2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar sabahtan beri yoğun akıntım var şeffaf. Ama böyle dakika başı akıyor. Lavabodan çıkar çıkmaz yine akıyor. Belim de de bir ağrı var regli ağrısı gibi. 37+5 im. Bebeğimin ölçümleri iki hafta önde. Acaba bebek kanala mı yerleşiyor yoksa doğum mu yaklaşıyor? Geçen pazar günü acile ağrıyla gitmiştim alttan muayene edildikten sonra küçük kanlı akıntım gelmişti. Acaba doğumum mu yaklaştı? Pazartesi kontrolüm var

Ahhh ladycigim guzel haberlerine cok sevindimm bugun kavus artik bebegine
Ya o agri cok fena gercekten ama geciyor. Birazcik sabret stresle suan ister istemez daha cok hissediyorsundur herseyi bide ama gececek ladycigim cok daha iyi olacaksin sende bebisimizdee
Aynı durumdayız canım dün 3,5 saat aynı kısır döngüye girdik. Yarım kundak yapıp yatırdım o zaman uyudu çünkü elleriyle yüzünü oynayıp elini emiyor sonra uyanıp ağlıyor
Yaa bide doymuyordu adeta dun birak sutumu kanimi emecekti bugun normale dondu sukurhergun yeni bir olay yasayacagiz belli

Hiç sancım yok
canım zaten sancı birden aşlar. Öyle sürekli olmaz. Eğer sürekli bakarsan doğmaz zaten. Dikkatini başka şeylere verip akışına bırakmak lazım. Nasıl dökülmesin diye çaylara bakarak çay taşıyınca çaylar mutlaka dökülür. Kaynasın diye başında beklersen o çaydanlıktaki su asla kaynamaz? Bu da aynen öyle pazartesiye kadar biraz salmaya çalış. Çok zor biliyorum, sabırsızlanıyorsun. Aynı yoldan ben de geçtim oğlum 41+0 da doğdu. Bir gün neyse ya dedim artık yapacak bir şey yok gelirse gelir gelmezse zatn en nihayetinde çıkacak. Arkadaşlarımla buluştum, misafirliğe gittim falan... Bıraktım yani düşünmeyi. Gecesine doğumum başladı.

Kafamı dagitamiyorum işte. Ev işleriyle meşgul ediyorum kendimi. Gün geçmiyor.

canım söylediklerin doğuma az kalmış gibi düşündürdü. vajinal muayene sonrası kanlı akıntı çoğumuzda geldi ama yoğun akıntı amniyon sıvısı geliyor olabilir regl ağrısı da eşlik ediyorsa. gidip bi muayene ol istersen

Ağrım devam ederse dediğiniz gibi yapayım suyum da en son ki kontrolde biraz azalmış gibiydi, teşekkür ederim

Kafamı dagitamiyorum işte. Ev işleriyle meşgul ediyorum kendimi. Gün geçmiyor.
Offf al bendende o kadar artık sabrım tükendi gerçekten ağırlıktan aktif de değilim sanki günler geçmiyor sırtım sürekli agriyo annemde yanımda o bütün işleri yapiyo bana iş kalmiyo akşamları yürüyüş yapıyorum başkada bişey yaptığım yok ama başka bişey de düşünemiyorum maalesef

Hadi inşallah cuma vaktinin hürmetine hemen kavuşunn

Koca gobekle kanalda bir baş ile insan bişi yapamıyor ki.

Özeldeki doktorum pazartesi son günü bekleyelim demişti. Kızlar sancım falan hiç yok. Acaba hastaneye gidip açılma kontrolü yaptırsam mi? Pazartesiyi mi beklesem
Canım açılmayı kontrol ettirsende sancın yoksa müdahale olucak suni sancıyla o yüzden sen bilirsin açılma bi şey değiştirmez

Bizimki de dün gece öyleydi emiyor uyuyakalıyor agzından meme cıkınca viyaklıyor cok uykum vardı 3 saat böyle oldu en son kundak yaptık emmeyi bitirince azcık emzik verdim daldı uykuya, attı emziği sonra uyudu çok şükür

Muayeneden sonra gelen nişan değil lekelenme o normal canım ama benim de 9. Aydan sonra çoook akıntılarım arttı hala daha doğurmadım bu gün 39 um

Ben hala Fransız canım şuna anlamıyorum
Sezeryandı senin dimi, kaçıncı hafta için konuştunuz? Bana henüz net bişey demedi ama normal doğum gibi ilerliyoruz sanırım o da belirsiz biraz bakalım

Benim böbreğime kadar çocuğum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…