2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
elektrik çarpması gibi, idrara sıkışma gibi. sanki idrar torbamı elleriyle sıkıyormuş gibi. yanma, iğne gibi batma oluyor bende de. genelde dik oturduğumda ya da yorulduğumda oluyor ama geçiyor sonra. birkaç haftadır ara ara yaşıyorum ama korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum

Merhaba hanımlar, doğum yapan arkadaşları tebrik ederim hasta minnoşlarımızın da bir an önce iyileşmesini diliyorum tüm kalbimle
Dün sabah ben de doğum yaptım. Burada yazdıklarınızı okuyup benimki nasıl olacak diye heyecanlandığım için bebek bekleyen annelere faydası olur diye doğumun başlamasından vs bahsedeceğim.
Öncelikle doğumdan önceki 4-5 gün karnım sürekli kasılıyordu. Top gibi oluyor hatta iki tepecik şeklinde kalıyordu. Ara ara regl ağrısı hissetsem de bu ağrı genelde ev işi yapınca ya da yürüyünce, adaçayı içince artıyordu.
Son gün yine ara ara bel ağrısı olmuştu gün içinde ama her zamanki ağrılar diye ciddiye almadım. Akşam 22.00 gibi yürüyüşe çıkalım dedik, normalde bir saat yürürdüm 20 dk zor yürüdüm eve geldim. Öncesinde de bir kupa adaçayı ve 7 kadar hurma yemiştim. Sabah kahvaltıda da ananas. Tabii bunları son üç haftadır yiyorum, gün aşırı birliktelik oluyor, her gün yerler kapılar siliniyor, pilates yapılıyor ama bebiş kanalda değil :) neyse birçok çabanın ardından dün gece 01.00 gibi uyandım ve midemi bozduğumu sandım. Zaten son iki gün gaz bile çıkaramıyordum. Makatım ağrıyordu. Hatta eşim benim de midem kötü, bir şey dokundu herhalde diye düşünürken (biliyorsunuz başınız ağrısa kocanızın da ağrır ) baktım o gaz sancıları 7-8 dk aralıkla geliyor bir korkmaya başladım. Sonra çamaşırımda pembe akıntıyı görünce bu doğum sancısı deyip hemen hastanenin yolunu tuttuk. Bebek yaklaşık 10 saat sonra doğdu. Doğum hikayem beni yıprattığı için burada bebek bekleyen anneleri korkutmak istemiyorum. Ama şunu söyleyeyim ki eğer epidural taktıracaksanız işiniz çok kolaylaşıyor. Ağrılarınızı inanılmaz azaltıyor. Sancınız geldiğinizde hastanedeki duş imkanını kullanabilirseniz (beni epidurala kadar bayağı oyaladı) tavsiye ederim. Onun dışında cidden doğumu evde beklemek daha iyi. son 5 dakika aralığa düşene kadar evde pilatesinizi ve tüm o açılma germe hareketlerinizi rahat rahat tamamlayın. Ben daha erken gittiğim için hastenede rahat edemedim. Bir de sancının geldiğini cidden anlıyormuşsunuz. Son iki hafta çok ağrılı geçmesine rağmen doğum sancısı ayırt edilebilir bir ağrı çeşidi. 4 cm açıklığa kadar da reglinin ilk günü kadar ağrı çektim. Dayanmam zor olmadı. Ama 6 cm geçince ağrılar bayağı bir zorladı ve epidural takıldı. İnşallah hepinizin doğumu mükemmel geçer. <3

Evet bugün doğum yaptım ama dediğiniz gibi bir ortam olmadı açıkçası aklımıza da gelmedi gerçekten yapsaydık daha iyi olabilirdi
Odaya geldiğinde beni ve kardeşini görmezden geldi ve servis koridoru hep kapı süslemesi balon vs olduğu için dikkatini çekti sürekli gezmek istedi bir süre sonra alıştı kardeşine baktı dokundu konuştu
Umarım dediğiniz gibi kabullenme süreci daha çabuk olur

Canım ben bugün doğum yaptım evde bir bebeğim daha var öyle olunca kv büyük oğlum ile kaldı.
Annem ve eşim kalacaktı yanımda ama son dk akşam ani bir kararla annemi de gönderdik çünkü ayaklandım idare ederiz diye düşündük.
Ama kesinlikle eşinin kalması daha iyi çünkü kanama lavobo ihtiyacı vs olunca insan eşi ile daha çok rahat ediyor
Benim ilk doğumda eşim aşırı temkinliydi çok korkuyordu bu doğumda hemen aldı kucağına ilgilendi.
Şu an birlikteyiz gayet rahatız iyi idare ediyoruz çok şükür
Sizde eminim öyle daha çok rahat edersiniz canım

Selam kızlar nasılsınız?
Bugün sabah 10.42de sezeryan ile doğum yaptım çok şükür ağrım olsa bile dayanılmayacak ve beni çok kısıtlayacak kadar değil
Bebeğim de ben de sağlıklı bir şekilde doğumdan hemen sonra odamıza geldik şükür sonrası zaten hep rutin şeyler
Şimdi yürüyorum bebeğin bakımının yapabiliyorum yarın öğlene kadar taburcu oluruz diye düşünüyorum
Şu an sadece emme ile sorunumuz var göğsü tam kavrayamıyor onun için uğraşıyoruz haliyle sütüm de damla damla geliyor onu da çabucak hallederiz inşallah

Gözün aydinnn rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin yavrucuğunun

Gözünüz aydinn, ömrü bahtı güzel olur inşallah

Sevgili arkadaşlar, biz de bu sabah planlı sezaryene gideceğiiz kısmetse.

Doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim, eve gelemeyip annelerini endişelendiren tüm yavrular da en yakın zamanda turp gibi olup eve gelir inşallah, ssbır diliyorum bekleyenlere.Doğumu bekleyenlere de kolaylık ve sabır diliyorum.

Burada sizlerden çok şey öğrendim ve terapi gibi oldu benzer sorunlarımızı, samimi yaşantılarımızı paylaşmak. Çok isim saymak isterim ama herkese topluca teşekkür etmek istedim. İyi ki varsınız, sağlıka huzurla büyütebilmeyi diliyorum her birimize yavrulalarımızı.

Rabbim sağlıcakla kolaylıkla kavuştursun inşallah, sende iyi ki varsın, yoldaş olduk, arkadaş olduk, hepiniz iyi ki varsınız

Vajina girişinde çok garip bir yanmalı batmalı birşeyler oluyor tedirgin oldum çok varmı yaşayan
Hep oluyor canım
evet son zamanlarsa aşağı indikleri için

Canımm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Canım Rabbim yardımcın olsun şimdiden inşallah çok rahat pozitif bir doğum hikayen olur. Bizi de haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…