- 13 Kasım 2024
- 64
- 219
- 8
- 27
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #25.961
Kızlar hastaneden aradılar. Anne uyumu uygun görüldü dediler.
Zaten dünkü iyilik durumundan belliydi.
Öğleyin hastaneye gideceğim. Yanıma verecekler normal odada. Güzdüz ve gece bebeğin emmesini, bakımını takip edecekler. İns sabaha taburcu oluruz.
Allahım, cumanın hürmetine bebekleri annelerine kavuştur Ya Rabbim
Ahhh ladycigim guzel haberlerine cok sevindimmBacım doğum oldu mu?
Hayırlı güzel haberlerini alalım ins bugün
Ne güzel doğum hikayesi bu ya
Ana sayfaya sabitlenmeli.
Çok sevindim bacım. Tekrar gözün aydın.
Sana da bebeğine de maşallah diyorum.
Ah canım benim.Adaptasyon için zaman gerek. Sabret ins iyi olacak Emerken ağzının kenarından mama akıtmak memeyi tutmasını kolaylaştırır. Benim kızımda sütüm yoktu, kenardan kaşıkla mama damlatınca memeden geliyor sanıp abanıyordu. Sütüm de geldi, bebek de tatmin olup emmeye devam etti.
Pıhtılaşma durumu hakkında hiç fikrim yok ins. Geçici bi durumdur.
Ah güzel bacım.İns bu uyum programından sonra sağlıkla eve döneriz. Süreci yaşayan bilir çok zormuş. Ki bizim bebeğimizin ciddi sağlık sorunu da yoktu.
Ayağa kalkarken çok acı çekiyorum. Resmen organlarım yer değiştiyor. Dikiş yerinde çok acı hissetmiyorum ama rahmin sağa sola savrulması, ayağa kalkarken yercekimiyle yerine oturması acı verici. Rahmin kendisi de ağrıyor. Karnıma dokununca hala acı var.
Konu hakkında bilgim yok. Az zaman kalmış. Tedbirli olmak namına kanı belli değerler civarında tutmak istiyorlar.
Nisan mı ?fazla rahat davranmışlar. 1-1,5 ayda bi kan değerleri bakılır yani. Sen beslenmene ve demir ilacına devam et. İns bi zeval olmaz.
Başta erken doğuracağız diye korkuyorduk. Simdi de dogmuyorlarmiad yaklaşıyor. İns güzel haberlerle gelirsin
Ay ins bacım. İyi haberler duymaya çok ihtiyacımız var.
Yaa bide doymuyordu adeta dun birak sutumu kanimi emecektiAynı durumdayız canım dün 3,5 saat aynı kısır döngüye girdik. Yarım kundak yapıp yatırdım o zaman uyudu çünkü elleriyle yüzünü oynayıp elini emiyor sonra uyanıp ağlıyor
canım zaten sancı birden aşlar. Öyle sürekli olmaz. Eğer sürekli bakarsan doğmaz zaten. Dikkatini başka şeylere verip akışına bırakmak lazım. Nasıl dökülmesin diye çaylara bakarak çay taşıyınca çaylar mutlaka dökülür. Kaynasın diye başında beklersen o çaydanlıktaki su asla kaynamaz? Bu da aynen öyle pazartesiye kadar biraz salmaya çalış. Çok zor biliyorum, sabırsızlanıyorsun. Aynı yoldan ben de geçtim oğlum 41+0 da doğdu. Bir gün neyse ya dedim artık yapacak bir şey yok gelirse gelir gelmezse zatn en nihayetinde çıkacak. Arkadaşlarımla buluştum, misafirliğe gittim falan... Bıraktım yani düşünmeyi. Gecesine doğumum başladı.Hiç sancım yok
Kafamı dagitamiyorum işte. Ev işleriyle meşgul ediyorum kendimi. Gün geçmiyor.canım zaten sancı birden aşlar. Öyle sürekli olmaz. Eğer sürekli bakarsan doğmaz zaten. Dikkatini başka şeylere verip akışına bırakmak lazım. Nasıl dökülmesin diye çaylara bakarak çay taşıyınca çaylar mutlaka dökülür. Kaynasın diye başında beklersen o çaydanlıktaki su asla kaynamaz? Bu da aynen öyle pazartesiye kadar biraz salmaya çalış. Çok zor biliyorum, sabırsızlanıyorsun. Aynı yoldan ben de geçtim oğlum 41+0 da doğdu. Bir gün neyse ya dedim artık yapacak bir şey yok gelirse gelir gelmezse zatn en nihayetinde çıkacak. Arkadaşlarımla buluştum, misafirliğe gittim falan... Bıraktım yani düşünmeyi. Gecesine doğumum başladı.
canım söylediklerin doğuma az kalmış gibi düşündürdü. vajinal muayene sonrası kanlı akıntı çoğumuzda geldi ama yoğun akıntı amniyon sıvısı geliyor olabilir regl ağrısı da eşlik ediyorsa. gidip bi muayene ol istersenKızlar sabahtan beri yoğun akıntım var şeffaf. Ama böyle dakika başı akıyor. Lavabodan çıkar çıkmaz yine akıyor. Belim de de bir ağrı var regli ağrısı gibi. 37+5 im. Bebeğimin ölçümleri iki hafta önde. Acaba bebek kanala mı yerleşiyor yoksa doğum mu yaklaşıyor? Geçen pazar günü acile ağrıyla gitmiştim alttan muayene edildikten sonra küçük kanlı akıntım gelmişti. Acaba doğumum mu yaklaştı? Pazartesi kontrolüm var
canım söylediklerin doğuma az kalmış gibi düşündürdü. vajinal muayene sonrası kanlı akıntı çoğumuzda geldi ama yoğun akıntı amniyon sıvısı geliyor olabilir regl ağrısı da eşlik ediyorsa. gidip bi muayene ol isterse
Ağrım devam ederse dediğiniz gibi yapayım suyum da en son ki kontrolde biraz azalmış gibiydi, teşekkür ederimcanım söylediklerin doğuma az kalmış gibi düşündürdü. vajinal muayene sonrası kanlı akıntı çoğumuzda geldi ama yoğun akıntı amniyon sıvısı geliyor olabilir regl ağrısı da eşlik ediyorsa. gidip bi muayene ol istersen
Offf al bendende o kadar artık sabrım tükendi gerçekten ağırlıktan aktif de değilim sanki günler geçmiyor sırtım sürekli agriyo annemde yanımda o bütün işleri yapiyo bana iş kalmiyo akşamları yürüyüş yapıyorum başkada bişey yaptığım yok ama başka bişey de düşünemiyorum maalesefKafamı dagitamiyorum işte. Ev işleriyle meşgul ediyorum kendimi. Gün geçmiyor.
Hadi inşallah cuma vaktinin hürmetine hemen kavuşunnKızlar hastaneden aradılar. Anne uyumu uygun görüldü dediler.
Zaten dünkü iyilik durumundan belliydi.
Öğleyin hastaneye gideceğim. Yanıma verecekler normal odada. Güzdüz ve gece bebeğin emmesini, bakımını takip edecekler. İns sabaha taburcu oluruz.
Allahım, cumanın hürmetine bebekleri annelerine kavuştur Ya Rabbim
Offf al bendende o kadar artık sabrım tükendi gerçekten ağırlıktan aktif de değilim sanki günler geçmiyor sırtım sürekli agriyo annemde yanımda o bütün işleri yapiyo bana iş kalmiyo akşamları yürüyüş yapıyorum başkada bişey yaptığım yok ama başka bişey de düşünemiyorum maalesef
Canım açılmayı kontrol ettirsende sancın yoksa müdahale olucak suni sancıyla o yüzden sen bilirsin açılma bi şey değiştirmezÖzeldeki doktorum pazartesi son günü bekleyelim demişti. Kızlar sancım falan hiç yok. Acaba hastaneye gidip açılma kontrolü yaptırsam mi? Pazartesiyi mi beklesem
Nasıl yaniiiii ben doktora sormadan bırakmıştım geri mi başlasamBenim doktorum da magnezyum a devam et yumuşama yapar dedi doğumdan sonrada rahat edersin dedi kızlar
Bizimki de dün gece öyleydi emiyor uyuyakalıyor agzından meme cıkınca viyaklıyorBugun cok zor geciyorsaat 15:00 den beri derin uykuya gecmemeye direniyor. Gogsumde uyuyor artik yoruluyorum birakiyorum yerine hoop geri uyaniyor. Ne yapcagimi sasirdim herhangi bir sikayetide yok gibi. Ama bu kadar uykusuzluga ragmen hala nasil cin gibi bakiyor anlayamiyorum
Muayeneden sonra gelen nişan değil lekelenme o normal canım ama benim de 9. Aydan sonra çoook akıntılarım arttı hala daha doğurmadım bu gün 39 umKızlar sabahtan beri yoğun akıntım var şeffaf. Ama böyle dakika başı akıyor. Lavabodan çıkar çıkmaz yine akıyor. Belim de de bir ağrı var regli ağrısı gibi. 37+5 im. Bebeğimin ölçümleri iki hafta önde. Acaba bebek kanala mı yerleşiyor yoksa doğum mu yaklaşıyor? Geçen pazar günü acile ağrıyla gitmiştim alttan muayene edildikten sonra küçük kanlı akıntım gelmişti. Acaba doğumum mu yaklaştı? Pazartesi kontrolüm var
Ben hala Fransız canım şuna anlamıyorumKızlar doktordan çıktım. En son 10 gün önce gelmiştim. Kafası 2 hafta büyümüş 10 gün önceye göre. Ama tabi yine 2 hafta geride. Muhtemelen genetik dedi doktor inş öyledirnst ye girdim. Beğenmediler tekrar aldılar şimdi. Fotosunu arayım değerlendirecek var mı
Çatı muayenesini doktor mu ebe mi yapıyor tecrübeli hamişMuayeneden sonra gelen nişan değil lekelenme o normal canım ama benim de 9. Aydan sonra çoook akıntılarım arttı hala daha doğurmadım bu gün 39 um
Benim böbreğime kadar çocuğum varOfff al bendende o kadar artık sabrım tükendi gerçekten ağırlıktan aktif de değilim sanki günler geçmiyor sırtım sürekli agriyo annemde yanımda o bütün işleri yapiyo bana iş kalmiyo akşamları yürüyüş yapıyorum başkada bişey yaptığım yok ama başka bişey de düşünemiyorum maalesef
Benim doktor yaptı ilk ama doğum anında gelen giden yapıyorÇatı muayenesini doktor mu ebe mi yapıyor tecrübeli hamiş
Diğer annelerden de sana merhaba canımMerhaba ikiz anneleri var mı :)
Diğer annelere de merhabasağlıkla doğum diliyorum
Neden kullanıyorsun ben kanamam olmuştu uzun süre kullandım sonra bıraktımKızlar progestan kullanan var mı bana daha devam dedi Salı ne der bilmiyorum yada bu haftalara kadar kullanan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?