- 27 Ekim 2023
- 7.563
- 20.779
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.881
Olabilir, hava 40gordu dün, sıcak mı çarptı ne oldu bilmiyorum ki..Ah yavrum benim. Anne kuzusuuu
İlk günden okuldan mı bi şey kaptı acaba ?
Neyseki babası yanında. Rabbim şifasını versin. Serum aldıysa toparlanır kendini daha iyi hisseder
Ah canım ya geçmiş olsunMoralim bozuldu ya, oğlum sabaha kadar kusmus, altta acilde yatıyor eşimle, röntgen, tahliller alınmış serum vermişler uyuyor öyle, akşam anne seni hastanede bıraktık gelecek misin sarilalm çok ihtiyacım var diyordu, üzüldüm...
Allah sağlıkla kavuştursun .Günaydın kızlar doğuran tüm arkadaşlara geçmiş olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin benimde yarın kontrolum var sezeryan olacak benim plesantadan dolayı hem korku hem heyecan ikisini bir arada yaşıyorum çoğu kişi doğumunu yaptı artık çok zorlanıyorum umarım bende güzel bir doğum ile buraya gelirim
Bana günde 3 defa bol suyla ikişer tane parol içirdiler cnm serum ve ağrı kesici iğne dışında. Sende kullanabilirsin bence diyecektim ama diğer ilaçlarınla etkileşime falan girermi bilemedim. Yazarken aklıma geldi. Birde ayağa kalkman yürümen ne kadar hızlı olursa o kadar çabuk iyi olursun. Pes etme. 2 adımmı atabiliyorsun 2 adım yürü 1 saat sonra 3 adım yürü hep bi üstüne koy. Zorlandığın anda burnundan nefes al ağzından ver ve bekle acele etme. Sonra devam et yine. Böyle böyle iyi olacaksın. Max.2 gün bu acı sonrası daha güzel inş.Bende bugün sezaryen oldum çok kötüyüm pek yürüyemedimde
Bebeğim maşallah iyi ama ben çok kötüyüm şehir hastanesinde doğumum oldu . Hemşireye ağrı kesici için yalvardım ağladım saati gelmeden vermiyor . Onun yüzünden çocuğumu gece kucağımda emziremedim
20 -22. Haftalarda arasıdır muhtemelenKaç haftalık ki kadın 500 gr oluyor
Gazlı bi bebekse ağlamaktan ıkınmaktan kanayaniliyor. Ama devam ederse Dr görmeli.Kızlar göbeği kanlı mi bana mı öyle geliyor
Bak doğuramadım sona kaldık diyodun oğlundan kızında maşallah tam saatlerinde dakiklerOğlumda da tam bu saatte gelmişti suyum
Veeeee mutlu sonKizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın
Midesini bozmuş, tam dediğin gibi dün çok sıcaktı suya meyveye abandi hastaneye geldik içeri dışarı klima çarptı, serum yiyince biraz uyumuş şimdi kendinden şükür daha iyiAh canım ya geçmiş olsunkavuşacaksınız inşallah. Sicaktandir. Ya da sıcak+klima çabucak toparla eminim ki
Aminn canım benim sagolasinnVeeeee mutlu sonAllah bahtını kaderini kendi gibi güzel eylesin
Yarın tam 38+0 olucam sabah gidecem artık aynı gün mü olur başka gün mü belirlenir bilmiyorum ama daha fazla bekletmezler beni durumum riskli sürekli yatarak dinlenerek geçirdim hayırlısı olsun senin kaçıncı haftan sezeryanla mi olacakAllah sağlıkla kavuştursun .
Kaçıncı haftadasın ?. Bende yarın gidicem bakalım gün alıcam
Benim de yarın 37+0 olacak. 1 hfta daha bekleyebilsem keşke bende ama sancılarım çok yüksek çıkıyorYarın tam 38+0 olucam sabah gidecem artık aynı gün mü olur başka gün mü belirlenir bilmiyorum ama daha fazla bekletmezler beni durumum riskli sürekli yatarak dinlenerek geçirdim hayırlısı olsun senin kaçıncı haftan sezeryanla mi olacak
Allah mutluluğunuzu daim etsin İyi ki doğdun bebişKizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın
Maşallah sütün iyi sakın korkma az mı acaba diye her bir damlası şifa olsun devamAman bacım. Gözünü açık tut.
Bizim akıbetimize uğrama.
Günlerimiz yakın. Bi öğünde 30 ml mi veriyorsun?
Bebeğim yoğun bakımda biliyorsun. 4 saatte bir sağıyorum şu an, 45-50 ml anca çıkıyor. Ama bebeğe kaç ml veriyorlar hiç bilmiyorum.
Bugün tahin helvası yemeye başladım. Kendimi zorluyorum. Humana still tea aldım. İns etki eder.
Hiç anlamam ki o işlerden ama bakıp söylerim sana, benim arkadaşımın doğum.gunu de 9temmuz hepiniz iyi ki dogmussunuz güzel tesadüf olduAllah mutluluğunuzu daim etsin İyi ki doğdun bebiş9 Temmuz doğumlu dimi benim doğum günümde 9 Temmuz Yükselenine baktın mı
Sende mi şeker çıktı canım çok geçmiş olsun benimde erken doğum riski vardı kilosu kaç gram doğdu suyun fazla mıydı bir de bende su fazlalığı var ama şeker çıkmadıYüksek şeker yüzünden oldu, maslesefillaki kuvöze girecekmiş ama en azından kilosu biraz toparladı bugüne gelmesi bile mucize benimm için
Ara ara lekelenme gibi kanamalar normaldir, damla damla çok olmadığı süreceKızlar göbeği kanlı mi bana mı öyle geliyor
Benimde bir hafta önce baya sancım çıkıyor du magnezyum içiyorum o çok iyi geliyordu kullanıyormusun benimde Dr ne kadar geç alırsak çocuk için o kadar iyi dediği için çok dikkat ettim artık bı iki gün e alırlar sende bir hafta daha atlatsan çok iyi olur en azından kuveze girme ihmali azalır rabbim yardımcımiz olsunBenim de yarın 37+0 olacak. 1 hfta daha bekleyebilsem keşke bende ama sancılarım çok yüksek çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?