- 27 Ekim 2023
- 7.587
- 20.858
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #28.541
Ona lazım olmamış olabilir de seni bı salsıneşim de o gerek olmaz bu gerek olmaz dediği
Benim oğlum da öyle. Sürekli emme ıkınma sıçma gaz çıkarma. Sürekli osuruyor. Osurdugu için de mutlu oluyoruz yoksa gaz sancısından perişan olacak. Erkekse eğer daha çok gaz cikariyorlarmis öyle diyor çevrem ne denli doğru ise artık. Her emmede sıçiyor.Kızlarrrrr bilen yazsın lütfen
Bebeğim çok alttan gaz çıkarıyor ve gazı pis kokuyor. Ayrıca ağlarken veya dururken sürekli ıkınıyor kızarıyor bunun nedeni ne olabilir
Bizimkisi kaka da yapmıyor günde 1 en fazla 2 kez. Evet erkekBenim oğlum da öyle. Sürekli emme ıkınma sıçma gaz çıkarma. Sürekli osuruyor. Osurdugu için de mutlu oluyoruz yoksa gaz sancısından perişan olacak. Erkekse eğer daha çok gaz cikariyorlarmis öyle diyor çevrem ne denli doğru ise artık. Her emmede sıçiyor.
Benimki çağırdı. Hem korunma yöntemi seçeriz dedi.Beni 40 kontrolüne çağırmadı doktorum. Herkesim doktoru çağırdımı?
Beni de cagirmadi 10gun olunca dikislere baktı, sıkıntı yok kanaman çok fazla olursa gelirsin yoksa gerek yok dediBeni 40 kontrolüne çağırmadı doktorum. Herkesim doktoru çağırdımı?
D vitamini aldığından beri benim bebişin de gazlı kakası/kakası fena kokuyor . O ıkınma hareketleri oluyor hep yaKızlarrrrr bilen yazsın lütfen
Bebeğim çok alttan gaz çıkarıyor ve gazı pis kokuyor. Ayrıca ağlarken veya dururken sürekli ıkınıyor kızarıyor bunun nedeni ne olabilir
D vit huzursuzluk yapar akşam verme dedi bana doktor. Koku bizdede var ondan kaynaklı olduğunu düşünmemiştim mantıklı geldi şimdi sen yazınca.D vitamini aldığından beri benim bebişin de gazlı kakası/kakası fena kokuyor . O ıkınma hareketleri oluyor hep ya
Benim de sol tarafımdı 10 gün önce gecmiş kendiliğindenKızlar benim sezeryan dikiş sağ tarafım şiş durumda doktora da gidemedim kontrole böyle olanınız var mı
Benimkinin de gazı büyük insan gibi kokuyor.Kızlarrrrr bilen yazsın lütfen
Benim de aynı bacım. Bi kere bir günden fazla kesildi. Bitti sandım, yine başladı. Geçen gün iki günden fazla kesildi. Tamam şimdi bitti sabah guslederim dedim. Kalktım yine akıntı.Kızlar kanamanız ne durumda?
33 gün oldu doğum yapalı bir hafta önce hah dedim bitti pembe akıntı geliyor sarı akıntı geliyor ama 2 gündür yine hafif hafif kan gelir
Nezaman bitecek ?
Bu sıcakta ped yapıştı popişime
Yeni ise doğumun olabilir. Benim ilk bir hafta on gün lokal şişlikler olmuştu. Kabarma gibi. Dr normal demişti. Ama artık bir ayı geçti. Nizami kaynamıs ve şişlik yok.Kızlar benim sezeryan dikiş sağ tarafım şiş durumda doktora da gidemedim kontrole böyle olanınız var mı
Benimki de sürekli emme ıkınma kızarma gaz çıkarma döngüsündeKızlarrrrr bilen yazsın lütfen
Emzirdikten sonra gazını çıkarmazsam kusuyo benimki. 10-15 dk bile sürüyo bazen ama uğraşıyom çıkarmak için. Çıkarmazsan ya kusarak uyanıyo yada huzursuz oluyo uykuya tam geçemiyo.bebeğinin midesi bulanıp kusan var mı, son iki gündür midesi bulanıyor ardından da kusuyor hemen
Evet canım ama emerken yüz ifadesiyle midesi bulandığını anlıyorum ve öğürüp kusmaya başlıyor üşüttü mü anlamadımEmzirdikten sonra gazını çıkarmazsam kusuyo benimki. 10-15 dk bile sürüyo bazen ama uğraşıyom çıkarmak için. Çıkarmazsan ya kusarak uyanıyo yada huzursuz oluyo uykuya tam geçemiyo.
Aa öyle mi ben ne zaman uyanık ve enerjikse o zaman damlatıveriyordum genelde gündüz verdim gerçi ama bildiğim iyi oldu teşekkürlerD vit huzursuzluk yapar akşam verme dedi bana doktor. Koku bizdede var ondan kaynaklı olduğunu düşünmemiştim mantıklı geldi şimdi sen yazınca.
Lansinoh kremi var bende baya yumuşatıyor ama bir tahin yağını söylemişlerdi çok etkili diye deneyebilirsin bebek tam emmeden önce sütünü sık sür yumuşasın kuru olmasın tahriş olurDoğumdan daha zor olan şey şu meme acılarıymış meğersinir krizleri geçirmeme az kaldı. Şimdi meme yumuşadı bu sefer de göğüs uçları acayip açıyor tahriş oldu. Bebeğin ağzını bırak kıyafet değse güneş altında uyuyakalmışım gibi yanıyor eşim de o gerek olmaz bu gerek olmaz dediği için hiç meme bakımı eşyası almamıştım şimdi derhal gümüş altın ne varsa atıcam sepete adama uyuz olmaya başladım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?