- 27 Ekim 2023
- 7.594
- 20.869
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.561
Yok kizz sancı manci yoktu akşam ki nst.de ilerlemedi, yürümeye devamDoğurdun mu
önce 30 ml verdim canım sonra 60 mlSızlar size bir soru:
Bebeğini mama yada sağdığı sütle besleyen varsa, bebeğiniz kaç günlük ve bir öğünde kaç ml süt içiyor ?
8 günlük bebek bi öğünde kaç ml ile doyar merak ediyorum.
saglıkla kolaylıkla gelsin bebişin canım inşaallahEvde de var sancım hastanede de aslında hatta dün nst çekmiştim atayım, doktor doğum sancısı dedi direkt, akşam cekilende hicbirsey yoktu. Ahududu çayım yok birazdan yürüyüşe çıkacağım alacağım tekrardan. Kasilmam da sancım da var sık değil, afedersin ama akıntım yogunlasti, bekliyorum halaEki Görüntüle 3614951 Eki Görüntüle 3614952
Sağolasın canım benim sağolsaglıkla kolaylıkla gelsin bebişin canım inşaallah
Esin de mi lohusaAlpaslan bey in gazıyla ugrasıyorum (ayrıca esimle de tabi) bende hiç giremiyorum bir ilaç aldım ama yine de oluyor umarım kullandıkça iyi gelir daha once birşey denemiş fayda görmüş olan var ise bilgi alabilirim kızlar
Şahsen ben rahatlıcam
Hele beklemektenŞahsen ben rahatlıcamyazık bacım hastaneye gide gele yoruldu
Ben hem sağıyorum hem mama veriyorum. Hem emziriyroum sarılık olduğunda hastane de yattığımız sürede öyle yaptık. Ne kadar emdiğini bilemiyoruz ama sağdığım süt 10/15 ml arası oluyor bazen 20. 30 ml de mama veriyorum hatta artık 60 a çıkardı doktorSızlar size bir soru:
Bebeğini mama yada sağdığı sütle besleyen varsa, bebeğiniz kaç günlük ve bir öğünde kaç ml süt içiyor ?
8 günlük bebek bi öğünde kaç ml ile doyar merak ediyorum.
AMİN inşallah hepimizin şu gibi geçsin doğumlarıHayırlısı olsun. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah
Yarın doğuma gireceğiz sabah doktorum kontrol yapıp doğum şekline karar verecekHer zaman böyleyse bence takılmamaya çalışın. Görmezden gelin. Biliyorum söylemesi kolay belki ama kendi iyiliğiniz için.
Çok çok geçmiş olsun. Geçti bitti. Daha da iyi olacaksın inşallah. Miniğine de sağlıklı güzel ömürler inşallah
Hayırlısı olsun umarım ikiniz için de kolay bir doğum süreci olur. 2 kilonun üstündeyse endişe etmeyin. 38 iyi bi hafta kuvöze bile girmeyebilir. Benimkisi de küçük dr.um 36dan beri ha bugün ha yarın alabilirim diye diye 39a kadar geldik şükür
Biz 3 gündür belli bir saatte bu moda giriyoruz süt üretmeye fırsat vermiyor sürekli meme... 40 çıksın emzik başlayacağım.
Sahi genel sorayım emzik başlayan oldu mu?
Benimde 34 sancı oldu ama doktor hemen ciğer geliştirici yaptı bende endişelendim açıkçası erken gelecek diye ve sancılarım da arada oluyor bebek sanki çok aşağoda gibi hissediyorum henüz 35 haftalık ondan dolayı biraz tedirginim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin34ten itibaren sancı hep var, senin tetikleyen birşey mi oldu stres üzüntü falan, akıntı oluyor da iki gündür ekstra yoğunlaştı bariz fark var yani akıntı yogunlugunda
Hiiç canını sıkma bacım. İlk çocuğum da 3. Gün yattı sarılıktan1 gecede çıktı çok şükür.Canım kızlar
Canım acıyor.
Sabah asm ye gittik. Topuk kanı verdik. Orada aile hekimine muayene ettirdim oğlumu. Sarılık var ama ciddi görünmüyor, çocuk Dr görsün dedi.
Oradan çıktık şehir hastanesine gidelim dedim. Eşim dedi ki senin kadın doğum randevun vardı özelde. 45 dk var yetişemeyiz.
Kendi muayeneme gittim. Hersey yolunda. Ordan koştur koştur şehir hastanesine geldik. Yenidogan polikliniğine çıktık ki, hasta olmadığı için öğle arasına çıkmış Dr.
Öğleden sonra geldi. Muayene etti. Taburcu kilosundan 150 gr eksik. Hem de iki günde.mama takviyesi gerekebilir önce tahlilleri isteyelim dedi. Sonucu 20 geldi. Yatış dediler.
Hazırladım bebeğimi götürüp teslim ettim.Dr. İlk on günde ortaya çıkan sarılık tehlikeli olabilir. Hemen mavi ışık tüneline alacağım. Sabaha değeri 9-10a düşer. Ama birden ortaya çıkıp bu kadar hızlı ilerleyen bi sarılık varsa, tedaviden kısa süre sonra tekrarlayabilir. Bunu da göz önüne alıp tedbiren takip edeceğiz. Tedavi için beş gün öngörüyoruz dedi.
Devlet hastanesi old için görüş yada emzirme yok. Dr saat 13.00te günlük bilgilendirme yapacak. Süt sağın getirin dediler.
Mochi nin göğüs pompasını aldım. Ama bir türlü yerleştirmeyi beceremedim. Göğüs ucu ve çevresi büyük old için mi bilmiyorum.
Geçmişi okuyamadım. İki kişi doğum yaptı anladığım. Rabbim hayırlı etsin. Sağlıkla evlerine donmeyi nasip etsin.
Hastaneden kucağın boş çıkmak çok acı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?