- 25 Mart 2022
- 318
- 1.532
- 63
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #3.141
Batma hissi yokta gerilme hissi hep var onada doktor normal dedi rahim genisleyip buyudugu icin. Kramp seklinde agrilariniz yoksa endiselenmeyin bence ayni sebeple normaldir diye dusunuyorumKızlar akşamdan beri kasığımın sağ tarafı geriliyor gibi ayağa kalkınca batıyor sanki sizde olmuş muydu
Sabahları mide bulantısı dışında karın agrım çok oluyor bunun dışında iyiyim çok şükür 3. Gebeliğin benimHayırlı olsun önceliklesağlıkla gelsin
Bulantı, baş dönmesi, gece uykusuzluğu, duygusallık şeklinde ilerliyor şimdilik
Senin nasıl gidiyor
Hiç korkma çok normal rahim genişlemeye çalışıyor bebek tutunmaya ağrılar çok normal kanama lekelenme olmadıkça hiç bir ağrıdan korkmaKızlar akşamdan beri kasığımın sağ tarafı geriliyor gibi ayağa kalkınca batıyor sanki sizde olmuş muydu
AhahahhahaHamburger söyledim ama 10dk sonra sipariş iptal oldu. Bezelye yemeği yaptım. Neye niyet neye kısmetVardır bu işte de bir hayır
Hayırlı güzel haberlerle gel canım .Günaydın güzel hanımlarBugün benim doktor randevum var en son gittiğimde kesede kanama alanı vardı ne durumda çok merak ediyorum. Doktor dinlenmemi tavsiye etmişti ama 18 tane okulda 4 yaş grubuyla ne kadar imkansız tahmin edersiniz tabi birde evde 3 buçukluk var Hepimiz için güzel bir gün olsun güzel haberler alalım dua istiyorum bugün sizden
Sağlık ocakları grevde değil mi canımBenim de doktor randevum cumartesi ama bugün aile hekimine gidip detaylı kan tahlili vereyim diyorum . Çünkü cumartesi günü illaki doktor isteyecek . Elimde olsun olmayanları da özelde yaptırırım artık dedim
Evet bana da oldu geçen gün ondan sonra doktora gitmedim ama geçti kendiliğinden... Nedenini bilmiyorum ama unutup bazayi kaldırdım ondan hemen sonra olmuştuKızlar akşamdan beri kasığımın sağ tarafı geriliyor gibi ayağa kalkınca batıyor sanki sizde olmuş muydu
Genelde kiz bebeklerde bulantı çok olur derlerÇok bulaninca kizmi oluyor
Ah çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar hiç giremiyorum gruba 4-5 gündür hastanede yatıyorum aşırı kusmalardan dolayı çok çok zor günde 20 30 defayı buluyordu kusmalarım, bir süre daha da çıkamayacağım muhtemelen. Lütfen dua edin bana çabucak bitsin bu bulantılar.
Mide bulantısı çoğumuzun kanayan yarası gibi görünüyorSabahları mide bulantısı dışında karın agrım çok oluyor bunun dışında iyiyim çok şükür 3. Gebeliğin benim
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar hiç giremiyorum gruba 4-5 gündür hastanede yatıyorum aşırı kusmalardan dolayı çok çok zor günde 20 30 defayı buluyordu kusmalarım, bir süre daha da çıkamayacağım muhtemelen. Lütfen dua edin bana çabucak bitsin bu bulantılar.
Ben de ayni durumdayimyolk varsa canını sıkma canım dünde yazdım benim de boş diye gittim kalp atışını gördük içini ferah tut
Ben bir şey kaldırmadım ama bebek büyüdüğü için herlde dikkat et sende kaldırma öyleEvet bana da oldu geçen gün ondan sonra doktora gitmedim ama geçti kendiliğinden... Nedenini bilmiyorum ama unutup bazayi kaldırdım ondan hemen sonra olmuştu
Ben de ayni durumdayim6+6da kese ve icinde yolk sac vardi yuzuk gibi bi goruntu, ama bebek yoktu, 9 gun sonra gel garanti olsun dedi. Gittiğimde neyle karşılaşıcam bilmiyorum cok endiseliyim
Bazıları yapmıyor grev diyorlardı .gittim maalesef ful bırakmışlar. Yaptıramadım.Sağlık ocakları grevde değil mi canım
Ya çok geçmiş olsun. Biran önce sağlığına kavuşman ümidiyle.Merhaba arkadaşlar hiç giremiyorum gruba 4-5 gündür hastanede yatıyorum aşırı kusmalardan dolayı çok çok zor günde 20 30 defayı buluyordu kusmalarım, bir süre daha da çıkamayacağım muhtemelen. Lütfen dua edin bana çabucak bitsin bu bulantılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?