2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bebişine maşallah Sanada çok geçmiş olsun canım

Bende bugün sezaryen oldum çok kötüyüm pek yürüyemedimde
Gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin. Sana da allah şifa versin bir an önce toparlayıp bebeğinle güzel vakitler geçir inşallah Bebeğin nasıl canım?
Bebeğim maşallah iyi ama ben çok kötüyüm şehir hastanesinde doğumum oldu . Hemşireye ağrı kesici için yalvardım ağladım saati gelmeden vermiyor . Onun yüzünden çocuğumu gece kucağımda emziremedim

.
Hangi hastanedesin ki sen? Bende şehir hastanesinde doğum yaptım

Aynısını ben de söylüyorum ilk kızım Aralıkta doğmuştu, diyorum bu yaz hamileliği neymiş böyle. Herkesin normal dediği ısıda yanıp duruyorum

Göbeğin düşmüş gibi duruyor bu arada. İçine çektiğin zaman üst kısımları boş mu ben öyle anlıyordum

Umutvari Nerelerdesin iyi misin her şey yolundadır inşallah? Göremedim merak ettim
Canımmm burdayım burdayım annem gelmişti temizlikti, buzluk hazırlığıydı falan derken biraz bakamadım çok sayfa birikti. 7 sayfa olmuş neredeyse okuya okuya gelmeye çalışıyorum hala doğurmadım çok şükür. 37. Haftadayız. 38 de alırız demişti. Haftaya akıbetim belli olacak

Bugün tam 39+0 olduk.05.15 gibi suyumun gelmesiyle duşa attım kendimi tam 1 saat sonra sancım başladı 10 dk da 1 devam ediyor hala evdeyim saçımı düzleştirdim şimdi annem sağ olsun kahvaltı hazırlıyor sancılar biraz daha sıklaşınca çıkacağız dualarınızı bekliyorum sağlıkla kucağıma alırım inşallah kızımı

Oh gözün aydın canım. Saglikla büyütmek nasip olsun analı babalı
Düşmüş di mi ya bence de. Onu denemedim hiç bir deneyeyim bakalım. Ama düştü midem falan rahatladı hissediyorum yerleşti herhalde doğum kanalına pazartesi bir gideyim doktora 37+6 olcam pzt

Aaaa haydi sağlıkla gelsin,

Hey maşallah
Maşallah subhanallah

Allah bağışlasın. Rabbim analı babalı büyütsün. İkinizi de çok öperim.
Bende bugün sezaryen oldum çok kötüyüm pek yürüyemedimde
Geçmişler olsun. İyi olacaksın ins.
Bugün daha iyi hissedeceksin
Ayy 10 Temmuz bebesi geliyor.
Haydi bi avazda ins canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun

Ah yavrum benim. Anne kuzusuuu
İlk günden okuldan mı bi şey kaptı acaba ?

Neyseki babası yanında. Rabbim şifasını versin. Serum aldıysa toparlanır kendini daha iyi hisseder

Ay hadi sağlıcakla tek avazda inş
Çok geçmiş olsun, çocukların hasta olması bizi psikolojik olarak en çok yoran şey. Ama çabuk toparlıyorlar kuzular, senin kuzu da çabucak toparlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…