- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #30.401
Merhaba
Gündüz hiç düzen yok ya. Sabah genel olarak 6da kalkıyor bir beslenme yapıyoruz 1 saat sonra biraz uyukluyor sonra hep minik minik uykular yapıyor. Hiç tek seferde uzun süre uyuduğu olmuyor (1 saat kadar ).Ama gece uykusu düzenli iyi ki.
bizim de aynı şekilde. Geceler düzenli ama gündüz pek bir düzenimiz yok gibiMerhaba
Gündüz hiç düzen yok ya. Sabah genel olarak 6da kalkıyor bir beslenme yapıyoruz 1 saat sonra biraz uyukluyor sonra hep minik minik uykular yapıyor. Hiç tek seferde uzun süre uyuduğu olmuyor (1 saat kadar ).Ama gece uykusu düzenli iyi ki.
Gündüz yok gece olan düzende bu ara bozuldu maalesef inşallah 4. Aya yaklaşıyoruz diye değil geçici bir durumdur her gün 4:30 5 gibi uyanıp sanki hiç uyumamış gibi davranıyor sonra gündüz de yarım saat 20 dk uyuyor her uykusunda ve çok huysuz oluyor.Merhaba hanımlar. Bebeğinizin gündüz uyku saatleri düzenli mi?
Biz geceleri açıyoruz çünkü omuzları buz gibi oluyor üzerine örtü de örtemediğim için artık kundakta yapamıyorum uyku tulumu aldım defactodan 1 tog bu gece onunla yatıracağım :)Kızlar merhaba, İstanbul’da yaşayanlar doğalgazı açtınız mı? Ben bebek için artık bugün açılışı yapacağım galiba :)
Öyleymiş yani geçiciymiş. Bizim daha üç aylık oldu. Doktor bizi uyardı, dördüncü ayda uyku ve beslenme gerilemesi yaşarsınız diye. Bekliyoruz çekmeyi çilemiziGündüz yok gece olan düzende bu ara bozuldu maalesef inşallah 4. Aya yaklaşıyoruz diye değil geçici bir durumdur her gün 4:30 5 gibi uyanıp sanki hiç uyumamış gibi davranıyor sonra gündüz de yarım saat 20 dk uyuyor her uykusunda ve çok huysuz oluyor.
Aynısı bizde başladı inşallah geçicidirGündüz yok gece olan düzende bu ara bozuldu maalesef inşallah 4. Aya yaklaşıyoruz diye değil geçici bir durumdur her gün 4:30 5 gibi uyanıp sanki hiç uyumamış gibi davranıyor sonra gündüz de yarım saat 20 dk uyuyor her uykusunda ve çok huysuz oluyor.
Yok daha açmadık ev 22-23 derece hala. Yani biz üşüyoruz ama doktorlar bebeğe sıcak iyi değil diyorlar.Kızlar merhaba, İstanbul’da yaşayanlar doğalgazı açtınız mı? Ben bebek için artık bugün açılışı yapacağım galiba :)
İnşallah kolaylıkla atlatırız valla ne diyimÖyleymiş yani geçiciymiş. Bizim daha üç aylık oldu. Doktor bizi uyardı, dördüncü ayda uyku ve beslenme gerilemesi yaşarsınız diye. Bekliyoruz çekmeyi çilemiziKolaylık diliyorum
İnşallah inşallah ya çok zor yoksa hep böyle olması hayır uyumasın desem bu seferde iyice huzursuz huysuz oluyor uyumadıkça mecbur uyutmaya çalışıyorum kısır döngüAynısı bizde başladı inşallah geçicidir
Yarın 3 aylık olacağız. Bugünü burnumdan getirdi resmen. Uykusu var uyutuyorum en fazla 15 20 dakika uyuyor bi kıyamet kopuyor ağlamalar bağırmalar tamam uyuma diyorum bu sefer de uykum var diye ağlıyor nasıl bi döngüye girdik ne zaman geçer bilmiyorumİnşallah inşallah ya çok zor yoksa hep böyle olması hayır uyumasın desem bu seferde iyice huzursuz huysuz oluyor uyumadıkça mecbur uyutmaya çalışıyorum kısır döngü
Bu uyku gerilemesi değil 12. hafta atağı 8-9 güne geçiyorTemmuz anneleri uyku gerilemesi başladı mı daha erken mi. Bizim kız gündüz 45 dk uyuyup uyanıyor. Gece desen deliksiz uyuyan çocuk beşiğinde bağırıp duruyor sürekli uyanıyor. 4. Ay dolunca olmuyor muydu bu uyku gerilemesi işleri
Biz doğduğundan beri normal suyla yıkıyoruz 38 dereceye ayarlayıp belki hijyen açısından sizin yaptığınız doğrudur ama o kadarına hiç enerjim yokHanımlar bebeklerinizi kaynatılıp soğutulmuş su ile mi yıkıyorsunuz? Ben öyle yapıyorum ama böyle yapmaya devam etmem gerekiyor mu veya neden böyle yapıyorum bilmiyorum
Malesef benim de yok fenalık geldi kaynat soğutBiz doğduğundan beri normal suyla yıkıyoruz 38 dereceye ayarlayıp belki hijyen açısından sizin yaptığınız doğrudur ama o kadarına hiç enerjim yok
İçme suyuyla yıkıyoruz 6 aylık olana kadar bu şekilde devam edicem sanırımHanımlar bebeklerinizi kaynatılıp soğutulmuş su ile mi yıkıyorsunuz? Ben öyle yapıyorum ama böyle yapmaya devam etmem gerekiyor mu veya neden böyle yapıyorum bilmiyorum
Belli zamana kadar kovaya su ayarlayıp yıkıyorduk artık o bile zor geldi direk duş başlığıyla yıkıyoruzHanımlar bebeklerinizi kaynatılıp soğutulmuş su ile mi yıkıyorsunuz? Ben öyle yapıyorum ama böyle yapmaya devam etmem gerekiyor mu veya neden böyle yapıyorum bilmiyorum
Bizim ki de bayadır böyle maalesef 3.5 aylık oldu me kadar daha devam eder bilmiyorum Allah yardımcımız olsunYarın 3 aylık olacağız. Bugünü burnumdan getirdi resmen. Uykusu var uyutuyorum en fazla 15 20 dakika uyuyor bi kıyamet kopuyor ağlamalar bağırmalar tamam uyuma diyorum bu sefer de uykum var diye ağlıyor nasıl bi döngüye girdik ne zaman geçer bilmiyorum
İlk doğduğu zamanlar öyle yaptım ama 40 ondan sonra normal duşa sokup yıkadımHanımlar bebeklerinizi kaynatılıp soğutulmuş su ile mi yıkıyorsunuz? Ben öyle yapıyorum ama böyle yapmaya devam etmem gerekiyor mu veya neden böyle yapıyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?