2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Evet düşmüş gözüküyor kız benimki bile bu kadar assada değil kafayı yiyorum bari göbeğim inseydi diye diye

Bilmediğim için özür dileyerek soruyorum, sorumdan rahatsız olan olmaz umarım. Nişan geldiğinde rengi farklı/ kanlı vs olması mı gerekiyor yoksa normale göre yoğun miktarda akıntı şeklinde olabiliyor mu?

Canım sümüksü kahverengi oluyor fark edersin mutlaka farkı

Sarılık veya her hangi bir sıkıntı yoksa 3-4 saate kadar normal bence. Bende sabah yıkadım bebişi gecede uyumamıştı akşam 6 ya kadar zorla uyandırdım besledim geri uyudu. Duşun mayışıklığı oldu heralde. Bi daha yatarken yıkayayım gece 2 saatte bi beslediğim için ne kadar uyur bıraksam tahminimde yok. Ama ilk yavruşum böyleydi 4-5 saat uyurdu ilk zamanlar. Dediğim gibi her hangi bir sıkıntısı yoktu ama.

Kızlaar nolur bana da dua edin bi an önce hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı bir şekilde doğurayım ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum artık karnımın acısı ağlatacak dereceye geldi kayınvalidem de telefon açmış yarın şunda gün var gelir misin diyor tövbe yarabbim dalga mı geçiyorsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…