- 28 Nisan 2013
- 784
- 2.488
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.541
Valbaraaa üstteki grafikte düzenli sancı görüyorum yanlış mıyım? Senin doğum bugün yarın olacak gibi bacım. Sağlıkla güzellikle inşallahEvde de var sancım hastanede de aslında hatta dün nst çekmiştim atayım, doktor doğum sancısı dedi direkt, akşam cekilende hicbirsey yoktu. Ahududu çayım yok birazdan yürüyüşe çıkacağım alacağım tekrardan. Kasilmam da sancım da var sık değil, afedersin ama akıntım yogunlasti, bekliyorum halaEki Görüntüle 3614951 Eki Görüntüle 3614952
Doktor da öyle dedi akşam gittiğim de çıkmadı bile sancı, ilk nst.yi göstermeden doktor emin misin sancin ciktigina diye suratıma bakıyorValbaraaa üstteki grafikte düzenli sancı görüyorum yanlış mıyım? Senin doğum bugün yarın olacak gibi bacım. Sağlıkla güzellikle inşallah
Evde de var sancım hastanede de aslında hatta dün nst çekmiştim atayım, doktor doğum sancısı dedi direkt, akşam cekilende hicbirsey yoktu. Ahududu çayım yok birazdan yürüyüşe çıkacağım alacağım tekrardan. Kasilmam da sancım da var sık değil, afedersin ama akıntım yogunlasti, bekliyorum halaEki Görüntüle 3614951 Eki Görüntüle 3614952
Sağol canım benim, yok doktorum çok ilgili sağolsun benim aklıma gelmeyen şeyleri kendince sorup cevaplıyorEvet canım ilkinde yoğun kasilamalar var ama sanki tam düzenli değil gibi doktor düzene girer diye düşündü herhalde
Sen şimdi latent fazdasın bu kısım bir kaç saat de sürebilir bir kaç gün deneyse ki doktorun açısından sansliymissin hemen mudehale edelim hizlandiralim dememis doğumu
ama çok az kaldı bence eli kulaginda
Ay ne alakaymis yaaaKV.m geldi diyor ki yedin manda kaymağını (bı dönem kaymak asermistim, hiç sevmezdim oysa ki) doguramiyorsun şimdi bekle dur...
Ona sorsam varmış birşeyler heralde ne bileyim öyle derlermiş eskilerAy ne alakaymis yaaaöyle bı şey mi varmış
Eltim çocuğum aslan Burcu olsun diye manda yoğurdu yedircem sana deyip duruyordu yedirdimi acaba bilmedenOna sorsam varmış birşeyler heralde ne bileyim öyle derlermiş eskiler
Gözünaydınnn hayırlı olsun canımSelam kızlar nasılsınız?
Bugün sabah 10.42de sezeryan ile doğum yaptım çok şükür ağrım olsa bile dayanılmayacak ve beni çok kısıtlayacak kadar değil
Bebeğim de ben de sağlıklı bir şekilde doğumdan hemen sonra odamıza geldik şükür sonrası zaten hep rutin şeyler
Şimdi yürüyorum bebeğin bakımının yapabiliyorum yarın öğlene kadar taburcu oluruz diye düşünüyorum
Şu an sadece emme ile sorunumuz var göğsü tam kavrayamıyor onun için uğraşıyoruz haliyle sütüm de damla damla geliyor onu da çabucak hallederiz inşallah
Gözünaydınn Çok şükür ikinizde sağlıklısınız önemli olan oKızlar doğum yaptım. Çoooook zor bir dogumdu. Hatırlayıp anlatmak bile istemiyorum. Bebeğim durumu iyi. Dikişlerim çok fazla. Makata doğru olması beni ekstra zorluyor. Kasılmalarim halen arada geliyor özellikle emzirmeye çalışınca.
Her zaman böyleyse bence takılmamaya çalışın. Görmezden gelin. Biliyorum söylemesi kolay belki ama kendi iyiliğiniz için.Evet hep böyle hep dediğim olsun ben bilirim modundadır ve evet ne yazıkki aynı yerde 15 dakka mesafede oturuyoruz. Ayy son haftalarımda bana sıkıntı bastırıyolar sinirden
Çok çok geçmiş olsun. Geçti bitti. Daha da iyi olacaksın inşallah. Miniğine de sağlıklı güzel ömürler inşallahKızlar doğum yaptım. Çoooook zor bir dogumdu. Hatırlayıp anlatmak bile istemiyorum. Bebeğim durumu iyi. Dikişlerim çok fazla. Makata doğru olması beni ekstra zorluyor. Kasılmalarim halen arada geliyor özellikle emzirmeye çalışınca.
Hayırlısı olsun umarım ikiniz için de kolay bir doğum süreci olur. 2 kilonun üstündeyse endişe etmeyin. 38 iyi bi hafta kuvöze bile girmeyebilir. Benimkisi de küçük dr.um 36dan beri ha bugün ha yarın alabilirim diye diye 39a kadar geldik şükür37+6 ile yattık hastaneye bilen vardır bebişimize küçük bir bebiş demişlerdi bu yuzden 38 de doğum düşünülüyor zaten suyum da da eksilme varmış bakalım hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim umarım size
Kaç haftalık bebeğin canım düzenli sancıların var görüyorum ama hemen doğum olur mu Allah bilirEvde de var sancım hastanede de aslında hatta dün nst çekmiştim atayım, doktor doğum sancısı dedi direkt, akşam cekilende hicbirsey yoktu. Ahududu çayım yok birazdan yürüyüşe çıkacağım alacağım tekrardan. Kasilmam da sancım da var sık değil, afedersin ama akıntım yogunlasti, bekliyorum halaEki Görüntüle 3614951 Eki Görüntüle 3614952
Gözünğz aydın olsun canım kaç kilo doğdu bebeğinizKızlar doğum yaptım. Çoooook zor bir dogumdu. Hatırlayıp anlatmak bile istemiyorum. Bebeğim durumu iyi. Dikişlerim çok fazla. Makata doğru olması beni ekstra zorluyor. Kasılmalarim halen arada geliyor özellikle emzirmeye çalışınca.
Benim de akıntılarım çok oluyor sebebi ne bilmiyorum geçen hafta sancım çıktı ama doğum için erken olduğu için progesterone kullandım hala da akıntım devam ediyorAynen akıntıdan yapısı bı tık farklı gözün aydınben sancım var ama iyiyim yoğun değil kahvaltı falan yaptım öyle bekliyorum sabah gel dediler de sancılı değilim biraz daha bekleyeceğim
39+5 teyim canım bekliyoruz hayırlısı olsun artıkKaç haftalık bebeğin canım düzenli sancıların var görüyorum ama hemen doğum olur mu Allah bilir
34ten itibaren sancı hep var, senin tetikleyen birşey mi oldu stres üzüntü falan, akıntı oluyor da iki gündür ekstra yoğunlaştı bariz fark var yani akıntı yogunlugundaBenim de akıntılarım çok oluyor sebebi ne bilmiyorum geçen hafta sancım çıktı ama doğum için erken olduğu için progesterone kullandım hala da akıntım devam ediyor
Rabbim sağlıcakla kavuştursun, kolay bı süreç geçirirsiniz inşallahKızlaaaaryarın yatışım var. Perşembe gününe de sezeryan Allah nasip ederse. Dün anestezi için kan sınuçları çıkmış olsaydı yarındı doğum. Nasip Perşembe'ye imiş. Maalesef beyfendi dönmedi hatta şöyle ki yan pozisyondaymış o yüzden beklemeye gerek duymadı dr. Rabbim kalanlara kolay hayırlı doğum nasip etsin. Doğuran hastanede bebesi olan lar ya da evde iyi olmayı bekleyenlere Rabbim acil kalıcı şifalar versin inşallah.
Doğurdun muRabbim sağlıcakla kavuştursun, kolay bı süreç geçirirsiniz inşallah
Hayırlısı olsun. Kolaylıkla atlatırsınız inşallahKızlaaaaryarın yatışım var. Perşembe gününe de sezeryan Allah nasip ederse. Dün anestezi için kan sınuçları çıkmış olsaydı yarındı doğum. Nasip Perşembe'ye imiş. Maalesef beyfendi dönmedi hatta şöyle ki yan pozisyondaymış o yüzden beklemeye gerek duymadı dr. Rabbim kalanlara kolay hayırlı doğum nasip etsin. Doğuran hastanede bebesi olan lar ya da evde iyi olmayı bekleyenlere Rabbim acil kalıcı şifalar versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?