2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Neslihan Atagül de böyle paylaşmıştı
Ahahaha ay evet şimdi girip baktım gerçekten benziyor çok ilginç değil mi yaa. Forumda bakıyorum herkesinki yusyuvarlak benimki bi tuhaf. Doktorum bi önemi yok sonuçta içinde bebek var ve kalbi atıyor dedi ama insan bi sorguluyor

Sen söyleyince bende önceki gebeliğime baktım benimki fasülye gibiymiş daha bu gebelikte kese göremedik pazartesi görücem inşallah

Eklentiler

• IMG_2861.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar aranizda pıhtı bozukluğu olup iğne kullanan var mı? Varsa dozu nedir acaba? Bı de sadece igne mi? Yanında hap kullandınız mı ?
Bende pıhtı bozukluğu varmı bilmiyorum ama daha önce bir kürtajım olduğu için önlem amaçlı oksapr iğne kullanmamı istedi doktorum aynı zamanda koraspirinde kullanıyorum

İnşallah teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallahh

Eki Görüntüle 3516690
Kızlar bu arada benim kesenin şekli niye böyle ya. Herkesin ki yuvarlak neredeyse benimkinde bi sorun mu var lady peacock sen anlarsın gibi geldi
Kadınlar kulübünde, kese yuvarlaksa kız, fasülye gibiyse erkek diyollaaaa
Ben de onların yalancısıyım.
Baktım son ultrason resmine, benimki de böyle.

Yalnız nasıl gidip en uç noktaya saklanmış. Sanki hiç yer yokmuş gibi.
Son randevuda benimki de böyleydi. Zor yakaladı görüntüyü Dr.

Ay evet bi de herkesinki ortada bizimki köşede bekliyor zaten daha tek taş görünümünde bi de doktor kese biraz fazla büyük dedi. Ne anlama geliyor bilmiyorum inş kötü bi şey değildir 2 hafta sonra kontrole gel dedi. Bu 2 hafta nasıl geçecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…