2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Kanda enfeksiyon çıkmadı crp si 7 çıktı doktor beyde boğazındaki kızarıklıktan olmuştur dedi ciğer filminde de birşey yoktu ama ailemden uzağım destek alacak kimse yok yakınımda sürekli telaşlanıyorum birşey olacak mı diye 8 sene üzerine tüp bebekle oldu oğlum

Başvurdum bende buna hemen yaptılar 1/2 hafta içinde gelir dedi sağol leydicimm

Canım anca gördüm mesajını. Giremiyorum ki bebişten. Bizimki şimdi de pişik oldu doktor yıkamaya izin vermediği için. Sizin göbüşte kalıntı mı kaldı? Bizimki de hala iyileşmedi doktor tam düşmeden yıkamak yok diyor çocuk yıkamaya yıkamaya pişik oldu işte. Artık psikolojim bozuluyor

Ben de 15. Gün yıkayabildim öncesinde izin vermedi doktor. Göbeği gördü öyle izin verdi.
Sleepy kullanıyordum mecbur primaya geçtim. Sudokrem sürdüm. Bir de hergün ılık tuzlu suyla ve pamukla sildim vücudunu. Bu şekilde pişik 3. Gün geçti şükür. Artık hangisi işe yaradıysa. Ama yıkayamayınca silmek lazım hemen hemen deniz suyu gibi olsun tadı. Başka türlü ciltleri hassas pişsin derisi diye sildim, çok iyi geldi. Şimdi göbekte kurumuş kan var kapalı kalıntı var. Günaşırı yıkıyorum bebeği şimdi. Pişik problemi olmadı bir daha şükür

Çok sevindim. Ben de bugün göbeğin üzerini kapatıp yıkadım. Yıkamak zorunda kaldım çünkü altını değiştirirken idrarını yaptı elleri kafası hep battı, popo desen pişikti su iyi gelir diye düşündüm. Göbeği sarıp yıkadım biraz nemlenmiş ama yapacak bir şey yok vallahi çok yoruldum. uykusuzluk, ağrılar ben zaten kötüyüm bir de bebeğim böyle olunca hiç tadım kalmıyor. göbeği ve pişiği geçse rahatlayacağım

İyi yapmışsın geçmiş olsun Allah kolaylık versin hepimize

Şaka şaka
Bizimki geç uyuyor. 1.30-2.00 gibi.
Bir uzun uykusu var 2-2.5 saat. (Ama o da her gün değil.)
Emmeye uyanıyor. Bazen iyice ayılıyor. Yarım saat, bir saat uyanık kalıyor. İyi günündeyse emip uyuyor. Ama sabaha kadarki uykuları hep 1 saatlik parça parça uykular. Zaten 6-7 gibi de gaz sancısıyla uyanıyor.

Peki 40ından sonra değişim oldu mu yoksa hep düzeni böyle miydi bal parçasının bir daha ne zaman kesintisiz uykum olacak onu merak ediyorum

Ballarım bebekleriniz gece kaç saat aralıksız uyuyor ve kaç günlükler?
Maşallah diyiniz önce 11 gibi yıkıyorum 12 gibi uyuyor 3-4 arası bi kalkıyor 6-7 arası bi kalkıyor 8:30-09:00 gibide tamamen uyanıyor 1-2 saat uyanık kalıyor. Bizimde gündüz sıkıntı bazen 5-6 saat uyumuyo uyuyamadığı için çıldırıyo. Bi çıkmaza giriyor. Hele akşamları artık baya çığrından çıkıyo bazende gaz krizi eşlik ediyor çocuk çıldırmış gibi oluyor. Kollarım bacaklarım ağrıyor gezdirmekten. Hç adam akıllı uykusu yok gündüzleri. Gecede kundak yaparsam uyuyo yukarda yazdığım gibi. Kundaksız dalamıyo uykuya çnkü hep elleri yüzünde. Çok hareketli kendini uyandırıyor.
Peki 40ından sonra değişim oldu mu yoksa hep düzeni böyle miydi bal parçasının bir daha ne zaman kesintisiz uykum olacak onu merak ediyorum
Susamasıydı çişe kaldırmasıydı 5-6 yaşı bekle sen balım

Maşallah fıstığımaaa bizimki de gündüz ve akşam aynı gece ben hala gece uyandırıyorum doktor ilk iki ay kan şekeri hızlı düşüyor dedi. Kafamı bulandırdı bıraksam mı diye düşünüyorum

Takviminde 16 günlük yazıyor biraz erken olabilir gibi. Ama sarılığı yoksa akışa bırakabilirsin bnce. Uykuda büyütüyor bebeği hemde anneye süt yapıyor. Bebek uyur uyumaz uyuyorum bende hemen. Gece daha çekilebilie oluyor. Bide demir ilacımı kullanmadım bi kaç gün gece emzirirken uyanık kalmak çok zorlaştı gözlerim açılmıyordu sanki. Geri başladım düzeldi yine.

Yok kuzum benimki 26 günlük oldu. 4 Ağustos beklenen tarihti :) sarılık riski yok dedi doktor. Sütü sağıp biberonla verdiğim için genelde gece iyi de besleniyor. Sadece 2800 kg 46 cm doğdu şimdi 3300 50 cm olmuş. Acaba ona mı takıldı diye düşünüyorum. Bırakıp deneyeceğim insan üç-dört kere kalktıkça iş daha da zorlaşıyor maalesef :)

Bence gayet iyi gelişimi. Takılcak bişey yok. Onlar kitaba göre konuşuyor sen içgüdülerini dinle. O düzene alışır her gece o saatlerde uyanır gibi geliyo bana.

Kızlar bebeğimin yumurtalıkların daki lekeyi bugün dra gösterdim hemanjiyom olabilir hematoloji görsün dedi varmi böyle bişey duyan yada başına gelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…