2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ah canım ya geçmiş olsun kavuşacaksınız inşallah. Sicaktandir. Ya da sıcak+klima çabucak toparla eminim ki

Günaydın kızlar doğuran tüm arkadaşlara geçmiş olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin benimde yarın kontrolum var sezeryan olacak benim plesantadan dolayı hem korku hem heyecan ikisini bir arada yaşıyorum çoğu kişi doğumunu yaptı artık çok zorlanıyorum umarım bende güzel bir doğum ile buraya gelirim

Allah sağlıkla kavuştursun .
Kaçıncı haftadasın ?. Bende yarın gidicem bakalım gün alıcam

Bana günde 3 defa bol suyla ikişer tane parol içirdiler cnm serum ve ağrı kesici iğne dışında. Sende kullanabilirsin bence diyecektim ama diğer ilaçlarınla etkileşime falan girermi bilemedim. Yazarken aklıma geldi. Birde ayağa kalkman yürümen ne kadar hızlı olursa o kadar çabuk iyi olursun. Pes etme. 2 adımmı atabiliyorsun 2 adım yürü 1 saat sonra 3 adım yürü hep bi üstüne koy. Zorlandığın anda burnundan nefes al ağzından ver ve bekle acele etme. Sonra devam et yine. Böyle böyle iyi olacaksın. Max.2 gün bu acı sonrası daha güzel inş.

Ah canım ya geçmiş olsun kavuşacaksınız inşallah. Sicaktandir. Ya da sıcak+klima çabucak toparla eminim ki
Midesini bozmuş, tam dediğin gibi dün çok sıcaktı suya meyveye abandi hastaneye geldik içeri dışarı klima çarptı, serum yiyince biraz uyumuş şimdi kendinden şükür daha iyi

Allah sağlıkla kavuştursun .
Kaçıncı haftadasın ?. Bende yarın gidicem bakalım gün alıcam
Yarın tam 38+0 olucam sabah gidecem artık aynı gün mü olur başka gün mü belirlenir bilmiyorum ama daha fazla bekletmezler beni durumum riskli sürekli yatarak dinlenerek geçirdim hayırlısı olsun senin kaçıncı haftan sezeryanla mi olacak

Benim de yarın 37+0 olacak. 1 hfta daha bekleyebilsem keşke bende ama sancılarım çok yüksek çıkıyor

Maşallah sütün iyi sakın korkma az mı acaba diye her bir damlası şifa olsun devam Benim oğlan sarılık olmak üzereydi 30 cc mama takviyesi veriyordum ama günde 2 kez sıvı dengesi otursun vücudunda diye.Şimdi mamayı bıraktı.Tatlı şeyler evet süt yapar ama uyumanda gerekir düzenli uyumaya çalış.

Allah mutluluğunuzu daim etsin İyi ki doğdun bebiş9 Temmuz doğumlu dimi benim doğum günümde 9 Temmuz Yükselenine baktın mı
Hiç anlamam ki o işlerden ama bakıp söylerim sana, benim arkadaşımın doğum.gunu de 9temmuz hepiniz iyi ki dogmussunuz güzel tesadüf oldu

Yüksek şeker yüzünden oldu, maslesef illaki kuvöze girecekmiş ama en azından kilosu biraz toparladı bugüne gelmesi bile mucize benimm için
Sende mi şeker çıktı canım çok geçmiş olsun benimde erken doğum riski vardı kilosu kaç gram doğdu suyun fazla mıydı bir de bende su fazlalığı var ama şeker çıkmadı

Benim de yarın 37+0 olacak. 1 hfta daha bekleyebilsem keşke bende ama sancılarım çok yüksek çıkıyor
Benimde bir hafta önce baya sancım çıkıyor du magnezyum içiyorum o çok iyi geliyordu kullanıyormusun benimde Dr ne kadar geç alırsak çocuk için o kadar iyi dediği için çok dikkat ettim artık bı iki gün e alırlar sende bir hafta daha atlatsan çok iyi olur en azından kuveze girme ihmali azalır rabbim yardımcımiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…