- 12 Aralık 2013
- 926
- 3.142
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #29.341
Bugün biz de yaptırdık 4 aşının hepsini oldu doktor yıkayabilirsiniz ateş takibi yapın koltuk altından 38i geçerse yarım ölçek calpol verebilirsiniz dediBiz bugün 2.ay aşılarımızı olduk. Şimdi ateş takibi yapıyorum başka aşı yaptıran var mıydı ilk ben mi yaptırdım? Yaptıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Üç gün yıkama dedi hemşire
İnşallah ya şimdiye kadar şükür bir ateş olmadıCanım geçmiş olsun.
İns ateş yapmaz. 3 aşı mı oldunuz, rota da yaptırdın mı ?
Bizim asm randevumuz 2 eylülde.
Samimiyetine sığınarak yazıyorum. Bu şeyleri fazla önemsiyorsun. Teyze bunu dedi. Demişse demiş. Niye bu kadar takıyorsun ? Geçen gün de aynı teyzeler ayağının üstünde durması gerek dediğinde acaba mı demiştin. Buraya yazmıştın.
Nete girip bak. Her türlü bilgi, dr videoları var. İlk ay, ikinci ay ortalama kaç kilo alması gerektiği söylüyorlar. Onlara baktın mı ? Heralde bakmadın ki 45 günde 1700 gr az mı diye bize soruyorsun. Hafta hafta bebek neler yapabilir. Neler yapamıyorsa sorundur. Hepsini anlatıyorlar.
Kendini gereksiz yıpratıyorsun. Doğru şekilde bilgilenirsen başkalarının yanlış yorumlarından etkilenmezsin.
Biz 3 tane olduk asm de 4. Sanırım rota di mi ?Bugün biz de yaptırdık 4 aşının hepsini oldu doktor yıkayabilirsiniz ateş takibi yapın koltuk altından 38i geçerse yarım ölçek calpol verebilirsiniz dedi
Onu çocuk Dr u yapıyor sanıyorum. O da 2. Ay aşıları içinde.İnşallah ya şimdiye kadar şükür bir ateş olmadı3 aşı yaptılar asm de rota yapmadılar 1 Eylül de kendi doktor randevusu var orda soracağım asm ler mi yapıyor yine rota yı hiçbir bilgim yok bu konu da aşı takvimini de bakmadım.
Evet evet rota da ağızdan verdiler 15 dakika emzirme sonra rrutinde nasılsa öyle devam edebilirsin dediler.Biz 3 tane olduk asm de 4. Sanırım rota di mi ?
Evet calpol bizde aldık ne olur ne olmaz dşye
Onu sorayım gidince o zaman doktoruna asm yapmadı çünküOnu çocuk Dr u yapıyor sanıyorum. O da 2. Ay aşıları içinde.
Bizede hemşireler 3 gün duş yasak sonrasında da koldan yapılan verem aşısını ellemeyin kabuklanacak dökülecek kendiliğinden dediler.Evet evet rota da ağızdan verdiler 15 dakika emzirme sonra rrutinde nasılsa öyle devam edebilirsin dediler.
Banyo için de bugün yıkayabilirsin bi şey olmaz dedi doktor hepsi ayrı ayrı söylüyor
Sorma ya valla annem de k.v de hepsi bir avazda bu çocuk gelişmedi bu çocuk kilo alması diyor. Çok moralim bozulduAllah askina şu milletin ağzını buzemiyoruz da kulagimizi tikayalim artık, o mu biliyormus, tek o mu büyütmüş. Her bebek aynı mı gelişiyormus. 1700 almış daha ne alacak 1 bile olsa yeter, öyle gelişmiş yani ötesi var mı, gicigim bu milletin bilmisligine
Bende babybjörn var , biraz elim ayağımElektrikli ana kucağı hakkında ne düşünüyorsunuz?Kullanan var mı?
5de bizimde aşılarımızBiz bugün 2.ay aşılarımızı olduk. Şimdi ateş takibi yapıyorum başka aşı yaptıran var mıydı ilk ben mi yaptırdım? Yaptıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Üç gün yıkama dedi hemşire
MaşAllahAz evvel gitti misafirim gelmiş diyor hiç kilo almamış bebekler kirkinda çok şişermis gelişir serpilirmis diyor. Kendi içimden diyorum ya 46 günlük bebegim 1700 kg almıştı daha ne alacak diyorum. Kafa mı buluyorlar bizle anlamadım ya az mı almış gercekten
Bilmiyorum artık bunalıma girdim resmen ben bu kadar bakabiliyorum diyorum. Sürekli memede zaten bebek daha kanımı mi emecek.Masallah bence çok iyi kilo almış hiç takılma
Rotayı doktor bize 3 de yaparız dediBugün biz de yaptırdık 4 aşının hepsini oldu doktor yıkayabilirsiniz ateş takibi yapın koltuk altından 38i geçerse yarım ölçek calpol verebilirsiniz dedi
Yok o tahminini söylemedi. Yani bebeğim 1700 almış ben içimden soyleniyorum bunu. Daha ne alacak diyorum. Onlara demiyorum kaç aldığını. Valla annem çok müdahale ediyordu ona da karışma bı artık psikolojimi bozdun dedim. Bı daha karışırsam senden beter olayım deyip Gönül koydu. Ay gelen herkes boynunu tutmuyor ayaklarını neden tutmuyor neden bu kadar zayıf anasını sanki onlar dev doğurdu anlamadım ki. Öyle ki artık sürekli acaba sütüm az mı yaramıyor mu diyorum. Çok üzülüyorumBende babybjörn var , biraz elim ayağım
Işim olunca koyuyorum hafif dik durduğu için çevreye bakınıp oyalanıyor
çok durmayan olsaydı elektriklide düşünebilirdim ama şimdilik ihtiyaç yok
5de bizimde aşılarımız
Umarım ateş yapmaz sıkıntısız atlatırsınız
Şifa olsun
MaşAllah
Sanki gözünde hassas terazi var teyzem nerden anladın
Bugün kızım kaka yapmış , taşmış biraz
Çünkü çişli dolu bez olduğu için emmemiş bez bizim hatamız ama annem diyorki bu kaka sulu sanki ishal mi oldu? Üşüttük mü çocuğu ?
Pardon anneciğim ama bu soruları bana mı soruyorsun
Benim strese girip senin beni sakinleştirmen gerekirken , ben seni sakinleştiriyorum
Ama insan takılıyor , bezin dolu olduğunu bildiğim halde yinede sonraki bezinde daha dikkatli bakıyorum üstünü bir yelek giydirdim
Ama genelde şu tavırda oluyorum ayy az mı kilo almış neyapsam acabaayy ishal mi olmuş ozaman dışarı çıkarmıyalım hasta mı ettik çocuğu fln diye insanları strese sokuyorum Ama en sevdiğim sütün yetiyor mu
Yetmiyor sanırım bu çocuk aranıyor hep diyorum
Siyasi yorumu hariç bana bu video iyi geldiBilmiyorum artık bunalıma girdim resmen ben bu kadar bakabiliyorum diyorum. Sürekli memede zaten bebek daha kanımı mi emecek.
Hepsini tek tek izledim bakiyorum. Okuyorum araştırıyorum. Yapay zekaya atiyorum. Bunlara göre herşey çok güzel gidiyor ama gel gör ki yine de hoşuma gitmeyip acaba mi dedirtiyor. Bebeğim gerçekten yumuşacık bir erkek. Evt buna katılıyorum. Evt tombik bir bebege de benzemiyor ama benim için istatistik sayılar önemli. Kilosu iyi boyu iyi. İnsanın moralini bozmakta üstlerine yok. Anacim seni ilk ay ASM ye götürürken on kilo vardın diyor e gel de sinirlenme yaniCanım geçmiş olsun.
İns ateş yapmaz. 3 aşı mı oldunuz, rota da yaptırdın mı ?
Bizim asm randevumuz 2 eylülde.
Samimiyetine sığınarak yazıyorum. Bu şeyleri fazla önemsiyorsun. Teyze bunu dedi. Demişse demiş. Niye bu kadar takıyorsun ? Geçen gün de aynı teyzeler ayağının üstünde durması gerek dediğinde acaba mı demiştin. Buraya yazmıştın.
Nete girip bak. Her türlü bilgi, dr videoları var. İlk ay, ikinci ay ortalama kaç kilo alması gerektiği söylüyorlar. Onlara baktın mı ? Heralde bakmadın ki 45 günde 1700 gr az mı diye bize soruyorsun. Hafta hafta bebek neler yapabilir. Neler yapamıyorsa sorundur. Hepsini anlatıyorlar.
Kendini gereksiz yıpratıyorsun. Doğru şekilde bilgilenirsen başkalarının yanlış yorumlarından etkilenmezsin.
Masallah canim valla hiç takılma bizimkide 34 günlük 800gr almış hemşire az deyince stres yaptım ama senin gününe göre çok iyi benceBilmiyorum artık bunalıma girdim resmen ben bu kadar bakabiliyorum diyorum. Sürekli memede zaten bebek daha kanımı mi emecek.
Bilemiyorum anam da içinde olunca yorum yapamıyorumSiyasi yorumu hariç bana bu video iyi geldi
Zaten yorum yapan insanlar iyi niyetli gelmiyor artık
Ay bunlar bir cins vallaMasallah canim valla hiç takılma bizimkide 34 günlük 800gr almış hemşire az deyince stres yaptım ama senin gününe göre çok iyi bence
Molfix de sleepy de aynı ikisi de tasiriyorArkadaşlar bez molfix premium kullanıyoruz ama bu çok taşırıyor ne kadar nazik bir bez illallah ettim.Sevdiğiniz bez var mı çok iyi al bacım diyebileceğiniz
Amin amin inşallahBende babybjörn var , biraz elim ayağım
Işim olunca koyuyorum hafif dik durduğu için çevreye bakınıp oyalanıyor
çok durmayan olsaydı elektriklide düşünebilirdim ama şimdilik ihtiyaç yok
5de bizimde aşılarımız
Umarım ateş yapmaz sıkıntısız atlatırsınız
Şifa olsun
MaşAllah
Sanki gözünde hassas terazi var teyzem nerden anladın
Bugün kızım kaka yapmış , taşmış biraz
Çünkü çişli dolu bez olduğu için emmemiş bez bizim hatamız ama annem diyorki bu kaka sulu sanki ishal mi oldu? Üşüttük mü çocuğu ?
Pardon anneciğim ama bu soruları bana mı soruyorsun
Benim strese girip senin beni sakinleştirmen gerekirken , ben seni sakinleştiriyorum
Ama insan takılıyor , bezin dolu olduğunu bildiğim halde yinede sonraki bezinde daha dikkatli bakıyorum üstünü bir yelek giydirdim
Ama genelde şu tavırda oluyorum ayy az mı kilo almış neyapsam acabaayy ishal mi olmuş ozaman dışarı çıkarmıyalım hasta mı ettik çocuğu fln diye insanları strese sokuyorum Ama en sevdiğim sütün yetiyor mu
Yetmiyor sanırım bu çocuk aranıyor hep diyorum
Ben sleepy de molfix de kullandım şu an hala molfix kullanıyorum hiç taşma yapmadı kaç numara kullanıyorsun belki küçük geliyordur, bizim sleepy de ondan dolayı taşma oluyormuş 2 numarata geçince o konu kapandı ama molfix daha pamuksu geldiği için şu an ondan devam ediyoruz 2 numara 4650 kg su hatta yedek 3 te aldım bu aydan sonra taşma vs olursa onu denerim diyeArkadaşlar bez molfix premium kullanıyoruz ama bu çok taşırıyor ne kadar nazik bir bez illallah ettim.Sevdiğiniz bez var mı çok iyi al bacım diyebileceğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?