- 2 Şubat 2023
- 1.022
- 2.423
- 63
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.861
Gözün aydın. Çok şükür güle güle büyüt. Hepimiz rahatladık artık herkes doğurabilirKizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın
Maşallah darısı bizlere inşallah1saat Öncesi idare ederdi, sonra yarım saati biraz buhranlı geçti, şükür sonra oldu bittişimdi iyiyiz takılıyoruz
Bebişine maşallahKızlar merhaba,
size pazartesi günü sancım olduğunu ve nişanım geldiğini yazmıştımpazartesi gece 00:00 kadar bekledim 22:30 gibi sancılarım 5 dakika da 1 e düşmeye başlamıştı. 00:00 ye kadar sıcak duş vs idare ettim .00:30 da hastanedeydik. Sancım çıkınca nst açıklığım da 3 cm di. Doktor yatırmak istedi sabaha doğurursun sen dedi saat 4 de açıklığım 4-5 cm olmuştı ve sancılarım nst 100 e vuruyordu ama o saate kadar hastanede sıcak duş ve yürüyüşle idare ettim sıcak duş kesinlikle bir süre insanı idare ediyor. Ama 4-5 cm den sonra gece 4’ de dayanamayıp epidural yaptırdım. Yaptırdıktan 1 saat sonra açılmam 6-7 cm oldu saat 5.30 gibi sancılara dayanamayıp ek doz yaptırdım. Ama açılmam hızla ilerliyordu ve sancılarım 100 den aşağı değildi. Saat sabah 8’de açılmam 10 cm oldu. Ben ıkınmada biraz zorlandım ama bebeğim 9:41 de dünyaya geldi darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah bir avazda doğurursunuz bana kesi atılmadı ama bebeğin omuzleı geniş olduğu için çıkarken yırtılmam oldu o sebeple dikişlerim var otururken zorlanıyorum oturamıyorum ama doktorum krem vs yazdı bir de kantaron yağı önerdi bu arada 3860 gr 52 cm olarak doğdu kızım
Gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin. Sana da allah şifa versin bir an önce toparlayıp bebeğinle güzel vakitler geçir inşallahBende bugün sezaryen oldum çok kötüyüm pek yürüyemedimde
Rabbim şifa versin canım benim, bı an önce toparlanirsin inşallah, gözün aydın, Allah bağışlasın ömrü bahtı güzel olsunBende bugün sezaryen oldum çok kötüyüm pek yürüyemedimde
Bebeğim maşallah iyi ama ben çok kötüyüm şehir hastanesinde doğumum oldu . Hemşireye ağrı kesici için yalvardım ağladım saati gelmeden vermiyor . Onun yüzünden çocuğumu gece kucağımda emziremedimGözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin. Sana da allah şifa versin bir an önce toparlayıp bebeğinle güzel vakitler geçir inşallahBebeğin nasıl canım?
Hangi hastanedesin ki sen? Bende şehir hastanesinde doğum yaptımBende bugün sezaryen oldum çok kötüyüm pek yürüyemedimde
Bebeğim maşallah iyi ama ben çok kötüyüm şehir hastanesinde doğumum oldu . Hemşireye ağrı kesici için yalvardım ağladım saati gelmeden vermiyor . Onun yüzünden çocuğumu gece kucağımda emziremedim
Aynısını ben de söylüyorum ilk kızım Aralıkta doğmuştu, diyorum bu yaz hamileliği neymiş böyle. Herkesin normal dediği ısıda yanıp duruyorumSon haftalar çok zorluyor gerçekten
İnşallah hiç suni sanciya falan gerek kalmazsıcak çok zorladı beni de önceki gebeligimde son haftalar kaşıma denk gelmişti ama yaz hamileliği bir başka yorucuymus gerçekten...
Tüm kızlara soruyirum
Canımmm burdayım burdayımUmutvari Nerelerdesin iyi misin her şey yolundadır inşallah? Göremedim merak ettim
Oh gözün aydın canım. Saglikla büyütmek nasip olsunKızlar merhaba,
size pazartesi günü sancım olduğunu ve nişanım geldiğini yazmıştımpazartesi gece 00:00 kadar bekledim 22:30 gibi sancılarım 5 dakika da 1 e düşmeye başlamıştı. 00:00 ye kadar sıcak duş vs idare ettim .00:30 da hastanedeydik. Sancım çıkınca nst açıklığım da 3 cm di. Doktor yatırmak istedi sabaha doğurursun sen dedi saat 4 de açıklığım 4-5 cm olmuştı ve sancılarım nst 100 e vuruyordu ama o saate kadar hastanede sıcak duş ve yürüyüşle idare ettim sıcak duş kesinlikle bir süre insanı idare ediyor. Ama 4-5 cm den sonra gece 4’ de dayanamayıp epidural yaptırdım. Yaptırdıktan 1 saat sonra açılmam 6-7 cm oldu saat 5.30 gibi sancılara dayanamayıp ek doz yaptırdım. Ama açılmam hızla ilerliyordu ve sancılarım 100 den aşağı değildi. Saat sabah 8’de açılmam 10 cm oldu. Ben ıkınmada biraz zorlandım ama bebeğim 9:41 de dünyaya geldi darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah bir avazda doğurursunuz bana kesi atılmadı ama bebeğin omuzleı geniş olduğu için çıkarken yırtılmam oldu o sebeple dikişlerim var otururken zorlanıyorum oturamıyorum ama doktorum krem vs yazdı bir de kantaron yağı önerdi bu arada 3860 gr 52 cm olarak doğdu kızım
Düşmüş di mi ya bence de. Onu denemedim hiç bir deneyeyim bakalım. Ama düştü midem falan rahatladı hissediyorumAynısını ben de söylüyorum ilk kızım Aralıkta doğmuştu, diyorum bu yaz hamileliği neymiş böyle. Herkesin normal dediği ısıda yanıp duruyorum
Göbeğin düşmüş gibi duruyor bu arada. İçine çektiğin zaman üst kısımları boş mu ben öyle anlıyordum
Aaaa haydi sağlıkla gelsin,Bugün tam 39+0 olduk.05.15 gibi suyumun gelmesiyle duşa attım kendimi tam 1 saat sonra sancım başladı 10 dk da 1 devam ediyor hala evdeyim saçımı düzleştirdimşimdi annem sağ olsun kahvaltı hazırlıyor sancılar biraz daha sıklaşınca çıkacağız dualarınızı bekliyorum sağlıkla kucağıma alırım inşallah kızımı
Hey maşallahKızlar merhaba,
Geçmişler olsun. İyi olacaksın ins.Bende bugün sezaryen oldum çok kötüyüm pek yürüyemedimde
Ayy 10 Temmuz bebesi geliyor.Bugün tam 39+0 olduk.05.15 gibi suyumun gelmesiyle duşa attım kendimi tam 1 saat sonra sancım başladı 10 dk da 1 devam ediyor hala evdeyim saçımı düzleştirdimşimdi annem sağ olsun kahvaltı hazırlıyor sancılar biraz daha sıklaşınca çıkacağız dualarınızı bekliyorum sağlıkla kucağıma alırım inşallah kızımı
Ah yavrum benim. Anne kuzusuuuMoralim bozuldu ya, oğlum sabaha kadar kusmus, altta acilde yatıyor eşimle, röntgen, tahliller alınmış serum vermişler uyuyor öyle, akşam anne seni hastanede bıraktık gelecek misin sarilalm çok ihtiyacım var diyordu, üzüldüm...
Ay hadi sağlıcakla tek avazda inşBugün tam 39+0 olduk.05.15 gibi suyumun gelmesiyle duşa attım kendimi tam 1 saat sonra sancım başladı 10 dk da 1 devam ediyor hala evdeyim saçımı düzleştirdimşimdi annem sağ olsun kahvaltı hazırlıyor sancılar biraz daha sıklaşınca çıkacağız dualarınızı bekliyorum sağlıkla kucağıma alırım inşallah kızımı
Çok geçmiş olsun, çocukların hasta olması bizi psikolojik olarak en çok yoran şey. Ama çabuk toparlıyorlar kuzular, senin kuzu da çabucak toparlar inşMoralim bozuldu ya, oğlum sabaha kadar kusmus, altta acilde yatıyor eşimle, röntgen, tahliller alınmış serum vermişler uyuyor öyle, akşam anne seni hastanede bıraktık gelecek misin sarilalm çok ihtiyacım var diyordu, üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?