2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Canim biraz üstünden zaman geçti ama Ahmrt hoca normal doğum destekleyici mi sen normal mi yaptın sezaryen mi? Ahmet hocaya gidiyorum ama hala doğum şeklini konuşmadık da.
Merhabalar, ahmet hoca normal doğum yaptırmıyor statüsünden dolayı kendisi diğer doktorların da hocası konumunda. Normal doğum malum ne kadar süreceği belli olmuyor o yüzden zamanı kıymetli muhtemelen :) bize böyle bilgi verildi yani ikimiz de başka sebeplerden sezaryen olduk ama siz yine de bir sorun kendisine de

Sen gönlünü rahat tut sağlıkla sıhhatle kavuşun yavrunla

Instagramda bebekmasajegitmeni diye bir sayfa çıktı ama daha tam inceleme fırsatım olmadı istersen bir bak

Denedim ilk bir aldı sonra daha fazla krize girdi şimdi çok zorlamıyorum küçük diye ama böyle olursa 1aydan sonra vermek için uğraşacağım
Kızımda ilk 40 gün vermiycem emsin demiştim (kolik+gıda alerjisi vardı) 40 dan sonrada almadı emziği
Memede uyuyup emziği verip iyice dalınca yatırıyordum sadece ozaman alıyordu oda atana kadar
Bu kızımda hastanede vereceğim dedim ama yüksek kilo kaybı + yüksek sarılık olunca veremedim yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek eğer sarılık düzelmiş derse vereceğim hemen

İçini ferah tut bu yaşadığın sarılık sürecini inan ne ilk yaşayan sizsiniz nede son siz olacaksınız çok normal şeyler bol bol emzirmeye daha doğrusu süt sagmaya çalış onlar orda besliyor zaten bestlak al damla sütun artsin su iç ve bol bol uyu dinledikçe sütun artacak bebeğin daha iyi olcaak

@st
Çok teşekkürler Allah razı olsun darısı bekleyenlerin başına
27 sinde doğum yaptım 3 gün var aramızda. Bizimki de doyuyor mu kilosu ne durumda merak ediyorum ama fazlasını almak istemiyor. Genelde öğlen çok istekli oluyor.

Valla onu ben de merak ediyorum. Küvöz sıcak oluyor bir de alması gereken miktardaki sütü/mamayı mutlaka içmesini sağlıyorlar gazını alıyorlar belirli günler banyo yaptırıyorlar genelde gördüğüm bebişler rahat oluyor. Ağladıklarında kucaklarına alıp sakinleştiriyorlar diye tahmin ediyorum. Çünkü birgün bize hemşire bizim bebiş için bugün bizi hiç yormayan bebek oldu hiç ağlamadı dedi. Beni emzirmediğim dönemde üzen şey bebeğin küvözde aranması oldu. Aranıp duruyor en son parmaklarını emmeye başladı. Çok hüzünlenmiştim ama solunum sıkıntısından dolayı emzirmeme izin vermemişlerdi. Emzik getirebilirsin dediler emzik götürdüm onu bebek aldıkça verdiler sanırım rahatlasın diye.
Her beslenme sonrası gazını alıyor musun canım takip ettiğim bir doktor mide gazının bağırsağa geçmesi gaz sancılarına neden olcağını söylüyor. Bazı bebeklerde gaz sancısı zaten oluyor ama mide gazının bağırsağa geçmesi durumu daha kötüleştirebilir. Bebeğin bir memeyi bitirip diğerine geçerken de gazının alınması tavsiye ediliyor.
Bunun dışında banyo yaptırmak, emzirmek, gaz masajı yapmak bebeği rahatlatıyor.
Allah kolaylık versin

Kız sen uyuyup dinlensene, sana yarın enerji lazım asıl sen ex.le next.le uğraşma
Durdum durdum son saniye heyecan bastı içim içime mi sığmıyor, yoksa çocuk mu içime sığmıyor bilmiyorum doğuruyorumm ben, benimkini kesip alacaklar. Sen git kendine bak. El kadar bebeyi çıkaramadın çocuk içinde yenidoğanlıktan çıktı, okul çağına geldi utan

Off sorma abisini alıştırma için kursa verdik başladı bugün, çıkarıp onuda koyacagiz okula artık mecbur

Ne zor bşeymiş arkadaş içinde bir can taşımak uyku desen zarr zor bacaklarım sızlıyor karnım ağrıyor nefes alamıyorum onun sonucu tansiyonum yükseliyor son zamanlara doğru hayat kalitem kalmadı buraya içimi dökeyim dedim bunalıyorum bütün bunların sonucu modum düşüyor

Anlaşıldı ben senden bugünde umudu keseyim. Sende yüzün kızarmadan ext next takıl buralarda Çocuğun çocuğuma abla diyecek be bari bundan utanda doğur

Canım sen de Ayşenur Kaya ya gidiyordun. Ben de ona gidiyorum. 38.haftadayım ben de. Sezeryan isteme sebebi ne oldu sende bebek büyük diye mi
37. haftanın son günüydü son randevum ve doğumla ilgili hiç konuşmadı. Ben açtım konusunu. Normal doğum düşünmüyorum da doğum hakkında konuşmak istiyorum o yüzden dedim. Doğum şekillerini anlatır bilgi verir sanmıştım ama senin tercihine bırakıyorum 40. hafta için doğum planlarız o zaman dedi. Yani instagram hesabına baktığımda normal doğumdan yana gibi daha çok, belki anlatır bilgi verir de normal doğuma ikna olurum demiştim ama konuşmadı kendi tercihin deyip geçti öyle kaldı. 40. hafta da çok geç gibi bilmiyorum, pazartesi 39. haftanın ilk gününde kontrolüm var, o zamana kadar normal doğurmazsam heralde artık 39da alır sezeryanla diyorum Yoksa söylediği gibi 40. Haftayı beklersek bence zaten normal doğururum gibi sanki Senin ne şekilde ilerliyor süreç, konuşabildin mi ne söylüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…