2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bana haber verdi canım ayın 7.sine kadar cezalı neden oldu oda anlamadı
Bana whatsap tan yazmıstı sagolsun birsey olursa bana haber edecek
Ancak müsayt olup bakabildim kızlar
ay sağolasın canım ya merak ettim whatsapptan yazsın kadınlar kulübüne nedenini söylüyorlar bir numarası olacak belki erken geri döner

kalbim asla dinlemiyor başka hastaneye yolladılar burda yer yokmuş yarın görüş günüymüş izin verirlerse gidecem inşaallah allahtan 5 dkk mesafede bir hastanedetmiş
ah canım çok haklısın, evlat olunca inanın yüreği ferahlayamıyor bir türlü. Neyse ki yakın hastaneye geliyro. Umarım sık görüşmenize izin verirler

Bol su, lohusa serbeti ve komposto iç bu üçü süt konusunda cok işe yaramisti ilk doğumumda.benim de oğlum küvoze alınmıştı.bunlarla süt oldu da sagip gönderebilmistim.

Kızlar herkese iyi akşamlar… ne kadar çok kişi doğum yapmış umarım bebişlere sağlıcakla kavuşmuşsunuzdur. ben uzun zamandır yoktum okuduğum şeylerden etkilendiğim için ara vermiştim burayaResmen sona doğru geldik ilk zamanlarımı hatırlıyorum bir mucizeydi bizim için ve şuan onu kucaklarımıza alacağımız günü bekliyoruz Allah tüm bebeklerimize sağlık versin bizlere de aynı şekilde onla ilgilenmek için güç kuvvet versin bebeği kuvezde olan herkes için dualarım sizinle. Süt olayı psikolojikmiş güçlü olalım bebeklerimiz haftalarını doldurdu sağlıkla çıkacaklar inşallah 2 haftam daha var benim bakalım nasıl olacak umarım doğumlarımız çok güzel geçer

Yaaa yeni gördüm bunu demiştim cumaya kadar doğurursun diye Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce toparlayacak ve kavuşacaksınız bebişinizle Süt için de sıvı alımına ek olarak belki ultrason fotoğraflarına bakarak denemek işe yarayabilir

Ya varya büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğu tek doğurur onu da süründürürüm gerekirse sonra görsün beni saatlerce yürütmek neymiş.
Hamileliğimin ilk 3 ayı benzer abuklukta geçti de artık en ufak sert konuşmada dayanamam gibi geliyor
Çok tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün Çok zor da olsa nasıl mutlusundur şimdi. Ah sağlıkla gelsin bebişler dünyaya hep böyle şükür Bu arada vajinal sancı nasıl ya ilk defa duyuyorum diğer suni sancıdan farklı mı? kulağıma hiç tatlı gelmedi
Ne güzel pozitif doğum hikayesi yine bayılıyorum okumaya anlatmaya devam et ama şunu anlamadım vajinismus nasıl kondu bu senin ikinci doğumun ? Ben de vajşnal muayeneden çok çekiniyorum hemen bu kanıya mı varıyorlar
Canım öncelikle gözünüz aydın hiç kötü düşünme çünkü oksijen meselesi çok sık rastlanıyor beslendikçe güçlenip patır patır çıkıyorlar yoğun bakımdan. Senden ricam olumlu düşün, dua et. Öbür türlü sadece canın sıkılacak bu da sütünü etkilemesin

Çok şükür sağsalim kucağına almışsın Testten de geçer inşallah canımemmesi için uyutmamaya, memede uyanık tutmaya çalış bakalım illaki emer minik paşa

Günaydın kızlar..

manuel pompa kullanıp memnun olan var mı ?
Lansinoh, phillips yada avent..

Elle sağım yapıyorum. Dün gece iki gögüsten 35 mm kadar kadar çıktı. Daha süt var ama elim yoruldu ve sağmak uzun sürdüğü için bıraktım.

Gece bi ara ateş geldi sanki. Titredim. Üstümü örttüm. Mastit olmaktan endişe ediyorum.

Bestlak ı bırakıcam. Göğüslerim öyle dolu ki, manuel bi pompa alsam biraz rahatlar mı diye düşünüyorum. E bebekte olan bi model ve marka olursa, yakınımda var gider alırım hemen.

Yüksek performans devamlı süt sağıp dolaba atma durumum olmaz. Ben evdeyim zaten. Bebeğim gelince de maksimum emzirecegim. Bu kısa sürede hafif destekleyici bi şey gerek sanki.

Son düzenleme:
Allah anaalı babalı büyütsün canım, niye epidural vermediler

Kızlar siz doğumdan sonra ne zaman Asm ye gittiniz ben arıyorum ne kimse açıyor ne beni arıyor ilk 48 72 saat içinde gitmesi gerekmiş 10 kere ebeyi aradım açan yok bu nasıl bir iş anlamadım
Ben bu salı gittim, henüz doğurmadım ben. Son kontroldü. Dedi ki doğurduktan sonra bana haber ver telefonla gelmene gerek yok.Topuk kanı uygulaması ıçin doğurduktan sonra 5.gün ve 10.gün arası bir gün gelmen gerekiyor demişti.

böyle şeyleei duymak istiyorum teşekkür edeeim inşaallah bugün görebilirim kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…