2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Nasıl yapıyorlar onu bilgilenelim
Hiç karşılaşmamanızı dilerimbence korkutucu şeyleri önceden bilmeye gerek yok. Sezaryen videosu bile izlemedim ben öncesinde.

Ama okumak isteyenler için durum şöyle, bazı vakalarda rahim kendini onarmaya başlayamazsa kanama durmuyormuş, böyle bir problem olmuş bende. Bu yüzden içerden ve karından baskı yaparak kanı boşalttılar defalarca, bu fenaydı. Bir de yarım saat sürekli tir tir titrememe sebep olacak bir ilaç verdiler, bu da garipti. Durmasaydı ikinci kez ameliyat edeceğini söyledi doktor, epey stres yaşadık. Çok şükür daha iyiyiz şimdi. Ama nadir bir vaka, umarım hiçbirinizin başına gelmez.

Suyum geldi an itibariyle
O kadar çok kişi bekliyor ki doğurdum demeni Sen doğursan hepimizin içi rahatlayacak sanki, kırılması gereken bir zincir halkası gibisin sen doğurunca herkesinki su gibi gelip geçecek sanki hadi bakalım hayırlısıyla sağlıklı doğumun olsun canım, miniğinle güzel haberlerini bekliyoruz artık bu saatten sonra

Geçecek canım benim 2. Doğumda o şekilde dikişim olmuştu ki ilkinde doktor epizyotomi yapmıştı 2. De neden yapmadı diye çok kızmıştım içten içe. İlk zamanlar biraz zor olsa da iyileşeceksin merak etme baticonlu taharet önermişlerdir aman onu çok sık yapma geç iyileşiyor dikişler ben ilkinde öyle deneyimledim. Bir de hemoroid minderi edinebilirsin. Benim 3. Acil sezeryan olmasaydı öyle yapacaktım. Normalde bebişim dün doğacaktı hatta kızımın doğduğu takvimle doğsa bugün doğacaktı ama 2 haftalık oldu bile. Hala çok minik ilk iki bebeğim gibi hızlı kilo almıyor buna canım sıkılıyor biraz hatta mama takviyesinde bulunmak durumunda kaldım. Çünkü çok acıkıp meme başını tutamayınca sinirden harap oldu bir gece acilin kapısından döndük uyuyakalınca o gece de mama verdim.
Velhasıl 3. Bebek ama sanki ilk iş gibi deneyimler yaşatıyor bize.
Arada okumaya çalışıyorum ama artık 3 çocuklu biri olarak biraz zorlanıyorum

Saglıkla büyütün inş suni sancı ile epidural aynı anda yapılıyormu onu merak ediyorum ben suni sancı ile dogum yapacağım muhtemelen 40 hafta oldum açılmam yok
Evet yapiliyor. Benim epiduralliyken açılma ilerlesin diye suni sancı vermişlerdi bi de suyumu patlatmıştı doktor. İşe de yaramıştı, iki saat içinde doğmuştu ondan sonra
Ay tamam geliyor. Ikınma bile gelmiş hadi telefonla oynama artık, konsantre ol sağlıkla geliyir minik kızın
Vaalbara Ona da kafa dağıtma olur güzel böyle yazsın bence (hiç kendi merak ettiğimden değil)
Hayırlı sağlıklı olsun inş Allah analı babalı büyütsün

Ya benimki de uyandırıp emzirmelerim dısında tüm öğleden sonra uyudu tırsıyorum bu kadar cok uyuyunca
Gözün aydınn hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bana suni sancı yolları görünüyor çünki o yüzden merak etmiştim sagolasın
Benim sancılar kendi başlamıştı o yüzden 4 cm deyken falan önce epidural, sonra ilerlesin diye suni sancı almıştım. Senin başlamazsa muhtemelen önce suni sancı verirler sonra belli bir açılmadan sonra epidural verirler o zaman

Dualarım bebeğinle canım benim Rabbim şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…