2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Evet normalmiş bu kusmalar yorumlardan sonra rahatladım bende Allah'a emanet yavrularımız bende yanında yatırıyorum gik dese uyanıyorum beşiğin yatağıni sevmedim onu degisince beşiginde uyuturum inşallah

Son düzenleme:
Bende sevmedim çok ince yeni doğanlar icin böylesi mi uygun bilemiyorum ama bende araştırıyorum sanırım yeni alacam bu attığın da güzel görünüyor

Evet çıkıyor kayboluyor ama sürekli başka yerlerde çıkmaya ve kaybolmaya devam ediyor o yüzden dikkate almaya başlamalı mıyım diye düşündüm. İnşallah alerjik değildir

Bizde de var aynısından doktor önemli bir şey değil onlar dedi ben gösterdim doktora. Endişe etmeyin

Bacım geçmiş olsun. Rabbim bunu unutturacak hastalık vermesin.

Lohusalık başlı başına muhtaçlık durumu. Hem fiziksel, hem ruhsal olarak aciz hissediyoruz. İki çocuklu lohusa olmak başka. Lohusayken böyle ağır hastalık geçirmek bambaşka. Her ne kadar yardım eden olsa da, kendi vücudun sana ağır gelirken diğer sorumlulukları nasıl tam mutmainle yerine getirebilirsin ?

Ayrıca sana şunun garantisini vereyim, aksini söyleyen varsa, buyursun yazsın. Ne kadar rahat bi lohusalık geçirirse geçirsin, etrafında yadımcılar olsun, bebeği de dünyadaki en rahat büyüyen bebek olsun, hiçbir lohusa yoktur ki ; ben bu işi harika yapıyorum, süper bi anneyim, herseye vakıfım ve yetişiyorum desin. Hepimizde var o eksiklik duygusu. Vicdan yapmalar… Öğreniyoruz. Tecrübe ediyoruz. Bizi iyi yapan da bu. Daha iyi olmaya çalışmak. Kötü yada vasat bi annenin bu platformda işi olmaz sanıyorum. Burada bebeğine en güzel şekilde yetebilmek için kendinin en iyi versiyonunu bulmaya çalışan anneler var

Her zorlukla beraber bir kolaylık var. Bak bebeğin o hastalıklara rağmen nasıl kilo almış. Sen bile şaşırmışsın Allahın merhameti büyük.

Şu ara gaz sebebiyle çıldırtan ağlamalar ve krizlerle geçiyor günümüz. Her gece saat 2-3 bazen 4e kadar ne yapsam durmayan bebeğimle uykusuzluktan fiziksel ve mental olarak çökmüş durumda, Allahım hiç takatim kalmadı. Ne zaman sakinleyip uyuyacak diyorum. Ama bir saat daha dayanamam sandığım gecelerde bile bakıyorum gece bitmiş sabah olmuş. İlla bu günler geçecek. Hiçbir hal daimi değil

Son düzenleme:
Kızlar 54 gün oldu doğum yapalı 40 gün kanamam oldu bitti 5 gün sonra tekrar başladı çok yoğundu 9 gün sürdü bitti ayın 7 sinde şimdi bugün tekrar başladı kanamam dün çok rahatsızdım bel bacak ağrısı halsizlik bugün yine adet oldum sizde durumlar nasıl böyle olan oldumu

Kızlar doğum parası yatan oldumu ben başvurdum fakat nerden sorgulama yapiliyo bulamadım yattiginda nerden haberimiz olacak bilgisi olan varmı
144 ü arayın net cevap alırsınız, e devletten e ailem e girip taleplerimden bakabilirsiniz dediler . Ancak para yattı mı yatmadı mı , nasıl alacağız bende çok merak ediyorum??

Lady benimde 3-4 gün öncesine kadar kızımın aşırı gaz sancısı vardı şuan 39 günlük kolikti. İbrahim saraçoğlunun kimyon tarifi var bebeğe verilen ben onu denedim ve şaşırtıcı şekilde fayda gördüm başta ön yargılıydım doktorumuzun vermediği şeyi vermicem diye ama gaz damlalarının da içeriğinde kimyon anason vs var. İstersen bir dene verir vermez beş dk içinde çocuk rahatlıyor :) kızım 3-4 gündür rahat uyku uyumaya başladı gazdan ne emebiliyodu ne uyuyabiliyordu

Allah askina ozelden bana da yazin ne yapmam.lazim

Saol bacım

Büyük kızımda veriyordum kimyon çayından. Kendim de içiyordum. Oğlana henüz dün bir çay kaşığı kadar verdim. Ondan mı bilmiyorum bugün bir nebze daha iyi bakalım gecemiz nasıl geçecek..

Kızlar ağustos annelerinden geliyorum 23 temmuzda doğum yaptım bende bebeğim şuan 24 günlük geceleri 2 saate bir kaldirmali miyim şuan uyuyor 2 saat fln oldu kaldırırsam ortalığı yıkar ağlamaktan geri de çok zor uyur siz geceleri ne zamana kadar uyandırdınız veya geceleri uyandırmayan oldu mu aranızda ya

Merhaba ben de 25 temmuzda doğum yaptım. Normalde doğduğundan beri 2.5 saatte bir kaldırıyordum. Şimdi doğum kilosunu geçtiği ve sarılık riskini atlattığı için gece uyandırmıyorum. Genelde 3-3.5 saatte uyanıyor kendisi

Evet bizimkide aynı şekil . Gündüz nasıl yapıyorsunuz peki

Evet bizimkide aynı şekil . Gündüz nasıl yapıyorsunuz peki

Gündüz 2.5-3 saati geçmemek kaydıyla ne zaman özlersem o zaman uyandırıyorum :) yada kaka yapmışsa bekletmemeye çalıştığım için değiştirirken kendi uyanıyor bazen tekrar dalıyor bazen beslenmek istiyor. Gece çinko oksit sudocrem sürüyorum bezine fazla bakmadığım için bariyer olsun diye. Uyandığında değiştiriyorum

Anladım sağlıkla büyütelim inşallah

Gıda alerjisini bebekken mi olmuştu anne sütü alıyorken mi ?
Ya alerji değildir sanmıyorum kakası normal pişiği de yok ama tabi böcek olma ihtimali de hoş değil. Hala devam ediyor kızarıklıklar

Yaa rahatladım biraz şimdi çok teşekkürler. ilk kontrolde doktora sordum bana da normal dedi losyon sürdükçe geçer dedi ama geçmedi. Hatta losyonu değiştirdim. O yüzden acaba başka bir şey mi diye şüpheye düştüm ama dediğiniz gibi sarılık tedavisi gördü belki hala devam ediyor diye vardır kızarıklıklar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…