2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ay gene sanki vajinama belime bıçak saplıyorlar hurma yedim 3. Tane ondan mı oluyor acaba yaa.bide bir haftadır vajinamda bölge bölge uyuşukluk hissi var sizde de varmı kızlar yaa havalar iyice bunaltmadan doğursaydık hayırla

önce 30 ml verdim canım sonra 60 ml
bir haftadan sonra ama genelde 30 verdim baktım doymadı 30 daha verdim süttümden de mama da

saglıkla kolaylıkla gelsin bebişin canım inşaallah

Esin de mi lohusa beslenme arasında surekli beş on dkda bir gazını çıkar öyle devam et, daha yoğun gaz birikmesini önlemiş olursun, alternatif birşey kullanmamıştım ben inşallah birileri yardımcı olabilir, kolay gelsin

Merhaba canım anneler,

Doğuranlar bebeleriniz ile sağlıklı, mutlu günleriniz olsun. Doğumu bekleyenler bir avazda kurtulsun. Biz biraz sor süreçler geçirdik hastaneden çıkarken zaten kilosu biraz düşmüştü doktor kontrolünde sarılık sınırdaydı bir gece ateşi yükseldi acile gitti ve sarılık değeri sınırın üstünde çıktı acil yatış verdiler fototerapi aldık. Allahtan yanımdaydı besledim sürekli o süreçte 1 gece sonra çıktık. Hala doğum kilosuna ulaşmaya çalışıyoruz çok zorluyor sinirli ve ağlama krizi yaşıyoruz. Bir kaç sayfa okudum bu şekilde belli saatlerde ağlayan bebeler var, hatta sürekli meme de olmak isteyen de varmış. Biraz içim rahatladı o yüzden çünkü bir ara tuvalete dahi gitmeme izin vermiyordu. Akşam 9 da bir kriz gelşyor sanırım kolik bebek olacak. Neyse sağlıklı olsun varsın geçer dedik. Hala gözlerinde biraz sarılık var perşembe kontrol de yam olarak ne kadar olduğunu öğreneceğiz 15 günlükken doğum kilosuna ulaşması bekleniyormuş bakalım nasip. Sürekli emzirme mama süt sağma diye geçiyor günler o yüzden buraya pek giremiyorum. Memeler yara bere oluyor ama geçiyor bol bol krem ve göğüs pedi ayrıca sütünüzü mutlaka sağın. Sorun yaşamamak adına. 24 saatte neredeyse 2/3 saat uyuyabiliyorum ya kucakta ya memede. İnşallah toparlayacağız inanıyorum

Ben hem sağıyorum hem mama veriyorum. Hem emziriyroum sarılık olduğunda hastane de yattığımız sürede öyle yaptık. Ne kadar emdiğini bilemiyoruz ama sağdığım süt 10/15 ml arası oluyor bazen 20. 30 ml de mama veriyorum hatta artık 60 a çıkardı doktor

Yarın doğuma gireceğiz sabah doktorum kontrol yapıp doğum şekline karar verecek korku stres heyecan hepsi var

Biz 3 gündür belli bir saatte bu moda giriyoruz süt üretmeye fırsat vermiyor sürekli meme... 40 çıksın emzik başlayacağım.

Sahi genel sorayım emzik başlayan oldu mu?

Bizde de durum aynı bazen saatlerce meme kalmak istiyor o yüzden ben geçen bir denedim normalde bir ay olmadan vermeyecektim ama artık dayanamadım çünkü krize giriyordu zaten almadı çekti bıraktı. Bir aylık olduktan sonra deneyeceğim

34ten itibaren sancı hep var, senin tetikleyen birşey mi oldu stres üzüntü falan, akıntı oluyor da iki gündür ekstra yoğunlaştı bariz fark var yani akıntı yogunlugunda
Benimde 34 sancı oldu ama doktor hemen ciğer geliştirici yaptı bende endişelendim açıkçası erken gelecek diye ve sancılarım da arada oluyor bebek sanki çok aşağoda gibi hissediyorum henüz 35 haftalık ondan dolayı biraz tedirginim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

S
Hiiç canını sıkma bacım. İlk çocuğum da 3. Gün yattı sarılıktan1 gecede çıktı çok şükür.
Şimdi de doğumdan 3 güm geçince baktım çocuk uyanmıyor dedim yine sarılık. Hastaneden çıktığımızda sarılık değeri 2 idi. Yatış yaptığımzda 18 olmuştu. Hafta sonu diye şehir hastanesine gittik anlattığın aynı şeyleri söyledi eşim bırakmadı çocuğu özele geçtik. Hemen yatış verdi. 1 gece yattık mavi ışığa şükür 1 gecede çıktık. Sanırım devlet prosedür gereği böyle yapıyor.
İlk 20 gün risk çok varmış kontrole geleceksiniz dedi.
Sıkma kendini sağlıkla gelecek kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…