2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın
Ay şükürler olsun hosgeldi dedim şimdiye doğurmuştur diye kız kedi gibi doğurdun ya resmen pıt diye hadi gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün, ismiyle yasasın

Kizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın
Maşallah maşallah çok şükür rabbim size bağışlasın canım benim hayırlı evlat olsun inşallah artık rahat bir nefes alabiliriz sıra bendeee grubun en çok hamilesi ben kaldım rdrsn de elendi

Bugün tam 40 oldum ama karnımda acayip bir sertlik var yalancı sancılar 2 haftadır var açılmam hic yok cuma gidicem bakalım
Yalancı sancılar iki haftadır var mı oh iyi bari ben de rahatlayayim 20sine kadar totem yapsaniza bana kızlar ya dogurmayayim 20sinden sonra gelsin

Yalancı sancılar iki haftadır var mı oh iyi bari ben de rahatlayayim 20sine kadar totem yapsaniza bana kızlar ya dogurmayayim 20sinden sonra gelsin
İnan gelesi varsa geliyor gelesi yoksa ne yapsan nafile kasık ve arada bel agrısı olması zaten normal oluyor canım ama gercekten hem sıcaklar hem agırlıgım gercekten yoruldum artık dogurmak istiyorum

Bugün tam 40 oldum ama karnımda acayip bir sertlik var yalancı sancılar 2 haftadır var açılmam hic yok cuma gidicem bakalım
Bacım sen benden 1 gün ondesin buyur sen önden ne tesadüf benimde cuma günü randevum senin gibi suni sanciyla baslatabiliriz demişti dr
37. Haftadan beri var bende kasılma yalancı sancı adet sancısı gibi sancı inşallah 20 sinden sonra dogurursun bacım

Bebek yerleşiyor annesi baskı hissi hep ondan
ikinci kontrolde herşey netleşir.Beneğin kilosuna göre mamaya devam et ya da etme der.İlk doktor kontrolünde mama dediyse ikinciye kadar devam edin.Arada sütü sağıp kaç cc bakıyor musun?Mesela 30 cc mama veriyoruz o kadar süt çıkıyorsa iyidir diye düşünüyorum

Aman bacım. Gözünü açık tut.
Bizim akıbetimize uğrama.
Günlerimiz yakın. Bi öğünde 30 ml mi veriyorsun?

Bebeğim yoğun bakımda biliyorsun. 4 saatte bir sağıyorum şu an, 45-50 ml anca çıkıyor. Ama bebeğe kaç ml veriyorlar hiç bilmiyorum.

Bugün tahin helvası yemeye başladım. Kendimi zorluyorum. Humana still tea aldım. İns etki eder.

İnan gelesi varsa geliyor gelesi yoksa ne yapsan nafile kasık ve arada bel agrısı olması zaten normal oluyor canım ama gercekten hem sıcaklar hem agırlıgım gercekten yoruldum artık dogurmak istiyorum
Son haftalar çok zorluyor gerçekten
İnşallah hiç suni sanciya falan gerek kalmaz sıcak çok zorladı beni de önceki gebeligimde son haftalar kaşıma denk gelmişti ama yaz hamileliği bir başka yorucuymus gerçekten...

Ay amin bacım inşallah. Benim de bugün ilk defa bu kadar net başladı yalancı kasılmalar. Sancı yokk zaten sadece toplanıyor bir yere top gibi ama karnım düştü galiba aşağı bı baksanıza ne dersiniz?

Tüm kızlara soruyirum

Eklentiler

• 1000043913-01.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…