- 10 Aralık 2017
- 2.086
- 8.096
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.481
Canım bizim de 2660 doğdu ve ertesi gün 2520 geldi bak süreçlerimiz yakın ilerliyor ama çok şükür geçiyor, geçecek. Üzülme diyemem ben çok çok ağladım kimsenin kucağına vermedim ne kadar vakit geçirirsem kar diye kaybetme korkusu bastı ama iki haftalık plduk bile neredeyse. Çok yoruldun çok üzücü geçti süreçleriniz, ne kadar isyan etsen haklısın . Ama tünelin ucu aydınlık güzel yürekl bacım. Biz de çok zor zamanlar geçirdik şahit oldunuz. Bugünlerimize şükür. Senin de öyle olacak, bebeğine inan annesi. Mücadele ediyor minik kuşlarımız. En kısa sürede evinizde kucak kucak emişeceksinizCanım kızlar
Canım acıyor.
Sabah asm ye gittik. Topuk kanı verdik. Orada aile hekimine muayene ettirdim oğlumu. Sarılık var ama ciddi görünmüyor, çocuk Dr görsün dedi.
Oradan çıktık şehir hastanesine gidelim dedim. Eşim dedi ki senin kadın doğum randevun vardı özelde. 45 dk var yetişemeyiz.
Kendi muayeneme gittim. Hersey yolunda. Ordan koştur koştur şehir hastanesine geldik. Yenidogan polikliniğine çıktık ki, hasta olmadığı için öğle arasına çıkmış Dr.
Öğleden sonra geldi. Muayene etti. Taburcu kilosundan 150 gr eksik. Hem de iki günde.mama takviyesi gerekebilir önce tahlilleri isteyelim dedi. Sonucu 20 geldi. Yatış dediler.
Hazırladım bebeğimi götürüp teslim ettim.Dr. İlk on günde ortaya çıkan sarılık tehlikeli olabilir. Hemen mavi ışık tüneline alacağım. Sabaha değeri 9-10a düşer. Ama birden ortaya çıkıp bu kadar hızlı ilerleyen bi sarılık varsa, tedaviden kısa süre sonra tekrarlayabilir. Bunu da göz önüne alıp tedbiren takip edeceğiz. Tedavi için beş gün öngörüyoruz dedi.
Devlet hastanesi old için görüş yada emzirme yok. Dr saat 13.00te günlük bilgilendirme yapacak. Süt sağın getirin dediler.
Mochi nin göğüs pompasını aldım. Ama bir türlü yerleştirmeyi beceremedim. Göğüs ucu ve çevresi büyük old için mi bilmiyorum.
Geçmişi okuyamadım. İki kişi doğum yaptı anladığım. Rabbim hayırlı etsin. Sağlıkla evlerine donmeyi nasip etsin.
Hastaneden kucağın boş çıkmak çok acı.
Canım, Allah bebeğine acil şifalar senin de gönlüne inşirahlar versin. Başa geldiği zaman çok zor ama inş iyileşecek ve bugünler geride kalacak, bunu düşün kendini olabildiğince iyi tutmaya çalış.Canım kızlar
Canım acıyor.
Sabah asm ye gittik. Topuk kanı verdik. Orada aile hekimine muayene ettirdim oğlumu. Sarılık var ama ciddi görünmüyor, çocuk Dr görsün dedi.
Oradan çıktık şehir hastanesine gidelim dedim. Eşim dedi ki senin kadın doğum randevun vardı özelde. 45 dk var yetişemeyiz.
Kendi muayeneme gittim. Hersey yolunda. Ordan koştur koştur şehir hastanesine geldik. Yenidogan polikliniğine çıktık ki, hasta olmadığı için öğle arasına çıkmış Dr.
Öğleden sonra geldi. Muayene etti. Taburcu kilosundan 150 gr eksik. Hem de iki günde.mama takviyesi gerekebilir önce tahlilleri isteyelim dedi. Sonucu 20 geldi. Yatış dediler.
Hazırladım bebeğimi götürüp teslim ettim.Dr. İlk on günde ortaya çıkan sarılık tehlikeli olabilir. Hemen mavi ışık tüneline alacağım. Sabaha değeri 9-10a düşer. Ama birden ortaya çıkıp bu kadar hızlı ilerleyen bi sarılık varsa, tedaviden kısa süre sonra tekrarlayabilir. Bunu da göz önüne alıp tedbiren takip edeceğiz. Tedavi için beş gün öngörüyoruz dedi.
Devlet hastanesi old için görüş yada emzirme yok. Dr saat 13.00te günlük bilgilendirme yapacak. Süt sağın getirin dediler.
Mochi nin göğüs pompasını aldım. Ama bir türlü yerleştirmeyi beceremedim. Göğüs ucu ve çevresi büyük old için mi bilmiyorum.
Geçmişi okuyamadım. İki kişi doğum yaptı anladığım. Rabbim hayırlı etsin. Sağlıkla evlerine donmeyi nasip etsin.
Ah yaaCanım kızlar
Canım acıyor.
Evet hep böyle hep dediğim olsun ben bilirim modundadır ve evet ne yazıkki aynı yerde 15 dakka mesafede oturuyoruz. Ayy son haftalarımda bana sıkıntı bastırıyolar sinirdenBen de eşimin kalması taraftarıyım. Arkadaşların da dediği gibi hem tek başımıza yapmadık bu bebişleri hem de eşimiz ne kadar tecrübesizse biz de öyleyiz. Üstelik biz daha dezavantajlı durumdayız eşlerimiz hem yürüyebiliyor hem bizden daha hızlı hareket edebiliyorhiçbir şey yapamıyorsa bile kalkıp bebeği verir, yürürken koluma girer, yiyecek içecek getirir vs. tecrübe illa lazım olacak ama hastane ekibi var diye düşünüyorum.
Ben kendi annemi de götüreceğim yanımda ama biz şehir dışında yaşıyoruz. Doğum için yanıma gelmişti, doğum da yaşadığımız ilden farklı bir yerde olacak evde tek başına kalsın istemediğim için gelecek. Yoksa elzem değil. Siz de nasıl rahat edecekseniz öyle yapın bence. Söyleyin de çekinmeyin sonuçta bu sizin doğumunuz.
Hadi gözünüz aydın. Hızlıca ve kolaylıkla ilerler süreciniz inşallahhh
Sizde durumlar ne acaba? İnşallah hızlıca ilerleyip sizi daha da bekletmez. 41'deydiniz yanlış hatırlamıyorsam
Elti ne alaka yaaa. O kadar samimiyetin de yokmuş nasıl rahat edebilirsin ki. Ben şahsen emzirirken tuvalete giderken falan çok rahatsız olurdum. Bence iyi yapmışsınız istemediğinizi söyleyerek. Her zaman böyleyse Allah yardımcınız olsun hele bir de yakın oturuyorsanız...
Yaaa rabbim kolaylik versin saglicakla inşallahKızlar ben bugün 38+1 im. Sanırım bendeVaalbara gibi her an doğurabilirim sabah çok az pembe akıntım nişanım gelmişti. Doktor kontrolüm vardı. Nst m bebek her şey normaldi. Alttan muayeneyi 39. Haftada yapıyorum ama istersen yapabilirim dedi yaptırmak istemedim. Doktor sancını bekleyeceğiz 5+1+1 kuralını anlattı duşa gir vs dedi. Ama eve geldiğimde kanlı akıntım yoğunlaşarak gelmeye devam ett ve akşam üstü kasılmam başladı önce 20 dk da birdi. Şuan 6-7 dakika da bir gelen 1 dakika süren kasılmalarım var duş pilates topu tuşlara basıyorum
5 dakikaya düşünce hastaneye gitmen gerekli hastane yakın mı doktorunla görüştün müKızlar ben bugün 38+1 im. Sanırım bendeVaalbara gibi her an doğurabilirim sabah çok az pembe akıntım nişanım gelmişti. Doktor kontrolüm vardı. Nst m bebek her şey normaldi. Alttan muayeneyi 39. Haftada yapıyorum ama istersen yapabilirim dedi yaptırmak istemedim. Doktor sancını bekleyeceğiz 5+1+1 kuralını anlattı duşa gir vs dedi. Ama eve geldiğimde kanlı akıntım yoğunlaşarak gelmeye devam ett ve akşam üstü kasılmam başladı önce 20 dk da birdi. Şuan 6-7 dakika da bir gelen 1 dakika süren kasılmalarım var duş pilates topu tuşlara basıyorum
Hastane arabayla yirmi beş dakika doktor sancıların 5 dakika da 1 düştükten bir saat sonra evden çık dedi o sebeple bekliyorum bi yarım saat daha devam ederse çıkacağım5 dakikaya düşünce hastaneye gitmen gerekli hastane yakın mı doktorunla görüştün mü
benimde o haftalarda akşamları artıyordu bebek vajinaya baskı yapıyorduAyy kızlar çok heyecanlı sabaha iki bebiş birden geliyor desene .benimde vajinamı yarıp çıkacak sanki o kadar şiddetli ittiriyor ama her akşam böyle sabaha geciyor
Tamam canım sıcak su torbası koyabilirsin beline ağrısı nasıl bi şey anlatsanaHastane arabayla yirmi beş dakika doktor sancıların 5 dakika da 1 düştükten bir saat sonra evden çık dedi o sebeple bekliyorum bi yarım saat daha devam ederse çıkacağımVaalbara allah yardımcımız olsun inşallah benim ki de şuan için çekilebilir durumda
Ayyyy cok cok cok heyecanlandım ben de 38+1’im.5-1-1 kuralı ne oluyor acaba?Kızlar ben bugün 38+1 im. Sanırım bendeVaalbara gibi her an doğurabilirim sabah çok az pembe akıntım nişanım gelmişti. Doktor kontrolüm vardı. Nst m bebek her şey normaldi. Alttan muayeneyi 39. Haftada yapıyorum ama istersen yapabilirim dedi yaptırmak istemedim. Doktor sancını bekleyeceğiz 5+1+1 kuralını anlattı duşa gir vs dedi. Ama eve geldiğimde kanlı akıntım yoğunlaşarak gelmeye devam ett ve akşam üstü kasılmam başladı önce 20 dk da birdi. Şuan 6-7 dakika da bir gelen 1 dakika süren kasılmalarım var duş pilates topu tuşlara basıyorum
Belden başlayıp ön tarafa gelen adet sancısı gibiTamam canım sıcak su torbası koyabilirsin beline ağrısı nasıl bi şey anlatsana
Tez vakitte şifayla kavuşun bacımCanım kızlar
Canım acıyor.
5 1 1 neymiş o ne oluyorKızlar ben bugün 38+1 im. Sanırım bendeVaalbara gibi her an doğurabilirim sabah çok az pembe akıntım nişanım gelmişti. Doktor kontrolüm vardı. Nst m bebek her şey normaldi. Alttan muayeneyi 39. Haftada yapıyorum ama istersen yapabilirim dedi yaptırmak istemedim. Doktor sancını bekleyeceğiz 5+1+1 kuralını anlattı duşa gir vs dedi. Ama eve geldiğimde kanlı akıntım yoğunlaşarak gelmeye devam ett ve akşam üstü kasılmam başladı önce 20 dk da birdi. Şuan 6-7 dakika da bir gelen 1 dakika süren kasılmalarım var duş pilates topu tuşlara basıyorum
Bol suKızlarr süt artırma yöntemleriniz neler acaba?
Mutlaka sağım yapmalı mıyız sizce
Merhaba tesadüfen paylasiminizi gördüm yaşadıklarimin aynisini yaşıyorsunzCanım kızlar
Canım acıyor.
Ayyyy cok cok cok heyecanlandım ben de 38+1’im.5-1-1 kuralı ne oluyor acaba?
Sağlıkla kucağınıza alın
Bildiğim kadarıyla sancıların en az 1 saat boyunca 5 dk zaman aralığında geldiği ve her sancının en az 1 dk sürdüğü duruma deniyor5 1 1 neymiş o ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?