- 29 Ocak 2021
- 374
- 623
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #26.921
37+5 beklemedeyizKızlar nabersiniz grup çok sessiz herkes doğurdumu yaa
Hic korkma hicbirsey yok onda bende çok tedirgindim hicbirsey olmuyor kasma kendini
Bende şuanda çatlıyorum nefes nefeseyim yattığım yerdeDün doktoruma normal doğurabilir miyim diye sordum alttan bakarak anlarız ama kanama olabilir su gelebilir sonra benı doğurttunuz zorla deme dedi bende istemiyorum korkuyorum dedim baktıramadım korkudan
Beklemedeyiz, 38+4 ten selamlarKızlar nabersiniz grup çok sessiz herkes doğurdumu yaa
Ben kendime yaptığımı sanıyordum, geçen doktor yapayım mı ister misin diye sordu, tamam dedim. Anladım ki benim yaptığım perine masajı falan değilmiş canım çıktıYa ben perine masajı bile yapamıyorum ter içinde kaldım mümkün değil normal doğuramam bu nasıl bir stres bu sıcakta
Yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapacak doktor korkuyorummm
Gerçekten niye öyle korkuttuysaBende şuanda çatlıyorum nefes nefeseyim yattığım yerdeDün doktoruma normal doğurabilir miyim diye sordum alttan bakarak anlarız ama kanama olabilir su gelebilir sonra benı doğurttunuz zorla deme dedi bende istemiyorum korkuyorum dedim baktıramadım korkudan
Kendi yaptığından daha mı kolaydı yani. Ben de beceremedim zaten tek olmuyorBeklemedeyiz, 38+4 ten selamlar
Ben kendime yaptığımı sanıyordum, geçen doktor yapayım mı ister misin diye sordu, tamam dedim. Anladım ki benim yaptığım perine masajı falan değilmiş canım çıktıdurmamı istediğin yerde söyle dedi dayanılmayacak gibi de değildi
Gerçekten niye öyle korkuttuysaBenimki de bana perine masajından sonra biraz kanama olabilir dedi lekelenme şeklinde, gerçekten de oldu. Zaten biraz da doğumu tetiklesin diye istedim ben doktordan bu arada
Benim yaptığım çok hafif kaldı doktorunkinin yanında, bi etkisi olmuyordur benimkinin yaniKendi yaptığından daha mı kolaydı yani. Ben de beceremedim zaten tek olmuyor
Offf yandık yaa valla hayırlısı yarın kontrolde doktoru sinirlendirmem tikli hareketlerimle umarımBenim yaptığım çok hafif kaldı doktorunkinin yanında, bi etkisi olmuyordur benimkinin yani
O düşünce bendede var ama bize göre bizim canımız tatlı yani kendimize genetal bölgeye anda yapmak gibi. 5 saniyelik bir mevzu ben çok kastım çok düşündüm ama büyütülecek bir mesele olmadıgını muayeneden sonra anlayacaksınızBen şuna takılıyorum daha kendi kendime yapmaya çalışırken acı hissediyorum doktorla cebelleşmezsem iyidir. Ayrıca bir parmak bu kadar kastırıyorsa 3 kg bayıltır heralde
Yarın benim de kontrolüm var muhtemelen çatı muayenesi de yapacak bende çok korkuyorum geçen gün bi kaç arkadaş vajinusmus olduğundan bahsetti muhtemelen bende de öyle bişeyler var çünkü çok afedersiniz eşimle birlikte olurken de çok kasıyorum kendimi nasıl doğuracağım bilmiyorumOfff yandık yaa valla hayırlısı yarın kontrolde doktoru sinirlendirmem tikli hareketlerimle umarım
Benim doktorum da çatı muayenesinden sonra karar veririz dedi. Çatın dar ise hic normal doguma girme zorlarsın yırtılma vs olur sen ugrasırsn dedi .muayene esnasında kanama olurmu filan dedim hafif lekelenme olur hic sorun etme kasma kendini bak dogumda böyle şöyle pozisyon al diye kendi rahatlattı beni endişeli oldugumu anlayınca sagolsun yardımcı oldu 38 de oldum çatı muayenesi hatta salı günü yine oldum muhtemelen yarın yine olucam açılma varmı diyeBende şuanda çatlıyorum nefes nefeseyim yattığım yerdeDün doktoruma normal doğurabilir miyim diye sordum alttan bakarak anlarız ama kanama olabilir su gelebilir sonra benı doğurttunuz zorla deme dedi bende istemiyorum korkuyorum dedim baktıramadım korkudan
Canım eşine yaptır kendin zor olur zaten zor hareket ediyoruz verimli olmazBen şuna takılıyorum daha kendi kendime yapmaya çalışırken acı hissediyorum doktorla cebelleşmezsem iyidir. Ayrıca bir parmak bu kadar kastırıyorsa 3 kg bayıltır heralde
Offf yandık yaa valla hayırlısı yarın kontrolde doktoru sinirlendirmem tikli hareketlerimle umarım
Evet aslında baktığın zaman acı olarak çok yüksek bi acı değil, tabi biraz acıyor da, daha çok yüksek basınç gibi. Dediğim gibi doktor bana durmamı istersen söyle dedi ama sonuna kadar durabildim yani bi 15 20 sn sürmüştürO düşünce bendede var ama bize göre bizim canımız tatlı yani kendimize genetal bölgeye anda yapmak gibi. 5 saniyelik bir mevzu ben çok kastım çok düşündüm ama büyütülecek bir mesele olmadıgını muayeneden sonra anlayacaksınız
Sağlıkla doğsun bebişin haftanda gayet iyi inşallah sıkıntısız geçer benimde yarın kontrolum var senin özel de mi olacak sezeryaninSelam sevgili temmuz annisleri bir bir masadan eksiliyoruzdoğum yapan anneler hepinizin gözü aydin bebisinden ayri olanlar da bir an evvel kavuşun inşallah. benim de yarın kontrolüm var cmt günü de sezaryen.kalanlar olarak hepimiz sağlıkla kavuşuruz minnoslara inşallah. Biraz da korku var açıkçası sezaryen olanlar bebis çıktıktan sonra kac dk daha sürüyor acaba ameliyat? Bu arada cmt 37+4 olcaz umarım her şey yolunda gider hgb düşüktü benim 2 kez damardan demir aldim 5 tane de b12 iğnesi yapıldı inşallah artmış faydasi olmustur
Canım çok ayakta kalma ben genelde hep uzandım sadece yemek bulaşık lavabo dışında pek ayağa kalkmiyorum kendine dikkat et bişey olmaz inşallah az kaldi şuan bile alınsa sıkıntı olmaz bence yinede ne kadar anne karnında dursa o kadar iyi onlar içinMagnezyumu günde 2 kere alıyorum ayrıca sancı durdurmak için başka ilaçlarda içiyorum ben malesef . İnşallah görürüm 38 i
Sen korkma ama 38 çok iyi hfta
Benimki maalesef henüz yakalayamadı doğum kilosunu inşallah haftaya kadar tamamlarız emzirip ardından süt sağıp içiriyorum geceleri de 1 ölçek mama veriyorum şimdiDoğum kilosunu yakalayınca kendi uyanır diyor doktorlar ama bende daha bırakmadım
38+4 oldum, ne gelen varrr ne gidennn
37+6 bende canlar çok yakınız .kasılmalar vs varda düzenli değil sıcaklar yordu bir kavuşsaydık bizde37+5 beklemedeyiz
Kuzum bi şekilde uyandırman lazım kaç günlük şimdi? Ayaklarına su değdir altını aç üstünü çıkar uyanır sarılık ilerlemesin bi şekilde kaç dediler ölçümde sarılığa?selam arkadaşlar doğum yapan herkese hayırlı olsun ve geçmiş olsun diliyorum bugün benim kızım da taburcu oldu şükür ama canımı sıkan bişey var sarı görünüyor sordum sarılığı normal seviyede dediler sürekli uyuyor 12 den bu yana sadece uyuyor ağlamıyor hiç zorla uyandırıp emzirdim iki defa bu normal mi ya uyandırdığımda bile ağlamadı
Insallah canim teşekkür ederim.aslinda benim bu 2.ama ilkinde sonradan uyutmuslardi o yüzden hatirlamiyorum hicSezaryen girdisi çıktısı toplam yarım saat süren bi operasyon. Ben genel anestezi oldum 45 dk ya yakın sürmüş gelmem. Bebek ilk 10-15 da çıkıyor zaten. Senin dikişlerin, temizlenmen de bi 15-20 dk sürer sürmez.
İns her şey yolunda gider. Sağlıklı güzel haberlerini alırız
Çok sevindim bacım
Şu an anne sütüyle mi gidiyorsun, mama takviyesi de var mıydı ?
Benim beneğimin sarılığı bugün 8 seviyesindeymiş. Sarılık sebebini araştırıyoruz demişlerdi. Ben yeterli beslenememesi olarak düşünüyordum. Ama bundan tam emin değiller.
Kan kültürü alınmış. Sonuçta, bi canlılık tespit edilmiş.Yani baksanız kanda enfeksiyon yok. Crp değeri iyi ama kültürdeki canlılıktan sebep bir kez daha kültür alınmış. Sonuç 48 saat sonra çıkacakmış. Bunun sebebinin bebekten kan alınması sırasında yahut damar yolundan mikrop kapmış olabileceğinden şüpheleniyorlarmış her şey iyi yolunda giderse, en iyi ihtimalle pazartesi çıkabilir o da bi ihtimal demişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?