2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
ne yapıyoruz çocuğun isteklerine saygı duyuyoruz

Benimkide arada ağzının yanından süt akıtıyor sonrada hıçkırık başlatıyor.
Omzumda çok yapmadı , kafası omzuma gelecek şekilde karnına baskı yapmadan yatırıyorum.
Geçen ay arkadaşım geldi 3 aylık bebeği son bir haftadır kusuyor demişti evde heryerini işaretledi resmen şimdi 4 aylık oldu görüştük kusmuyor dedi ama detay sormamıştım.
Seninkide geçici birşey olabilir

Gazını omzumda çıkarıyorum mecburen karnına baskı yapıyorum bir müddet
benim üst kıyafetler batık hep mendil de kurtarmaz onu. ay umarım geçicidir ama geçse de esas kusma dönemleri gelecek ek gıdada daha

İlk kızımda blw yaptık (bunda yapar mıyım emin değilim ) mutfak , üstü , başı batıyordu ama hiç kustuğunu hatırlamıyorum.

Süt fazlalığı da olabilir evet benimki 42 günlük 4 kg 100-120 ml zorluyor bazen o zaman dediğiniz gibi oluyor arada. Ama normalde 80-90 içtiğinde anca ağzının kenarından çıkarıyor. Mama vermiyorum, kıstas olması için yazmak istedim

Ballarım biraz özel olacak kusura bakmayın ama kırkında ilişkiye giren var mı, varsa rahat bir deneyim miydi? Ben yorgunluktan dolayı çok da istemeyerek hazır olmadan adet yerini bulsun diye yaptım ama çok yanmam oldu yırtılır gibi acı hissettim gece uyuyana kadar hiç alışık olmadığım şeyler. Bir tek bende mi oldu bu kötü hissettim kendimi.

Biz yavaştan bı denedik, ilkinde batma gibi bı his oldu hafif bı tahriş hissettim ama kısa sürede geçti, sonra ki denemede normaldi

Kızlar lekelenmeler ne zaman tam olarak bitiyor. 50. Günler bitti hala çok açık kahverengi-sarımsı lekeler var normal mi yaa

Bebeğinizin gelişimiyi iyi mi? Çok hıçkırık oluyor mu, gazlı bebek mi? Reflü bu şekilde oluyor , beslerken her 5 10 dkda gazınu muhakkak alın bunlar reflüden oluyor kusma için damla verdi bizim doktor. Bugün başladım bakalım. Laktozu kolayca sindirebilmeleri için

Biz 45. Gün yaptık ama acıma olmaması için ben bebe yağı kullandım eşimde prezervatif. Bu sayede acı çekmedim sizde o şekilde deneyebilirsiniz veya eczanede kayganlaştırıcı jel satılıyor onu da deneyebilirsiniz

Iste bazıları anlayışlı bazıları da cok kötü davranıyor bir doktor baska bir gebeye cocuk yapmasını biliyorsanız temizliğinizi yapmasını da bilin gibi bir şey dedi insan etkileniyor Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın

O kendi şeyine baksın, dogurmamistir, dogursa görürdüm ben onu boş boş nasıl konusacakmis

Bu bebeklerin bir günü diğerini tutmuyor tam alıştım düzene diyorum hoooppp başka bişi oluyor başka huyu çıkıyor hangisini düşüneceğimi hangisini yapacağımı şaştım kaldım . Bugün tam 2 aylık oldu hastaneye gidip kontrol yapılacak kalça ultrasonu çekilecek hoooppp uyuduuu hastane işi olmasa bende ne güzel uyurdum

Klasiktir o ya, evde olsan uyumaz, işin olsa hiç uyanamz düzene alışmaya çalışma akışına bırak, geçip gider, bı süre düzen olacak diye bakma zaten, günlük değişir modu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…