2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227

Canım ben de emzik diyecektim iyice emdiğinden emin olduktan sonra sakinleştirmek için denedin mi diye

Bol bol su iç rahatlatır sancılarını biraz, hele bu havalarda daha fazla iç, vaktini bekler inşallah stres yapma

Bende öyle bekliyorum ne yapsak ki

Sağolasın canım benden beter o daha fazla söylemeyeyim şimdi konu uzar sabır

Kızlarım mukus tıkacı parça parça gelip doğumu başlayan veya parça parça gelip başlamayıp sonra tek parça halinde atılıp doğuran var mı

Doğuma saatler kaldı, içim çok değişik, aylarca beklediğim, merak ettiğim miniğe kavuşuyorum. Kalbim pıt pıt. Nasıl sabah olacak acaba
Canım neden bu kadar erken oldu doğum acikladoysan kusura bakma mesajını kaçırdım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Leydicim çok geçmiş olsun inşallah bebeğin kısa sürede iyileşip sağlıkla taburcu olur

Bizim bebiş dün taburcu oldu çok şükür bir öğünde 55-60 cc ile taburcu oldu 3 saatte bir besliyorlardı ama evde o kadar almıyor bence iki göğsümden 60 cc süt çıkıyor ama bebiş sadece 1 göğsümü emiyor. Yalnız beslenmeyi 2 saatte bir yapıyoruz

İns bacım. İns

Beş gün dediler, biri bitti diyorum. Saatleri sayıyorum resmen. Bugün nevresimlerini, giysilerini, battaniyelerini hep yıkadım. Müslinden örtüler, omuz bezleri diktim. Olur da erken gelirse herseyi temiz hazır olsun diye. Süt sağma pompası aldım arkadaştan. Yapabildiğim kadar süt sağayım. Annesinin kuzusunun yemeği de hazır olsun.
Sağolasın canım benden beter o daha fazla söylemeyeyim şimdi konu uzar sabır
Al onu, vur benimkine. Bi surat bir tavır. Sanki lohusa olan o.
Doğuma saatler kaldı, içim çok değişik, aylarca beklediğim, merak ettiğim miniğe kavuşuyorum. Kalbim pıt pıt. Nasıl sabah olacak acaba
Aynı bedende son saatler. Çok duygusal
Ben karnımdaki hareketlerini özlüyorum.
Kızlarım mukus tıkacı parça parça gelip doğumu başlayan veya parça parça gelip başlamayıp sonra tek parça halinde atılıp doğuran var mı
Bu nasıl beyin yakıcı bi cümleydi. Okudum. Okudum. Bi daha okudum.

Ah çok sevindimmmm
Gözün aydın bacım.
Hoşgeldin sefa getirdi.

Benden bi gun önce doğum yapmıştın sanki di mi ? 28 yada 29 haziranda ? Bebeklerimizin günleri yakın. Ben de merak ediyorum. Ne kadarla doyar diye.

Ya benim merak ettiğim bi şey de, evde kudur kudur olan devamlı meme arayan, ağlayan, hatta kucak isteyen bebekler kuvözde nasıl öyle sabit ve sakin duruyor ?

Canım neden bu kadar erken oldu doğum acikladoysan kusura bakma mesajını kaçırdım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yüksek şeker yüzünden oldu, maslesef illaki kuvöze girecekmiş ama en azından kilosu biraz toparladı bugüne gelmesi bile mucize benimm için

bende vedalaşıyorum hareketleriyle, çok değişik bir his. Bir yandan doğsun kavuşayım, bi yandan içimde koruyup kollayayım
Doğum sonrası nasıl gidiyor siizn ?

Yaaa kizlar bu gaz gecmiyor ilac fayda etti dedim ama etmemis dun gece oyle bir agliyordu ki bi yerinde baska bir acisi var diye acile gittik. Yolda arabada sustu uyudu. Doktorda muayenede gaz sancisi var gazini cikartin dedi. Bugun yine ayni seyler ne yaptiysam cikmiyor sanki o gaz. Aslinda cikiyor ama cikan yeterli degil gibi. Biraz once arabayla dolastik sakinlesti eve girdik yine feryat figan. O agliyor ben agliyorum

Yüksek şeker yüzünden oldu, maslesef illaki kuvöze girecekmiş ama en azından kilosu biraz toparladı bugüne gelmesi bile mucize benimm için
Sağ sağlim kavuştursun rabbim sizi inşallah kuveze bile girmeden anneciginin koynunda kollarında olur yarın

Leydicim çok üzüldüm ama canını sıkma benim oğlanda öyle oldu 3800 Doğan çocuk 400 gr verdi bende çok üzüldüm çok ağladım damar yolu açıldı çok küçüktü daha dedim bakamadım dedim ama o kadar güçlüler ki hemen toparlıyorlar. Sen süt sağmaya odaklan biz hem mama hem süt ile gittik ve sabaha düşmüştü 19 ile gittik bizde 8 ile çıktık hastaneden. Allah’ın izni ile çok çabuk toparlar bu ara sarılık çok dazla çünkü havada çok sıcak su kaybediyorlar. Mümkğn olduğunca ev ısısını 20/22 lerde tutun, sadece zıbınla olsun. Bol emzirme yetmiyorsa mama çünkü onun sağlığından önemli değil hiçbir şey. Seni o kadar iyi anlıyorum ki cuma hastaneden çıktık cumartesi gecesi tekrar yatış yaptık çok zordu ama geçecek dualarım oğluşunla. Rabbim hiç bir anneyi evladından ayrı koymasın bebekler çocuklar hasta olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…