2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Selam sevgili temmuz annisleri bir bir masadan eksiliyoruz doğum yapan anneler hepinizin gözü aydin bebisinden ayri olanlar da bir an evvel kavuşun inşallah. benim de yarın kontrolüm var cmt günü de sezaryen.kalanlar olarak hepimiz sağlıkla kavuşuruz minnoslara inşallah. Biraz da korku var açıkçası sezaryen olanlar bebis çıktıktan sonra kac dk daha sürüyor acaba ameliyat? Bu arada cmt 37+4 olcaz umarım her şey yolunda gider hgb düşüktü benim 2 kez damardan demir aldim 5 tane de b12 iğnesi yapıldı inşallah artmış faydasi olmustur

Magnezyumu günde 2 kere alıyorum ayrıca sancı durdurmak için başka ilaçlarda içiyorum ben malesef . İnşallah görürüm 38 i
Sen korkma ama 38 çok iyi hfta

Kizlaar ben bebişimi emziriyorum biraz tanıştık vakit geçiriyorduk yazamadım kusura bakmayın
Gözün aydınnn hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
Şimdi bi kontrole götürdüm 11 e düşmüş sarılığı çok şükür .ben çok uyuyor deyince 2 saatte bir uyandır emzir dedi en fazla 3 saat dedi ilk bir ay

Sarılığı 11 ölçüldü bugün, 5 gün önce 12 ydi. Artık zamanla düşer inşallah. İlk bir ay en fazla 3 saat dursun , 2 saattte bir uyandır emzir dedi doktor gece bazen 3 saat uyuyor saati kurayım bari
Hayırlı olsun gözünaydınn Çok güzel bir ömrü olsun inşallah

Ayyy inşallah sağlıkla kucağına alırsın Canım.

Oy kuzum geçmiş olsun kıyamam
Tam doğum zamanında olacak şeye bak. Kusma sebebi ne acaba babasına sarılsın annesini üzmesin yaa

Sezaryen girdisi çıktısı toplam yarım saat süren bi operasyon. Ben genel anestezi oldum 45 dk ya yakın sürmüş gelmem. Bebek ilk 10-15 da çıkıyor zaten. Senin dikişlerin, temizlenmen de bi 15-20 dk sürer sürmez.

İns her şey yolunda gider. Sağlıklı güzel haberlerini alırız
Çok sevindim bacım
Şu an anne sütüyle mi gidiyorsun, mama takviyesi de var mıydı ?

Benim beneğimin sarılığı bugün 8 seviyesindeymiş. Sarılık sebebini araştırıyoruz demişlerdi. Ben yeterli beslenememesi olarak düşünüyordum. Ama bundan tam emin değiller.

Kan kültürü alınmış. Sonuçta, bi canlılık tespit edilmiş. Yani baksanız kanda enfeksiyon yok. Crp değeri iyi ama kültürdeki canlılıktan sebep bir kez daha kültür alınmış. Sonuç 48 saat sonra çıkacakmış. Bunun sebebinin bebekten kan alınması sırasında yahut damar yolundan mikrop kapmış olabileceğinden şüpheleniyorlarmış her şey iyi yolunda giderse, en iyi ihtimalle pazartesi çıkabilir o da bi ihtimal demişler.

Spinal oldum ben tam 1 saat sonra ameliyathaneden çıkmıştım bebek 17. Dakikada çıkarılmış gerisi dikiş işlemleri. Benim ikinci sezaryenim önceki dikişlerde scar oluşmuş onları temizlemişler sizin ilkse daha erken biter. Sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi

Problemsiz çıkacak inşallah canım benim iyice bakılsın araştırılsın, yorucu geçiyor, çok yoruldun biliyorum, azıcık daha sabır, şüpheler elensin bı an önce sağlıcakla kavuşun inşallah

Kızlar bebişimin gözünde dün doğumdan hemen sonra fark ettim kanlanma var, göz muayenesine götürdüler şimdi, başına gelen var mı, duyan falan??
Geçmiş olsun bacım. Duymadım. Önemli bi şey değildir ins. iyi haberlerle gelsin ins.

Oy kuzum geçmiş olsun kıyamam
Tam doğum zamanında olacak şeye bak. Kusma sebebi ne acaba babasına sarılsın annesini üzmesin yaa
Midesi bozulmuş, sıcakta birşeyler tetiklemis sanırım, daha iyi ama video falan atıyorlar hiç mutlu değil, "ben de hastaneye gittim iğne oldum muayene oldum gokceyle annemi bana göstermediler" diyormuş, morali bozuk anliyorum durusundan

Girme ve çıkma toplamda 1 saat sürdi diyebilirim. İçeri aldılar dosyasal bi işlem yaptılar sonra ameliyat sedyesine geçirdiler spinal amesteziyi yaptılar serum taktılar kollarımı bacaklarımı bağladılar üstümdeki örtüleri ayarladılar doktor geldi bebeği çıkardılar içeriyi temizleyip dikişe başladılar baya uzun sürdü çok sıkıldım sonra temizliyoruz seni dediler hasta sedyesine aktardılar bebeğimi yanıma koydular çıkardılar içerden. Başlayınca bebeği çıkarmak 5 dk öncesi sonrası uzun.

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Ya ben perine masajı bile yapamıyorum ter içinde kaldım mümkün değil normal doğuramam bu nasıl bir stres bu sıcakta
Yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapacak doktor korkuyorummm
Bende şuanda çatlıyorum nefes nefeseyim yattığım yerde Dün doktoruma normal doğurabilir miyim diye sordum alttan bakarak anlarız ama kanama olabilir su gelebilir sonra benı doğurttunuz zorla deme dedi bende istemiyorum korkuyorum dedim baktıramadım korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…