2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlarrrrr bilen yazsın lütfen
Bebeğim çok alttan gaz çıkarıyor ve gazı pis kokuyor. Ayrıca ağlarken veya dururken sürekli ıkınıyor kızarıyor bunun nedeni ne olabilir
Benim oğlum da öyle. Sürekli emme ıkınma sıçma gaz çıkarma. Sürekli osuruyor. Osurdugu için de mutlu oluyoruz yoksa gaz sancısından perişan olacak. Erkekse eğer daha çok gaz cikariyorlarmis öyle diyor çevrem ne denli doğru ise artık. Her emmede sıçiyor.

Bizimkisi kaka da yapmıyor günde 1 en fazla 2 kez. Evet erkek

Bebeğim çok alttan gaz çıkarıyor ve gazı pis kokuyor. Ayrıca ağlarken veya dururken sürekli ıkınıyor kızarıyor bunun nedeni ne olabilir
D vitamini aldığından beri benim bebişin de gazlı kakası/kakası fena kokuyor . O ıkınma hareketleri oluyor hep ya

Benimkinin de gazı büyük insan gibi kokuyor. hatta her sefer kaka yaptı sanıyorum. Kenardan açıp bakıyorum ki bi şey yokmuş.

Dr beni doğumdan bir buçuk ay sonra çağırdı. Hatta yapılacak tahlil listesini verdi. Buları yaptır, sonuçları ile gel dedi. Ama kendine gitmeyeceğim. Başka bi Dr belki.

Benim de aynı bacım. Bi kere bir günden fazla kesildi. Bitti sandım, yine başladı. Geçen gün iki günden fazla kesildi. Tamam şimdi bitti sabah guslederim dedim. Kalktım yine akıntı.
Kızlar benim sezeryan dikiş sağ tarafım şiş durumda doktora da gidemedim kontrole böyle olanınız var mı
Yeni ise doğumun olabilir. Benim ilk bir hafta on gün lokal şişlikler olmuştu. Kabarma gibi. Dr normal demişti. Ama artık bir ayı geçti. Nizami kaynamıs ve şişlik yok.

Aranızda Ocean mummy kullanan var mı acaba ben demir ve D vitamini kullanıyorum demir kahvaltıdan önce d vitamini kahvaltıdan sonra olarak. ama bu takviye hepsini kapsıyor kullanımı nasıl oluyor acaba bunu kullananlar ekstra demir ya da d vit kullanıyor mu yeterli geliyor mu içeriğindeki miktar

Emzirdikten sonra gazını çıkarmazsam kusuyo benimki. 10-15 dk bile sürüyo bazen ama uğraşıyom çıkarmak için. Çıkarmazsan ya kusarak uyanıyo yada huzursuz oluyo uykuya tam geçemiyo.
Evet canım ama emerken yüz ifadesiyle midesi bulandığını anlıyorum ve öğürüp kusmaya başlıyor üşüttü mü anlamadım

D vit huzursuzluk yapar akşam verme dedi bana doktor. Koku bizdede var ondan kaynaklı olduğunu düşünmemiştim mantıklı geldi şimdi sen yazınca.
Aa öyle mi ben ne zaman uyanık ve enerjikse o zaman damlatıveriyordum genelde gündüz verdim gerçi ama bildiğim iyi oldu teşekkürler

Lansinoh kremi var bende baya yumuşatıyor ama bir tahin yağını söylemişlerdi çok etkili diye deneyebilirsin bebek tam emmeden önce sütünü sık sür yumuşasın kuru olmasın tahriş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…