2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Uyuduklari zaman kalp atışları yavaş çıkıyor sanki. Durtmek gerek uyandırmak için.. bende de öyle bir tane sancı cikmisti ama Dr bebek hareketine bağlamıştı.

Olabilir aşkım sorun değil uyandır oynar o şimdi benimki de hep uyurken denk geliyordu pat pat vurdum karnıma bol proteinli çikolatalardan yedim kahve içtim dedim uyan akşam uyursun uyandım sonra baya hareket etti

Tünaydın kızlar. Dünden beri hiç geçmeyen adet ağrısı benzeri bir ağrım var. Belim, alt karnım ve bacaklarımı etkiliyor. Zaman tutmaya çalışıyorum ama belli bir düzende değil gibi. Yarım saat sürüyorsa yarım saat duruyor ama canımdan can gidiyor sanki yoruluyorum nefes nefese kalıyorum gücüm bitiyor. Kolumu kaldıracak halim bile yok. İç bacaktan vajinaya doğru olan ağrı en üst düzeye ulaştı adım atmak bacağımı kaldırmak çok fazla acı veriyor ve yerimden kalkmamayı tercih ediyorum çoğunlukla. Belimdeki kemiklerin de hareket ettiğini hissediyorum, her hareketimde çıt çıt diye ayrılıyorlar sanki. Vajinal akıntım çok arttı yoğurta benzeyen bir akıntı çok miktarda geliyor. Bebeğimin hareketleri de iyice belirginleşti, ayağını açıyor kaburgama dayıyor çekip bidaha dayıyor çekip bidaha dayıyor. Bu sırada poposuyla da ileri geri oyun oynuyor sallanıyor ama her şey o kadar net ki artık. Karnım zaten iyice aşağı düştü belirgin şekilde. Normal doğumdan korktuğum için de çok stres yapmaya başladım. Bugünden ortalığı da ayağa kaldırmak istemiyorum, yarın doktor randevum var inşallah sorunsuz atlatırız bu günü.
Birazdan annem gelecek beraber camları falan sileceğiz evi eşyaları toparlayacağız biraz. İnşallah yorulunca daha kötü bir hale gelmez ağrılar, dualarınıza talibim güzel anneler

Dün haberleştik 4 gün banlanmış henüz doğurmadı

Aynı durumdayız canım dün 3,5 saat aynı kısır döngüye girdik. Yarım kundak yapıp yatırdım o zaman uyudu çünkü elleriyle yüzünü oynayıp elini emiyor sonra uyanıp ağlıyor

Olabilir aşkım sorun değil uyandır oynar o şimdi benimki de hep uyurken denk geliyordu pat pat vurdum karnıma bol proteinli çikolatalardan yedim kahve içtim dedim uyan akşam uyursun uyandım sonra baya hareket etti
Çok şükürr ikinci nst güzel geldi kilosu 2700 olmuş ona da sevindim. 2500 sınırını aştık. Kaç haftadır ne kadar güzel besleniyorum bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum az kilo alıyordu. Son kontrolden sonra bu sefer dikkat etmeyeceğim, canım ne istiyorsa onu yiyeceğim dedim ve cipsler, mısırlar, tatlılar ne bulduysam yedim. 10 günde 400 gr almış yavrum
Dün haberleştik 4 gün banlanmış henüz doğurmadı
Cezası kalkmadan doğurmasa bari

Ay çok sevindim canım inş 3 kilo olduğu haberini de verirsin

Yatakta sağa sola dönerken ben de ciddi acı oluyordu. Günlerce de sürdü. Birçok yaşayan var. Normal bi ağrı o. Endişe etme.
Ciğerlere ayrıntılı bakılmasından mı bahsediyorsun ?

Rutin muayenede her organına bakıyor ama bu yatışa sebep olacak haller ya ultrasında görülemiyor yada doğum esnasında oluşuyor. Özellikle sezaryende.

Anne karnında su yuttukları için bogazlarında su ile doğuyorlar. Vajinal doğumda kanalda bi süre ve mücadele ile geçtiklerinden o zorlanma esnasında su atılıyor. Ama sezaryende o su ciğerlere kaçıyor. Çok sık görülen bi durummuş.
İns güzel haberlerle gel

Melaxse de doğum yapmış. Allah bağışlasın darısı bize. Bana da dua edin ne olur travma haline geldi bu halim
Çok şükür.
Darısı senin de başına ins.
0 sancı ile devam ediyorum kızlar kilosu vs iyi kanala girmeye calısıyor dedi salı günü tekrar gidecegim kontrole bende durumlar böyle
Dua power yapalım.
Aynı durumdayız canım dün 3,5 saat aynı kısır döngüye girdik. Yarım kundak yapıp yatırdım o zaman uyudu çünkü elleriyle yüzünü oynayıp elini emiyor sonra uyanıp ağlıyor
O el kol refleksleri uyandırıyor. İnce bi kundak güzel çözüm.
Kız deme öyle bırak dogursun kadincagiz dönünce anlatır ayrıntılarıyla
Hayırrrr. Her aşamayı yazacak bizeeee.

Doktorum muz ceviz ve vitamin ilaçlarıni al demişti. Bir haftada 400 gram almıştı kuzum. Maşallah. Vitaminler iyi geliyormus demekki

Özeldeki doktorum pazartesi son günü bekleyelim demişti. Kızlar sancım falan hiç yok. Acaba hastaneye gidip açılma kontrolü yaptırsam mi? Pazartesiyi mi beklesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…