2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kizlarr, özellikle normal doğum yapmış olanlar
Doğumdan önce hastanede lavman yaptılar mi size? Ilk doğumumdan kötü bir anım var diyelim de bu sefer aynısını yaşamamak için sancı vb gelmeye başladığında bir lavman yapıp ihtimalleri azaltsam mı diyorum anladınız siz

Bana yapılmadı ama birşeyde olmadı, kesin pislik içindeyim dedim, stres yaptım ama kalktım hicbirsey yoktu bazı durumlarda yapılıyor ama o durumlara hakim değilim herkese neden yapılmıyor emin degilm

Canımm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

Canım Rabbim yardımcın olsun şimdiden inşallah çok rahat pozitif bir doğum hikayen olur. Bizi de haberdar et

Hadi güzel haberler ile gel Rabbim yâr ve yardımcın olsun

Çok teşekkürler herkese. Kanama stresi yaşadık bugün biraz, bayağı zorlandım kan çıkarma işi fenaymış, titremeli mitremeli ilaçlar kanlarla geçti gün ama şimdi daha iyiyiz çok şükür. Minik kızımız Öykü ve anneannesi ile uykusuz saatlere devam.

Her şeyi okuyamadım ama herkes iyidir umarım. lady peacock dualarımız seninle

Rabbim şifa versin, gözün aydın canım benim, bende banliydim çok şeyi kaçırdım sana yazmadım sanırım kusura bakma

Bana hastaneden isterseniz doğum başladığında lavman yapıyoruz dediler. Umarım istemeyi unutmam, benim de korktuğum bir konu ama lavman nasıl bir şey açıkçası onu da bilmiyorum, ağrı falan yapıyor mu

Yazamadım bir türlü saat 00:21 den beri emzir mama ver gaz çiş kaka uyumaya direnme derken anca oldu bayılcam artık bacaklarım tutmuyor. Aaa bu ne herkes kilo kaybı ve sarılıkla sınanmış bizde de aynısı oldu. Hala doğum kilosuna dönemedş ona dönmeye çalışıyoruz. Valla keşke öyle olsa atana kadar dalana kadara da razıyım şu an memelerşm yok sızım sızım sızlıyorlar hangi marka aldınız ben 2 tane denedim tutmadı ya

Nasıl yapıyorlar onu bilgilenelim

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, sana da acil şifalar diliyorumm
Aminnnnn son 8 saat anammm dualar edin bişeyler yapın rabbim hepimizi sorunsuz kurtarsın
Hadi Allah kurtarsın, güzelce kavuşun

çok geçmiş olsun canım

Makattan enjektörle ilaçlı bi sıvı veriyorlar. Birkaç Dk, yani durabildiğin kadar bekliyorsun. Sanki ishalmişsin gibi karnın ağrıyor. Sonra WC ye gidiyorsun. O sıvı bağırsağındaki herseyi çözüp çıkmasını sağlıyor.

Ben bir iki kez kendim yapmıştım evde. Bir kere de ameliyat olmadan önce hastanede yapıldı.

Bugün doğum yapacaklara kolaylıklar diliyorum.

Normal doğum yapan analar pijamalar sizi de rahatsız ediyor mu ? Bilgilendirir misiniz ona göre etekli gecelik vs koyalım yanımıza yedek
Yok canım hiç rahatsız etmedi beni. Pijama ile çok rahat ettim kullanışlı oldu. Sen yine de koy rahat edemezsen öyle de giyersin.
Aslında hiç de sakin değildim canım çok panik bir insanım ben. Elimden geldiğince stresimi yönetmeye çalistim. Normalde bakınca evet uzun bir aralık değil de bir de bana sor diyorum çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Çok sağol amin insallah
Çok sağol canım elimden geldiğince pozitif bakmaya ve anlatmaya çalıştım yani şöyle benim bütün muayenelerim sıkıntı. Tüm vajinal muayenelerim. Hiç birinde rahat değilim olamıyorum. İlk nişandan sonra hastaneye gittiğimde ebe muayene etti bildiğin kalçamı yatağa koyamiyorum ebe sakinlikle bekledi beni sakinlestirip elimi tutup bir şekilde muayeneyi yaptı. Nst falan druma haber verdi bir de o gelip bakmak istedi. Ebe rahat olmadığımı söylemiş zaten. Drum geldi bu senin ilk doğumun değil neden zorlanıyorsun korkuyorsun falan dedi. Bilmiyorum Dr bey hiç rahat değilim her muayenede aynı dedim. Kendisi muayene etti ebe benim elimi tuttu falan. Sonra ben çıktım odadan ebeyi kenara çekmiş bir şeyler konuşuyordu. Akşam tekrar nst için gittiğimde ebe önce sancı durumuna bakicaz dedi ona göre muayene ederiz dedi. Sancılar çok çıkınca muayene etti ama çok sakin ve anlayışlı davranarak. Dr zorlamayin falan demiş sanırım. Sürekli muayene etmeyin diye uyarmış. Akşam üstü de eve gittim tekrar. Gece gittigimde yine haber verildi druma. Başka bir ebe vardı onu da uyarmış. Ebe muayene yaptı yavaş yavaş. Sen eşinle ilişkiye girerken de mi rahat değilsin dedi. Yani genel olarak evet rahat değilim dedim. Ya en başında ya da ilişki boyu rahatsiz olduğum oluyor dedim. Sabaha karşı benim asıl ebe geldi ona gece ilgilenen kadın dedi ki arkadasin vajinusmusu var dedi o da evet dünden beri zorlanıyor kıyamıyorum çok zor muayene oluyor ama mecbur bakiyoruz dedi. Öylelikle öğrendim. Dr da demiş sanırım ebelere. Uzun oldu ama böyle oldu işte. İki ay sonra kontrole gittiğimde dikisler düşmüş mü rahim toparlamis mi diye bakacak eşimle ne zaman münasebetimiz başlar onu söyleyecek. Genel muayene yapacak. O zaman bu olayı da soracağım ona. Vajinismus mu bu yaşadığım ne yapabilirz diye kuzum.
Canım seninle aynı gün doğum yaptığım için çok mutlu oldum bende. Evladına bir an önce kavusman için dualar ediyorum. Arada yaz bebeğinle ne durumdasiniz merak ediyorum
Ne güzel doğum hikayesi bu ya
Ana sayfaya sabitlenmeli.
Çok sevindim bacım. Tekrar gözün aydın.
Sana da bebeğine de maşallah diyorum.
Canım ladyim öncelikle kusura bakma sayfaların tamamını yeni bitirdim bebeğinin hastanede olduğunu sonradan gördüm yoksa dün öyle yazmazdim, çok üzüldüm öyle yazdığım için kusura bakma. Ben bebeğinle evindesin sanıyordum. İnşallah en kısa zamanda çıkacak beslendikce değeri düşecek ve kucağına gelecek dualarım seninle bitanem
Elimden geldiğince pozitif anlatmaya çalıştım zorlayiciydi evet ama kızıma baktıkça unutuyorum. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için sağol bacım senden de güzel haberler bekliyorum dualar ediyorum
Doğum yapan canlar lohusa psikolojisi diye bir şey var mı gerçekten. Psikolojileriniz ne alemde ?
Su ara dibine vuruyorum. Acayip aglak oldum bir anda gözyaşlarım boşalıyor durduramiyorun.kendimi. keşke bu çocuğu yapmasaydim ikisine birden nasıl bakacağım annem gidince eşim ise başlayınca düşünceleri beni bitiriyor. Şuan bedenen de daha toparlayamadigim için kendimi çok yetersiz hissediyorum kuzum. Lohusa psikolojisi gerçekten var
A acemianne92 nerelerdesinnn? süreç nasıl geçiyor bebişle ?
Kuzum yorucu ve biraz psikolojik olarak zor geçiyor ama asacağım inşallah bedenen toparlaninca. Giremedim bir kaç gün. Ancak bitirebildim sayfaları.
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah güle güle büyüt saglikla inşallah
Canım çok geçmiş olsun seni anlıyorum.. gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım gözün aydın taburcu olmasına çok sevindim çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Yaptılar canım. Doğumdan 3 saat önce falandı yapıldı..iyi oluyor insanın aklindan siliniyor bir şey çıkacak diye bir de onun için endişe etmiyorsun

Kızlar önceden ikizler mi yengeç mi muhabbeti dönüyordu ya burada, sanırım artık yengeç mi aslan mı muhabbetine dönecek ve sanırım benimki bu gidişle aslan olacak
Galiba benim çocuğumda aslan olacak gece nasıl bir ağrıdır aman allahım çocukda kendini nasıl itiyor aşağıya aşağıya baskı yapıyor aha dedim geliyor bu sefer kalktım yürüyorum hazırlıyorum kendimi artık kesin gideceğim hastaneye diyorum saat 7 bucuğa geldi ne sancı kaldı ne su geldi ne nişan bugünde böyle geçti

Temmuz görünümlü haziran bebelerinde birşeycikler oldu
Aventultra air almıştım kızımda bundada öle aldım
Emzik bence kurtarıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…