2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Ya Allah korusun normal bence de..baya kişide oluyormuş içim ferahladı
Şöyle soyleyeyim ben memlekete geldim babamin ev sıcak bunaldı benim bebe, sivilce bastı benek benek, akşam serinlikte köye geçtik isilik kırmızılık kalmadı pamuk gibi oldu, sıcak acayip tetikliyor

Çok teşekkür ederim bı parol alayım bende aslında çok yüklenmemeye çalışıyorum kendime ama yavaş yavaş da eski günlerime dönmek istiyorum

Kızlar nasılsınız
Sen nerelere kayboldun bacım en son beraber geri sayım yapıyorduk bı gittin pir gittin

Ahhh ahhh Kolik bebek böyle bi şey

Ahhh ahhh Kolik bebek böyle bi şey
Ahh bilmemmi bende sadece aklımın takıldığı şeyleri sorup cikiyorum bidaha dönüp bakmaya bile fırsatım olmuyo desem yeridir şimdi bile misafirim var gitsinler diye gözlerinin içine bakıyorum

7 haftalık bebeğim artık beni tanıyor
Onunla konuşunca gülümsemeler başladı.
Bugün, ben odanın içinde hareket ederken yattığı yerden beni gözleriyle takip ettiğini fark ettim. Elhamdulillah
Bunu bende fark ettim sesime gülümsüyor ve beni takip ediyor, yanından uzaklaşınca başlıyor ağlamayainsanı mest ediyor bu halleri

Ahh bilmemmi bende sadece aklımın takıldığı şeyleri sorup cikiyorum bidaha dönüp bakmaya bile fırsatım olmuyo desem yeridir şimdi bile misafirim var gitsinler diye gözlerinin içine bakıyorum
Ben uzun ve karmaşıklı bir süreç geçirdim kendim çocuğum kolikti iki gün kabızdı doktora götürdük acile mül yapıldı derken ben enfeksiyon kaptım 40° ateşte acile gittim falan sonra üç tane serum falan yedim ellerimi falan yaktım yani sürekli başıma bir şeyler geldi diyebilirim o yüzden pek giremedim bir de ben biraz sanırım da olsa depresyona da girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…