2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Canım bizim de 2660 doğdu ve ertesi gün 2520 geldi bak süreçlerimiz yakın ilerliyor ama çok şükür geçiyor, geçecek. Üzülme diyemem ben çok çok ağladım kimsenin kucağına vermedim ne kadar vakit geçirirsem kar diye kaybetme korkusu bastı ama iki haftalık plduk bile neredeyse. Çok yoruldun çok üzücü geçti süreçleriniz, ne kadar isyan etsen haklısın . Ama tünelin ucu aydınlık güzel yürekl bacım. Biz de çok zor zamanlar geçirdik şahit oldunuz. Bugünlerimize şükür. Senin de öyle olacak, bebeğine inan annesi. Mücadele ediyor minik kuşlarımız. En kısa sürede evinizde kucak kucak emişeceksiniz

Canım, Allah bebeğine acil şifalar senin de gönlüne inşirahlar versin. Başa geldiği zaman çok zor ama inş iyileşecek ve bugünler geride kalacak, bunu düşün kendini olabildiğince iyi tutmaya çalış.

Mesajlara yetişemedim kucağımda 1 haftalık bebek ve lohusa depresyonu ile uğraşmaktan.. bebeği sarılık olanlar varmış üstten okudum. Bizim de sürecimiz aynı işliyor doğumdan 3 gün sonra sarılık değeri 14tü kilo kaybı 400 gramdı. doktor mamaya başlattı meme+mama veriyorum. 18 olunca fototerapi yaptırıyorlarmış öyle dediler. 4. Gün yine değer 14 olduğu, 1 günde 100 gram aldığı ve sarılık değeri ilerlemediği için takip edeceğiz mamaya devam dediler. Yarın yine doktora gideceğiz bakalım değeri kaç çıkacak. Her yeni doğanın başına geliyormuş kendimizi üzmeyelim..

Ah yaa bugun hic yazmayinca birseylerin aksi gittigini dusunmustum bende
Ne soylesek suan icindeki yangini sondurmeyecek biliyorum ama gercekten gececek bak gor
O cok guclu bir bebek senin gibide cok guclu bir annesi var ustesinden geleceksiniz dualarimiz sizinle

Evet hep böyle hep dediğim olsun ben bilirim modundadır ve evet ne yazıkki aynı yerde 15 dakka mesafede oturuyoruz. Ayy son haftalarımda bana sıkıntı bastırıyolar sinirden

Kızlar ben bugün 38+1 im. Sanırım bende Vaalbara gibi her an doğurabilirim sabah çok az pembe akıntım nişanım gelmişti. Doktor kontrolüm vardı. Nst m bebek her şey normaldi. Alttan muayeneyi 39. Haftada yapıyorum ama istersen yapabilirim dedi yaptırmak istemedim. Doktor sancını bekleyeceğiz 5+1+1 kuralını anlattı duşa gir vs dedi. Ama eve geldiğimde kanlı akıntım yoğunlaşarak gelmeye devam ett ve akşam üstü kasılmam başladı önce 20 dk da birdi. Şuan 6-7 dakika da bir gelen 1 dakika süren kasılmalarım var duş pilates topu tuşlara basıyorum

Yaaa rabbim kolaylik versin saglicakla inşallah geldim acile kan idrar aldılar nst.deym bakalım ama sancım çok sık değil, 20 dk civarinda ve çekilebilir durumda bakalım ne yapacağız

5 dakikaya düşünce hastaneye gitmen gerekli hastane yakın mı doktorunla görüştün mü

5 dakikaya düşünce hastaneye gitmen gerekli hastane yakın mı doktorunla görüştün mü
Hastane arabayla yirmi beş dakika doktor sancıların 5 dakika da 1 düştükten bir saat sonra evden çık dedi o sebeple bekliyorum bi yarım saat daha devam ederse çıkacağım Vaalbara allah yardımcımız olsun inşallah benim ki de şuan için çekilebilir durumda

Tamam canım sıcak su torbası koyabilirsin beline ağrısı nasıl bi şey anlatsana

Ayyyy cok cok cok heyecanlandım ben de 38+1’im.5-1-1 kuralı ne oluyor acaba?
Sağlıkla kucağınıza alın

Tez vakitte şifayla kavuşun bacım
Süt ve mama ile toparlayacaktır kaka yaptıkça. İnş düzelir. Sen de bol dinlen bol uyku sütün artsın. Allah yardımcın olsun dualarım seninle

5 1 1 neymiş o ne oluyor

Merhaba tesadüfen paylasiminizi gördüm yaşadıklarimin aynisini yaşıyorsunz
Bebegimi hazirlaidm götürdüm kontrole kıyafetlerini elime verip bebegimi yoğun bakıma yatırdılar sariliktn dolayı okadar çok ağlamıştım ki baygınlık geçirdim sarılık olunca bebegimi kaybedecem sandim makina aldim.sizinki gibi saatlerce uğraştım oda olmadi o ayrı ayrı kalmak.ayri lohusalik ayrı ne çektiğimi ben biliyorm o ilk gün ama emin.ol belkide yarin bebeğini sana verecekler asla korkma çok yüksek bir değer değil beslenip anne sütü mama alıp hemen toparlanir icini ferah tut şuan bebeğim 9 buçuk aylık oldu poposuna vuruyorm uyusun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…