- 27 Ekim 2023
- 7.587
- 20.855
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.641
Siz dogurun beni bırakın kendinizi kurtarın bacilarim beni beklemeyin benim kızım gelmiyorAnlaşıldı ben senden bugünde umudu keseyim. Sende yüzün kızarmadan ext next takıl buralardaÇocuğun çocuğuma abla diyecek be bari bundan utanda doğur
Bana yapılmadı ama birşeyde olmadı, kesin pislik içindeyim dedim, stres yaptım ama kalktım hicbirsey yoktuKizlarr, özellikle normal doğum yapmış olanlar
Doğumdan önce hastanede lavman yaptılar mi size? Ilk doğumumdan kötü bir anım var diyelim debu sefer aynısını yaşamamak için sancı vb gelmeye başladığında bir lavman yapıp ihtimalleri azaltsam mı diyorum anladınız siz
Canımm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
Canım Rabbim yardımcın olsun şimdiden inşallah çok rahat pozitif bir doğum hikayen olur. Bizi de haberdar et
Hadi güzel haberler ile gelRabbim yâr ve yardımcın olsun
Çok teşekkürler herkese. Kanama stresi yaşadık bugün biraz, bayağı zorlandım kan çıkarma işi fenaymış, titremeli mitremeli ilaçlar kanlarla geçti gün ama şimdi daha iyiyiz çok şükür. Minik kızımız Öykü ve anneannesi ile uykusuz saatlere devam.Ah mesajın ne iyi geldi. Sağol
Saatleri sayıyorum. Allahtan mucize bekliyorum. Gücün herseye yeter diyorum. İns ben de sağlıkla yavruma kavuşurum
Sağlıkla mutlulukla büyüt evladını
Gözün aydın canım.
Maşallah diyorum sana ve yavruna
Sağlıkla evinize dönün ins.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Sağlıklı güzel haberlerini alalım ins canım. Dualarım seninle
Rabbim şifa versin, gözün aydın canım benim, bende banliydim çok şeyi kaçırdım sana yazmadım sanırım kusura bakmaÇok teşekkürler herkese. Kanama stresi yaşadık bugün biraz, bayağı zorlandım kan çıkarma işi fenaymış, titremeli mitremeli ilaçlar kanlarla geçti gün ama şimdi daha iyiyiz çok şükür. Minik kızımız Öykü ve anneannesi ile uykusuz saatlere devam.
Her şeyi okuyamadım ama herkes iyidir umarım.lady peacock dualarımız seninle
Onu biliyorum, ne söylediysen hakketmişlerdir eminimRabbim şifa versin, gözün aydın canım benim, bende banliydim çok şeyi kaçırdım sana yazmadım sanırım kusura bakma
Hala bekliyorum
Geç olsun da güç olmasın diyelimHala bekliyorumdün akşam gel dogum baslamis aksmaa ilerler hazırlan gel dedi gittim sancılarım durmuş, git sancilan gel dedi döndüm geri
Bana hastaneden isterseniz doğum başladığında lavman yapıyoruz dediler. Umarım istemeyi unutmam, benim de korktuğum bir konuKizlarr, özellikle normal doğum yapmış olanlar
Doğumdan önce hastanede lavman yaptılar mi size? Ilk doğumumdan kötü bir anım var diyelim debu sefer aynısını yaşamamak için sancı vb gelmeye başladığında bir lavman yapıp ihtimalleri azaltsam mı diyorum anladınız siz
Kızımda ilk 40 gün vermiycem emsin demiştim (kolik+gıda alerjisi vardı) 40 dan sonrada almadı emziği
Memede uyuyup emziği verip iyice dalınca yatırıyordum sadece ozaman alıyordu oda atana kadar
Bu kızımda hastanede vereceğim dedim ama yüksek kilo kaybı + yüksek sarılık olunca veremedim yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek eğer sarılık düzelmiş derse vereceğim hemen
Yazamadım bir türlü saat 00:21 den beri emzir mama ver gaz çiş kaka uyumaya direnme derken anca oldu bayılcam artık bacaklarım tutmuyor. Aaa bu ne herkes kilo kaybı ve sarılıkla sınanmış bizde de aynısı oldu. Hala doğum kilosuna dönemedş ona dönmeye çalışıyoruz. Valla keşke öyle olsa atana kadar dalana kadara da razıyım şu an memelerşm yok sızım sızım sızlıyorlarKızımda ilk 40 gün vermiycem emsin demiştim (kolik+gıda alerjisi vardı) 40 dan sonrada almadı emziği
Memede uyuyup emziği verip iyice dalınca yatırıyordum sadece ozaman alıyordu oda atana kadar
Bu kızımda hastanede vereceğim dedim ama yüksek kilo kaybı + yüksek sarılık olunca veremedim yarın doktor kontrolü var bakalım ne diyecek eğer sarılık düzelmiş derse vereceğim hemen
Nasıl yapıyorlar onu bilgilenelimÇok teşekkürler herkese. Kanama stresi yaşadık bugün biraz, bayağı zorlandım kan çıkarma işi fenaymış, titremeli mitremeli ilaçlar kanlarla geçti gün ama şimdi daha iyiyiz çok şükür. Minik kızımız Öykü ve anneannesi ile uykusuz saatlere devam.
Her şeyi okuyamadım ama herkes iyidir umarım.lady peacock dualarımız seninle
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, sana da acil şifalar diliyorummKızlar doğum yaptım. Çoooook zor bir dogumdu. Hatırlayıp anlatmak bile istemiyorum. Bebeğim durumu iyi. Dikişlerim çok fazla. Makata doğru olması beni ekstra zorluyor. Kasılmalarim halen arada geliyor özellikle emzirmeye çalışınca.
Hadi Allah kurtarsın, güzelce kavuşunAminnnnn son 8 saat anammm dualar edin bişeyler yapınrabbim hepimizi sorunsuz kurtarsın
çok geçmiş olsun canımCanım kızlar
Canım acıyor.
Sabah asm ye gittik. Topuk kanı verdik. Orada aile hekimine muayene ettirdim oğlumu. Sarılık var ama ciddi görünmüyor, çocuk Dr görsün dedi.
Oradan çıktık şehir hastanesine gidelim dedim. Eşim dedi ki senin kadın doğum randevun vardı özelde. 45 dk var yetişemeyiz.
Kendi muayeneme gittim. Hersey yolunda. Ordan koştur koştur şehir hastanesine geldik. Yenidogan polikliniğine çıktık ki, hasta olmadığı için öğle arasına çıkmış Dr.
Öğleden sonra geldi. Muayene etti. Taburcu kilosundan 150 gr eksik. Hem de iki günde.mama takviyesi gerekebilir önce tahlilleri isteyelim dedi. Sonucu 20 geldi. Yatış dediler.
Hazırladım bebeğimi götürüp teslim ettim.Dr. İlk on günde ortaya çıkan sarılık tehlikeli olabilir. Hemen mavi ışık tüneline alacağım. Sabaha değeri 9-10a düşer. Ama birden ortaya çıkıp bu kadar hızlı ilerleyen bi sarılık varsa, tedaviden kısa süre sonra tekrarlayabilir. Bunu da göz önüne alıp tedbiren takip edeceğiz. Tedavi için beş gün öngörüyoruz dedi.
Devlet hastanesi old için görüş yada emzirme yok. Dr saat 13.00te günlük bilgilendirme yapacak. Süt sağın getirin dediler.
Mochi nin göğüs pompasını aldım. Ama bir türlü yerleştirmeyi beceremedim. Göğüs ucu ve çevresi büyük old için mi bilmiyorum.
Geçmişi okuyamadım. İki kişi doğum yaptı anladığım. Rabbim hayırlı etsin. Sağlıkla evlerine donmeyi nasip etsin.
Hastaneden kucağın boş çıkmak çok acı.
Makattan enjektörle ilaçlı bi sıvı veriyorlar. Birkaç Dk, yani durabildiğin kadar bekliyorsun. Sanki ishalmişsin gibi karnın ağrıyor. Sonra WC ye gidiyorsun. O sıvı bağırsağındaki herseyi çözüp çıkmasını sağlıyor.Bana hastaneden isterseniz doğum başladığında lavman yapıyoruz dediler. Umarım istemeyi unutmam, benim de korktuğum bir konuama lavman nasıl bir şey açıkçası onu da bilmiyorum, ağrı falan yapıyor mu
Yok canım hiç rahatsız etmedi beni. Pijama ile çok rahat ettim kullanışlı oldu. Sen yine de koy rahat edemezsen öyle de giyersin.Normal doğum yapan analar pijamalar sizi de rahatsız ediyor mu ? Bilgilendirir misiniz ona göre etekli gecelik vs koyalım yanımıza yedek
Aslında hiç de sakin değildim canım çok panik bir insanım ben. Elimden geldiğince stresimi yönetmeye çalistim. Normalde bakınca evet uzun bir aralık değil de bir de bana sor diyorumİnşallah kolay ve hızlı bir doğum olmuştur sizin için
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahumarım şu an daha iyisinizdir
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Ne güzel sakinlikle bekleyebilmişsin o yüzden de hızlı ilerlemiş hastane sürecin (ben acemiyim 5te hastaneye gidip 8de doğurmak kısa geldi. Tabi Allah bilir sen o sürede neler yaşadın daa). Uzun ve sağlıklı ömürler
Çok sağol canım elimden geldiğince pozitif bakmaya ve anlatmaya çalıştımNe güzel pozitif doğum hikayesi yine bayılıyorum okumaya anlatmaya devam etama şunu anlamadım vajinismus nasıl kondu bu senin ikinci doğumun ? Ben de vajşnal muayeneden çok çekiniyorum hemen bu kanıya mı varıyorlar
Canım seninle aynı gün doğum yaptığım için çok mutlu oldum bende. Evladına bir an önce kavusman için dualar ediyorum. Arada yaz bebeğinle ne durumdasiniz merak ediyorumA acemianne92 canım benim Seninde gözün aydın olsunne güzel bir doğumun olmuş kızına kavuşmuşsun sağlıcakla büyüt bebişini inşallah
Seninle aynı gün doğurduk sanırım saatlerimiz farklı sadece
Canım ladyimNe güzel doğum hikayesi bu ya
Ana sayfaya sabitlenmeli.
Çok sevindim bacım. Tekrar gözün aydın.
Sana da bebeğine de maşallah diyorum.
Su ara dibine vuruyorum. Acayip aglak oldum bir anda gözyaşlarım boşalıyor durduramiyorun.kendimi. keşke bu çocuğu yapmasaydim ikisine birden nasıl bakacağım annem gidince eşim ise başlayınca düşünceleri beni bitiriyor. Şuan bedenen de daha toparlayamadigim için kendimi çok yetersiz hissediyorum kuzum. Lohusa psikolojisi gerçekten varDoğum yapan canlar lohusa psikolojisi diye bir şey var mı gerçekten. Psikolojileriniz ne alemde ?
Kuzum yorucu ve biraz psikolojik olarak zor geçiyor ama asacağım inşallah bedenen toparlaninca. Giremedim bir kaç gün. Ancak bitirebildim sayfaları.A acemianne92 nerelerdesinnn? süreç nasıl geçiyor bebişle ?
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahEvet bugün doğum yaptım ama dediğiniz gibi bir ortam olmadı açıkçası aklımıza da gelmedi gerçekten yapsaydık daha iyi olabilirdi
Odaya geldiğinde beni ve kardeşini görmezden geldi ve servis koridoru hep kapı süslemesi balon vs olduğu için dikkatini çekti sürekli gezmek istedi bir süre sonra alıştı kardeşine baktı dokundu konuştu
Umarım dediğiniz gibi kabullenme süreci daha çabuk olur
Canım çok geçmiş olsun seni anlıyorum.. gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar doğum yaptım. Çoooook zor bir dogumdu. Hatırlayıp anlatmak bile istemiyorum. Bebeğim durumu iyi. Dikişlerim çok fazla. Makata doğru olması beni ekstra zorluyor. Kasılmalarim halen arada geliyor özellikle emzirmeye çalışınca.
Canım gözün aydın taburcu olmasına çok sevindim çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahLeydicim çok geçmiş olsun inşallah bebeğin kısa sürede iyileşip sağlıkla taburcu olur
Bizim bebiş dün taburcu oldu çok şükürbir öğünde 55-60 cc ile taburcu oldu 3 saatte bir besliyorlardı ama evde o kadar almıyor bence iki göğsümden 60 cc süt çıkıyor ama bebiş sadece 1 göğsümü emiyor. Yalnız beslenmeyi 2 saatte bir yapıyoruz
Yaptılar canım. Doğumdan 3 saat önce falandı yapıldı..iyi oluyor insanın aklindan siliniyor bir şey çıkacak diye bir de onun için endişe etmiyorsunKizlarr, özellikle normal doğum yapmış olanlar
Galiba benim çocuğumda aslan olacakKızlar önceden ikizler mi yengeç mi muhabbeti dönüyordu ya burada, sanırım artık yengeç mi aslan mı muhabbetine dönecek ve sanırım benimki bu gidişle aslan olacak
Temmuz görünümlü haziran bebelerinde birşeycikler olduYazamadım bir türlü saat 00:21 den beri emzir mama ver gaz çiş kaka uyumaya direnme derken anca oldu bayılcam artık bacaklarım tutmuyor. Aaa bu ne herkes kilo kaybı ve sarılıkla sınanmış bizde de aynısı oldu. Hala doğum kilosuna dönemedş ona dönmeye çalışıyoruz. Valla keşke öyle olsa atana kadar dalana kadara da razıyım şu an memelerşm yok sızım sızım sızlıyorlarhangi marka aldınız ben 2 tane denedim tutmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?