2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kesinlikle çok acılı özellikle ilk bir hafta 10 gün canım çıktı emzirirken kanadı yara oldu kabuklandı. Memeler hep dışardaydı benim maalesef. Gümüş kapağı pek sevemedim ben ama göğüs kalkanları baya rahatlattı uçları boşlukta kalıp hava aldığı için hem de akan sütü toplamak için kullanışlı oldu. Arada da lansinoh sürdüm. Daha iyiler şu an.

Evet o kalkanları da çok önerdiler daha gelmedi kullanmadım ama uçların hassasiyeti tüylerimi diken diken ediyor

Keşke komple salsa da ömür boyu rahat etsem kaynana gibi onun yüzünden şakır şakır gelen sütüm tamamen bitti mama verdik bugün
Kusura bakma ama kına yaksın simdi. Bı susmuyorlar ya şu halde bile susmayip herşeye konuşmayı hak görüyorlar kendilerine

Bebişin 5.günde göbeği düşmüştü kuruydu şimdi 9.gün böyle oldu. Yaşayan var mı bu durumu
Bu kalıntı göbek düştükten sonra yoktu da sonradan mı oldu? Bizde göbek kordonu düştükten sonra böyle kalıntı kalmıştı. Hatta birkaç gün sonra banyodan sonra kuruturken taze kan geldi gazlı beze( doktor gazlı bezle kurutmamızı önermişti) endişelenip doktora sorduk, bir bozuk para kadar kan yoksa sorun yok demişti, kanama olursa da k vitamini yapılıyormuş tekrar. Neyse bizimki birkaç gün hafif nemli gibiydi sonra kurudu ve bir gün çıkıp gitti tamamen bu kalıntı. Banyoda dikkatli olmak ve göbek deliğini güzelce kurutmak gerekiyor

Evet ilk düştüğünde kuru kabuk gözüküyordu şimdi bugün altını değiştirirken fark ettim böyle olduğunu yani bir iki saat içinde olmuştur. İnsallah çabucak geçer gördükçe içim gidiyor teşekkür ederim cevabınız için

En gerektikleri zamanda bu eşlere noluyor acaba destek olmaları gereken zaman da neden köstekler anlayamıyorum
Destek olduğunu yüzüme vurduğu için kendinde bu hakkı görüyor zaten. “Senin tek görevin emzirmek başka bir şey istemiyoruz” diyor. İstemiyoruz dediği kim biliyor musun ? Annesi babası ve kendisi. Ailesi olarak onları görüyor çünkü. Sürekli çoğul konuşuyor bu şekilde. Neyse yanlış bir şeyler söylemek istemiyorum ama bu ana baba düşkünlüğü aşırı rahatsız edici

Bebeğim 11 günlük. Çoğu emzirmede ağlıyor, kırmızı oluyor resmen. Bugün ilk defa emzirmesem sütümü sağıp versem ne olur diye düşündüm? Kötü bir anne miyim?

Hormonlarımızın etkisi ile de hassas oluyoruz ve yüksek tepkiler veriyor olabiliriz
Normalde takılmayacağımız şeylere takılıyoruz
Sende dedikleri gibi yap kalkma yerinden aç memeleri dışarı kapa kapını emzir dur bebeğini

Aynı ana baba düşkünü modelden bi tane de nende var. Çocuğu yıkadık giydirdik haliyle emecek çocuk ve uyuyacak meme arıyor resmen ben emzirmeye başladım bana çocuğu uyutma annemle babamı arayacağım görmek istiyorlar diyor. Napayım çocuğun gözlerini mi tutayım dedim sonra adım sen çocuğu göstermek istemiyorsun oldu çocuk kaçırıyormuşum onlarında ilk torunuymuş hevesleniyormuş çocuk uyuyacak aç çocuk demek de saçma bebek daha 23 günlük uyumasına engel olacakmışım lükse bak

Kızlar benim sezeryan dikiş sağ tarafım şiş durumda doktora da gidemedim kontrole böyle olanınız var mı
benim de 17 gün oldu hâlâ sağ ve sol tarafta şişlik ve sertlik var ama bence normal özellikle sağ normalmiş oradan açıyoruz demişti bana doktorum
hamileyken de kullanıyordum bir süre devam da ettim elimdeki bitene kadar kullanılan süreçte d ve demiri kullanmaya devam ediyorsun canım fazla gelmiyor doktorum öyle söylemişti
Hem göğüs ucu kremi sürmek hem de gümüş kapak koymak olur mu? Yoksa birinden biri mi?
ben ikisini aynı anda kullandım öneriyorum

İnanılmaz gerçekten benzer örnekleri ben her gün yaşıyorum. herkes ailesine düşkündür ama bazı erkekler gerçekten sütten kesilmemiş gibi davranıyorlar. El kadar bebek üzerinden tartışma çıkarmaları bir de… Lohusalıkta bile anlayışlı değilsen ne yapayım ben seni ya

Dakika başı emziremem ki yeni mastit iyileşti göğüs hassasiyeti var hala emzir emzir sağım yap sağım yap… inek gibi bir muamele. Yoksa ben çocuğun beslenmesini onlardan daha mı az düşünücem bunu anlamıyor. Hormonların verdiği etki de ayrıca hassasiyet var evet ama buna da biraz anlayışla karşılık vermeleri gerekiyor eşimin özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…