2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
2.olacak ama ilkini hatirlamiyorum hiç uyutulmusum sonradan. Panik olmaktan korkuyorum açıkçası o yüzden süreyi merak ettim.amin inşallah

Iste ben de bu sıkıntıdan kol bacak baglanmasindan panik oluyorum

Kuzum bi şekilde uyandırman lazım kaç günlük şimdi? Ayaklarına su değdir altını aç üstünü çıkar uyanır sarılık ilerlemesin bi şekilde kaç dediler ölçümde sarılığa?
bana sarılık için değerini dwmediler hiç ben ısrarla sorunca normal değerde dediler birde fark ettim 3 saatte bir alıyor memeyi yoğun bakımda saat 13 de 16 da 19 da bu saatlerde aldı tek

Iste ben de bu sıkıntıdan kol bacak baglanmasindan panik oluyorum
Bolbol rabbi yessir duasını okudum ve salavatlar getirdim. Birde ameliyathaneye girdikten sonra nefes ve gevşeme egzersizleri yaptım sakin olmaya çalıştım. Öyle yada böyle bu bebek çıkarılacak yani sakin olmaktan başka seçeneğim yoktu. Bu arada bnm 2.spinal 3.sezeryanım. Allaha bolbol dua ettim. Sığınacak başka kimsem yoktu o anda. Ameliyathane ekibide çok kibardı çok anlayışlılardı. Beni çok rahatlattı o durum. Doktorum gelince selamlaştı bnmle hoşgeldin dedi bende kolaylıklar diledim konuştular orda hatta ilk defa doktora kolay gelsin diyen bi hastamız var diye doktora kolay olması bnm içinde iyi tabi çok şükür öyle böyle atlattım darısı sizlere olsun inş.

Ya ben perine masajı bile yapamıyorum ter içinde kaldım mümkün değil normal doğuramam bu nasıl bir stres bu sıcakta
Yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapacak doktor korkuyorummm
Kendinin oraya uzanması imkansız nasıl yapabildin Rahat olup kasmamak tek çözümü hiç korkma 5 10 sn bişey
Şuan anne sütüyle alıyor sadece , 8 aslında iyi baya düşmüş ne güzel ..
Allah Allah kendi sebep oldukları bişey yüzünden mi yani anlayamadım..
inşallah pazartesiden de önce çıkar minik yavruşun , hemen kavuşun
2 saatte bir uyandırıp bi sekılde emzirmeye calıs bir de sağabiilirsin sütü sonra vermek için ve artması için

İnşallah ben de dualarla falan sakinleşmeye calisicam bir şekilde

Ben olsam mı diye tereddüte kaldım olursam diğer haffa olurum acı veriyor mu

Dualarım bebeğinle canım benim Rabbim şifa versin inşallah

Sağolun canlarım benim
amin inşallah Teşekkür ederim

Benim doktor magnezyum ve Multi vitamini bıraktırdı

Canım benim gaz geçmez ki, 3 ay gazı olacak el mecbur fizyolojisi böyle kucakta asağı yukarı doğru sallamayı dene belli ki araba sarsıntıs iyi geliyor sakinleşiyor arabada. Biraz vestibüler uyarana ihtiyaç duyuyor da olabilir. pilates topun varsa üstüne otur yaylan hafif hafif… göbek masajı, ılık suya sokma karnına ılıkmsu torbası koyma ve kucakta yüz üstü taşıma bu tür durumlarda iyi gelebiliyor

Bugün taburcu olduysa senin fark edebileceğin kadar sarılığı onlar da fark ederdi diye düşünüyorum
Canımcım, yaklaşık 5-10 saniye sürecek bi şey. Hiç kasılma. Biraz garip hissedebilirsin. Ama daha fazlası olmaz. Sonra diyeceksin ki boşuna korkmuşum gelmişim
bana sarılık için değerini dwmediler hiç ben ısrarla sorunca normal değerde dediler birde fark ettim 3 saatte bir alıyor memeyi yoğun bakımda saat 13 de 16 da 19 da bu saatlerde aldı tek.
E nabız varsa oradan sonuçlara bakabilirsin.

Hala şüpheleniyorsan, yine dikkatli takip et. Bi şey olursa şehir hastanesinde yenidoğan polikliniği var. Aile hekimliği yanında oluyor. Oradan mesai saatlerinde muayene ettirebilirsin.

Kızlar bebişimin gözünde dün doğumdan hemen sonra fark ettim kanlanma var, göz muayenesine götürdüler şimdi, başına gelen var mı, duyan falan??
Oğlum için çok geçmiş olsun canim. Hayırlı olsun bebeğin de. Biz çok sık uyanıp memede kaldığımız için buraya giremiyorum. Benim bebeğimin de her iki gözünde sağ ve sol kısımlarında kanlanma var Dr birşey demedi. Annem limon damlatalim temizlenir diyor ama ben izin vermedim. Dr bişi dedi mi size

Hemşireyle uzun uzun muayene ettiler, yogundu bana refakat eden hemşire bı problem yokmuş doğumda olusabiliyormus dedi sadece, çocuk doktorunu bekliyoruz hala acilde işi bitmemiş bitince konuşacağız çıkacağız inşallah, limon falan sürme Allah askina yetişkinlerde bile riskli sakın ha ne reaksiyon göstereceğini bilmiyorsun Allah korusun

Canım her bebekte bir miktar sarılık oluyor zaten. Onlar değeri normal buldularsa taburcu etmişlerdir. Normal olmasa zaten çıkartmazlardı. Sen sadece takipte ol. Daha fazla sarardığını hissedersen o zaman tekrar bi götürürsün

15. Gün kontrolümüz vardı doğum kilosunu hala yakalayamadık ama günlük kilo alımı iyi. 15. gün
İle gaz ataklari başlamış bulunmakta gaz damlası aldık bugün çok kötüydü tavan yaptı masaja asla izin vermedi. Duş aldırdım biraz sakinleşti uyudu memeyle kavga etti mama verdim aç kalmasın diye sarılığı on civarında bir ay kadar devam eder değil mi yani bir aylık olduğunda kurtuluyoruz inşallah devam etmez akşamüzeri göbeğinin kanadında fark ettim acil gittik tekrardan K vitamini yapıldı yarın genel cerrah görecek. 15 günlük hayatında benden çok hastaneye gitti evladım Allah beterinden saklasın ama sürekli bir şey çıkması beni çok yordu ağlamaktan artık gözlerim şişti onun çocuğa yetemiyorum bakamıyorum diye düşünmeye başladım Allah yardım etsin hepimize sağlık sıhhat versin. Göbeğinde en ufak bir şey fark ederseniz aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…