2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Sağ salim bebeğine biran önce kavusmak nasip olur inşaallah. bu son olur umarım. Rabbim kolaylığını gönül rahatlığı versin inşaallah. seninle birlikte de hepimize inşaallah amin canım

Amin inşallah.Moral oldun ya. Oğlum inmiyor memeden kuzum ya artık göğüs uçlarım yanıyor. Naptiysam sizin anlattiginiz gibi ve videolardaki gibi kahverengi kısmı hepsi almıyor ağzına. Ucunu alıp çekiyor. Bugün bir kirli bez çıkardı çok şükür. Halen serumun etkisi mi nedir kasılmalarim devam ediyor. Basurdan ve dikişlerden dolayi oturamiyorum da.

Epidural ıkınmaları hissetmeme engel olabiliyor imiş bazen (dozu düzgün vermezlerse) ama ağrıyı kesmezi ilk defa duydum valla.

Devletde mi oldu özelde mi oldu doğum canım
Özelde oldu. Ben epidurali düşünmüyordum. Suni sancı verip artik dayanamaz hale geldigimde verilsin dedim. Agrin varken sana vermem etki etmez dedi büyük çoğunluğunu yine hissedeceksin dedi. Bilemedim ki

Bide kızlar bişi soracam. Şimdi benim çalıştığım iş yerimde ASM vardı eşimin merkezde evimizin adresine bağlı olan yerde ben ise iş yerindekinde kaydım. İş yerim epey uzak bebeği ben eve yakın olana götürsem bakarlar mi acaba?

Hemşire bana 10.günde doğum kilosunu yakalamalıydı dedi bilmiyorum her bebek aynı olmak zorundamı? Sonuçta her zaman hayat kitaplara uymuyor. Doktorda erken doğan bebeklere kilo aldırmak zor dedi. Kilo alması takıntım yok minicik ellerini kollarınıda seviyorum ben. Ama gelişim geriliğide olmasın tabi. Doyduğunu düşünüyorum saldım ben. 2 saatte bir emzirmeye devam. Bunu ne zaman bırakırım bilmiyorum. Bazı yakınlarımda uykuda büyütür çocuğu gece bari elleme acıkınca kendi uyansın diyorlar. Belki geceyle başlayabilirim beslenmeyi bebeğin isteğine bırakma durumuna. Gece demişken dün gece bize mesai yaptırdı oğluş. Açtı gözleri illa bnmle ilgilenin diyo sanki. Gaz krizinede girdi bence ne sallamak kar etti ne emzik vermek. 2 den 6 ya kadar mum etti bizi sıpa bugnde uyandırıp doyurmalarım dışında tüm gün uyudu.

Sarılıktan dolayı ben hem anne sütü hem mama veriyorum. Aynı soruyu doktora sorduğumda çocuğunun doyduğunu sen anlayacaksın 5 günden sonra bunun standartı yok dedi. Önce memeye tutuyorum artık ne çekiyor bilmiyorum sonra sağdığım anne sütünü veriyorum baktım hala aranıyor ozaman 30 ml mama veriyorum. Hatta bazen 30 ml mama da yetmiyor tekrar veriyorum. Bazen sadece emdiği yetiyor ama mama yı hep en sona atıyorum

Bana da doktor 15. günde ulaşmasını bekleriz dedi herkes farklı bir şey söylüyor ama dediğim gibi hayat kitapları uymuyor ve kilo almasının takıntım yok sadece gelişim geriliği olmasın. Aynısını bana da söylediler uykuda da buyur çocuk diye. Mesela ben alarm kuruyorum ama çoğu zaman kendisi aramadan önce kalkıyor zaten onlar da ayarlıyorlar artık kendilerini yavaş yavaş. Bugün ikide besledim en son beşte uyanır dedim uyandı dediğim gibi oldu. Gaz krizi içinde bana bir şey önerdiler ben onu deneyeceğim eğer iyi gelirse sana da söylerim bir aylık bebeği olan bir arkadaşıma önerdi o çok rahatmış inşallah bize de fayda eder. Böyle böyle kendi kuracaklar iyi olsunlar da biz uykusuz kalırız

+1 bende aynı böyle ilerliyorum

Vaalbara hadi gözün aydın kız. Bir. Kaç saate dogurursun herhalde artık 6 cm açıklık artık 4 cm kalmış. Sağlıkla gelsin
İlk geldiğimde öyleydi şimdiki muayeneyi sormak aklıma gelmedi de soracağım şimdi nst.deyim doğumhanede ama az kaldı gibi hissediyorum kutumda

Saglıkla büyütün inş suni sancı ile epidural aynı anda yapılıyormu onu merak ediyorum ben suni sancı ile dogum yapacağım muhtemelen 40 hafta oldum açılmam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…