- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.941
amin canım allah razı olsunRabbim yardımcın olsun sizi bi an önce kavuştursun sabrını artırsın
Uyuduklari zaman kalp atışları yavaş çıkıyor sanki. Durtmek gerek uyandırmak için.. bende de öyle bir tane sancı cikmisti ama Dr bebek hareketine bağlamıştı.Ya bebiş hiç hareket etmiyordu bence uyuyordu güzel kızımhemşire hareket etmesi gerek dedi salladı baya karnımı bi de çikolata falan yedim o arada sürekli yat kalk yaptım bence kesin ondan çıktı sancı
Olabilir aşkım sorun değil uyandır oynar o şimdi benimki de hep uyurken denk geliyordu pat pat vurdum karnıma bol proteinli çikolatalardan yedim kahve içtim dedim uyan akşam uyursunYa bebiş hiç hareket etmiyordu bence uyuyordu güzel kızımhemşire hareket etmesi gerek dedi salladı baya karnımı bi de çikolata falan yedim o arada sürekli yat kalk yaptım bence kesin ondan çıktı sancı
Allahım inşAllah bu gece doğurursunMelaxse de doğum yapmış. Allah bağışlasın darısı bize. Bana da dua edin ne olur travma haline geldi bu halim
Dün haberleştik 4 gün banlanmış henüz doğurmadıÇok şükür ya. İlk başta 38 de alırız demişti çok üzülmüştüm erken diye. Sonra iyice riskli oldum. 35-36 da alırız dedi. İyice moralim bozuldu. Şimdi riskimiz epey azaldı 38 e geri kaydık çok şükür
Eyvah eyvahhh. Doğurmaz inş cezası bitene kadar tüh yaaa. Bu kızın doğum arkadaşı kimdi
Aynı durumdayız canım dün 3,5 saat aynı kısır döngüye girdik. Yarım kundak yapıp yatırdım o zaman uyudu çünkü elleriyle yüzünü oynayıp elini emiyor sonra uyanıp ağlıyorBugun cok zor geciyorsaat 15:00 den beri derin uykuya gecmemeye direniyor. Gogsumde uyuyor artik yoruluyorum birakiyorum yerine hoop geri uyaniyor. Ne yapcagimi sasirdim herhangi bir sikayetide yok gibi. Ama bu kadar uykusuzluga ragmen hala nasil cin gibi bakiyor anlayamiyorum
Çok şükürr ikinci nst güzel geldiOlabilir aşkım sorun değil uyandır oynar o şimdi benimki de hep uyurken denk geliyordu pat pat vurdum karnıma bol proteinli çikolatalardan yedim kahve içtim dedim uyan akşam uyursunuyandım sonra baya hareket etti
Cezası kalkmadan doğurmasa bariDün haberleştik 4 gün banlanmış henüz doğurmadı
Ay çok sevindim canım inş 3 kilo olduğu haberini de verirsinÇok şükürr ikinci nst güzel geldikilosu 2700 olmuş ona da sevindim. 2500 sınırını aştık. Kaç haftadır ne kadar güzel besleniyorum bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum az kilo alıyordu. Son kontrolden sonra bu sefer dikkat etmeyeceğim, canım ne istiyorsa onu yiyeceğim dedim ve cipsler, mısırlar, tatlılar ne bulduysam yedim. 10 günde 400 gr almış yavrum
Cezası kalkmadan doğurmasa bari
Kız deme öyle bırak dogursun kadincagiz dönünce anlatır ayrıntılarıylaCezası kalkmadan doğurmasa bari
Yatakta sağa sola dönerken ben de ciddi acı oluyordu. Günlerce de sürdü. Birçok yaşayan var. Normal bi ağrı o. Endişe etme.Kızlar gece çok kötü geçti kasık ağrıları sağa sola dönerken karın ağrısı bir anda gelen sancıları erken doğum riskim vardı zaten progestan önermişti doktor en azından 36 ya kadar kullan demişti bana korkup hemen içtimböyle bir ağrı neden oluyor ya bilen var mı
Ciğerlere ayrıntılı bakılmasından mı bahsediyorsun ?Şekerden dolayı ciğerlerinde sorun olmuş olabilir denilmiş. Biz şekerli annelerin bebekleri niye böyle oldubüyük ihtimal seninki de o yüzden Ladycim. Gebelik Muayenelerimizde neden ciğere tam bakılmıyor o zaman?
İns güzel haberlerle gelaldım izni canım vermedi ilk ama ağladım sütüm gelir belki görürsem dedim imza şartıyla izin verdiler saat 2 de doktorun görüş saatiymiş birebir konuşucaz inşaallah yatış sebebi şekerden dolayı ciğeei gelişmemiş dediler allah razı olsun canım bebekleeimiz hep sağlıklı olsun inşaallah bizimle olsunlar
Çok şükür.Melaxse de doğum yapmış. Allah bağışlasın darısı bize. Bana da dua edin ne olur travma haline geldi bu halim
Dua power yapalım.0 sancı ile devam ediyorum kızlar kilosu vs iyi kanala girmeye calısıyor dedi salı günü tekrar gidecegim kontrole bende durumlar böyle
O el kol refleksleri uyandırıyor. İnce bi kundak güzel çözüm.Aynı durumdayız canım dün 3,5 saat aynı kısır döngüye girdik. Yarım kundak yapıp yatırdım o zaman uyudu çünkü elleriyle yüzünü oynayıp elini emiyor sonra uyanıp ağlıyor
Hayırrrr. Her aşamayı yazacak bizeeee.Kız deme öyle bırak dogursun kadincagiz dönünce anlatır ayrıntılarıyla
Doktorum muz ceviz ve vitamin ilaçlarıni al demişti. Bir haftada 400 gram almıştı kuzum. Maşallah. Vitaminler iyi geliyormus demekkiÇok şükürr ikinci nst güzel geldikilosu 2700 olmuş ona da sevindim. 2500 sınırını aştık. Kaç haftadır ne kadar güzel besleniyorum bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyorum az kilo alıyordu. Son kontrolden sonra bu sefer dikkat etmeyeceğim, canım ne istiyorsa onu yiyeceğim dedim ve cipsler, mısırlar, tatlılar ne bulduysam yedim. 10 günde 400 gr almış yavrum
Cezası kalkmadan doğurmasa bari
Eğer bebeğin hareketleri normalse sende de sancı yok bence bekle pazartesiye kadar canimÖzeldeki doktorum pazartesi son günü bekleyelim demişti. Kızlar sancım falan hiç yok. Acaba hastaneye gidip açılma kontrolü yaptırsam mi? Pazartesiyi mi beklesem
Hiç sancım yokEğer bebeğin hareketleri normalse sende de sancı yok bence bekle pazartesiye kadar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?