- 18 Ekim 2024
- 279
- 549
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #3.081
Hamilelikte mide bulantısı için Unisom (aslında alerji ilacı ama uyku ilacı gibi de kullanılıyor, hamilelikte de mide bulantısına iyi geliyormuş) ve B6 vitamini öneriliyor, hiç denediniz mi?Ay bacım. Bana prizin demeeee.Ben hep devlet hastanesine gittim. İlk gittiğim prilam yazdı. Ondan memnundum. İkinci gittiğime prilam bitti yazar mısınız dedim, prizin yazdı. Bu da çok iyi dedi. Sanki yeni ilaç deneme talebim var.
Bende prizin ise yaramadı. İns seni rahatlatır.öyle ise buluşalım. Prizin kutusunu sana vereyim.
Şuan bulantım o kadar yoğun ki, prilam bile çok etkili değil. Bedenimi zor taşıyorum. Gözümün feri söndü.
Sonuçta e nabıza gebelik kodunu girdiler. Aile hekimi de gerekli bazı ilaçları yazabilir.
Aiy evet yaaa. Sen sanırım istanbuldasın. İstanbul’daki arkadaşlara duyurulurHamileliğin belki en kötü yanı. Bulantıyı hiç tolere edemiyorum. İnsanın kolu bacağı ağrısa idare eder, ama bu mide bulantısı tüm fonksiyonu bozuyor.
İlacı sana vereyim dedim. Sen ankaradaymıssın ya !
Hayır prilam ve prizin kullandım sadece.Hamilelikte mide bulantısı için Unisom (aslında alerji ilacı ama uyku ilacı gibi de kullanılıyor, hamilelikte de mide bulantısına iyi geliyormuş) ve B6 vitamini öneriliyor, hiç denediniz mi?
Aman sus!Benim bulantım başlamadı ya normal dimi
Başlamak zorunda değilBenim bulantım başlamadı ya normal dimi
Bende sabah kalkınca ayy midem bulanıyo galiba diyorum da yok rolede giremiyorumBaşlamak zorunda değilbende sadece okuyorum hiç midem bulanmadı ilk gebelikte de şimdi de. Hatta bazen kendime heh şimdi midem bulanıyor galiba diyorum ama bakıyorum yok
Aaa çok pardon…ben 5+4 de keseyi gördüm bebek için henüz gidemedim öyle denk geldi ki eğitimim var 3 gün… arkasından açıköğretim sınavı ancak 7+3-4 gibi gidebileceğim sanırım oda randevu yok dr larda..4+3üm iste iki hafta sonra bebisi görecez insAllah siz gördünüz mü bebeği kalp atışları duyuldumu
Benim 3. Hatta son doğum üzerinden 2 yıl geçmedi bile üzerine kilo da aldım ama kilo var diye olabilir belli olmuyor bebek.Ay kızlar ya bir şey sorcam ikinci ya da üçüncü çocuğu olanlarakarnınız çıktı mı hemen? beni gören hamile misin diye soruyor. İlk hamileliğimde 5. Ayda bile neredeyse belli olmuyordu. Sizde durumlar nedir?
Elika ve Philips kullanıyorum ikisi de güzelKizlar kullandığınız önerebileceğiniz takip uygulaması var mı
Eczaneyle konuşup önden ilacı alabilirsin.Benim prilam ı Dr günde 2 kere olarak reçete ettiği için elimde var görünüyor yenisini aile hekimine yazdırmış olsam da alamadım eczaneden birkaç gün onsuz idare edebilir miyim bilmiyorum yani o da tamamen kesmiyor bulantıyı ama durumu daha çekilir hale getiriyor.
göbeğim çıktı diyenler göbek fotosu atın da şenlensin buralar
Bende ikisini kullanıyorum memnunumBenim 3. Hatta son doğum üzerinden 2 yıl geçmedi bile üzerine kilo da aldım ama kilo var diye olabilir belli olmuyor bebek.
Elika ve Philips kullanıyorum ikisi de güzel
8. haftada yazsana durumunu buradanBenim bulantım başlamadı ya normal dimi
Marulu çıkarttırın içinden, toksoplazma riski. Ete ekmeğe vs değmesin hiç koymasınlarBenim canım acayip hamburger çekiyor. Henüz bulantı falan yokken yiyeyim bari bu akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?