2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bebeğim 11 günlük. Çoğu emzirmede ağlıyor, kırmızı oluyor resmen. Bugün ilk defa emzirmesem sütümü sağıp versem ne olur diye düşündüm? Kötü bir anne miyim?
Kendi sütünü sağıp vermek neden seni kötü anne yapsın ? Ben özellikle kaç ml verdiğimi takip etmem için biberonla veriyorum uzun uyku sonrası

Kızlar selam.. 31 temmuzda oğlumu sezaryen ile kucağıma aldım. Çok şükür birbirimize alışarak geçti bu ilk dört gün. Yalnız ben fiziksel olarak baya hırpalandım. Sezaryen sonrası kan sulandırıcı kullanmaya başladım son iki gündür şikayetlerim artınca. Sık sık ateş basması yaşıyorum. Crp 90
Çıktı en son testte.

Merak ettiğim bir şey var her tuvalete gidişimde idrar yaparken içeride sanki torbasında gibi ağrı kasılma yaşıyorum çiş yapmak ağrılı oluyor çok. Sizde de böyle oldu mu olan olduysa bir çözüm öneriniz var mı acaba

Boşver canım kapat gözünü ikulağını ya sabır de önündeki meleğinle ilgilen ben öyle yapıyorum he diyip geçiyorum taksam üzülsem yavrumun sütüne bişey olacak allah korusun

Kızlarr kızımın bacağında birkaç kere segirme fark ettim, refleks mi değil mi anlamadım, sizde de oluyor muu, hiç fark ettiniz mi?

Normal cnm. Ordaki kaslarda önce gerildi şimdi yavaş yavaş topluyor kendini. Zamanla azalacak kalmayacak merak etme.
Kızlarr kızımın bacağında birkaç kere segirme fark ettim, refleks mi değil mi anlamadım, sizde de oluyor muu, hiç fark ettiniz mi?
Bizdede oluyor cnm normalmiş. İlk zamanlar daha sıktı azaldı yavaş yavaş.

Bizden çok onlar lohusa

Ayaklarından çorabını eksik etme zıbın olsun yeter biz duramıyoruz onlar ne yapsınlar sıcaklarda

Sen çok haklısın beklediğin davranış modelide çok normal ama şuanda onu değiştiremezsin
Kendinede bu günleri zehir edeceksin
İnan insan sormadan daha çok üzülüyor bu güzel günlerin tadını çıkaramadığı için
Laftan anlayacak gibilerse kayınvalidenle konuş diğer türlü eşin anlayacak ama iş işten geçmiş olacak
Benimde oluyor , ilk tedirgin oldum kısa süre oluyor geçiyor normal dediler

Kızlar bebeğiniz biberon kullanıyor mu? Bende philips avent var mamayı onunla verdim 2 kez 20 dakika da anca bitiriyor normal mi bu? Normalde eds ile veriyoruz ama eşim işe başlayınca onu tek yapmam çok zor biberona nasıl alıştırabilirim

Ben mama verirken lansinoh kullandım. Bu markalar anne göğsü benzeri yapıldığı için bebek çekmeden gelmiyor. Midesinin bi anda dolmaması rahatsız olmaması için birde anne memesi reddi de olmasın diye iyi bişey aslında. Kendi çabaladıkça geliyor. Bence bi sıkıntı yok.

Ben de onu kullanıyorum sizinki kaç numara 1 çok yavaş 2 orta akış diye geçiyor ben 2yi kullanıyorum uyuduğunda içmesi çok yavaş ama uyanıksa çeke çeke bitiriyor mamayı böylesi daha iyi boğulma tehlikesi yaşamaz en azından sizinki yeni başladıysa başta yavaş emiyorlar daha sonra daha iyi emmeye başlıyorlar

Bende de oluyordu ilk zamanlar. Küçük tuvaletimi yaparken acıyordu hafif yanma. Ama anlık oluyordu. Tuvalet bitince bitiyordu. Azalarak yok oldu

Kafamda sürekli en kötüsünü düşünmekten yoruldum. Bebeğim 12 günlük. Meme reddi yaşıyoruz. Sağıp verirsen süt biter diyorlar doğru mu? Kaç ay sağım yapabilirim böyle?

hamileyken de kullanıyordum bir süre devam da ettim elimdeki bitene kadar kullanılan süreçte d ve demiri kullanmaya devam ediyorsun canım fazla gelmiyor doktorum öyle söylemişti
Tamam canım çok teşekkürler. ben kullanmadım bu bi kaç gündür kullanayım öyleyse

Kafamda sürekli en kötüsünü düşünmekten yoruldum. Bebeğim 12 günlük. Meme reddi yaşıyoruz. Sağıp verirsen süt biter diyorlar doğru mu? Kaç ay sağım yapabilirim böyle?
Kim diyor canım öyle, biter mi hiç aksine beyin süt yetmiyor diye daha çok süt üretimine kodlar kendini, hele gece bu durum katlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…