- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.881
allahnrazı olsun inşaallahCanım Rabbim ne gönlünde varsa hayatına geçirsin sabır versin inşallah
ay sağolasın canım ya merak ettim whatsapptan yazsın kadınlar kulübüne nedenini söylüyorlar bir numarası olacak belki erken geri dönerBana haber verdi canım ayın 7.sine kadar cezalı neden oldu oda anlamadı
Bana whatsap tan yazmıstı sagolsun birsey olursa bana haber edecek
Ancak müsayt olup bakabildim kızlar
ah canım çok haklısın, evlat olunca inanın yüreği ferahlayamıyor bir türlü. Neyse ki yakın hastaneye geliyro. Umarım sık görüşmenize izin verirlerkalbim asla dinlemiyor başka hastaneye yolladılar burda yer yokmuş yarın görüş günüymüş izin verirlerse gidecem inşaallah allahtan 5 dkk mesafede bir hastanedetmiş
allahnrazı olsun canım inşaallah yarın olsada haber alsam inşaAllahah canım çok haklısın, evlat olunca inanın yüreği ferahlayamıyor bir türlü. Neyse ki yakın hastaneye geliyro. Umarım sık görüşmenize izin verirler
Bol su, lohusa serbeti ve komposto iç bu üçü süt konusunda cok işe yaramisti ilk doğumumda.benim de oğlum küvoze alınmıştı.bunlarla süt oldu da sagip gönderebilmistim.37+0 da planlı aldılar çünkü son iki günde protein kaçağı da çıkmıştı şeker zaten vardı inşaallah dediğniz gibi kısa sürede çıkar hayatım durmuş gibi hissediyorum süte gelince bugün vermemişler sadece serumla besliyoruz demişler yarın için süt istrdiler sağıyprum iki damla geliyorum ancak sütüm gelemedi bir türlü elektrikli pompa aldılar ama sadece ağrı yapıypr sütüm yok
Yaaa yeni gördüm bunu demiştim cumaya kadar doğurursun diyeKızlarrrr doğdu benim minik Edamsabah 8.42 de 2980 48 cm olarak doğdu. Çok şükür şimdilik bir problem yok emzirdim de uzun uzun kavuştuk çok şükür dualariniz için çok teşekkür ederim müsait olunca anlatacağım
Bizimkine de kaç defa tahlil yapıldı enfeksiyon çıkmadı ama bebeğin hareketleri zayıf olduğu için başladılar antibiyotikten sonra hareketlendi bebek size de iyi gelir inşallahbenimkine de antibiyotik başlanmış neden dedim önlem amaçlıymış
inşaallah canımBizimkine de kaç defa tahlil yapıldı enfeksiyon çıkmadı ama bebeğin hareketleri zayıf olduğu için başladılar antibiyotikten sonra hareketlendi bebek size de iyi gelir inşallah
Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce toparlayacak ve kavuşacaksınız bebişinizlearkadaşlar sabah 9 da doğum yaptım bebeğimi bikaç saniye görebildim apar topar götürdüler yeni doğan yoğun bakıma almışlar oksijen sıkıntısı varmış oksijen desteği takılmış riskli durumdaymış çok dua edin bebeğime lütfen böyle olup düzelen oldu mu
Ya varya büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğu tek doğurur onu da süründürürüm gerekirse sonra görsün beni saatlerce yürütmek neymiş.Bilmiyorum hepsi mi böyle gerçekten. Dün akşam annemlere gitmiştik malum herkesin evinde klima yok daha bir saat olmadan çıktı dışarı hadi gidelim dedi. Bizimkiler de noldu tartıştiniz mi diye sordu. İki km yürüyüş yaptık arabayla gelmemiştik. Yolda ben bir kez bile WC ye gitmedim kendisi gitti. Telefonum da yanında cebinde kalmış. Bana ilerle geliyorum dedi. Ben de ilerledim yavaş yavaş. Oturdum bir yerde gelmiyor yarım saat geçti yoldan birinden aradım bağırdı çağırdı gerizekalıli cümleler neye uğradığımi şaşırdım. Geldi yine bağırıyor salak salak. Sustum rezil olmamak için. Ailemin 40 yıldır yaşadığı semtteydik çevreden sesimiz duyulmasin diye karsilik vermedim. Dönerken de yoruldum oturayım dedim ağrım vardı ben yorgunum ne oturması dedi sinirlendim git sen ben tek dönerim burda beni germenin manası yok deyince gitti. Ve daha 1,5 km uolumuz vardi. Ben tek başıma bir saat sonra 10.5 oldu yeni eve varabildim. Geldim ağladım sinirlendim hiç takmadı bile. Yorgunum diyen adam saat bire kadar oturup telefonla ilgilendi. Ay varya böyle dün o kadar ağladım ki kendimi sucladim ki. Mesleğim vardı evim arabam vardı ben ne diye evlenip böyle salaklik yaptım sevgiye inandım diye yedim bitirdim kendimi resmen.
Çok tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsünKızlar hepinizden Allah razı olsun
Güzel mesajlarınız dualarınız için sizlere kocaman sarılıyorum
Çok ama çok zor bir doğumum oldu dün 3 gibi yatış yapıldı açılmam hiç yoktu zaten suni sancı ile başlatacağız dediler 4 de verdiler vajinal muayeneden 8 e kadar sancım olmadı açılmam olmadı 8 de tekrar vajinal sancı verildi artık yavaştan başladı benim sancılar ama tabi çok acılı bir şeydi
Gece 3 e kadar sürekli nst yapıldı sonra hareketler başlandı yürüyüş bacak açma topla vs sonrasından sabaha karşı benim çığlıklar başladı o an o kadar kötü oldum ki aklıma binlerce şey geldi
Bağıra çağıra kendimi doğuma aldırdım 7 cm açılma ile biraz sor geldi doktor karnıma bastırarak çıkarmaya çalıştı
5:40 gece oğlum dünyaya geldi
Kilosu 3.100 gr 50 cm
Şimdilik işitme cihazından geçemedi yeni doğmuş sıvı kaçmış olabilir denildi
Kan alınıyor sürekli ama pıhtılaşma yapıyor sebebi nedir bilemiyorum
Benim şekerimden dolayı bebekte de şeker düşüklüğü oldu sık sık emzirmemi istiyorlar ama emmiyor sürekli denemeye çalışıyorum bakalım nasıl geçecek süreç
Biraz ağrım var benimde hala suni sancı etkisindeyim dikişler ağrıtıyor biraz
Böyle işte kızçelerim
Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim
Ne güzel pozitif doğum hikayesi yine bayılıyorum okumaya anlatmaya devam etHepinize çok ama çok teşekkür ederim kızlar çok sağolunminik kız yanımda uyuyor. Gece 3.30 da sancıyla uyandım, yatakta bekledim arka arkaya sık gelince telefonu alıp mutfağa geçtim. Baktım sık geliyor en geç 3 dkda falan. Vücudumu yıkadım eşimi annemi kaldırdım geldik 5 bucuga dogru. Açılma ilerlememis 2.5 cm dedi. 3 e yakin dedi. Nstde sancılar çok sıktı zaten bende zorlanıyordum. Sonra dra haber verdi. Bu arada vajinismus teşhisi koyuldu muayenelerde rahat olmayınca. Nst bitince yatışım yapıldı, lavman yapıldı çok çabuk ilerleyecek dedi. Epidural istedigimi söyledim. Epidural gelmeden suyum patladı sancı eşliginde. Sonra iyice sıklaşti. Gelip epidural taktılar saat 7 civarı sanırım. O beni rahatlattı ebe baktı 7cm.olmus. Sonra suniyi de verdiler bir ara uyuyacaktım neredeyse o.kadar rahatlattı epidural. Sonra birden baskilamaya başladı saat 8i geçiyordu. Anne koş haber ver bu galiba geliyor dedim. Annem ebeyi çağırdı bir baktı gelmiş dedi. Beni dogumhaneye alana kadar neredeyse yatakta doguracaktim. Çok şükür doktorum da yetişti iki üç ıkınmada geldi. Doğar doğmaz başladı ağlamaya gür sesiyle çok fena ablasına benziyor aynısı resmen. Ablayı bekliyoruz şimdi babaannesi getiriyor. Bakalım ne yapacak
Canım öncelikle gözünüz aydınarkadaşlar sabah 9 da doğum yaptım bebeğimi bikaç saniye görebildim apar topar götürdüler yeni doğan yoğun bakıma almışlar oksijen sıkıntısı varmış oksijen desteği takılmış riskli durumdaymış çok dua edin bebeğime lütfen böyle olup düzelen oldu mu
Aaa nasıl haber alacağız ondan iletişimde olan birileri vardır inşallahBana haber verdi canım ayın 7.sine kadar cezalı neden oldu oda anlamadı
Bana whatsap tan yazmıstı sagolsun birsey olursa bana haber edecek
Ancak müsayt olup bakabildim kızlar
Geçmiş olsun canım Rabbim bebeğine şifa versin ve çabucak iyileşsin inşallahallahnrazı olsun inşaallah
Çok şükür sağsalim kucağına almışsınKızlar hepinizden Allah razı olsun
Çok ama çok zor bir doğumum oldu dün 3 gibi yatış yapıldı açılmam hiç yoktu zaten suni sancı ile başlatacağız dediler 4 de verdiler vajinal muayeneden 8 e kadar sancım olmadı açılmam olmadı 8 de tekrar vajinal sancı verildi artık yavaştan başladı benim sancılar ama tabi çok acılı bir şeydi
Gece 3 e kadar sürekli nst yapıldı sonra hareketler başlandı yürüyüş bacak açma topla vs sonrasından sabaha karşı benim çığlıklar başladı o an o kadar kötü oldum ki aklıma binlerce şey geldi
Bağıra çağıra kendimi doğuma aldırdım 7 cm açılma ile biraz sor geldi doktor karnıma bastırarak çıkarmaya çalıştı
Kilosu 3.100 gr 50 cm
Benim şekerimden dolayı bebekte de şeker düşüklüğü oldu sık sık emzirmemi istiyorlar ama emmiyor sürekli denemeye çalışıyorum bakalım nasıl geçecek süreç
Böyle işte kızçelerim
Allah anaalı babalı büyütsün canım, niye epidural vermedilerKızlar hepinizden Allah razı olsun
Kilosu 3.100 gr 50 cm
Böyle işte kızçelerim
Ben bu salı gittim, henüz doğurmadım ben. Son kontroldü. Dedi ki doğurduktan sonra bana haber ver telefonla gelmene gerek yok.Topuk kanı uygulaması ıçin doğurduktan sonra 5.gün ve 10.gün arası bir gün gelmen gerekiyor demişti.Kızlar siz doğumdan sonra ne zaman Asm ye gittiniz ben arıyorum ne kimse açıyor ne beni arıyor ilk 48 72 saat içinde gitmesi gerekmiş 10 kere ebeyi aradım açan yok bu nasıl bir iş anlamadım
böyle şeyleei duymak istiyorum teşekkür edeeim inşaallah bugün görebilirim kızımıYa varya büyük konuşmak istemiyorum ama çocuğu tek doğurur onu da süründürürüm gerekirse sonra görsün beni saatlerce yürütmek neymiş.
Hamileliğimin ilk 3 ayı benzer abuklukta geçti de artık en ufak sert konuşmada dayanamam gibi geliyor
Çok tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsünÇok zor da olsa nasıl mutlusundur şimdi. Ah sağlıkla gelsin bebişler dünyaya hep böyle şükür Bu arada vajinal sancı nasıl ya ilk defa duyuyorum diğer suni sancıdan farklı mı? kulağıma hiç tatlı gelmedi
Ne güzel pozitif doğum hikayesi yine bayılıyorum okumaya anlatmaya devam etama şunu anlamadım vajinismus nasıl kondu bu senin ikinci doğumun ? Ben de vajşnal muayeneden çok çekiniyorum hemen bu kanıya mı varıyorlar
Canım öncelikle gözünüz aydınhiç kötü düşünme çünkü oksijen meselesi çok sık rastlanıyor beslendikçe güçlenip patır patır çıkıyorlar yoğun bakımdan. Senden ricam olumlu düşün, dua et. Öbür türlü sadece canın sıkılacak bu da sütünü etkilemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?