2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Valbaraaa üstteki grafikte düzenli sancı görüyorum yanlış mıyım? Senin doğum bugün yarın olacak gibi bacım. Sağlıkla güzellikle inşallah

Valbaraaa üstteki grafikte düzenli sancı görüyorum yanlış mıyım? Senin doğum bugün yarın olacak gibi bacım. Sağlıkla güzellikle inşallah
Doktor da öyle dedi akşam gittiğim de çıkmadı bile sancı, ilk nst.yi göstermeden doktor emin misin sancin ciktigina diye suratıma bakıyor sonra dedi ikisi de sana mı ait bikac saat önce mi

Evet canım ilkinde yoğun kasilamalar var ama sanki tam düzenli değil gibi doktor düzene girer diye düşündü herhalde

Sen şimdi latent fazdasın bu kısım bir kaç saat de sürebilir bir kaç gün de neyse ki doktorun açısından sansliymissin hemen mudehale edelim hizlandiralim dememis doğumu

ama çok az kaldı bence eli kulaginda

Sağol canım benim, yok doktorum çok ilgili sağolsun benim aklıma gelmeyen şeyleri kendince sorup cevaplıyor müdahale etmeyeyim vakti gelene kadar ekstra sancı çekme dedi, sen istediğin vakte kadar bekleriz dedi sağolsun rahatlattı beni

Kızlar okuyorum okuyorum bir türlü yetişemiyorum. Alıntılar var onlara da bir türlü cevap veremedim vereceğim inşallah. Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün demek istiyorum yapamayanları Rabbim bir avazda çok güzel bir şekilde kurtarsın inşallah. Kavussunlar yavrularina sağlıkla. lady peacock yavruna kavusmana çok sevindim güzelce evine alıp goturmussun iyiymiş küçük bey çok mutlu oldum aryakusum birtanem çok geçmiş olsun. En kısa zamanda kucağında olacak bebeğin inşallah iyileşecek. Dualarım seninle. Çok güçlüler bu bıcırıklar merak etme ağlama üzülme sakin ol en kısa zamanda alıp evine gideceksin bebeğinle.

Ben kaç gündür yoğunluktan giremiyorum sayfalar birikiyor yetişemiyorum. Hepinizi çok özledim. Bir düzen aldırmaya çalışıyorum evin içinde kendimce. Bebeğimle güzel gidiyor şükür. Bugün doktora gittik geldik. Doğum kgsunun üstüne çıkmış güzel dedi. Sarılık belirtisi falan yok. Bıngıldak ultrasonu çekildi gayet iyiymiş her şey. İşitme testinde sol kulakta kalmıştı ilk girdiginde bugün bir daha girdi geçti şükür. Çok şükür iyiyiz. Ablamiz.masallah kardeşin etrafında pervane. Ama tabi bana da ihtiyacı var ikisini birden idare etmeye çalışıyorum. Kendim toparlanmaya çalışıyorum. Dikişlerim iyiymiş bugün bende muayene oldum gerdiriyor biraz ama iyi . ama ayak şişliklerim inmedi. Daha fazla dinlenmem gerekiyormuş. İki ay sonraya bana kontrol verdi. Dikişlere tekrar bakılacak. Bebeği de kırkı çıkınca götüreceğiz kalça ultrasonu için. Bizden haberler böyle. Arkadan okuya okuya gelmeye devam edeceğim hepinizi çok seviyorum

Gözünaydınnn hayırlı olsun canım
Gözünaydınn Çok şükür ikinizde sağlıklısınız önemli olan o doğum için birkaç gün sonra ağrıların hafifleyecek merak etme canım

Evet hep böyle hep dediğim olsun ben bilirim modundadır ve evet ne yazıkki aynı yerde 15 dakka mesafede oturuyoruz. Ayy son haftalarımda bana sıkıntı bastırıyolar sinirden
Her zaman böyleyse bence takılmamaya çalışın. Görmezden gelin. Biliyorum söylemesi kolay belki ama kendi iyiliğiniz için.
Çok çok geçmiş olsun. Geçti bitti. Daha da iyi olacaksın inşallah. Miniğine de sağlıklı güzel ömürler inşallah
Hayırlısı olsun umarım ikiniz için de kolay bir doğum süreci olur. 2 kilonun üstündeyse endişe etmeyin. 38 iyi bi hafta kuvöze bile girmeyebilir. Benimkisi de küçük dr.um 36dan beri ha bugün ha yarın alabilirim diye diye 39a kadar geldik şükür

Kaç haftalık bebeğin canım düzenli sancıların var görüyorum ama hemen doğum olur mu Allah bilir

Gözünğz aydın olsun canım kaç kilo doğdu bebeğiniz

Aynen akıntıdan yapısı bı tık farklı gözün aydın ben sancım var ama iyiyim yoğun değil kahvaltı falan yaptım öyle bekliyorum sabah gel dediler de sancılı değilim biraz daha bekleyeceğim
Benim de akıntılarım çok oluyor sebebi ne bilmiyorum geçen hafta sancım çıktı ama doğum için erken olduğu için progesterone kullandım hala da akıntım devam ediyor

Kızlaaaar yarın yatışım var. Perşembe gününe de sezeryan Allah nasip ederse. Dün anestezi için kan sınuçları çıkmış olsaydı yarındı doğum. Nasip Perşembe'ye imiş. Maalesef beyfendi dönmedi hatta şöyle ki yan pozisyondaymış o yüzden beklemeye gerek duymadı dr. Rabbim kalanlara kolay hayırlı doğum nasip etsin. Doğuran hastanede bebesi olan lar ya da evde iyi olmayı bekleyenlere Rabbim acil kalıcı şifalar versin inşallah.

Benim de akıntılarım çok oluyor sebebi ne bilmiyorum geçen hafta sancım çıktı ama doğum için erken olduğu için progesterone kullandım hala da akıntım devam ediyor
34ten itibaren sancı hep var, senin tetikleyen birşey mi oldu stres üzüntü falan, akıntı oluyor da iki gündür ekstra yoğunlaştı bariz fark var yani akıntı yogunlugunda

Rabbim sağlıcakla kavuştursun, kolay bı süreç geçirirsiniz inşallah

Hayırlısı olsun. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…