2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ben gene dogurmuyorum sanırım, sancı falan çıkmadı bu nstde bu bebe eğlenir bizle eve geldim bekleme moduna geçtik gene
Nasılsın canım durumun ne? Benim az önce nişanım geldi çok heyecanlandım ya görünce akıntı değil de nişan olduğu anlaşılacak şekilde oluyormuş bu arada

Oh ohhh maşallah maşallah Rabbim güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin

Hadi güzel haberler ile gel Rabbim yâr ve yardımcın olsun

Günaydınnn
Kızlar doktorum 40. Hafta için sezeryan planlayacağız dedi ama gördüğüm kadarıyla çoğu kişide 39. haftada normal doğum süreci başlıyor. Nişan geliyor, sancı başlıyor, açıklık oluyor falan. Kafam çok karışık, 40'a kadar bekler mi gerçekten? Tamamen sezeryan planlanıp da 40. hafta doğuma alınan var mı hiç duyduğunuz? Şimdi haftaya 39.da apar topar mı doğuma almaya kalkar yoksa 40ı bekler miyiz sancı vs olmazsa?

Benim de normalde çatı muayenem 39.haftada yapılacaktı 38+2 de açılma ve nst de sancı çıktı. Şu an 38+5 nişanım geldi. Yani süreç birden değişebiliyor sen her türlü hazırlıklı ol sezaryen de olsa bebek geleceği günü kendisi seçsin istemiş olabilir doktor bi kaç eksiğimiz vardı elimiz ayağımıza dolaştı bizim ama hala beklemedeyiz sezaryene karar verseydim 38+2 de hemen alacaklardı bu arada açılma olduğu için mi sancı çıktığı için mi orasını bilmiyorum

Ah mesajın ne iyi geldi. Sağol
Saatleri sayıyorum. Allahtan mucize bekliyorum. Gücün herseye yeter diyorum. İns ben de sağlıkla yavruma kavuşurum
Sağlıkla mutlulukla büyüt evladını
Gözün aydın canım.
Maşallah diyorum sana ve yavruna
Sağlıkla evinize dönün ins.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Sağlıklı güzel haberlerini alalım ins canım. Dualarım seninle

Nasılsın canım durumun ne? Benim az önce nişanım geldi çok heyecanlandım ya görünce akıntı değil de nişan olduğu anlaşılacak şekilde oluyormuş bu arada
Aynen akıntıdan yapısı bı tık farklı gözün aydın ben sancım var ama iyiyim yoğun değil kahvaltı falan yaptım öyle bekliyorum sabah gel dediler de sancılı değilim biraz daha bekleyeceğim

Geçmiş olsun canım benim rabbim şifa versin, gözünüz aydın

Geçmiş olsun diyeyim. Geçecek ins bacım.
Gözün aydın. Rabbim analı babalı büyütsün

37+6 ile yattık hastaneye bilen vardır bebişimize küçük bir bebiş demişlerdi bu yuzden 38 de doğum düşünülüyor zaten suyum da da eksilme varmış bakalım hayırlısıyla güzel haberlerle gel
Sağlıcakla dönün inşallah, rabbim kolaylık versin, şifa versin

Canım çok geçmiş olsun geçecek inşallah rabbim bebeğini hayırlı uğurlu etsin size bağışlasın inşallah

Gözünüz aydın yıprattığını söylüyorsunuz ama süreci yine de çok iyi yönetmişsiniz doğum için yapmanız gereken her şeyi yaparak hızlanmasını sağlamışsınız. Hastaneye ister istemez ben de olsam koşarak giderdim heralde ya özellikle ilk doğum olunca kan, sancı, su geldiğini görünce yapacağımız şey bu olur. Deneyeminizi paylaştığınız için teşekkürler . Bebişinize analı babalı ömür diliyorum

Vaalbara canım evde ahududu yaprağı çayı var mı? Açılmana destek olur bir de acaba hastaneye gidince mı kaciyor sancıların ya? Evde var çünkü sanki de mi?
Evde de var sancım hastanede de aslında hatta dün nst çekmiştim atayım, doktor doğum sancısı dedi direkt, akşam cekilende hicbirsey yoktu. Ahududu çayım yok birazdan yürüyüşe çıkacağım alacağım tekrardan. Kasilmam da sancım da var sık değil, afedersin ama akıntım yogunlasti, bekliyorum hala

Çok teşekkür ederim tecrübelerinizi paylastiginiz için gerçekten çok açıklayıcı cokda güzel bilgiler paylasmissiniz çok geçmiş olsun hayırlı olsun bebeğiniz rabbim hayırlı evlat eylesin size bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…