- 27 Ekim 2023
- 7.563
- 20.779
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.801
Ay şükürler olsun hosgeldiKizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın
Maşallah maşallah çok şükür rabbim size bağışlasın canım benim hayırlı evlat olsun inşallah artık rahat bir nefes alabilirizKizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın
Darısı başına bacım hadi inşallahMaşallah maşallah çok şükür rabbim size bağışlasın canım benim hayırlı evlat olsun inşallah artık rahat bir nefes alabilirizsıra bendeee grubun en çok hamilesi ben kaldım rdrsn de elendi
Amiiinnnn inşallah yaaDarısı başına bacım hadi inşallah
Hati benide unutma dogurmadımMaşallah maşallah çok şükür rabbim size bağışlasın canım benim hayırlı evlat olsun inşallah artık rahat bir nefes alabilirizsıra bendeee grubun en çok hamilesi ben kaldım rdrsn de elendi
Darısı başımıza o zaman bacım bı ikimiz kaldık hatırladığım başka kimse yok gibi sen kaç HaftadaydinHati benide unutma dogurmadım
Bugün tam 40 oldum ama karnımda acayip bir sertlik var yalancı sancılar 2 haftadır var açılmam hic yok cuma gidicem bakalımDarısı başımıza o zaman bacım bı ikimiz kaldık o zaman hatırladığım başka kimse yok gibi sen kaç Haftadaydin
Yalancı sancılar iki haftadır var mı oh iyi bari ben de rahatlayayimBugün tam 40 oldum ama karnımda acayip bir sertlik var yalancı sancılar 2 haftadır var açılmam hic yok cuma gidicem bakalım
İnan gelesi varsa geliyor gelesi yoksa ne yapsan nafileYalancı sancılar iki haftadır var mı oh iyi bari ben de rahatlayayim20sine kadar totem yapsaniza bana kızlar ya dogurmayayim 20sinden sonra gelsin
Bacım sen benden 1 gün ondesin buyur sen öndenBugün tam 40 oldum ama karnımda acayip bir sertlik var yalancı sancılar 2 haftadır var açılmam hic yok cuma gidicem bakalım
37. Haftadan beri var bende kasılma yalancı sancı adet sancısı gibi sancı inşallah 20 sinden sonra dogurursun bacımYalancı sancılar iki haftadır var mı oh iyi bari ben de rahatlayayim20sine kadar totem yapsaniza bana kızlar ya dogurmayayim 20sinden sonra gelsin
Bebek yerleşiyor annesi baskı hissi hep ondanAy gene sanki vajinama belime bıçak saplıyorlar hurma yedim 3. Tane ondan mı oluyor acaba yaa.bide bir haftadır vajinamda bölge bölge uyuşukluk hissi var sizde de varmı kızlar yaa havalar iyice bunaltmadan doğursaydık hayırla
ikinci kontrolde herşey netleşir.Beneğin kilosuna göre mamaya devam et ya da etme der.İlk doktor kontrolünde mama dediyse ikinciye kadar devam edin.Arada sütü sağıp kaç cc bakıyor musun?Mesela 30 cc mama veriyoruz o kadar süt çıkıyorsa iyidir diye düşünüyorumSızlar size bir soru:
Bebeğini mama yada sağdığı sütle besleyen varsa, bebeğiniz kaç günlük ve bir öğünde kaç ml süt içiyor ?
8 günlük bebek bi öğünde kaç ml ile doyar merak ediyorum.
1 Hafta daha gelmezse suni sancı dedi doktorum banada . İnşallah sahlıkla kolay kendiliginden gelir sancılarımızBacım sen benden 1 gün ondesin buyur sen öndenne tesadüf benimde cuma günü randevum senin gibi suni sanciyla baslatabiliriz demişti dr
İnşallah canım erkek mi seninkide1 Hafta daha gelmezse suni sancı dedi doktorum banada . İnşallah sahlıkla kolay kendiliginden gelir sancılarımız
Evet erkek canımİnşallah canım erkek mi seninkide
Aman bacım. Gözünü açık tut.Ya benimki de uyandırıp emzirmelerim dısında tüm öğleden sonra uyudu tırsıyorum bu kadar cok uyuyunca
Gözün aydınn hayırlı olsunAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Günlerimiz yakın. Bi öğünde 30 ml mi veriyorsun?ikinci kontrolde herşey netleşir.Beneğin kilosuna göre mamaya devam et ya da etme der.İlk doktor kontrolünde mama dediyse ikinciye kadar devam edin.Arada sütü sağıp kaç cc bakıyor musun?Mesela 30 cc mama veriyoruz o kadar süt çıkıyorsa iyidir diye düşünüyorum
Ahh erkek evlat sorunsalıEvet erkek canım
Gözün aydın Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsinKizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın
Son haftalar çok zorluyor gerçektenİnan gelesi varsa geliyor gelesi yoksa ne yapsan nafilekasık ve arada bel agrısı olması zaten normal oluyor canım ama gercekten hem sıcaklar hem agırlıgım gercekten yoruldum artık dogurmak istiyorum
Bacım sen benden 1 gün ondesin buyur sen öndenne tesadüf benimde cuma günü randevum senin gibi suni sanciyla baslatabiliriz demişti dr
37. Haftadan beri var bende kasılma yalancı sancı adet sancısı gibi sancı inşallah 20 sinden sonra dogurursun bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?