2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Sizin diyaloğunuz varmış bizde çok resmiyiz. Ne alakası var elti nedir doğumda ya. Kendi gençlikleri gibi sanıyorlar hala herşeyi. Bak yine sinirlendim

Ben de daha doğuramadım. Cumartesi günü 3-4 cm açılmam vardı nst de sancı çıkmıştı bugün yine gittim açılma ilerlememiş sancım 15 dk da 1 görünüyo ama hala benim hissettiğim bişey yok suni sancı yerine evine git sancını bekle dedi doktorum bekliyoruz bakalım hiç doğuracak gibi değilim ya

Ben de eşimin kalması taraftarıyım. Arkadaşların da dediği gibi hem tek başımıza yapmadık bu bebişleri hem de eşimiz ne kadar tecrübesizse biz de öyleyiz. Üstelik biz daha dezavantajlı durumdayız eşlerimiz hem yürüyebiliyor hem bizden daha hızlı hareket edebiliyor hiçbir şey yapamıyorsa bile kalkıp bebeği verir, yürürken koluma girer, yiyecek içecek getirir vs. tecrübe illa lazım olacak ama hastane ekibi var diye düşünüyorum.

Ben kendi annemi de götüreceğim yanımda ama biz şehir dışında yaşıyoruz. Doğum için yanıma gelmişti, doğum da yaşadığımız ilden farklı bir yerde olacak evde tek başına kalsın istemediğim için

Vaalbara ayy ülkece bu anı bekliyormuşuz yaa hadi bakalım Allah kolaylık versin sandalyede otur otur kalk
Yürüyüş yaptım evi toparladım şimdi kv.me geçtim bı tık daha sıklaştı sancım ama iyiyim yikilmadim henüz
Ben gidiyorum inşallah bu gece-yarın sen de gel peşimden

Ben de eşimin kalması taraftarıyım. Arkadaşların da dediği gibi hem tek başımıza yapmadık bu bebişleri hem de eşimiz ne kadar tecrübesizse biz de öyleyiz. Üstelik biz daha dezavantajlı durumdayız eşlerimiz hem yürüyebiliyor hem bizden daha hızlı hareket edebiliyor hiçbir şey yapamıyorsa bile kalkıp bebeği verir, yürürken koluma girer, yiyecek içecek getirir vs. tecrübe illa lazım olacak ama hastane ekibi var diye düşünüyorum.

Ben kendi annemi de götüreceğim yanımda ama biz şehir dışında yaşıyoruz. Doğum için yanıma gelmişti, doğum da yaşadığımız ilden farklı bir yerde olacak evde tek başına kalsın istemediğim için gelecek. Yoksa elzem değil. Siz de nasıl rahat edecekseniz öyle yapın bence. Söyleyin de çekinmeyin sonuçta bu sizin doğumunuz.
Hadi gözünüz aydın. Hızlıca ve kolaylıkla ilerler süreciniz inşallahhh
Sizde durumlar ne acaba? İnşallah hızlıca ilerleyip sizi daha da bekletmez. 41'deydiniz yanlış hatırlamıyorsam
Elti ne alaka yaaa. O kadar samimiyetin de yokmuş nasıl rahat edebilirsin ki. Ben şahsen emzirirken tuvalete giderken falan çok rahatsız olurdum. Bence iyi yapmışsınız istemediğinizi söyleyerek. Her zaman böyleyse Allah yardımcınız olsun hele bir de yakın oturuyorsanız...

Kuzum ben bugün testlerimi verdim yarın anestezi ile görüşücem uygun görürse çarşamba günü sezeryan olucam

Bu ben akşam ve gece var sabah yok
İnstada bir video izlemiştim tam şu anda 3 saat, 3 gün veya 3 hafta sonra da doğurma ihtimalin var diye üç hafta da çok ya

Valla tuhaf bakış açısı tabi ki eşin kalacak. Yani aslında tamamen doğum yapan kişi kimi isterse o kalsın. Kimi annesi ile rahat edebilir. Ama sürekli alttan muayene falan oluyor bence en rahat eş

Ben geldimmm, dogurmadim size dönene kadar bekledim
Hoşgeldinn
Günaydın kızlar biz yatış yaptik dua edin bebeğin kordonu da boynuna dolanmış.
Diğer arkadaşların da dediği gibi kordon dolanması bizim düşündüğümüz kadar tehlikeli değilmiş. Zaten sürekli bebeğin kalbi falan takipte oluyor, içini ferah tut. Sağlıkla kavuşun inş
Gerçekten döndüğün gün doğurman sağlıkla gelsin inş kuzu

Bekliyoruz canımmmmmm inş 3 saat beklerim yeter bana

lady peacock ne yapiyorsunuz acabaa bebek nasil ?
Canım kızlar

Canım acıyor.

Sabah asm ye gittik. Topuk kanı verdik. Orada aile hekimine muayene ettirdim oğlumu. Sarılık var ama ciddi görünmüyor, çocuk Dr görsün dedi.

Oradan çıktık şehir hastanesine gidelim dedim. Eşim dedi ki senin kadın doğum randevun vardı özelde. 45 dk var yetişemeyiz.

Kendi muayeneme gittim. Hersey yolunda. Ordan koştur koştur şehir hastanesine geldik. Yenidogan polikliniğine çıktık ki, hasta olmadığı için öğle arasına çıkmış Dr.

Öğleden sonra geldi. Muayene etti. Taburcu kilosundan 150 gr eksik. Hem de iki günde. mama takviyesi gerekebilir önce tahlilleri isteyelim dedi. Sonucu 20 geldi. Yatış dediler.

Hazırladım bebeğimi götürüp teslim ettim. Dr. İlk on günde ortaya çıkan sarılık tehlikeli olabilir. Hemen mavi ışık tüneline alacağım. Sabaha değeri 9-10a düşer. Ama birden ortaya çıkıp bu kadar hızlı ilerleyen bi sarılık varsa, tedaviden kısa süre sonra tekrarlayabilir. Bunu da göz önüne alıp tedbiren takip edeceğiz. Tedavi için beş gün öngörüyoruz dedi.

Devlet hastanesi old için görüş yada emzirme yok. Dr saat 13.00te günlük bilgilendirme yapacak. Süt sağın getirin dediler.

Mochi nin göğüs pompasını aldım. Ama bir türlü yerleştirmeyi beceremedim. Göğüs ucu ve çevresi büyük old için mi bilmiyorum.

Geçmişi okuyamadım. İki kişi doğum yaptı anladığım. Rabbim hayırlı etsin. Sağlıkla evlerine donmeyi nasip etsin.

Hastaneden kucağın boş çıkmak çok acı.

Ahh tahmin edebiliyorum nolur güçlü dur ve bebeğine güven. Süt ve Mama takviyesi ile her şey yoluna girecek, doktorlar en ufak riske karşı önlem alıyorlar bebişinle bu son ayrılığın olacak tüm kalbimle inanıyorum sağlıklı olsunlar da çoğu bebek bunu yaşıyor sen güçlü ol ve sütünü sağ canım çok geçmiş olsun

Yaa canım lady rabbim safi ismiyle şifa versin bebegine sana da selamet diliyorum inşallah çabucak toparlayıp yanına gelir bebişin drlar en kötüyü konuşmayı sever her zaman ama merak etme senin bebisin çabuk toparlayacak üzülüp sütünü azaltma sakın rabbim yardımcın olsun bebisin bian evvel kucağına gelsin inşallah

Elti nedir Allahaşkına şu ana kadar duyduğum en garip şey doğum yapan kadının yanında eltisinin kalması. ben hayatta istemezdim o hallerimi bi tek eşim görsün millete ne gerek var . İyi demişsin sen
Canım çok geçmiş olsun kan tahlilinde mi 20 çıktı bence dediklerinden daha kısa sürede çıkartacaklar . İlk 10 gün diyorda zaten yenidoğan sarılığı fizyolojik olan ilk 10 gün olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum.
Pompan elektrikli mi memenin kahverengi kısmı ölçüp 4 mm ekleyince o yuvarlak büyük kısmın ölçüsü oluyormuş 24 28 mm dıye gidiyor.
İnşallah bugünler de geçicek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…