
Kızlarrrr doğdu benim minik Edamsabah 8.42 de 2980 48 cm olarak doğdu. Çok şükür şimdilik bir problem yok emzirdim de uzun uzun kavuştuk çok şükür dualariniz için çok teşekkür ederim müsait olunca anlatacağım
Herkese merhabalar doğum yapanlara gözün aydın diyorum hayırlı olsun daha doğumunu bekleyenleri de Rabbim tez vakitte hayırla evladına kavuştursunben ayın 1inde doğum yaptım bebeğim biraz aceleci çıktı sadece 1 defa emzirebildim şuan hala yoğun bakımda hayırla kavuşmayı bekliyorum
KızlarKızlar hepinizden Allah razı olsun
Güzel mesajlarınız dualarınız için sizlere kocaman sarılıyorum
Çok ama çok zor bir doğumum oldu dün 3 gibi yatış yapıldı açılmam hiç yoktu zaten suni sancı ile başlatacağız dediler 4 de verdiler vajinal muayeneden 8 e kadar sancım olmadı açılmam olmadı 8 de tekrar vajinal sancı verildi artık yavaştan başladı benim sancılar ama tabi çok acılı bir şeydi
Gece 3 e kadar sürekli nst yapıldı sonra hareketler başlandı yürüyüş bacak açma topla vs sonrasından sabaha karşı benim çığlıklar başladı o an o kadar kötü oldum ki aklıma binlerce şey geldi
Bağıra çağıra kendimi doğuma aldırdım 7 cm açılma ile biraz sor geldi doktor karnıma bastırarak çıkarmaya çalıştı
5:40 gece oğlum dünyaya geldi
Çok sevindim sağlıkla büyüsün uzun mutlu nice seneleriniz olsunKızlarrrr doğdu benim minik Edamsabah 8.42 de 2980 48 cm olarak doğdu. Çok şükür şimdilik bir problem yok emzirdim de uzun uzun kavuştuk çok şükür dualariniz için çok teşekkür ederim müsait olunca anlatacağım
Çok şükür ya. İlk başta 38 de alırız demişti çok üzülmüştüm erken diye. Sonra iyice riskli oldum. 35-36 da alırız dedi. İyice moralim bozuldu. Şimdi riskimiz epey azaldı 38 e geri kaydık çok şükürOooo 38 çok çok iyi Allah'a şükür kurtarmış çok sevindim,
Eyvah eyvahhh. Doğurmaz inş cezası bitene kadar tüh yaaa. Bu kızın doğum arkadaşı kimdiAy Vaalbara uçmuş tek ayak cezası almış ne oldu ki acaba?
Malesef ama bence çocuğa hazırlık oluyorKötü ve düzensiz bir döngü
ay ben hiç öyle olamıyorum sustukça susuyorsun diye konusuyorlar çünküBen çoğunlukla suna nefes tüketmeye değmez tarafıydım ama değişiyorum zamanla
hahahahaha bende yarın alacağım doktorum yok diye yemiyordum valla canım çektiAy kesinlikle ilk doğumumda o kadar rahat ettim ki depend ile, dedim ben bunu normal adetimin ilk günlerinde de giyerim
Güno bacım güno, elimde ananas dilimiyle veriyorum bu selamı
Allah sağlıcakla kavuştursun
Hepsi hallolur inş sağlıcakla taburcu olursunuz
dimi doğru söylüyorsunBizde hastaneden çıkana kadar hastane önlüğü ile duruyorsun. Ama zaten ped veya depend giydiğin için gecelik veya pijama çok farketmez gibi geliyor.
Daha iyi olmuş bence de böyle inş. Güzel bir hastaneye sevk edilirsiniz için daha rahat olur
10 hamile için çok kötü değilmiş canım kadın doğumcum dedi doğumdan sonra kan gideceği için ben taktırmak istiyorumBugun buralar cok sessiz yaa napiyosunuz sessiz sessiz doguruyormusunuz kizlar yaa.rdrsn benimde 10a çıkmış güç bela damardan vermeye gerek yok dedi doktor
Ah Lady Peacock sürecini okuyorum doğumdan beri, hastanelere ve doktorlara güvenimiz kalmadı artık, bu da büyük stres kaynağı oluyor. Bebişi umarım güzel bir yere sevk etmişlerdir ve çok yakında evine yuvasına da gelir inşallah anne babası ve ablasıyla birlikte sağlıklı, mutlu güzel bir hayatı yaşamak içinGel sana bi sarılayım
Rabbim süreci kolaylaştırsın. İns en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz
Ben hemşireme mesaj attım doğum oldu. Bebek yoğun bakımda diye. Saolsun sabah akşam arıyor yada yazıyor. Psikolojik destek de oluyor. Allah iyiliklerini karşısına çıkarsın
Acaba senin asm nin telefonu mu yanlış ?
İlçe sağlığı ara mesai bitmeden, asm ye ulaşamıyorum de. Doğru telefonu verirler yahut kendileri iletişim kurar sana dönerler.
Ben buradaki çocuk Dr una sordum. İlki alındıktan en az 5 gün sonra ikinci topuk kanı alınır dedi.
Bizimki hastanede ya, eğer o süreçte hala hastanede olursa 2. De hastanede alınacak.
Gözünüz aydın canım sana da çok geçmiş olsunarkadaşlar sabah 9 da doğum yaptım bebeğimi bikaç saniye görebildim apar topar götürdüler yeni doğan yoğun bakıma almışlar oksijen sıkıntısı varmış oksijen desteği takılmış riskli durumdaymış çok dua edin bebeğime lütfen böyle olup düzelen oldu mu
37+0 da planlı aldılar çünkü son iki günde protein kaçağı da çıkmıştı şeker zaten vardı inşaallah dediğniz gibi kısa sürede çıkar hayatım durmuş gibi hissediyorum süte gelince bugün vermemişler sadece serumla besliyoruz demişler yarın için süt istrdiler sağıyprum iki damla geliyorum ancak sütüm gelemedi bir türlü elektrikli pompa aldılar ama sadece ağrı yapıypr sütüm yokCanim öncelikle gözünüz aydın erken mi oldu? Kac haftalik suan? Kisa bir süre tutulacagini düşünüyorum ben.insallah kavusursunuz bebisinle tez vakitte. Kendini yıpratma sütün etkilenmesin bebisin sana ihtiyacı var
Hayırlı uğurlu olsun, Hoşgelmiş minik kızınKızlarrrr doğdu benim minik Edamsabah 8.42 de 2980 48 cm olarak doğdu. Çok şükür şimdilik bir problem yok emzirdim de uzun uzun kavuştuk çok şükür dualariniz için çok teşekkür ederim müsait olunca anlatacağım
seninki de yoğum bakımda mı hala ben çıktı sanmıştım inşaallah canım çıkıcaklar dua edelim bolcaGözünüz aydın canım sana da çok geçmiş olsun
Benim bebeğim de doğduğunda inleyerek nefes alıyormuş ben ameliyattayken hemen yoğunbakıma götürmüşler çocuk doktoru daha kötü bir tablo bekliyordum ama bebeğin toparladı dedi. Şimdi durumu iyiye gidiyor çok şükür. İnşallah kısa sürede iyi olcaklar
kalbim asla dinlemiyor başka hastaneye yolladılar burda yer yokmuş yarın görüş günüymüş izin verirlerse gidecem inşaallah allahtan 5 dkk mesafede bir hastanedetmişcanım içini ferah tut. Bebeğinin haftası iyi. Toparlar ve kucağına gelir. Tabiki üzülmüşsündür şimdi ama. Geçecek diye düşün
Bana haber verdi canım ayın 7.sine kadar cezalı neden oldu oda anlamadıAy Vaalbara uçmuş tek ayak cezası almış ne oldu ki acaba?
Canım Rabbim ne gönlünde varsa hayatına geçirsin sabır versin inşallahkalbim asla dinlemiyor başka hastaneye yolladılar burda yer yokmuş yarın görüş günüymüş izin verirlerse gidecem inşaallah allahtan 5 dkk mesafede bir hastanedetmiş
Bana haber verdi canımEyvah eyvahhh. Doğurmaz inş cezası bitene kadar tüh yaaa. Bu kızın doğum arkadaşı kimdi
Evet hala yoğunbakımda canım antibiyotiğe başlandı bir süre daha kalmaya devam edecek. Evet dua edelim birbirimizeseninki de yoğum bakımda mı hala ben çıktı sanmıştım inşaallah canım çıkıcaklar dua edelim bolca
İlk 12 24 saat için altta daha uzun saat bekleyecekse 6 aya kadar buzluğa atıp saklayabiliyorsun sütleri. 3 5 saat dışarda durabilir diyorlar ama malum havalar sıcak cesaret edemeyebilir insanKızlar süt sağmayı deneyeceğim. Sağabilirsem dolabın altında mı muhafaza etmeliyim? Yarın öğleye doğru hastaneye gideceğim.
benimkine de antibiyotik başlanmış neden dedim önlem amaçlıymışEvet hala yoğunbakımda canım antibiyotiğe başlandı bir süre daha kalmaya devam edecek. Evet dua edelim birbirimizeçok duyardım küvöze giren bebek ama insan kendi başına gelince anlıyor bazı şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?