- 16 Ağustos 2013
- 2.314
- 1.093
- 333
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.901
Magnezyumu günde 2 kere alıyorum ayrıca sancı durdurmak için başka ilaçlarda içiyorum ben malesef . İnşallah görürüm 38 iBenimde bir hafta önce baya sancım çıkıyor du magnezyum içiyorum o çok iyi geliyordu kullanıyormusun benimde Dr ne kadar geç alırsak çocuk için o kadar iyi dediği için çok dikkat ettim artık bı iki gün e alırlar sende bir hafta daha atlatsan çok iyi olur en azından kuveze girme ihmali azalır rabbim yardımcımiz olsun
Gözün aydınnn hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahKizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın
Şimdi bi kontrole götürdüm 11 e düşmüş sarılığı çok şükür .ben çok uyuyor deyince 2 saatte bir uyandır emzir dedi en fazla 3 saat dedi ilk bir ayAman bacım. Gözünü açık tut.
Bizim akıbetimize uğrama.
Günlerimiz yakın. Bi öğünde 30 ml mi veriyorsun?
Bebeğim yoğun bakımda biliyorsun. 4 saatte bir sağıyorum şu an, 45-50 ml anca çıkıyor. Ama bebeğe kaç ml veriyorlar hiç bilmiyorum.
Bugün tahin helvası yemeye başladım. Kendimi zorluyorum. Humana still tea aldım. İns etki eder.
Sarılığı 11 ölçüldü bugün, 5 gün önce 12 ydi. Artık zamanla düşer inşallah. İlk bir ay en fazla 3 saat dursun , 2 saattte bir uyandır emzir dedi doktor gece bazen 3 saat uyuyor saati kurayım bariSarılık veya her hangi bir sıkıntı yoksa 3-4 saate kadar normal bence. Bende sabah yıkadım bebişi gecede uyumamıştı akşam 6 ya kadar zorla uyandırdım besledim geri uyudu. Duşun mayışıklığı oldu heralde. Bi daha yatarken yıkayayım gece2 saatte bi beslediğim için ne kadar uyur bıraksam tahminimde yok. Ama ilk yavruşum böyleydi 4-5 saat uyurdu ilk zamanlar. Dediğim gibi her hangi bir sıkıntısı yoktu ama.
Hayırlı olsun gözünaydınn Çok güzel bir ömrü olsun inşallahKızlar merhaba,
size pazartesi günü sancım olduğunu ve nişanım geldiğini yazmıştımpazartesi gece 00:00 kadar bekledim 22:30 gibi sancılarım 5 dakika da 1 e düşmeye başlamıştı. 00:00 ye kadar sıcak duş vs idare ettim .00:30 da hastanedeydik. Sancım çıkınca nst açıklığım da 3 cm di. Doktor yatırmak istedi sabaha doğurursun sen dedi saat 4 de açıklığım 4-5 cm olmuştı ve sancılarım nst 100 e vuruyordu ama o saate kadar hastanede sıcak duş ve yürüyüşle idare ettim sıcak duş kesinlikle bir süre insanı idare ediyor. Ama 4-5 cm den sonra gece 4’ de dayanamayıp epidural yaptırdım. Yaptırdıktan 1 saat sonra açılmam 6-7 cm oldu saat 5.30 gibi sancılara dayanamayıp ek doz yaptırdım. Ama açılmam hızla ilerliyordu ve sancılarım 100 den aşağı değildi. Saat sabah 8’de açılmam 10 cm oldu. Ben ıkınmada biraz zorlandım ama bebeğim 9:41 de dünyaya geldi darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah bir avazda doğurursunuz bana kesi atılmadı ama bebeğin omuzleı geniş olduğu için çıkarken yırtılmam oldu o sebeple dikişlerim var otururken zorlanıyorum oturamıyorum ama doktorum krem vs yazdı bir de kantaron yağı önerdi bu arada 3860 gr 52 cm olarak doğdu kızım
Ayyy inşallah sağlıkla kucağına alırsın Canım.Selam sevgili temmuz annisleri bir bir masadan eksiliyoruzdoğum yapan anneler hepinizin gözü aydin bebisinden ayri olanlar da bir an evvel kavuşun inşallah. benim de yarın kontrolüm var cmt günü de sezaryen.kalanlar olarak hepimiz sağlıkla kavuşuruz minnoslara inşallah. Biraz da korku var açıkçası sezaryen olanlar bebis çıktıktan sonra kac dk daha sürüyor acaba ameliyat? Bu arada cmt 37+4 olcaz umarım her şey yolunda gider hgb düşüktü benim 2 kez damardan demir aldim 5 tane de b12 iğnesi yapıldı inşallah artmış faydasi olmustur
Amin inşallahAyyy inşallah sağlıkla kucağına alırsın Canım.
Kızlar nabersiniz grup çok sessiz herkes doğurdumu yaa
38+4 oldum, ne gelen varrr ne gidennnKızlar nabersiniz grup çok sessiz herkes doğurdumu yaa
Oy kuzum geçmiş olsun kıyamamMoralim bozuldu ya, oğlum sabaha kadar kusmus, altta acilde yatıyor eşimle, röntgen, tahliller alınmış serum vermişler uyuyor öyle, akşam anne seni hastanede bıraktık gelecek misin sarilalm çok ihtiyacım var diyordu, üzüldüm...
Sezaryen girdisi çıktısı toplam yarım saat süren bi operasyon. Ben genel anestezi oldum 45 dk ya yakın sürmüş gelmem. Bebek ilk 10-15 da çıkıyor zaten. Senin dikişlerin, temizlenmen de bi 15-20 dk sürer sürmez.Selam sevgili temmuz annisleri bir bir masadan eksiliyoruzdoğum yapan anneler hepinizin gözü aydin bebisinden ayri olanlar da bir an evvel kavuşun inşallah. benim de yarın kontrolüm var cmt günü de sezaryen.kalanlar olarak hepimiz sağlıkla kavuşuruz minnoslara inşallah. Biraz da korku var açıkçası sezaryen olanlar bebis çıktıktan sonra kac dk daha sürüyor acaba ameliyat? Bu arada cmt 37+4 olcaz umarım her şey yolunda gider hgb düşüktü benim 2 kez damardan demir aldim 5 tane de b12 iğnesi yapıldı inşallah artmış faydasi olmustur
Çok sevindim bacımGözün aydınnn hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
Şimdi bi kontrole götürdüm 11 e düşmüş sarılığı çok şükür .ben çok uyuyor deyince 2 saatte bir uyandır emzir dedi en fazla 3 saat dedi ilk bir ay
Sarılığı 11 ölçüldü bugün, 5 gün önce 12 ydi. Artık zamanla düşer inşallah. İlk bir ay en fazla 3 saat dursun , 2 saattte bir uyandır emzir dedi doktor gece bazen 3 saat uyuyor saati kurayım bari
Hayırlı olsun gözünaydınn Çok güzel bir ömrü olsun inşallah
Spinal oldum ben tam 1 saat sonra ameliyathaneden çıkmıştım bebek 17. Dakikada çıkarılmış gerisi dikiş işlemleri. Benim ikinci sezaryenim önceki dikişlerde scar oluşmuş onları temizlemişler sizin ilkse daha erken biter. Sağlıkla kucağınıza alın bebişiniziSelam sevgili temmuz annisleri bir bir masadan eksiliyoruzdoğum yapan anneler hepinizin gözü aydin bebisinden ayri olanlar da bir an evvel kavuşun inşallah. benim de yarın kontrolüm var cmt günü de sezaryen.kalanlar olarak hepimiz sağlıkla kavuşuruz minnoslara inşallah. Biraz da korku var açıkçası sezaryen olanlar bebis çıktıktan sonra kac dk daha sürüyor acaba ameliyat? Bu arada cmt 37+4 olcaz umarım her şey yolunda gider hgb düşüktü benim 2 kez damardan demir aldim 5 tane de b12 iğnesi yapıldı inşallah artmış faydasi olmustur
Problemsiz çıkacak inşallah canım benim iyice bakılsın araştırılsın, yorucu geçiyor, çok yoruldun biliyorum, azıcık daha sabır, şüpheler elensin bı an önce sağlıcakla kavuşun inşallahKan kültürü alınmış. Sonuçta, bi canlılık tespit edilmiş.Yani baksanız kanda enfeksiyon yok. Crp değeri iyi ama kültürdeki canlılıktan sebep bir kez daha kültür alınmış. Sonuç 48 saat sonra çıkacakmış. Bunun sebebinin bebekten kan alınması sırasında yahut damar yolundan mikrop kapmış olabileceğinden şüpheleniyorlarmış her şey iyi yolunda giderse, en iyi ihtimalle pazartesi çıkabilir o da bi ihtimal demişler.
Geçmiş olsun bacım. Duymadım. Önemli bi şey değildir ins.Kızlar bebişimin gözünde dün doğumdan hemen sonra fark ettim kanlanma var, göz muayenesine götürdüler şimdi, başına gelen var mı, duyan falan??
Midesi bozulmuş, sıcakta birşeyler tetiklemis sanırım, daha iyi ama video falan atıyorlar hiç mutlu değil, "ben de hastaneye gittim iğne oldum muayene oldum gokceyle annemi bana göstermediler" diyormuş, morali bozuk anliyorum durusundanOy kuzum geçmiş olsun kıyamam
Tam doğum zamanında olacak şeye bak. Kusma sebebi ne acabababasına sarılsın annesini üzmesin yaa
Girme ve çıkma toplamda 1 saat sürdi diyebilirim. İçeri aldılar dosyasal bi işlem yaptılar sonra ameliyat sedyesine geçirdiler spinal amesteziyi yaptılar serum taktılar kollarımı bacaklarımı bağladılar üstümdeki örtüleri ayarladılar doktor geldi bebeği çıkardılar içeriyi temizleyip dikişe başladılar baya uzun sürdü çok sıkıldım sonra temizliyoruz seni dediler hasta sedyesine aktardılar bebeğimi yanıma koydular çıkardılar içerden. Başlayınca bebeği çıkarmak 5 dk öncesi sonrası uzun.Selam sevgili temmuz annisleri bir bir masadan eksiliyoruzdoğum yapan anneler hepinizin gözü aydin bebisinden ayri olanlar da bir an evvel kavuşun inşallah. benim de yarın kontrolüm var cmt günü de sezaryen.kalanlar olarak hepimiz sağlıkla kavuşuruz minnoslara inşallah. Biraz da korku var açıkçası sezaryen olanlar bebis çıktıktan sonra kac dk daha sürüyor acaba ameliyat? Bu arada cmt 37+4 olcaz umarım her şey yolunda gider hgb düşüktü benim 2 kez damardan demir aldim 5 tane de b12 iğnesi yapıldı inşallah artmış faydasi olmustur
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimMidesi bozulmuş, sıcakta birşeyler tetiklemis sanırım, daha iyi ama video falan atıyorlar hiç mutlu değil, "ben de hastaneye gittim iğne oldum muayene oldum gokceyle annemi bana göstermediler" diyormuş, morali bozuk anliyorum durusundan
Hic korkma hicbirsey yok onda bende çok tedirgindim hicbirsey olmuyor kasma kendiniYa ben perine masajı bile yapamıyorum ter içinde kaldım mümkün değil normal doğuramam bu nasıl bir stres bu sıcakta
Yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapacak doktor korkuyorummm
Bende şuanda çatlıyorum nefes nefeseyim yattığım yerdeYa ben perine masajı bile yapamıyorum ter içinde kaldım mümkün değil normal doğuramam bu nasıl bir stres bu sıcakta
Yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapacak doktor korkuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?