- 30 Ocak 2024
- 249
- 202
- 23
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #3.361
Neslihan Atagül de böyle paylaşmıştıEki Görüntüle 3516690
Kızlar bu arada benim kesenin şekli niye böyle ya. Herkesin ki yuvarlak neredeyse benimkinde bi sorun mu varlady peacock sen anlarsın gibi geldi
Ahahaha ay evet şimdi girip baktım gerçekten benziyorNeslihan Atagül de böyle paylaşmıştı
Benimde boyle fasulyemsi gibi bisey tam yuvarlak degilEki Görüntüle 3516690
Kızlar bu arada benim kesenin şekli niye böyle ya. Herkesin ki yuvarlak neredeyse benimkinde bi sorun mu varlady peacock sen anlarsın gibi geldi
Aiyy 120 miymişşşşBenimde boyle fasulyemsi gibi bisey tam yuvarlak degilminnoslarimizin kalp atisida ayniymis 120
Sen söyleyince bende önceki gebeliğime baktım benimki fasülye gibiymişAhahaha ay evet şimdi girip baktım gerçekten benziyorçok ilginç değil mi yaa. Forumda bakıyorum herkesinki yusyuvarlak benimki bi tuhaf. Doktorum bi önemi yok sonuçta içinde bebek var ve kalbi atıyor dedi ama insan bi sorguluyor
Benimki de yuvarlak olmaktan çok uzakSen söyleyince bende önceki gebeliğime baktım benimki fasülye gibiymişdaha bu gebelikte kese göremedik pazartesi görücem inşallah
Cinsiyeti neydi pekiiiiSen söyleyince bende önceki gebeliğime baktım benimki fasülye gibiymişdaha bu gebelikte kese göremedik pazartesi görücem inşallah
İçim rahatladı bunları görünce hep yuvarlak kese görüyordumBenimki de yuvarlak olmaktan çok uzak
KızCinsiyeti neydi pekiiii
Bende pıhtı bozukluğu varmı bilmiyorum ama daha önce bir kürtajım olduğu için önlem amaçlı oksapr iğne kullanmamı istedi doktorum aynı zamanda koraspirinde kullanıyorumArkadaşlar aranizda pıhtı bozukluğu olup iğne kullanan var mı? Varsa dozu nedir acaba? Bı de sadece igne mi? Yanında hap kullandınız mı ?
Çok ilginç ya demek ki bu sitede duyduğum her şey yanlış olabilir
İnşallah teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallahhGözün aydın.
Ultrason görüntüsü ne kadar net
Sanki cinsiyet oluşmaya başladığı ilk günlerde bile görülebilir gibi
Senin de gözlerin aydın. İki bebiş annesi
Bebislerine de maşallah
Ne tahlili istedi ?
Ahahhahaha
Ben annemle sabah konuştum. Midem bulanıyor dedim. Hatta telefondayken bile ögürdüm. Diyor ki, sen sakın menapoza giriyor olmayasın
Halan 43 yaşında girdi. Belki ona benzedin diyor. Anne dedim, ben hamileyim. İki farklı Dr. A gittim. Bebeği gördüm. Kalp atışı var. Hala emin değil kadın
Afiyet olsun, bizde de hamsi var bugün
Kadınlar kulübünde, kese yuvarlaksa kız, fasülye gibiyse erkek diyollaaaaEki Görüntüle 3516690
Anladım kaç haftaliksiniz ?Bende pıhtı bozukluğu varmı bilmiyorum ama daha önce bir kürtajım olduğu için önlem amaçlı oksapr iğne kullanmamı istedi doktorum aynı zamanda koraspirinde kullanıyorum
Ya bu kese sürekli değişmiyor muÇok ilginç ya demek ki bu sitede duyduğum her şey yanlış olabilirkese böyle olunca yüzde yüz erkek diyorlar
Ay evet bi de herkesinki ortada bizimki köşede bekliyorKadınlar kulübünde, kese yuvarlaksa kız, fasülye gibiyse erkek diyollaaaa
Ben de onların yalancısıyım.
Baktım son ultrason resmine, benimki de böyle.
Yalnız nasıl gidip en uç noktaya saklanmış. Sanki hiç yer yokmuş gibi.
Son randevuda benimki de böyleydi. Zor yakaladı görüntüyü Dr.
Sanırım değişiyorYa bu kese sürekli değişmiyor muben şimdi bakıyorum da her kontrolde şekil değişik sonuçta sabit kalan bişey değil
Çünkü ben şimdi eski ultrasonlara baktım biri yusyuvarlak birisi fasülye gibi hep değişmişSanırım değişiyor
Hilal şeklindeki keselere erkek yuvarlaklara kız diyolar diye duydumEki Görüntüle 3516690
Ben de öyle duydum ama bi sürü kişide de tam tersi olmuşHilal şeklindeki keselere erkek yuvarlaklara kız diyolar diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?