- 28 Nisan 2013
- 784
- 2.488
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #28.581
Kendi sütünü sağıp vermek neden seni kötü anne yapsın ? Ben özellikle kaç ml verdiğimi takip etmem için biberonla veriyorum uzun uyku sonrasıBebeğim 11 günlük. Çoğu emzirmede ağlıyor, kırmızı oluyor resmen. Bugün ilk defa emzirmesem sütümü sağıp versem ne olur diye düşündüm? Kötü bir anne miyim?
Boşver canım kapat gözünü ikulağını ya sabır de önündeki meleğinle ilgilen ben öyle yapıyorum he diyip geçiyorum taksam üzülsem yavrumun sütüne bişey olacak allah korusunİnanılmaz gerçekten benzer örnekleri ben her gün yaşıyorum. herkes ailesine düşkündür ama bazı erkekler gerçekten sütten kesilmemiş gibi davranıyorlar. El kadar bebek üzerinden tartışma çıkarmaları bir de… Lohusalıkta bile anlayışlı değilsen ne yapayım ben seni ya
Aaaa bence de gece veriyorum huzursuz oluyor ve kakasi kokuyorrD vit huzursuzluk yapar akşam verme dedi bana doktor. Koku bizdede var ondan kaynaklı olduğunu düşünmemiştim mantıklı geldi şimdi sen yazınca.
Evet oluyor gayet normalKızlarr kızımın bacağında birkaç kere segirme fark ettim, refleks mi değil mi anlamadım, sizde de oluyor muu, hiç fark ettiniz mi?
Birkaç kere görünce bı tedirgin oldum canım sağolEvet oluyor gayet normal
Normal cnm. Ordaki kaslarda önce gerildi şimdi yavaş yavaş topluyor kendini. Zamanla azalacak kalmayacak merak etme.Kızlar selam.. 31 temmuzda oğlumu sezaryen ile kucağıma aldım. Çok şükür birbirimize alışarak geçti bu ilk dört gün. Yalnız ben fiziksel olarak baya hırpalandım. Sezaryen sonrası kan sulandırıcı kullanmaya başladım son iki gündür şikayetlerim artınca. Sık sık ateş basması yaşıyorum. Crp 90
Çıktı en son testte.
Merak ettiğim bir şey var her tuvalete gidişimde idrar yaparken içeride sanki torbasında gibi ağrı kasılma yaşıyorum çiş yapmak ağrılı oluyor çok. Sizde de böyle oldu mu olan olduysa bir çözüm öneriniz var mı acaba
Bizdede oluyor cnm normalmiş. İlk zamanlar daha sıktı azaldı yavaş yavaş.Kızlarr kızımın bacağında birkaç kere segirme fark ettim, refleks mi değil mi anlamadım, sizde de oluyor muu, hiç fark ettiniz mi?
Bizden çok onlar lohusaDakika başı emziremem ki yeni mastit iyileşti göğüs hassasiyeti var hala emzir emzir sağım yap sağım yap… inek gibi bir muamele. Yoksa ben çocuğun beslenmesini onlardan daha mı az düşünücem bunu anlamıyor. Hormonların verdiği etki de ayrıca hassasiyet var evet ama buna da biraz anlayışla karşılık vermeleri gerekiyor eşimin özellikle
Ayaklarından çorabını eksik etme zıbın olsun yeter biz duramıyoruz onlar ne yapsınlar sıcaklardaTşk ederim kızlar bende öyle yapıyorum ama ah bu büyükler dinlemiyorlar bebeğim hep isilik oldu anca öyle görünce daha bişey demiyor ah işte tecrübe olmayınca bizde bilemiyoruz iyiki burası varda birbirimize destek oluyoruz
Sen çok haklısın beklediğin davranış modelide çok normal ama şuanda onu değiştiremezsinDakika başı emziremem ki yeni mastit iyileşti göğüs hassasiyeti var hala emzir emzir sağım yap sağım yap… inek gibi bir muamele. Yoksa ben çocuğun beslenmesini onlardan daha mı az düşünücem bunu anlamıyor. Hormonların verdiği etki de ayrıca hassasiyet var evet ama buna da biraz anlayışla karşılık vermeleri gerekiyor eşimin özellikle
Benimde oluyor , ilk tedirgin oldum kısa süre oluyor geçiyor normal dedilerKızlarr kızımın bacağında birkaç kere segirme fark ettim, refleks mi değil mi anlamadım, sizde de oluyor muu, hiç fark ettiniz mi?
Bizdede oluyor cnm normalmiş. İlk zamanlar daha sıktı azaldı yavaş yavaş.
Benimde oluyor , ilk tedirgin oldum kısa süre oluyor geçiyor normal dediler
Ben mama verirken lansinoh kullandım. Bu markalar anne göğsü benzeri yapıldığı için bebek çekmeden gelmiyor. Midesinin bi anda dolmaması rahatsız olmaması için birde anne memesi reddi de olmasın diye iyi bişey aslında. Kendi çabaladıkça geliyor. Bence bi sıkıntı yok.Kızlar bebeğiniz biberon kullanıyor mu? Bende philips avent var mamayı onunla verdim 2 kez 20 dakika da anca bitiriyor normal mi bu? Normalde eds ile veriyoruz ama eşim işe başlayınca onu tek yapmam çok zor biberona nasıl alıştırabilirim
Ben de onu kullanıyorum sizinki kaç numara 1 çok yavaş 2 orta akış diye geçiyor ben 2yi kullanıyorum uyuduğunda içmesi çok yavaş ama uyanıksa çeke çeke bitiriyor mamayı böylesi daha iyi boğulma tehlikesi yaşamaz en azından sizinki yeni başladıysa başta yavaş emiyorlar daha sonra daha iyi emmeye başlıyorlarKızlar bebeğiniz biberon kullanıyor mu? Bende philips avent var mamayı onunla verdim 2 kez 20 dakika da anca bitiriyor normal mi bu? Normalde eds ile veriyoruz ama eşim işe başlayınca onu tek yapmam çok zor biberona nasıl alıştırabilirim
Bende de oluyordu ilk zamanlar. Küçük tuvaletimi yaparken acıyordu hafif yanma. Ama anlık oluyordu. Tuvalet bitince bitiyordu. Azalarak yok olduKızlar selam.. 31 temmuzda oğlumu sezaryen ile kucağıma aldım. Çok şükür birbirimize alışarak geçti bu ilk dört gün. Yalnız ben fiziksel olarak baya hırpalandım. Sezaryen sonrası kan sulandırıcı kullanmaya başladım son iki gündür şikayetlerim artınca. Sık sık ateş basması yaşıyorum. Crp 90
Çıktı en son testte.
Merak ettiğim bir şey var her tuvalete gidişimde idrar yaparken içeride sanki torbasında gibi ağrı kasılma yaşıyorum çiş yapmak ağrılı oluyor çok. Sizde de böyle oldu mu olan olduysa bir çözüm öneriniz var mı acaba
Tamam canım çok teşekkürler. ben kullanmadım bu bi kaç gündür kullanayım öyleysehamileyken de kullanıyordum bir süre devam da ettim elimdeki bitene kadar kullanılan süreçte d ve demiri kullanmaya devam ediyorsun canım fazla gelmiyor doktorum öyle söylemişti
Kim diyor canım öyle, biter mi hiç aksine beyin süt yetmiyor diye daha çok süt üretimine kodlar kendini, hele gece bu durum katlanırKafamda sürekli en kötüsünü düşünmekten yoruldum. Bebeğim 12 günlük. Meme reddi yaşıyoruz. Sağıp verirsen süt biter diyorlar doğru mu? Kaç ay sağım yapabilirim böyle?
etrafımdakiler söylüyorKim diyor canım öyle, biter mi hiç aksine beyin süt yetmiyor diye daha çok süt üretimine kodlar kendini, hele gece bu durum katlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?