2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    234
Benimki alışamadı malesef. Her gün dışardayız ama ne otokoltuğunda uyur ne bebek arabasında. Bazen ciyak ciyak ağlıyo öyle gidiyoruz malesef.. çok üzülüyorum onun için. Uykusu gelince her ortamda uyuyabilenler çok şanslı

Sağlık olsun, mamayla da gayet güzel büyüyorlar. Ama umarım sütü de alır alabildiği kadar bebeğin.

Düşündüm de artık bizimkilere bebek denmesi de garip geliyor, ismini benimsemeye başladım ben, ismi var onun karakteri var diyesim geliyor:)

Düşündüm de artık bizimkilere bebek denmesi de garip geliyor, ismini benimsemeye başladım ben, ismi var onun karakteri var diyesim geliyor:)
Kesinlikle..

Misal benim Kv hala oğluma bebek diyor.

Kuzu dese, oğlum dese, torunum dese anlarım. Ama bebeği mi emziriyordun ? Bebek nasıl? Bebek mi ağladı ?.. Sanki yoldan geçen birinin çocuğu..

Hala içmiyor biberondan
Benimkide biberon almıyor
Annem bakmak için hevesliydi emzirdim uyku öncesi bıraktım uyanınca sütü verirsiniz dedim dışarda işlerim vardı
Geldimki perişan olmuşlar acıkmış biberonu almamış sakinleştirememişler

Nasıl yapacağız böyle. Çalışmam gerekiyor iki üç ay sonra kaşıkla da verilmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…