- 10 Aralık 2017
- 2.081
- 8.094
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #29.101
Benimki asla uyumayan ve kolik bebek çıktı, okusam da yazamıyorumAyy dursunlar daha bunun 4 ay atağı var , dişi var , aşı sonrası ateşi var varda var
Herkes başladığı yere geri dönsün
Hayırlı bereketli olsunBu arada doğum yardımı için e devletten başvuru yapmıştım. Onaylandı. Prosedürü sormak için 144ü aradım.
Dedi ki, doğum yardımı her ayın son haftası yapılıyor. O zamanı bekleyin. Size sms gelecek. Kimliğinizle Halkbank şubesinden ödemeyi alabilirsiniz. Benim bebeğim 2 aylığa yaklaşıyor dedim. Muhtemelen iki ayı birden alırsınız dedi.
3 bin tl. Bozdur bozdur harca
Ayrıca ibana yatırma hizmetleri de yokmuş.
Ayy arada yazın bari biz bize destek olalımBenimki asla uyumayan ve kolik bebek çıktı, okusam da yazamıyorum
Ayy nolsun valla 2 çocukla boğuşmaktan çol nadir girip okuyorumYoklama zamanı
@muallime5353
@ozmut
@Flyflyars
@RosaLx
L lavienroselove
@vicky3461
@Sifonella
@ogretmennnhaniiimm1
Nerdesiniz bakalım ?
Onaylanmadı mı, sonuçlanmadı mı ?Hayırlı bereketli olsunbende başvurdum ama ne doğum yardımı ne yenidoğan desteği ikiside onaylanmadı hala. Hala beklemedeyim. 30 haziranda başvurdum. Neden bu kadar uzun sürdü anlamıyorum. Arıyorum inceleniyor diyor değerlendiriliyor diyor ama asla sonuca bağlanmıyor.
Devletin doğum desteğine 30 Haziran'da başvurdum hala değerlendirme aşamasında yazıyor İBB'nin Yenidoğan destek paketi için de şu an dağıtımda yazıyor ama Bir haftadır böyle yazıyor Ona da 20 haftalık hamileydim başvurduğunda aylar oldu. İbb ninki onaydan geçmiş yani. Diğeri hala değerlendiriliyor. 144 ü aradığımda çıkan kişiye sordum benden sonra başvuranların doğum destekleri bağlandı neden böyle diyorum sizin ildeki değerlendirmeler uzun sürüyo diyo bana. İbb ninkine diyorum benden sonra başvuranlara ulaştı diye mümkün değil sırayla değerlendiriyoz diyo. Hiç bişey anlamadım ben. Vercekler ama süründürüyolarOnaylanmadı mı, sonuçlanmadı mı ?
Doğum yardımına 17 temmuzda başvurdum. Ağustos bası e devlette durumuna baktım. Onaylanmış. Demek o ay sonu son haftayı gectigi için bu aya kaldı ödemesi.
Yenidoğan desteği dediğin ibb nin destek paketi mi ? Ona ben de başvurdum. Çok uzun sürdü incelenmesi. Siteye girip ara ara durumunu sorguluyorum. Yok durumunuz inceleniyor, yok değerlendirme kuruluna sunuldu falan yazıyordu. Belki üç ay oldu. Geçen gün de sorguladım aynı şekilde yazıyordu. Birkaç saat sonra aradılar evde misiniz geliyoruz diye.
Epey bi şey vardı içinde. Ana kucağı, park yatak, reflü yatağı, anne bebek çantası, alt açma örtüsü, kalın bir battaniye, birkaç paket bez, ıslak mendili, biberon, atesölcer, şampuan, bebek bakım seti vs.
Baya içi dolu dolu bir paketmiş ibb mi veriyor bunu?Onaylanmadı mı, sonuçlanmadı mı ?
Doğum yardımına 17 temmuzda başvurdum. Ağustos bası e devlette durumuna baktım. Onaylanmış. Demek o ay sonu son haftayı gectigi için bu aya kaldı ödemesi.
Yenidoğan desteği dediğin ibb nin destek paketi mi ? Ona ben de başvurdum. Çok uzun sürdü incelenmesi. Siteye girip ara ara durumunu sorguluyorum. Yok durumunuz inceleniyor, yok değerlendirme kuruluna sunuldu falan yazıyordu. Belki üç ay oldu. Geçen gün de sorguladım aynı şekilde yazıyordu. Birkaç saat sonra aradılar evde misiniz geliyoruz diye.
Epey bi şey vardı içinde. Ana kucağı, park yatak, reflü yatağı, anne bebek çantası, alt açma örtüsü, kalın bir battaniye, birkaç paket bez, ıslak mendili, biberon, atesölcer, şampuan, bebek bakım seti vs.
Ben de çok farklı değilim birkaç gündür anneme geldim daha iyiyim çok şükür. Annem büyükle ilgileniyor ben de bebiş uyuyunca uyuyorum kafamdaki o buğulu his kalktı sütüm de arttı. Uyuyamadığım için sütüm iyi değilmiş meğerTeşekkür ederim sizde durumlar nasıl kızlar
Buralardayiz ya biz büyütürz bebeleri buradaAyy dursunlar daha bunun 4 ay atağı var , dişi var , aşı sonrası ateşi var varda var
Herkes başladığı yere geri dönsün
Devletin işleri.Devletin doğum desteğine 30 Haziran'da başvurdum hala değerlendirme aşamasında yazıyor İBB'nin Yenidoğan destek paketi için de şu an dağıtımda yazıyor ama Bir haftadır böyle yazıyor Ona da 20 haftalık hamileydim başvurduğunda aylar oldu. İbb ninki onaydan geçmiş yani. Diğeri hala değerlendiriliyor. 144 ü aradığımda çıkan kişiye sordum benden sonra başvuranların doğum destekleri bağlandı neden böyle diyorum sizin ildeki değerlendirmeler uzun sürüyo diyo bana. İbb ninkine diyorum benden sonra başvuranlara ulaştı diye mümkün değil sırayla değerlendiriyoz diyo. Hiç bişey anlamadım ben. Vercekler ama süründürüyolar
Evet. Netten başvuruda sıkıntı oldu. 153ü aradım bir dk da yaptı başvuruyu.Baya içi dolu dolu bir paketmiş ibb mi veriyor bunu?
Ah ahhhh ! Allah kolaylık versin.Ben de çok farklı değilim birkaç gündür anneme geldim daha iyiyim çok şükür. Annem büyükle ilgileniyor ben de bebiş uyuyunca uyuyorum kafamdaki o buğulu his kalktı sütüm de arttı. Uyuyamadığım için sütüm iyi değilmiş meğer
Bebekle ilgili kısmı fena değil çok şükür yemesi içmesi sıçması iyiAy canım çok teşekkür ederim çok sevindim bunu duyduğuma oğlum kolik olduğu için bazen kendime bile gelemiyorum bırak foruma gelmeyisen nasılsın nasıl gidiyor
Bizimki de 31 temmuzda doğdu. Doğumdan sonra baya kilo verdi toparlamaya çalışıyorum aç kalmasın diye 2 saati geçirmemeye çalışıyorum uyanmıyolar malum. Sağıp biberonla veriyorum ama emmesi az inş memeye iyice alışır.arkadaşlar merhaba herkese..
31 temmuzda dogum yapıp son gün ile aranızdayım
bebeğim bugün 19 günlük oldu. yalnız kilo alımı biraz yavaş, günde iki kez bir gündüz bir gece mama desteği veriyorum doktor tavsiyesi ile. ama yine de sanki yeterli gelmiyor gibi. memede çok çabuk yoruluyor uyuyor sonra hemen uyanıyor. kısır bir döngü. doymuyor gibi geliyor bana.
göbeği de hala tam iyileşmedi, kalan yarasının düşmesini bekliyoruz. göbek ile ilgili gümüş nitrat uygulanan var mı baska aramızda??
Ayy içi nasıl dolu dolu maşallahOnaylanmadı mı, sonuçlanmadı mı ?
Bizimde istanbul küçük çekmece belediyesi başvurduktan 3 gün sonra getirdi. Bebek çantası içinde tane alt-üst takım,zıbın,battaniye,çorap,ateşölçer,emzik,biberon,tırnak makası, 18 adet bebek bezi, 1 paket ıslak mendil vardı. Gayet iyi çantanım rengi hariç hepsi kullanılası şeyler. Tekstil kalitesi çok iyi özellikle.Ayy içi nasıl dolu dolu maşallahbizimde konya meram belediyesi doğduğu günün ertesi gunü getirdi bir tane bornoz bi tane bebek çantası ateş ölçer ve battaniye vardı çantası kaliteli sadece diğerleri şöyle böyle
Dolu evet. Ama ne kadar kaliteli bilmiyorum. Ana kucağını evin içinde kullanıyorum. Bi de reflü yatağını.Ayy içi nasıl dolu dolu maşallahbizimde konya meram belediyesi doğduğu günün ertesi gunü getirdi bir tane bornoz bi tane bebek çantası ateş ölçer ve battaniye vardı çantası kaliteli sadece diğerleri şöyle böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?