- 7 Aralık 2015
- 920
- 2.684
- 113
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.821
Evet düşmüş gözüküyor kız benimki bile bu kadar assada değil kafayı yiyorum bari göbeğim inseydi diye diyeSon haftalar çok zorluyor gerçekten
İnşallah hiç suni sanciya falan gerek kalmazsıcak çok zorladı beni de önceki gebeligimde son haftalar kaşıma denk gelmişti ama yaz hamileliği bir başka yorucuymus gerçekten...
Ay amin bacım inşallah. Benim de bugün ilk defa bu kadar net başladı yalancı kasılmalar. Sancı yokk zaten sadece toplanıyor bir yere top gibi ama karnım düştü galiba aşağı bı baksanıza ne dersiniz?
Tüm kızlara soruyirum
Ahahaha yarın sabah size dogurdum diye mesaj atiyormusumEvet düşmüş gözüküyor kız benimki bile bu kadar assada değil kafayı yiyorum bari göbeğim inseydi diye diye
Ortadan ikiye catlardim herhaldeAhahaha yarın sabah size dogurdum diye mesaj atiyormusumAllah'ım nolur iki hafta daha müsade et bana
Yok yok sıralı olsun inşallahOrtadan ikiye catlardim herhalde
Merak etme benimde hep aşagıda ama dogurmadımAhahaha yarın sabah size dogurdum diye mesaj atiyormusumAllah'ım nolur iki hafta daha müsade et bana
Önce ben ben ben diyorum ama yok ortada birşey yokYok yok sıralı olsun inşallah
Bende .Ortadan ikiye catlardim herhalde
Oh ağzın bal yesinMerak etme benimde hep aşagıda ama dogurmadımkayınvalidem 32.haftadan beri ben senden korkuyorum dedi 40.gördümm
İçini ferah tut hicbirsey olmaz Allahın izniyle vakti zamanında gelsinlerOh ağzın bal yesiniyi bari sevindim.
Bir gün benim de böyle olmuştu ama ertesi gün hooooop ağzıma kadar çıkmıştı tekrar bir daha da inmediAhahaha yarın sabah size dogurdum diye mesaj atiyormusumAllah'ım nolur iki hafta daha müsade et bana
Canım sümüksü kahverengi oluyor fark edersin mutlaka farkıBilmediğim için özür dileyerek soruyorum, sorumdan rahatsız olan olmaz umarım. Nişan geldiğinde rengi farklı/ kanlı vs olması mı gerekiyor yoksa normale göre yoğun miktarda akıntı şeklinde olabiliyor mu?
Sarılık veya her hangi bir sıkıntı yoksa 3-4 saate kadar normal bence. Bende sabah yıkadım bebişi gecede uyumamıştı akşam 6 ya kadar zorla uyandırdım besledim geri uyudu. Duşun mayışıklığı oldu heralde. Bi daha yatarken yıkayayım geceYa benimki de uyandırıp emzirmelerim dısında tüm öğleden sonra uyudu tırsıyorum bu kadar cok uyuyunca
Gözün aydınn hayırlı olsunAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ayy hadi hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünKizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın
Ben de varım arkadaşım burada bekleyenDarısı başımıza o zaman bacım bı ikimiz kaldık hatırladığım başka kimse yok gibi sen kaç Haftadaydin
Yaa gözün aydın bak dün ne diyorduk bugün ne yaşı uzun olsun inşallah hayırlı evlat olsunKizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın
Çok teşekkürlerCanım sümüksü kahverengi oluyor fark edersin mutlaka farkı
Ne güzel haberler, gözünüz aydın olsunKizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın
Çok şükür hoşgeldi minik prenses nasılsınız iyi misinizKizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?