- 10 Temmuz 2021
- 385
- 1.560
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.601
Bırakalım beklemeyi, gelince sürpriz olsunBende öyle bekliyorum ne yapsak ki
Canim biraz üstünden zaman geçti ama Ahmrt hoca normal doğum destekleyici mi sen normal mi yaptın sezaryen mi? Ahmet hocaya gidiyorum ama hala doğum şeklini konuşmadık da.Medicana Ataşehir Prof Dr Ahmet Göçmen. Çok tatlı tecrübeli bir doktordur. Benim de ablamın da doktoruydu çok şükür ikimiz de sağlıkla kucağımıza aldık. Kesinlikle öneririm.
Benim de doğumum yarın. İnşallah çok güzel geçerDoğuma saatler kaldı, içim çok değişik, aylarca beklediğim, merak ettiğim miniğe kavuşuyorum. Kalbim pıt pıt. Nasıl sabah olacak acaba
Canım bende de 15 gün bekle sezeryanla alcaz dediler ağustosta normalde benimde doğumum şuan 34+5im. Kilosu ne kadar senin bebişin, bende karın çevresi geriliğiyle uğraşıyorum. Temmuz sonuna bekletmeyecekler gibiYüksek şeker yüzünden oldu, maslesefillaki kuvöze girecekmiş ama en azından kilosu biraz toparladı bugüne gelmesi bile mucize benimm için
Canım sen de Ayşenur Kaya ya gidiyordun. Ben de ona gidiyorum. 38.haftadayım ben de. Sezeryan isteme sebebi ne oldu sende bebek büyük diye miGünaydınnn
Kızlar doktorum 40. Hafta için sezeryan planlayacağız dedi ama gördüğüm kadarıyla çoğu kişide 39. haftada normal doğum süreci başlıyor. Nişan geliyor, sancı başlıyor, açıklık oluyor falan. Kafam çok karışık, 40'a kadar bekler mi gerçekten? Tamamen sezeryan planlanıp da 40. hafta doğuma alınan var mı hiç duyduğunuz? Şimdi haftaya 39.da apar topar mı doğuma almaya kalkar yoksa 40ı bekler miyiz sancı vs olmazsa?
Hayırlı olsun canım, senin doğumunu merakla bekliyordum valla gizli gizli 45. Haftaya kadar tutacak gibiydinKızlar doğum yaptım. Çoooook zor bir dogumdu. Hatırlayıp anlatmak bile istemiyorum. Bebeğim durumu iyi. Dikişlerim çok fazla. Makata doğru olması beni ekstra zorluyor. Kasılmalarim halen arada geliyor özellikle emzirmeye çalışınca.
Allah yardımız olsun,Benim de doğumum yarın. İnşallah çok güzel geçer
2300 dü 1 hafta önce şeker yüzünden ilerden gidiyor bizim o yüzden kilosunu kıyaslamayın ama 35 hafta olmuşsunuz biraz daha dursa allahın izni ile kuvöz bile görmez yavrunuz. Bizim şekerden mecbur yoğun bakım görecekCanım bende de 15 gün bekle sezeryanla alcaz dediler ağustosta normalde benimde doğumum şuan 34+5im. Kilosu ne kadar senin bebişin, bende karın çevresi geriliğiyle uğraşıyorum. Temmuz sonuna bekletmeyecekler gibi
Ay inşallah dogururum ya bak kaç saattir yürüdüm yeni geldim.inanmazsin taş gibiyim kasilmaktan
Oy dur yarım saat daha dirende aynı gün olsun bariAy inşallah dogururum ya bak kaç saattir yürüdüm yeni geldim.inanmazsin taş gibiyim kasilmaktan
Ben artık umudu kestim dogurmuyorum tutcam işteOy dur yarım saat daha dirende aynı gün olsun bariBir avazda gelsin inşallah. Bugünden umutluyuz o zaman
Gelicek bak ne güzel kavuşacaksınızİns bacım. İns
Beş gün dediler, biri bitti diyorum. Saatleri sayıyorum resmen.Bugün nevresimlerini, giysilerini, battaniyelerini hep yıkadım. Müslinden örtüler, omuz bezleri diktim. Olur da erken gelirse herseyi temiz hazır olsun diye. Süt sağma pompası aldım arkadaştan. Yapabildiğim kadar süt sağayım. Annesinin kuzusunun yemeği de hazır olsun.
Al onu, vur benimkine. Bi surat bir tavır. Sanki lohusa olan o.
Aynı bedende son saatler. Çok duygusal
Ben karnımdaki hareketlerini özlüyorum.
Bu nasıl beyin yakıcı bi cümleydi. Okudum. Okudum. Bi daha okudum.
Milli sorunumuz oldun, kendini düşünmüyorsan bizi düşün be kadınBen artık umudu kestim dogurmuyorum tutcam işte
En son ben yapcam bu işiMilli sorunumuz oldun, kendini düşünmüyorsan bizi düşün be kadın
Akşama kadar annemle temizlik yaptım. Eşim gelene kadar pilateste yapmadığım hareket kalmadı . Eşim geldi dışarıya çıktık saatlerce gezdim dolaştım ha bunları ağrım var diye yaptım çoğalsın da belki doğar umuduyla dışarıdan eve kasılmalarla girdim çok afedersin lavaboya girdim çıktım ne ağrı kaldı ne sancı kaldı ne kasılma kaldı bana mısın demedi hiç biriAy inşallah dogururum ya bak kaç saattir yürüdüm yeni geldim.inanmazsin taş gibiyim kasilmaktan
Aynı durum sanki o kadar sancıyi iki damla çiş yapıyorAkşama kadar annemle temizlik yaptım. Eşim gelene kadar pilateste yapmadığım hareket kalmadı . Eşim geldi dışarıya çıktık saatlerce gezdim dolaştım ha bunları ağrım var diye yaptım çoğalsın da belki doğar umuduyla dışarıdan eve kasılmalarla girdim çok afedersin lavaboya girdim çıktım ne ağrı kaldı ne sancı kaldı ne kasılma kaldı bana mısın demedi hiç biri
Ay evet ya arkandan geliyorum gibi hissediyorum tüm tuşlara basıyorum aramızda 5 gün var sadeceAynı durum sanki o kadar sancıyi iki damla çiş yapıyor
İnşallah sen ben kadar kosturmazsin doğurdu doğurucam diye, çat diye gelir kolaylıkla biter gider inşallahAy evet ya arkandan geliyorum gibi hissediyorum tüm tuşlara basıyorum aramızda 5 gün var sadece
yaa inşallahİnşallah sen ben kadar kosturmazsin doğurdu doğurucam diye, çat diye gelir kolaylıkla biter gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?