2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Medicana Ataşehir Prof Dr Ahmet Göçmen. Çok tatlı tecrübeli bir doktordur. Benim de ablamın da doktoruydu çok şükür ikimiz de sağlıkla kucağımıza aldık. Kesinlikle öneririm.
Canim biraz üstünden zaman geçti ama Ahmrt hoca normal doğum destekleyici mi sen normal mi yaptın sezaryen mi? Ahmet hocaya gidiyorum ama hala doğum şeklini konuşmadık da.

Yüksek şeker yüzünden oldu, maslesef illaki kuvöze girecekmiş ama en azından kilosu biraz toparladı bugüne gelmesi bile mucize benimm için
Canım bende de 15 gün bekle sezeryanla alcaz dediler ağustosta normalde benimde doğumum şuan 34+5im. Kilosu ne kadar senin bebişin, bende karın çevresi geriliğiyle uğraşıyorum. Temmuz sonuna bekletmeyecekler gibi

Canım sen de Ayşenur Kaya ya gidiyordun. Ben de ona gidiyorum. 38.haftadayım ben de. Sezeryan isteme sebebi ne oldu sende bebek büyük diye mi

Hayırlı olsun canım, senin doğumunu merakla bekliyordum valla gizli gizli 45. Haftaya kadar tutacak gibiydin Kaç kg doğdu bebiş

Canım bende de 15 gün bekle sezeryanla alcaz dediler ağustosta normalde benimde doğumum şuan 34+5im. Kilosu ne kadar senin bebişin, bende karın çevresi geriliğiyle uğraşıyorum. Temmuz sonuna bekletmeyecekler gibi
2300 dü 1 hafta önce şeker yüzünden ilerden gidiyor bizim o yüzden kilosunu kıyaslamayın ama 35 hafta olmuşsunuz biraz daha dursa allahın izni ile kuvöz bile görmez yavrunuz. Bizim şekerden mecbur yoğun bakım görecek

Gelicek bak ne güzel kavuşacaksınız

Ay inşallah dogururum ya bak kaç saattir yürüdüm yeni geldim.inanmazsin taş gibiyim kasilmaktan
Akşama kadar annemle temizlik yaptım. Eşim gelene kadar pilateste yapmadığım hareket kalmadı . Eşim geldi dışarıya çıktık saatlerce gezdim dolaştım ha bunları ağrım var diye yaptım çoğalsın da belki doğar umuduyla dışarıdan eve kasılmalarla girdim çok afedersin lavaboya girdim çıktım ne ağrı kaldı ne sancı kaldı ne kasılma kaldı bana mısın demedi hiç biri

Aynı durum sanki o kadar sancıyi iki damla çiş yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…