- 8 Ağustos 2011
- 12.678
- 15.072
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.921
bunun kullanımında dikkat edilmeli karaciger enzimlerini bozuyormuş.Süt için bunu çok öneriyorlar. B12 ağırlıklı süt yapıcı bir takviye
kasıklarına doğru olan kasılma nerden başlıyor. Doğum kasılması belden başlar karnın üstüne doğru yayılır. bir de sancı eşlik eder...Benim ki bir de iri bebek suyumda fazla ondan riskli gördü doktor kasıklarıma doğru bir kasılma hissediyorum içerde biraz daha dursa fena olmaz en azından yoğun bakım ihtiyaçları olmasın Allah’ın izniyle
Kız vallahi tık yokBaşta erken doğuracağız diye korkuyorduk. Simdi de dogmuyorlarmiad yaklaşıyor. İns güzel haberlerle gelirsin
hastane tipi pompa kiralayabilirsiniz 1 aylık gibi . kısa sureli kullanacakmıssınız. manuel pompa da yorucudur .bulundugunuz sehırde varsa degerlendirebilirsiniz. çekim gücü de hepsinden iyi.Günaydın kızlar..
manuel pompa kullanıp memnun olan var mı ?
Lansinoh, phillips yada avent..
Elle sağım yapıyorum. Dün gece iki gögüsten 35 mm kadar kadar çıktı. Daha süt var ama elim yoruldu ve sağmak uzun sürdüğü için bıraktım.
Gece bi ara ateş geldi sanki. Titredim. Üstümü örttüm.Mastit olmaktan endişe ediyorum.
Bestlak ı bırakıcam. Göğüslerim öyle dolu ki, manuel bi pompa alsam biraz rahatlar mı diye düşünüyorum. E bebekte olan bi model ve marka olursa, yakınımda var gider alırım hemen.
Yüksek performans devamlı süt sağıp dolaba atma durumum olmaz. Ben evdeyim zaten. Bebeğim gelince de maksimum emzirecegim. Bu kısa sürede hafif destekleyici bi şey gerek sanki.
ilk doğumsa çok normal biraz geç gelmesi üzülmeyin. inşALLAH bebeğinize sağ salim kavuşursunuz . az da olsa uyumaya çalışın ve bol sıvı alın sütünüz artar inşALLAH.37+0 da planlı aldılar çünkü son iki günde protein kaçağı da çıkmıştı şeker zaten vardı inşaallah dediğniz gibi kısa sürede çıkar hayatım durmuş gibi hissediyorum süte gelince bugün vermemişler sadece serumla besliyoruz demişler yarın için süt istrdiler sağıyprum iki damla geliyorum ancak sütüm gelemedi bir türlü elektrikli pompa aldılar ama sadece ağrı yapıypr sütüm yok
Doğum kasılması gibi olduğunu düşünmüyorum ama acaba kanala mı girmeye çalışıyor diye mi düşünüyorum bu kadar erken doğuramam heraldekasıklarına doğru olan kasılma nerden başlıyor. Doğum kasılması belden başlar karnın üstüne doğru yayılır. bir de sancı eşlik eder...
hiç öyle düşünme herkes aynı şekilde doğurmuyor, kimi zorlanır kiminin çok daha kolay geçer, doğuma mental olarak ne kadar hazırlandığına, doğum ortamındaki personellerin sana nasıl davrandığına, bebeğin konumuna pozisyonuna, senin vücuduna, gereksiz ya da erken müdehale olup olmadığına... Ohooo bi sürü şeye bağlı doğumun kolay ya da zor olmasıDoğum kasılması gibi olduğunu düşünmüyorum ama acaba kanala mı girmeye çalışıyor diye mi düşünüyorum bu kadar erken doğuramam heraldeherkes doğumun kolay olmadığını söylüyor
Şekerden dolayı ciğerlerinde sorun olmuş olabilir denilmiş. Biz şekerli annelerin bebekleri niye böyle oldu
aldım izni canım vermedi ilk ama ağladım sütüm gelir belki görürsem dedim imza şartıyla izin verdiler saat 2 de doktorun görüş saatiymiş birebir konuşucaz inşaallah yatış sebebi şekerden dolayı ciğeei gelişmemiş dediler allah razı olsun canım bebekleeimiz hep sağlıklı olsun inşaallah bizimle olsunlar
Gözün aydın canımKızlar hastaneden aradılar. Anne uyumu uygun görüldü dediler.
Zaten dünkü iyilik durumundan belliydi.
Öğleyin hastaneye gideceğim. Yanıma verecekler normal odada. Güzdüz ve gece bebeğin emmesini, bakımını takip edecekler. İns sabaha taburcu oluruz.
Allahım, cumanın hürmetine bebekleri annelerine kavuştur Ya Rabbim
Doğum kasılması gibi olduğunu düşünmüyorum ama acaba kanala mı girmeye çalışıyor diye mi düşünüyorum bu kadar erken doğuramam heraldekasıklarına doğru olan kasılma nerden başlıyor. Doğum kasılması belden başlar karnın üstüne doğru yayılır. bir de sancı eşlik eder...
Aslında dinlenme anında yani uyurken sancının gelmesi de biraz tuhaf geldi ama bebeğim 34.Hafta da 2800 gramdı haftalık kontrol istedi doktor belki de hem suyumun fazla olması hem de kilosundan dolayı baskı olmasından oluyordur belki dehiç öyle düşünme herkes aynı şekilde doğurmuyor, kimi zorlanır kiminin çok daha kolay geçer, doğuma mental olarak ne kadar hazırlandığına, doğum ortamındaki personellerin sana nasıl davrandığına, bebeğin konumuna pozisyonuna, senin vücuduna, gereksiz ya da erken müdehale olup olmadığına... Ohooo bi sürü şeye bağlı doğumun kolay ya da zor olmasıkanala girmeye çalışıyor olabilir 36. haftakanala girmek için erken değil. Kanala girmesi demek hemen doğum başlayacak demek de değil
sen içini ferah tut ağrın sancın olursa biraz dinlen geçiyorsa her şey yolunda ve olması gerektiği gibidir
Benimde ilk doğumum olacak ama biraz kulak ardı etmek gerek herkesi dinleme ve herkese kulak verme süreç kişiye özeldir deneyim de öyle bizde bunu deneyimleyeceğiz, ben geçen yıl mart ayında kürtaj olmuştum operasyondan önceki gece kafam allak bullak korku üzüntü hayal kırıklığı bir yandan, bir yandan da yanımda bunu tecrübe edinen bir insan ve boş boş konuşması olacakları anlatması, ve bana sabah olmadı 4tü uyudum ağlayarak 6da kalktım duşumu alıp hazırlandım, süreç hiç kötü geçmedi o güne dair tek kötü anım sonlanmış olması yoksa ebesinden temizlikçisine o kadar anlayışlı naif insanlardı ki Allah razı olsun bin kere.. demem o ki kafanı yorma böyle şeylere sonuna gelmişiz neredeyse güzel düşünelim güzel olsun Allahın izniyle ve bol bol oku Meryem,inşirah,inşikak dualarım bekleyen tüm annelerle..Doğum kasılması gibi olduğunu düşünmüyorum ama acaba kanala mı girmeye çalışıyor diye mi düşünüyorum bu kadar erken doğuramam heraldeherkes doğumun kolay olmadığını söylüyor
Meryem suresini okumak istiyorum ben de gerçekten hurmaya okuyup onları yemek istiyorum bunun için 36. Haftayı bekliyorum ama okumadan doğuma alınacağım diye korkuyorum hemen başlasam çok iyi olacak inşrah suresini her gece okuyorum inşlalah gebe kalma sürecim de her zaman Meryem suresini okurdum nasip oldu Allah’ın izniyle doğumum da öyle geçer inşallahBenimde ilk doğumum olacak ama biraz kulak ardı etmek gerek herkesi dinleme ve herkese kulak verme süreç kişiye özeldir deneyim de öyle bizde bunu deneyimleyeceğiz, ben geçen yıl mart ayında kürtaj olmuştum operasyondan önceki gece kafam allak bullak korku üzüntü hayal kırıklığı bir yandan, bir yandan da yanımda bunu tecrübe edinen bir insan ve boş boş konuşması olacakları anlatması, ve bana sabah olmadı 4tü uyudum ağlayarak 6da kalktım duşumu alıp hazırlandım, süreç hiç kötü geçmedi o güne dair tek kötü anım sonlanmış olması yoksa ebesinden temizlikçisine o kadar anlayışlı naif insanlardı ki Allah razı olsun bin kere.. demem o ki kafanı yorma böyle şeylere sonuna gelmişiz neredeyse güzel düşünelim güzel olsun Allahın izniyle ve bol bol oku Meryem,inşirah,inşikak dualarım bekleyen tüm annelerle..
İnşAllah canım benim dualarım seninle Rabbim kavuştursun sizi ilel ebedde ayırmasın bir dahaKızlar hastaneden aradılar. Anne uyumu uygun görüldü dediler.
Zaten dünkü iyilik durumundan belliydi.
Öğleyin hastaneye gideceğim. Yanıma verecekler normal odada. Güzdüz ve gece bebeğin emmesini, bakımını takip edecekler. İns sabaha taburcu oluruz.
Allahım, cumanın hürmetine bebekleri annelerine kavuştur Ya Rabbim
Rabbim yardımcın olsun sizi bi an önce kavuştursun sabrını artırsınaldım izni canım vermedi ilk ama ağladım sütüm gelir belki görürsem dedim imza şartıyla izin verdiler saat 2 de doktorun görüş saatiymiş birebir konuşucaz inşaallah yatış sebebi şekerden dolayı ciğeei gelişmemiş dediler allah razı olsun canım bebekleeimiz hep sağlıklı olsun inşaallah bizimle olsunlar
Bebek hafif hareketli de sancın var bence ondan tekrar istiyorKızlar doktordan çıktım. En son 10 gün önce gelmiştim. Kafası 2 hafta büyümüş 10 gün önceye göre. Ama tabi yine 2 hafta geride. Muhtemelen genetik dedi doktor inş öyledirnst ye girdim. Beğenmediler tekrar aldılar şimdi. Fotosunu arayım değerlendirecek var mı
InsaAllah en kısa zamanda bebisinizle kavustugunuzun güzel haberlerini alirizAh canım benim.Adaptasyon için zaman gerek. Sabret ins iyi olacak Emerken ağzının kenarından mama akıtmak memeyi tutmasını kolaylaştırır. Benim kızımda sütüm yoktu, kenardan kaşıkla mama damlatınca memeden geliyor sanıp abanıyordu. Sütüm de geldi, bebek de tatmin olup emmeye devam etti.
Ya bebiş hiç hareket etmiyordu bence uyuyordu güzel kızımBebek hafif hareketli de sancın var bence ondan tekrar istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?