2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    234
Benimki de aynı şekilde ama benimki sağ tarafı hiç sevmiyor Ek gıdaya erken başlamayı düşünüyorum bari normal besin alsın diye. Üzmeyin kendinizi olsun nasip böyleymiş. Yine de ben umut etmeye devam ediyorum belki yeniden sever. Bir de 6 aya kadar dayanırsan ondan sonra daha bir düşkün oluyor diyorlar onu bekliyorum.

7 buçuk erken değil mi. Gündüz uykusu sanıyor olabilir kısa uyku yapıp uyanıyordur belki daha geç yatırmayı denediniz mi.

Son uykusu 5 olunca dayanamıyor. Oyalayıp geciktirsem de yine 20.30 da yatsa dahi yine 21gibi kalkıyor bu sefer gece uykusu çok geç kalıyo

Şu an hala pışpışlıyoruz bizim kızı. Bu saatte uyuyan bebek ilk defa görüyorum. Ablamın çocukları güneş batınca uyur güneş doğunca uyanırdı.Folik asit bebekleri bir değişik

artık çare aramayı ve uyutmayı denemıyorum. Gelişine yaşıyoruz

Ben de çok yoruldum bu meme reddinden 2.5 ayından beri uğrasmaktan anam ağladı eds ler sağımlar pozisyon değiştire değiştire vermeye çalışmalar maksimum 7 8 dk zorlaya zorlaya emiyor sonra yok e ama bu seferde 2 saat sonra acıkıyor valla yıprandım benimde sol mememi çok emmedi iyice küçüldü sütü azaldı
Oğlumda da ben emzirmeye çok uğrastım alerjikti ben diyet yapıyordum yeter emsin diye o kadar zor emzirirdim ki kan ter içinde kalırdım taa ki 7.aya kadar bir gün memeyle kavga eden bebek gitti emerek uyuyan bebek geldi sonra da 2 yaşına kadar emdi çok şükür. Tabii alerjisinin azalmasının etkisiyle bence bizim durum.
Şimdi kızımda da 7 aya kadar çabalamaya çalışıyorum yeter ki bir sekılde anne sütü alsın diye. Kızımda da ya reflü ya alerji var muhtemelen ondan bu uzun süreli zor emmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…