- 11 Ekim 2023
- 221
- 140
- 23
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.621
Merhabalar, ahmet hoca normal doğum yaptırmıyor statüsünden dolayı kendisi diğer doktorların da hocası konumunda. Normal doğum malum ne kadar süreceği belli olmuyor o yüzden zamanı kıymetli muhtemelen :) bize böyle bilgi verildi yani ikimiz de başka sebeplerden sezaryen olduk ama siz yine de bir sorun kendisine deCanim biraz üstünden zaman geçti ama Ahmrt hoca normal doğum destekleyici mi sen normal mi yaptın sezaryen mi? Ahmet hocaya gidiyorum ama hala doğum şeklini konuşmadık da.
Sen gönlünü rahat tut sağlıkla sıhhatle kavuşun yavrunla2300 dü 1 hafta önce şeker yüzünden ilerden gidiyor bizim o yüzden kilosunu kıyaslamayın ama 35 hafta olmuşsunuz biraz daha dursa allahın izni ile kuvöz bile görmez yavrunuz. Bizim şekerden mecbur yoğun bakım görecek
Sırf sana bakmaya geldim uyumadan bakiyim valy doğurdu mu diye merakımdan. Sana dua edip yatıcamEn son ben yapcam bu işi
ya canımsın, canimsiniz ya gerçekten iyi ki varsınızSırf sana bakmaya geldim uyumadan bakiyim valy doğurdu mu diye merakımdan. Sana dua edip yatıcam
Tek avazda inşallahh
Aminnnnn son 8 saat anammm dualar edin bişeyler yapınSen gönlünü rahat tut sağlıkla sıhhatle kavuşun yavrunla
Instagramda bebekmasajegitmeni diye bir sayfa çıktı ama daha tam inceleme fırsatım olmadı istersen bir bakYaaa kizlar bu gaz gecmiyor ilac fayda etti dedim ama etmemisdun gece oyle bir agliyordu ki bi yerinde baska bir acisi var diye acile gittik. Yolda arabada sustu uyudu. Doktorda muayenede gaz sancisi var gazini cikartin dedi. Bugun yine ayni seyler ne yaptiysam cikmiyor sanki o gaz. Aslinda cikiyor ama cikan yeterli degil gibi. Biraz once arabayla dolastik sakinlesti eve girdik yine feryat figan. O agliyor ben agliyorum
Ayyyyy tanışcaksın çok heyecanlıAminnnnn son 8 saat anammm dualar edin bişeyler yapınrabbim hepimizi sorunsuz kurtarsın
Kızımda ilk 40 gün vermiycem emsin demiştim (kolik+gıda alerjisi vardı) 40 dan sonrada almadı emziğiDenedim ilk bir aldı sonra daha fazla krize girdişimdi çok zorlamıyorum küçük diye ama böyle olursa 1aydan sonra vermek için uğraşacağım
EveeetAyyyyy tanışcaksın çok heyecanlıüf kokusunu alcaksın
İçini ferah tut bu yaşadığın sarılık sürecini inan ne ilk yaşayan sizsiniz nede son siz olacaksınız çok normal şeyler bol bol emzirmeye daha doğrusu süt sagmaya çalış onlar orda besliyor zaten bestlak al damla sütun artsin su iç ve bol bol uyu dinledikçe sütun artacak bebeğin daha iyi olcaakAh mesajın ne iyi geldi. Sağol
Saatleri sayıyorum. Allahtan mucize bekliyorum. Gücün herseye yeter diyorum. İns ben de sağlıkla yavruma kavuşurum
Sağlıkla mutlulukla büyüt evladını
Gözün aydın canım.
Maşallah diyorum sana ve yavruna
Sağlıkla evinize dönün ins.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Sağlıklı güzel haberlerini alalım ins canım. Dualarım seninle
Kız sen uyuyup dinlensene, sana yarın enerji lazım asıl sen ex.le next.le uğraşmaEveeet
Çok teşekkürler Allah razı olsun darısı bekleyenlerin başınaAh çok sevindimmmm
Gözün aydın bacım.
Hoşgeldin sefa getirdi.
Benden bi gun önce doğum yapmıştın sanki di mi ? 28 yada 29 haziranda ? Bebeklerimizin günleri yakın. Ben de merak ediyorum. Ne kadarla doyar diye.
Ya benim merak ettiğim bi şey de, evde kudur kudur olan devamlı meme arayan, ağlayan, hatta kucak isteyen bebekler kuvözde nasıl öyle sabit ve sakin duruyor ?
Her beslenme sonrası gazını alıyor musun canım takip ettiğim bir doktor mide gazının bağırsağa geçmesi gaz sancılarına neden olcağını söylüyor. Bazı bebeklerde gaz sancısı zaten oluyor ama mide gazının bağırsağa geçmesi durumu daha kötüleştirebilir. Bebeğin bir memeyi bitirip diğerine geçerken de gazının alınması tavsiye ediliyor.Yaaa kizlar bu gaz gecmiyor ilac fayda etti dedim ama etmemisdun gece oyle bir agliyordu ki bi yerinde baska bir acisi var diye acile gittik. Yolda arabada sustu uyudu. Doktorda muayenede gaz sancisi var gazini cikartin dedi. Bugun yine ayni seyler ne yaptiysam cikmiyor sanki o gaz. Aslinda cikiyor ama cikan yeterli degil gibi. Biraz once arabayla dolastik sakinlesti eve girdik yine feryat figan. O agliyor ben agliyorum
Kız sen uyuyup dinlensene, sana yarın enerji lazım asıl sen ex.le next.le uğraşma
Off sorma abisini alıştırma için kursa verdik başladı bugün, çıkarıp onuda koyacagiz okula artık mecburDurdum durdum son saniye heyecan bastı içim içime mi sığmıyor, yoksa çocuk mu içime sığmıyor bilmiyorum doğuruyorumm ben, benimkini kesip alacaklar. Sen git kendine bak. El kadar bebeyi çıkaramadın çocuk içinde yenidoğanlıktan çıktı, okul çağına geldi utan
Şaka bi yana ilerlemedi mi hiç sancı ya ?Off sorma abisini alıştırma için kursa verdik başladı bugün, çıkarıp onuda koyacagiz okula artık mecbur
Sancım var canım benim kasilmayla birlikte nefes kesiyor da siklasmadi henüz 20dk civarında, su nişan misan gelmedi, kesin gelecek diye bı durumda yok ama sancı sk degil, siklasmayinca acilmada ilerlemiyor bağlantılı birbirineŞaka bi yana ilerlemedi mi hiç sancı ya ?
Anlaşıldı ben senden bugünde umudu keseyim. Sende yüzün kızarmadan ext next takıl buralardaSancım var canım benim kasilmayla birlikte nefes kesiyor da siklasmadi henüz 20dk civarında, su nişan misan gelmedi, kesin gelecek diye bı durumda yok ama sancı sk degil, siklasmayinca acilmada ilerlemiyor bağlantılı birbirine
37. haftanın son günüydü son randevum ve doğumla ilgili hiç konuşmadı. Ben açtım konusunu. Normal doğum düşünmüyorum da doğum hakkında konuşmak istiyorum o yüzden dedim. Doğum şekillerini anlatır bilgi verir sanmıştım ama senin tercihine bırakıyorum 40. hafta için doğum planlarız o zaman dedi. Yani instagram hesabına baktığımda normal doğumdan yana gibi daha çok, belki anlatır bilgi verir de normal doğuma ikna olurum demiştim ama konuşmadı kendi tercihin deyip geçti öyle kaldı. 40. hafta da çok geç gibi bilmiyorum, pazartesi 39. haftanın ilk gününde kontrolüm var, o zamana kadar normal doğurmazsam heralde artık 39da alır sezeryanla diyorumCanım sen de Ayşenur Kaya ya gidiyordun. Ben de ona gidiyorum. 38.haftadayım ben de. Sezeryan isteme sebebi ne oldu sende bebek büyük diye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?