- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #29.721
Karartma perde ya da odayı loş yapacak bi perde kullanmıyorsanız deneyebilirsiniz bizim gündüz uykularımız o şekilde arttı belki ışığa hassasiyet gösteriyordurKıza bebeğim 67 günlük bir haftadır sabahları sadece 3 4 dakika uyuyup uyanıyor ve bu yüzden akşama kadar inanılmaz yorgun oluyor altıdan sonra o kadar uykusuz oluyor ki gece uykusuna geçmekte zorlanıyor asla sabahları uzun uyutamıyorum nasıl uzun uyutabilirim sabahları
Karartma perde ya da odayı loş yapacak bi perde kullanmıyorsanız deneyebilirsiniz bizim gündüz uykularımız o şekilde arttı belki ışığa hassasiyet gösteriyordur
Ben bunu yapana kadar uyandırırım bebemiKızlar bu yöntem bizde dün işe yaradı sizin bebelerde de işe yarar belki diye atıyorum
Gündüz neredeyse akşam 6ya kadar uyumuyor. sadece kısa kısa kucağımda uyuyor yatırınca gözünü açıyor çıldıryorumKızlar selamm
Bebeğim 47 günlük sabahları 7 gibi uyanıyor ikinci uykusuna yatıyor 9 10 gibi uyanıyor fakat gündüz uyumuyor yarım saat zor uyuyor böyle durumda olan var mı acaba
Önerdiğim damlayı araştırın derim ..Kızlar kusma sorunu devam ediyor yaa emdikçe kusuyor, kustukça emziriyorum. Oluk oluk halde kusan bebeniz var mı? Yahu gaz çıkarsın diye uğraşırken karşılığında sanki ağzında biriktirmiş de geri boşaltıyor gibi çıkarıyor gına geldi sanki emzirme emeklerim çöpe gidiyor
Bir de çok çırpınıyor uyurken eller ayaklar halayda daima korkuyorum boğuluyor diye off
Ben konuyu kaçırdım galiba. Ne sebeple kusuyor?Kızlar kusma sorunu devam ediyor yaa emdikçe kusuyor, kustukça emziriyorum. Oluk oluk halde kusan bebeniz var mı? Yahu gaz çıkarsın diye uğraşırken karşılığında sanki ağzında biriktirmiş de geri boşaltıyor gibi çıkarıyor gına geldi sanki emzirme emeklerim çöpe gidiyor
Bir de çok çırpınıyor uyurken eller ayaklar halayda daima korkuyorum boğuluyor diye off
Ağzından su gibi süt de çıkıyor, kesik yoğurt gibi de çıkıyor aynı anda. Ne önermiştiniz? Ama bu zamana kadar emzirdim alerji olsa başından beri kusmaz mıydı?Önerdiğim damlayı araştırın derim ..
Eğer laktoza karşı bi alerjisi varsa geri boşaltım yapabilir bebeğin .. Ek olarak oluk oluk derken süt mü kusuyor ? Peynirsimi ?
Sebebini bilmiyorum kiBen konuyu kaçırdım galiba. Ne sebeple kusuyor?
Alerji teşhisi mi aldınız?
Dr a gittiniz mi ?
Benimde yarın vajinal kontrolüm var ama göbekten doğru düzgün alamıyorum ve cok utanıyorum. Mecbur jilet yapmaya çalışacağım umarım bisey olmazBana doktorum 35. haftadan sonra ağda veya jilet yapma enfeksiyon riskini arttırır istersen kısaltabilirsin makasla dedi. Genital bölgedeki kıllar enfeksiyona karşı koruma sağlar kılların olmaması bizim için temizliği gösteren bir durum değil, biz tüy var yok fark bile etmiyoruz dedi. Her doktor aynı fikirde midir bilmem ama farklı bir bakış açısı.
Sebebini bilmiyorum kiözellikle son 1 haftadır böyle son günlerde ise her emzirmede neredeyse. Yeni diye doktora gitmedim ama sadece bende ise bu ve anormal ise gideceğim artık
MerhabaMerhaba benim bebeğim de hemen hemen her beslenme sonrası ağzının kenarından kusuyor. Bahsettiğiniz kusma bu şekilde mi yoksa fışkırır, fazla ve şiddetli şekilde mi?
Oyy o günlerimi özledim şu an bu yazıyı görünce :) ben ayna karşısına geçip yapıyodum dikkatli olunBenimde yarın vajinal kontrolüm var ama göbekten doğru düzgün alamıyorum ve cok utanıyorum. Mecbur jilet yapmaya çalışacağım umarım bisey olmaz
Hiç utanma, o kadar aliskinlar ki onu gormuyorlar bile, ben bı keresinde hazırlıksız gitmek zorunda kalmıştım, ya kusura bakmayın ani oldu temizlenemedim.falan dedim mahcup oldum, güldü sen deyince dikkatimi çekti ben onu görmedim bile dedi kadın, çok normal utanilacak birşey yok neler görüyoruz kıl tüy en normali dediBenimde yarın vajinal kontrolüm var ama göbekten doğru düzgün alamıyorum ve cok utanıyorum. Mecbur jilet yapmaya çalışacağım umarım bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?