- 2 Haziran 2022
- 362
- 315
- 53
- 31
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #29.761
Optipro canım comfort zaten gazlı bebeklere veriliyor benim oğlum gazını kendi çıkarıyorHangisi canım comford mu yoksa optipro olanı kullanıyorsun
Boşver diyenleri sen, herkes işine baksın, hergun bir buçuk aylık bebek mi goruyorlar, uzmanlıklari ne?Arkadaşlar bebişim 2 aylık olmak üzere. 5.kilo 300gr civarında fakat çevreden görenler çok küçük duruyor yeni doğmuş gibi diyorlar erkek bebek için çok mu az bu kilo
Ay canım masallah bence gayet iyi boşa stres yapma sırf konuşmak için demişler neyi küçük yaniArkadaşlar bebişim 2 aylık olmak üzere. 5.kilo 300gr civarında fakat çevreden görenler çok küçük duruyor yeni doğmuş gibi diyorlar erkek bebek için çok mu az bu kilo
Sezaryen kesisi hattından mı bahsediyorsun? Öyleyse benim birkaç tane tüy çıkmıştı. Biraz tedirgin oldum. Ama eldivenle dikkatli şekilde çekip aldım.Ben doğumdan beri kıl tüy almadım şu an jilet vursam o bölgeye bi sakıncası olur mu hala tedirginlik yaşıyorum dikiş bölgesinde. Bir de doğumdan sonraki ilk ilişkide aşırı bi kuruluk olduğunu duymuştum muhtemelen acısı ondandır soran arkadaş için söylüyorum. Benim henüz mecalim yok bu işe ama aklımın kenarındaydı bir gün o takati ve isteği kendimde bulursam diye
Benim bebeğim bugün 2 aylık oldu 4900 olmuş doktorum gayet normal dedi kilosu . O yüzden çok canını sıkma insanlar hep söylerler . 2600 kilo doğdu eve geldim bana bas ona mamayı az büyüsün dedilerArkadaşlar bebişim 2 aylık olmak üzere. 5.kilo 300gr civarında fakat çevreden görenler çok küçük duruyor yeni doğmuş gibi diyorlar erkek bebek için çok mu az bu kilo
Bana doktorum 2 ay ilişki yasak demişti acaba sezeryan olduğu için mi çünkü 40 ından sonra ilişkiye giren arkadaşlar olmuş :) gerçiii iyi oldu doktorun öyle dediğiii inan hiç aklıma gelmedi gelemiyor zamanım olmuyorBen doğumdan beri kıl tüy almadım şu an jilet vursam o bölgeye bi sakıncası olur mu hala tedirginlik yaşıyorum dikiş bölgesinde. Bir de doğumdan sonraki ilk ilişkide aşırı bi kuruluk olduğunu duymuştum muhtemelen acısı ondandır soran arkadaş için söylüyorum. Benim henüz mecalim yok bu işe ama aklımın kenarındaydı bir gün o takati ve isteği kendimde bulursam diye
45. Günde bittiKızlar lekelenmeler ne zaman tam olarak bitiyor. 50. Günler bitti hala çok açık kahverengi-sarımsı lekeler var normal mi yaa
Biberonla içtiği günler 160a kadar içiyordu 30 günlük falandı. Ama böyle kusmuyordu iştahlı baya galiba. Bu arada bugün kusmadıSüt fazlalığı da olabilir evet benimki 42 günlük 4 kg 100-120 ml zorluyor bazen o zaman dediğiniz gibi oluyor arada. Ama normalde 80-90 içtiğinde anca ağzının kenarından çıkarıyor. Mama vermiyorum, kıstas olması için yazmak istedim
Bir dönem gaz sancısından acile gittik damla verdi doktor onu kullanıyorum. Hıçkırıyor uzun uzun gelişimi iyi bence kilosu beslenmesi fena değil. İşte reflüden şüphe ettim benBebeğinizin gelişimiyi iyi mi? Çok hıçkırık oluyor mu, gazlı bebek mi? Reflü bu şekilde oluyor , beslerken her 5 10 dkda gazınu muhakkak alın bunlar reflüden oluyor kusma için damla verdi bizim doktor. Bugün başladım bakalım. Laktozu kolayca sindirebilmeleri için
Bugüne kadar bitti sanıyordum 42-43ten sonra gelmedi. Bugün ped koyacak kadar kan geldi regl için erken diye düşünüyorumKızlar lekelenmeler ne zaman tam olarak bitiyor. 50. Günler bitti hala çok açık kahverengi-sarımsı lekeler var normal mi yaa
Ne alaka yani neye göre küçük benlm oğlumda 2. Ayında 4800 idi yani doktor gayet iyi dedi. Çevredekiler ne istiyor obez mi olsun. Kilo sağlık mı anlayamıyorum. Gelişimsel bir problem yoksa ki çok şükür öyle şeyler takılacak şeyi değil arkadaşım.Arkadaşlar bebişim 2 aylık olmak üzere. 5.kilo 300gr civarında fakat çevreden görenler çok küçük duruyor yeni doğmuş gibi diyorlar erkek bebek için çok mu az bu kilo
Çok biliyorlar ya en sağlıklı uyuyuş o şekil zaten. Benimki de öyle uyuyor. Ne parantezi nasıl uyuyacak yeni doğan bebek düz mü tutacak bacağını. te allaamKızlarr bebeğiniz nası uyuyor ? Benimki hep bacaklarını yana açıyor uyurken kundak da yapmadım açıkçası hiç. Bugün gelen misafirimiz böyle uyuması çok tehlikeli vs dedi parantez bacak olur dedi korktum baya
Yani benim kş de öyle uyuyor ilk defa duydum bunu da millet her bokalog yaÇok biliyorlar ya en sağlıklı uyuyuş o şekil zaten. Benimki de öyle uyuyor. Ne parantezi nasıl uyuyacak yeni doğan bebek düz mü tutacak bacağını. te allaam
Asıl kalça çıkığı olmaması için en doğru pozisyonKızlarr bebeğiniz nası uyuyor ? Benimki hep bacaklarını yana açıyor uyurken kundak da yapmadım açıkçası hiç. Bugün gelen misafirimiz böyle uyuması çok tehlikeli vs dedi parantez bacak olur dedi korktum baya
Biberonla içtiği günler 160a kadar içiyordu 30 günlük falandı. Ama böyle kusmuyordu iştahlı baya galiba. Bu arada bugün kusmadı
Bir dönem gaz sancısından acile gittik damla verdi doktor onu kullanıyorum. Hıçkırıyor uzun uzun gelişimi iyi bence kilosu beslenmesi fena değil. İşte reflüden şüphe ettim ben
Bana doktorum 2 ay ilişki yasak demişti acaba sezeryan olduğu için mi çünkü 40 ından sonra ilişkiye giren arkadaşlar olmuş :) gerçiii iyi oldu doktorun öyle dediğiii inan hiç aklıma gelmedi gelemiyor zamanım olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?