- 5 Kasım 2024
- 305
- 285
- 18
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #29.141
Kanda enfeksiyon çıkmadı crp si 7 çıktı doktor beyde boğazındaki kızarıklıktan olmuştur dedi ciğer filminde de birşey yoktu ama ailemden uzağım destek alacak kimse yok yakınımda sürekli telaşlanıyorum birşey olacak mı diye 8 sene üzerine tüp bebekle oldu oğlumÇok geçmiş olsun
38.4 yüksekmiş. Endişe etmekte haklısın. Bebek çok küçük old için insan stres yapıyor. Ama tahlilde bi şey çıkmadı sanıyorum.
Ateş öyle bi şey ki; çok sinsi gitmiyor. Yani ateşi belli bi seviyenin üstündeyse misal, bebek uyumuyor. Ağlıyor. Bi çeşit alarm gibi. Seni uyanık tutuyor.
Bir de ateş düşürücülerin 2.5-3 saat etkisi var. Yani ilaç verdin ateş düştü. İnatçı ateşse bile en erken saat 2-3 saat sonra ateş yükselir.
Atesölcerlerden çok ben bebeğimi öperken, dudağımın hassasiyetiyle en hafif ateş yükselmesini bile anlıyordum. İçgüdülerine güven. Allahın izniyle ins devam etmez.
144ü arayıp aktif başvuru durumlarını sorgulayabilirsin.
Hadi bakalım bekliyorum sms i sabırsızlıklaMesaj gelmesi gerek. Her ayın son haftası ödemeler yapılıyormuş. Birkaç güne sms gelir
Aaaa süper ben başvurmadım buna ya arayıp mı başvuru yaptın?
Başvurdum bende buna hemen yaptılar 1/2 hafta içinde gelir dedi sağol leydicimm153ü arayabilirsin. Vatandaş temsilcisi 1 dk da başvuruyu yapıyor. Yapılan başvuru durumu hakkında bilgi de veriyor.
Maltepe belediyesi için de aşağıdaki numarayı aramak gerek, bebeğin tc si ile başvuruluyor. Maltepe’de ikamet etme şartı var yalnızca. Bir yaşa kadar hakkın saklı.
Bizimki de 31 temmuzda doğdu. Doğumdan sonra baya kilo verdi toparlamaya çalışıyorum aç kalmasın diye 2 saati geçirmemeye çalışıyorum uyanmıyolar malum. Sağıp biberonla veriyorum ama emmesi az inş memeye iyice alışır.
Göbek 6 günlükken düştü kurumuş kanla kapalı şuan. Doktor orayı atması birkaç ayı bulur dedi. Hiçbir şey önermedi ben de duşta sadece su döküp kurutuyorum.
Ben de 15. Gün yıkayabildim öncesinde izin vermedi doktor. Göbeği gördü öyle izin verdi.Canım anca gördüm mesajını. Giremiyorum ki bebişten. Bizimki şimdi de pişik oldu doktor yıkamaya izin vermediği için. Sizin göbüşte kalıntı mı kaldı? Bizimki de hala iyileşmedi doktor tam düşmeden yıkamak yok diyor çocuk yıkamaya yıkamaya pişik oldu işte. Artık psikolojim bozuluyor
Ben de 15. Gün yıkayabildim öncesinde izin vermedi doktor. Göbeği gördü öyle izin verdi.
Sleepy kullanıyordum mecbur primaya geçtim. Sudokrem sürdüm. Bir de hergün ılık tuzlu suyla ve pamukla sildim vücudunu. Bu şekilde pişik 3. Gün geçti şükür. Artık hangisi işe yaradıysa. Ama yıkayamayınca silmek lazım hemen hemen deniz suyu gibi olsun tadı. Başka türlü ciltleri hassas pişsin derisi diye sildim, çok iyi geldi. Şimdi göbekte kurumuş kan var kapalı kalıntı var. Günaşırı yıkıyorum bebeği şimdi. Pişik problemi olmadı bir daha şükür
İyi yapmışsın geçmiş olsun Allah kolaylık versin hepimizeÇok sevindim. Ben de bugün göbeğin üzerini kapatıp yıkadım. Yıkamak zorunda kaldım çünkü altını değiştirirken idrarını yaptı elleri kafası hep battı, popo desen pişikti su iyi gelir diye düşündüm. Göbeği sarıp yıkadım biraz nemlenmiş ama yapacak bir şey yokvallahi çok yoruldum. uykusuzluk, ağrılar ben zaten kötüyüm bir de bebeğim böyle olunca hiç tadım kalmıyor. göbeği ve pişiği geçse rahatlayacağım
Çok yanlış kişiye, çok yanlış bi soru. Ballarım bebekleriniz gece kaç saat aralıksız uyuyor ve kaç günlükler?
Çok yanlış kişiye, yanlış bi soru.
O yüzden passss!
Şaka şaka
Bizimki geç uyuyor. 1.30-2.00 gibi.
Bir uzun uykusu var 2-2.5 saat. (Ama o da her gün değil.)
Emmeye uyanıyor. Bazen iyice ayılıyor. Yarım saat, bir saat uyanık kalıyor. İyi günündeyse emip uyuyor. Ama sabaha kadarki uykuları hep 1 saatlik parça parça uykular. Zaten 6-7 gibi de gaz sancısıyla uyanıyor.
Maşallah diyiniz önceBallarım bebekleriniz gece kaç saat aralıksız uyuyor ve kaç günlükler?
Susamasıydı çişe kaldırmasıydı 5-6 yaşı bekle sen balımPeki 40ından sonra değişim oldu mu yoksa hep düzeni böyle miydi bal parçasınınbir daha ne zaman kesintisiz uykum olacak onu merak ediyorum
Maşallah diyiniz önce11 gibi yıkıyorum 12 gibi uyuyor 3-4 arası bi kalkıyor 6-7 arası bi kalkıyor 8:30-09:00 gibide tamamen uyanıyor 1-2 saat uyanık kalıyor. Bizimde gündüz sıkıntı bazen 5-6 saat uyumuyo uyuyamadığı için çıldırıyo. Bi çıkmaza giriyor. Hele akşamları artık baya çığrından çıkıyo bazende gaz krizi eşlik ediyor çocuk çıldırmış gibi oluyor. Kollarım bacaklarım ağrıyor gezdirmekten. Hç adam akıllı uykusu yok gündüzleri. Gecede kundak yaparsam uyuyo yukarda yazdığım gibi. Kundaksız dalamıyo uykuya çnkü hep elleri yüzünde. Çok hareketli kendini uyandırıyor.
Susamasıydı çişe kaldırmasıydı 5-6 yaşı bekle sen balım
Takviminde 16 günlük yazıyor biraz erken olabilir gibi. Ama sarılığı yoksa akışa bırakabilirsin bnce. Uykuda büyütüyor bebeği hemde anneye süt yapıyor. Bebek uyur uyumaz uyuyorum bende hemen. Gece daha çekilebilie oluyor. Bide demir ilacımı kullanmadım bi kaç gün gece emzirirken uyanık kalmak çok zorlaştı gözlerim açılmıyordu sanki. Geri başladım düzeldi yine.Maşallah fıstığımaaabizimki de gündüz ve akşam aynı gece ben hala gece uyandırıyorum doktor ilk iki ay kan şekeri hızlı düşüyor dedi. Kafamı bulandırdı bıraksam mı diye düşünüyorum
Takviminde 16 günlük yazıyor biraz erken olabilir gibi. Ama sarılığı yoksa akışa bırakabilirsin bnce. Uykuda büyütüyor bebeği hemde anneye süt yapıyor. Bebek uyur uyumaz uyuyorum bende hemen. Gece daha çekilebilie oluyor. Bide demir ilacımı kullanmadım bi kaç gün gece emzirirken uyanık kalmak çok zorlaştı gözlerim açılmıyordu sanki. Geri başladım düzeldi yine.
Bence gayet iyi gelişimi. Takılcak bişey yok. Onlar kitaba göre konuşuyor sen içgüdülerini dinle. O düzene alışır her gece o saatlerde uyanır gibi geliyo bana.Yok kuzum benimki 26 günlük oldu. 4 Ağustos beklenen tarihti :) sarılık riski yok dedi doktor. Sütü sağıp biberonla verdiğim için genelde gece iyi de besleniyor. Sadece 2800 kg 46 cm doğdu şimdi 3300 50 cm olmuş. Acaba ona mı takıldı diye düşünüyorum. Bırakıp deneyeceğim insan üç-dört kere kalktıkça iş daha da zorlaşıyor maalesef :)
Nasıl bir leke kırmızı mıKızlar bebeğimin yumurtalıkların daki lekeyi bugün dra gösterdim hemanjiyom olabilir hematoloji görsün dedi varmi böyle bişey duyan yada başına gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?